• 2016-03-31, 17:00
  • 20

Den här vita korta kavajen måste ni kolla in! Dagens outfit och dagens vårtips.

Gillar den eleganta stilen med guldknappar som är snyggt att bryta av till jeans. HÄR.  Stretch, sitter supersnyggt så den får ni inte missa. Fint till vårfesten.  Något mindre i storlek, jag gick upp till M.

 

Bara älskar dom ljusa färgerna nu, gärna vitt och fräsch. Lite färg i ansiktet vore inte fel, tur det finns att spraya om man ska tex på fest, det gjorde jag i helgen, vad det gör mycket med färg när man vill vara lite extra fin. Har dock märkt att hudfärgen faktiskt mörknat/blivit brunare , nyponpulver ska tydligen göra susen. Bra till mycket ;)

Ni är många som ville se en bild framifrån hur dom båda tavlorna såg ut bredvid varann. Här kommer den! Käraste vi har på väggen.

DSC_0681

Svenska Skultuna ljusstakar kändes rätt ihop med tavlorna. Stora ljuset är en present från min stamkund Margareta i Göteborg. Så gulligt! Ett Victorianljus med en vovve på =) Doften är Ginger flower. Gillar deras doftljus för dom luktar inte så starkt. Bara spider sig en fin doft man anar. Får lätt huvudvärk om det blir för mycket….

DSC_0678

Märket på vasen är danska Nordstjerne. Älskar dom stora runda tenn men hur uttjatat är det inte… Då letar jag hellre upp andra vackra vaser som inte är runda istället. Den här gillade jag för den är smäcker när den står på en fot. Tänk stora, låga rosor sen.

Missa inte vita kavajen hos Clarks. Nu ska jag sätta fart, vi städar och grejar inför kommande bebis =)

Två dagar kvar! 

 

 

 

 

 

2016-03-31 Johanna Toftby

Kommentarer

Margaretha 4 år sen

Glad att du gillar ljuset, tack för en fin blogg.
Kram

Sofia 4 år sen

Vilka underbara tavlor! Vart kommer de ifrån?

Mia Wallin 4 år sen

Vad kostar en försäkring, funderar på rasen? Så mkt patella problem?

Lovisa 4 år sen

Hej! Supersnygg kavaj. MEN jeansen, vart är de ifrån?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Har visat dom många ggr, därför jag hoppade denna gång ;)
Please från Blueco!

kram Johanna

Mia 4 år sen

Mysigt med liten hundbebis.

Nu till en annan sak, du säger ibland att vi som läser bloggen kan önska vad vi vill att du skriver om. Hur funkar det mellan dig och Janne när ni är på skilda håll? Har tilliten alltid funnits där? Ingen svartsjuka? Ingen oro när ni är iväg utan respektive att tänk om han/hon är med någon annan? Berätta gärna hur ni har fått det att fungera. Kan ju hjälpa många par som kanske inte vågar satsa på särbolivet under en period innan man flyttar ihop. Att jobba på tilliten, jobba med svartsjukan osv istället för att ge upp. Hoppas du förstår vad jag menar. Kan vara intressant och givande att få se hur ni löser det…även om ni kanske haft det smärtfritt. Pratar ni dagligen t ex? Messar friskt? Osv osv…
Kram

Carina H 4 år sen

Ja, det blir att plocka bort en del när valpen kommer, sladdar och vissa möbler brukar vara gott att tugga på när det kliar i tänderna, en fråga? vart har Du inhandlat dina fina klädda stolar? Tack på förhand-

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Vi kommer stänga av flera rum så hon är mest i kök och ett annat som rum som vi är ofta i…
Röjt hur mkt som helst här ikväll så det känns skönt.

Dom är från Mio men osäker om dom finns kvar?

Kram Johanna

Emelie 4 år sen

Å så fin kavaj och det sitter perfekt på dig.
Vill också ha men funderar lite på storleken. Jag är ganska nätt och ingen byst. Vanligtvis en XS/S.
Får jag lov att fråga hur lång du är?
Tack för inspiration och kul läsning!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack! Då ska du ta en S… Men jag är osäker.. Jag är 168 lång.

Den är underbar!

KRAM

Emelie 4 år sen

Tack snälla!
Blev en M i alla fall och den blev toppen!
Vilken service de har på Clarks! Trevliga, snabba och hjälpsamma!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Visst är dom?! Underbara!

Eva 4 år sen

Åh guu så snygg kavaj! Tycker så mkt om din blogg..bra blandning, välgjord och inte minst för att du känns äkta..du behöver ej framhäva dig själv el att du är ärlig..en del bloggerskor verkar tro att deras läsare är korkade suck… Så tack för en fin härlig blogg! Så vackra tavlor och jättefin vas!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack fina du!

Jag har bloggat sedan 2008 så det känns som om man inte kan vara annat än sig själv i bloggvärlden. Detta är ju även mitt heltidsarbete och älskar verkligen bloggen och mina läsare. Är lyckligt lottad som kan ha ett öppet kommentarsfält och det är ändå en fin stämning här inne.
Tack! <3

Ja, visst är tavlorna fina, betyder så mycket. <3

kram!

Linda 4 år sen

Håller med. Inte lika desperat eller hysteriska inlägg heller. Gillar din blandning och att du är seriös mot vissa andra bloggare som gör drama av varenda inlägg.

Eva 4 år sen

Jo vet, har följt bloggen i många år…Att ha öppet kommentarsfält och bra stämning tyder ju på ärlighet och att man ej har saker att dölja eller skäms för, och att man är stark, trygg och har rent mjöl typ ;) Kul att snart få se mer av lilla valpen o få veta vad det blir för namn :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack!

Anki 4 år sen

Är så nyfiken på namnet, tycker såklart fortfarande mitt förslag är det bästa :-) Klart hon ska heta Joline. Lycka till med bebisen!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hehe, det kommer ;-)
Lillan är snart här!!! Två dagar kvar… puh. Håller på att röja för fullt, galet mycket grejer man har som inte funkar med en 12 cm liten valp ;)

kram och tack!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Den här lövbiffgrytan gjorde jag idag på vad jag hade i kylen, älskar ta lite vad som finns hemma, snabbt ska det gå. Detta tog 30 minuter från jag började skära grönsakerna.…