• 2016-04-02, 20:07
  • 11

Badrummet är KLART!!!  Jag har fått massa bilder som jag gjort ett bildspel på, letade även upp en del andra fina och frågade efter hennes favoritlåt som är “Utan dina andetag”. En film längre ner.

Här kommer Annicas och Krilles personliga tack till er alla som varit med och hjälpt till att uppfylla deras stora dröm. Vi har även en film på Annicas reaktion när dom öppnade dörren! Dom är oerhört tacksamma och jag vet hur rörd och hur mycket tårar det kommit för Annica när dom hade invigningen igår. Jag gjorde ett jobb på mässan så kunde tyvärr tyvärr inte vara med men köpte en stor ljuslykta som jag tror passade deras stil i Badrummet.

Annicas svärmor Rakel och deras gemensamma vän Kjell har varit dom två stora hjältarna i detta. Ni anar inte hur mycket arbete dom lagt ner för att färdigställa badrummet. Fantastiskt. På flera veckor har inte Annica och Krille fått se något alls under tiden hantverkarna jobbat, tänk vad häftigt att öppna dörren när dom hade invigning igår!

12809513_1748355092063277_159138652123569772_n

Utan er Hantverkare hade det förstås inte blivit något badrum. Vi skrev här på bloggen i vintras om det fanns någon i Skövde som kanske kunde hjälpa dom att uppfylla Annica dröm som blev kraschat när hon fick beskedet obtolig cancer med några år kvar att leva för 2,5 år sedan. Där stängdes dörren till deras efterlängtade badrum som dom hade planerat att bygga. Dom hade köpt bubbelbadkar och vitvaror men när hennes kamp mot cancern och cellgifter började fick dom stänga den dörren. Så oerhört sorgligt och svårt, Annica har varit så ledsen för detta badrum innan det blev klart.

Annica, du kommer fixa detta!!

Stort TACK även till er fina, varma läsare som skänkte pengar till badrummet.  Pengarna räckte till en del som inredning och handdukar mm.

12798963_1748355128729940_9183376361171043084_n

För hon har trott att Kristian kommer få göra klart det ensam om hon inte finns längre. Alltså när jag hör dom orden brister det totalt. En 34 årig 3-barnsmamma ska få leva. Nu ser hon fram emot många år med sin familj och ni anar inte hennes stora, stora lycka kring detta badrum som nu är klart. Här kan hon finna ro, mysa och bara vara med sin familj dom veckorna hon är hemma från behandlingarna på Sahlgrenska.

Här kommer deras innerliga tack och alla vackra bilder hur badrummet blev. <3

Så här såg det ut före dom började.

10603612_1750918025140317_857591385868435976_n

Kärlek och massa kramar
Johanna
//

Tack från hela hjärtat

Sitter här full av beundran och tacksamhet. Trodde aldrig vi skulle få uppleva detta.

För tre år sedan var vi igång med vår livs största dröm. Vi hade bla. köpt ett fint bubbelbadkar, kakel och klinkers. Vi hade förberett avlopp till dusch, badkar och toalett. Men där och då stannade drömmen när vi totalt knäcktes av ett tungt obotligt cancerbesked. Istället för att fortsätta drömmen så la vi all kraft på att få upp en dörr som skulle stänga den där drömmen. Fokus blev istället på att orka genomgå cancerbehandlingar och det nya tuffa livet med cancern. Drömmen lades på is och jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva det tillsammans med min lilla familj.

Men vet ni? Igår slog den drömmen in. Och så bra mycket bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig!

Allt detta tack vare er bloggläsare, Johanna Toftby, min svärmor Rakel och hjärtehjälparna. Och alla UNDERBARA frivilliga hantverkare som både satsat sin jobb och fritid för vår skull. Vår underbara arbetsledare som verkligen lagt sin själ i detta, Kjell Klason. Som styrt arbetet med badrummet från början till slut. Han har bollat ideer med oss och hantverkarna, och gjort vår dröm till verklighet!

