ANNONS
Integritet på Tailsweep

Idag börjar ett nytt kapitel i livet

/

Stor dag

Den här dagen har vi väntat på länge! Jag är som i BB- bubblan, när man ligger och tittar på sin nyfödda bebis och man kan inte tro det är sant. Där är jag precis nu igen även om det låter knasigt att det är med en liten valp.


Lillan är här och jag får nästan nypa mig i armen, det känns så overkligt. Vaknade tidigt i morse, pirriga och spända åkte jag och tjejerna för att hämta hem vår lilla som nu blivit 9 veckor gammal. En liten Pomeranian som är en glad och härlig tjej vi var och såg första gången när hon var 6 veckor. Säger det igen, jag har världens finaste uppfödare. Black Oranges i Hyssna. Dom gör precis allt för sina hundar, vilka underbara människor och vilka fantastiska valpar dom fått! <3 Har lärt mig massor, vi har nog smsat varje dag sedan valparna föddes den 29 januari. Över 20 års erfarenhet och haft hand om många valpkullar så det kändes säkert och tryggt att köpa en valp hos dom.


Susanne har talat om hur viktigt det är med säkra prylar till den här lilla valpen, rasen är liten i sig och lätt för att sätta i halsen, då kan ni tänka er en liten valp… jag är sjukt nojjigt och lyssnar på allt hon säger. Har inte köpt något glittrigt, snyggt eller massa roliga hundleksaker, det är hon för liten för. Jag har köpt enkla säkra saker som funkar i början. Sen lovar jag att det blir bling 😉


Därför blev det en kattbur i plast, fina tygburar biter dom lätt sönder och sätter i halsen. Köpte även några söta bebisleksaker som är dom säkraste. Klipper bort lappar och snören. Dinglisar håller enligt Susanne och hundarna älskar dom.
Dessutom… jag hittade verkligen inga skålar i porslin som var extra små. Dom ska inte vara i plast… därför blev det till katt även där, haha! Hoppas hon förlåter mig 😉


Allt har gått jättebra idag, jag ska skriva mycket mer i morgon men ville visa er massa bilder från den dagen.
Här är vi framme. Det var sååååååå pirrig resa! Här är vår ljusa som skiljer sig från dom andra. Jag har länge velat ha en ljus som inte blir för röd, sedan skulle det vara en tjej. Och här är hon med sina fina syskon.Har ni sett så goa?
Hon älskar att bli buren 😉 När man håller henne hänger hon där och bara tittar med sina stora ögon.
Det bästa hon vet är att ligga på rygg och bli ompysslad. Det var jobbigt att se henne få flytta från sin mamma… usch det är så hemskt i början… snyft.
”Hej då mamma” säger hon här.


Klicka på bilderna för att förstora.

Hennes favorit- Håkan som är husse.

Hundägare till en ljuvlig liten pomeranian!

Hemresa! Hon låg och sov nästan hela vägen, Lisa-Marie körde och jag hade min hand bredvid.

Lär känna vår nya familjemedlem.

Kärlek vid första ögonkastet!

LIte fika medan lillan sover...

Trygg i sin lilla bur med en filt som doftar mamma.

BILD 0/0Fick massor med grejer från uppfödaren med oss hem. Men kolla hur liten hon är….. helt sjukt! Som en levande liten nalle.30

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00