• 2016-04-16, 15:00
  • 18

Kikar in en snabbis för att tipsa om en jättefin topp från Clarks ni inte får missa, jag har precis provat lite kläder inför Barcelonaresan. Några veckor kvar, sedan åker vi ett härligt gäng! Barcelona är min favoritstad, vet inte hur många gånger jag varit där nu och ska visa tjejerna på resan mina absoluta bästa tips som även Jonas från resebyrån varit med och tipsat om. Vädret i Spanien är betydligt varmare än här i maj så det blir sommarkläder som ska med, det pirrar i hela kroppen när jag bara tänker på sol och palmer nu!

Toppen är virkad med superfint mönster som jag föll för. Snyggt både till slitna jeanshorts eller jeans. Jag gillar att bryta av, något enkelt nertill då sätter jag gärna något elegant upptill eller tvärtom. Skulle aldrig tex ha ett par höga klackar till den här stilen, jag tycker det blir ” för mycket” och kanske lite för damigt för min smak. Hellre boots eller sneakers så känner jag mig hemma.

DSC_0277

Kolla bootsen, jag kommer bo i El Vaquero i sommar! Italienska handgjorda, har även beige höga man kan vika ner. Blueco.se har agenturen i Sverige, så rätt leverantör. Bootsen finns bland annat HÄR. Dessa är med kilklack så dom är sköna att gå i. Man vill inte ta av sig dom =)

DSC_0283

DSC_0288

Toppen är underbar, ni hittar den HÄR. Normal i storlek och man kan ha ett linne under om man hellre vill.

DSC_0276

Bleka ben men det ska det bli ändring på framöver.

Har ni en skön helg? Janne kom upp igår, så mysigt och vilken överraskning när han egentligen inte kunde först. Mer bilder från helgen kommer. Nu kollar vi förstås på FINALEN mellan Frölunda och Skellefteå. I morgon ska jag med till Scandinavium och se matchen på hemmaplan. Det kommer nog bli världens drag!

DSC_0235

DSC_0238

Heja Frölunda!

 

2016-04-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Johanna 4 år sen

Supersnygg outfit och bootsen is to die for!!

Härligt att det är dags för Barcelonaresan snart. Kan inte bli annat än grymt!

Kram <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack vännen! Ja bootsen är även din stil, underbara!
Barcelona är grymt, du skulle varit med! <3

KRAM

Anna 4 år sen

Hej Johanna,
tack för alla recept du delar med dig. Älskar att laga mat och får en otrolig inspiration av allt du delar med dig!
Vill även säga att jag älskar hur du kombinerar dina kläder utan att det blir för MYCKET som vissa andra som har för korta kjolar, för tighta klänningar och för långa extensions. Ibland måste man välja och välja bort för att det inte ska se trashigt och billigt ut.
Skorna är fantastiska och måste definitivt köpa dom. Finns de i olika färger? Vet du om det finns någon butik i Örebro som säljer de eller är de normala i storleken så att man kan vara säker på att man kan beställa samma storlek som man brukar?
Trevlig helg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

TAck söta!
Osäker på vart dom finns men klicka på länken så finns dom på webben! Har även bruna med fransar man kan ta av.

Ha en go söndag, kram Johanna

Linda 4 år sen

Snyggt! Stövlarna är en dröm!
måste säga som andra här, du har alltid så snygg stil. Gillar färgen på ditt hår sen måste du vara den enda bloggaren som inte har fula slitna extansions??
Ska beställa toppen nu.
kram Linda

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack! Fördelen med stävarna är också att dom är så sköna! Är annars ganska känslig för om dom är “för platta”.

Extensions är ett minne blott ;) Men som allt löshår, det är roligt med förändring men det kräver mycket skötsel för det får ingen näring som ditt egna.
Kram!

Eva 4 år sen

Så snygg outfit o bootsen såå snygga..och verkar sköna o bekväma, det är viktigt. Resan ja ååh skulle så gärna velat åka med, så härligt o skoj för er, får hänga me här på ett hörn ist ;) Ha en fortsatt trevlig helg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack Eva!
Du får följa med nästa gång, det går fler tåg.

Bloggen är absolut med!! ;)

kram kram

Helena 4 år sen

Hej Johanna
Du har alltid så fina kläder..vad har du för storlek på miss me jeans.?tacksam för svar

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack snälla, jag brukar ha 26 på miss me.

kram!

Lotte 4 år sen

Snygg outfit!
jag kollar visst med på matchen…. mannen slog på tvn och ville se så då får jag slökolla med ;-)
http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Härligt!! Spännande nu…..!!!!

Theresa 4 år sen

Hej fina Johanna <3
Jag följer dig varje dag på bloggen och lilla Lucy är ju helt bedårande söt! Vilket litet charmtroll! Du har ett så otroligt vackert hem, så snyggt och välmatchat! Jag blev inspirerad av dig för några helger sedan och tog en tur till Annorlunda möbler där jag köpte några söta ljuslyktor. Jag skrev till dig i januari då jag fått sluta på Borås kommun och jag var väldigt ledsen och nedstämd, då det inte var MITT beslut att sluta. Jag fick ett nytt jobb redan efter två veckor på en annan mindre kommun där invånarantalet bara är 10 000 och där trivs jag inte alls då det är så lite att göra och jag känner att jag inte får utrymme för min kompetens och kunskap! Detta har lett till att jag nu känner mig deprimerad och bara gråter…. Hade gärna åkt med till Barcelona men tyvärr har jag inte fått ihop pengar till det. Ska se om jag kan boka en tid hos dig snart helst innan sommaren! Må så gott fina Johanna! Hoppas vi ses snart! Det var så trevligt förra gången! Kramar

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Men vännen då! <3

Hoppas det ordnar sig, du vet att det är det modigaste man kan göra, att följa sitt hjärta.
Nästa gång kan du följa med, det går fler tåg!

Stor kram och ta hand om dig så ses vi!

Cissi 4 år sen

Heja Skellefteå!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Nääääää ;-)

Madde 4 år sen

Ser oxå fram emot resan, och just idag var jag och köpte lite nytt inför den. Även här står Tvn på och inser att jag måste vara lite snabbare om jag ska få biljetter om det blir en sjätte match.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Kul!!!!

Snart snart åker vi!!!

Ja nu kommer biljetterna ta slut …

Kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…