Igår kväll var det dags. Vi hade inte sett badrummet sen innan kaklingen. Jag kunde för mitt liv inte kunnat ana hur vackert vårt spa hade blivit. De flesta hantverkare kom hit till oss för invigning. Vi började med att samla ihop alla i vardagsrummet. Och där höll Kjell ett fint tal för oss alla och tog fram våra tre barn för att sen avslöja att vi har haft fler hantverkare på plats än vi trott. Jag kunde inte tro varken mina öron eller ögon när Kjell avslöjade att Elias, Gabriel och Samuel har fått hjälpa till i badrummet för ngr veckor sedan. Och har alltså redan sett det före mig och Krille. Och inte har det sagt någonting!!! SÅ imponernade! Så visade de oss bilder på att det verkligen var så. Duktiga pojkar jag har! Sen gick alla hantverkare före oss ner till källaren och sen efter fick Krille, jag och barnen komma. Vilken känsla. Där sitter ”alla” som hjälpt oss utanför badrumsdörren för att se vår reaktion på deras enorma insats.

IMG_9328.JPG

När vi öppnar dörren till badrummet så kom alla känslor. Vilken syn! Bland det vackraste jag sett. Helt vår stil på allt och där stod det där badkaret som vi köpte för så länge sen. Den stod och väntade på oss! Vår bastu, som vi inte använt på så länge, där var det. Så oerhört fint allting så det finns inga ord som kan beskriva våra känslor. Duschen var bara SÅ snygg. Och i våra jättefina relaxstolar låg det varsina badrockar med våra namn på, som vi har fått av Underbara Jacob och Sofia Klason. Så många som på olika sätt har varit med och bidragit till vårt älskade badrum.

IMG_9321.JPG

Duschdörren hade varit paj i leveransen, så vi visste redan från början att det inte skulle finnas på plats än, men den hade kommit dagen innan, så även det var en rejäl överraskning för oss att den var på plats. ALLT VAR HELT PERFEKT!!!

Den tunga biten var när vi hade ätit smörgåstårta tillsammans. Då vi skulle ta avsked av våra hjältar. De har varit här stort sett varje dag. Vi har fikat tillsammans och haft underbara samtal ihop. De alla har blivit en stor bit av vår familj. Och de har peppat oss alla under den här resan. För både oss och barnen har alla dessa hantverkare/änglar betytt oerhört mycket.

IMG_9327.JPG

Vi hade aldrig kunnat få upplevt denna dagen utan alla våra hjältar. Utan alla sponsorer som företag med även alla underbara privatpersoner som har hjälpt till. Ni är så ofantligt många. Ord kan inte beskriva hur mycket detta betyder för oss. Det har inte bara fått våran dröm att gå i uppfyllelse utan det har satt punkt för min rädsla att INTE få uppleva detta. Nu är inte det rummet kopplat längre till ett misslyckande eller cancerbesked som det var förut, nu är det rummet vårat paradis proppfyllt av kärlek och oändlig tacksamhet.

We love u all. Kram Annica, krille, Elias, Gabriel och Samuel

 

 

 

 

//

 

 

 

Klicka på filmen så ser ni bilderna ihop med hennes favoritlåt, kram Johanna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016-04-02 Gästblogg

Kommentarer

Matilda 4 år sen

Verkligen underbart! Man blir tårögd.

Helene A 4 år sen

Verkligen fint på alla sätt:-)

Christina 4 år sen

Såååå fint!!!
All KÄRLEK till Er❤️❤️❤️

Maria g 4 år sen

Vad kul o fint. Jättebra det blir en kick för er familj ha så mysigt i badet o njut.

Henrika 4 år sen

Så fint ♡♡♡

Melinda 4 år sen

Så fina ni är!

Cissi 4 år sen

Sååååå fantastiskt! ❤️

Carina 4 år sen

Vad fint det blev, blir faktiskt lite rörd, njut för fullt av ert hemma spa nu. Kram till hela familjen

Therese 4 år sen

Så härlig att se!! Njut av ert fina badrum!!
Kramar

Barbro 4 år sen

vilket fint badrum.
ha nu en jättefin kväll.
kram till er alla.

Morsan 4 år sen

Så fint och med kärlek skapat badrum/spa till underbara Annica. Blir rörd av den hjälpsamhet och omtanke som finns. Filmen, så fint gjord och visar hela söta familjens glädje och uppskattning. Blir verkligt glad av sånt här, när andra osjälviskt hjälper en fin människa och hennes familj. Kram till Annica och Johanna Toftby som är initiativtagare.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I dag är det två års sedan vår Annica somnade in. Den modigaste och starkaste människan jag mött fanns helt plötsligt inte där längre. Jag tänker ofta på henne, hennes fina make Krille, deras…

Mitt älskade barn. Jag bar henne inom mig, under mitt hjärta, jag jublade över att få bli hennes mamma. Annica var för mig en gudagåva. Hennes fyra bröder hade väntat på henne,…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…