• 2016-04-18, 21:30
  • 15

Till dig som inte beställt din studentmössa. Jag frågade Alex på  studentmossaonline.com om vi kunde köra en vända med rabattkod igen till dom som inte beställt. Det klart han sa ja till det! Ni får 20% rabatt och uppge koden mecenat20 så dras rabatten av direkt. Dom har väldigt fina mössor med hög kvalité, L-M är supernöjd!

IMG_0962.JPG

Det var kul att kunna välja den i deras 3D så man ser exakt hur den blir runt om. Man börjar med att mäta sitt huvud så det blir rätt mått, sedan kan du designa den precis hur du vill.

Hon beställde den stora boxen och fick med champagneglas med namn ingraverat, visselpipa och lite annat smått och gott. Allt kom i en lyxig guldlåda, gissa hennes min när hon plockade upp den.

Wiiiiii så kul det ska bli att få se alla glada studenter, känns overkligt att min dotter ska springa ut med den här mössan snart!

IMG_0963.JPG

Här är Lisa-Marie med sin bästa kompis Alma som också tar studenten i juni.

IMG_2197.PNG

Skriv alltså in koden: mecenat20 vid kassan så dras rabatten av direkt. Alla snygga mössor och mycket mer finns på studentmossaonline.com

Som mamma känns det redan lite stress kring allt. Men det är skönt hon har klänningarna klart, håret behöver hon förstås inte boka någonstans mm. Inbjudningar klara. Maten har vi börjat planera också. Men det som känns frustrerande just nu är tält mm. Vi ska även ha hela klassen hemma på champagnefrukost. Har äntligen fått tag på ett företag men dom skulle ha närmare 9000kr så det känns som nej tack. Jag får styra upp tältet på något annat sätt. Blir det fint väder vill man ju inte sitta inne i ett tält, blir det storm vill man helst vara inomhus. Vill ha ett tält man kan dra bort på sidorna, men tror också helst golv… Har ni tips? Ett billigt tält man köper känns som det blåser bort lätt? Skulle gärna vilja ha en mysig loungekänsla.

Men det allra viktigaste – Att hon får en riktigt fin dag med sina klasskompisar och vänner. Idag har hon även gjort det stora delprovet inför Gesällen- Hon klarade det!!!! I 10 timmar har hon varit på skolan och haft teoriprov, massor med modeller och klarade allt så hon blev godkänd! Hon var överlycklig. Permanent, gråhårsfärg, herrklippning med finish, kort fest mm mm.

Stolt mamma i dag =)

God natt alla, så glad att ni trivs här inne.

 

Kommentarer

Moa 5 år sen

Vi köpte tält förra året, ska kolla vad företaget heter, återkommer!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ja, TACK snälla!

Ann 5 år sen

Jag har haft två studentkillar och vill verkligen poängtera det här med att inte köpa för dyra kläder. Jag har köpt kostymerna till killarna på H&M och KappAhl och har varit supernöjd båda gångerna. Tyvärr kunde de inte ärva varandra eftersom de är några år i mellan och både modet och kroppsform har inte passat. I denna ålder som de befinner sig används ju inte kostym så ofta så den blir lätt hängande i garderoben efter studenten. Mina killar har också ändrat kroppsform så idag har den ena kostymen skänkts vidare. Båda våra studentfiranden var väldigt varma, så svetten droppade, så jag chansade och slängde in kostymbyxorna i tvättmaskinen och de blev hur fina som helst. Kavajerna har jag kemtvättat för ca 100 kronor styck. Har också hört om killar som har glömt sina kavajer någon stans i partynatten efter studentmottagningen och då är det ju skönt att inte ha lagt ut en förmögenhet.

Cissi 5 år sen

Min son ville absolut inte ha nån studentmottagning. Försökte få honom att ändra sig eftersom jag vet att det skulle vara ett minne för livet men NEJ han var bestämd. Självklart respekterade vi det. Firade tillsammans med en mysig picnic i en vacker park och en kortare utlandsresa i stället. Han har fortfarande, tre år senare, inte ångrat sitt beslut. Alla är olika och huvudsaken är att studenten blir nöjd med sin dag.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Exakt så är det, man måste lyssna på vad som själva vill. Vad mysigt det lät med en resa och att han var nöjd!

Busan 5 år sen

Ett tips är att höra med de lokala idrottsföreningar som många gånger äger tält för olika evenemang de har. Lycka till!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack, ska kolla lite mer :)

Josefin 5 år sen

Hur länge/dagar/veckor finns denna kampanjen? :) Helt perfekt till oss som inte har bästa ekonomin eller rika föräldrar…..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Den gäller fortfarande!! :))

Alice - Doers Magazine 5 år sen

Så härligt att tänka tillbaka på sina studentminnen! :) Tänkte på dig idag när jag i det digitala magasin jag driver intervjuade Susanne Lundberg som startat Ruth & Joanna, möbelmärket med så otroligt fina soffbord i spegelglas och guld. Vet du vilka jag menar? Tänkte bara tipsa dig om dem, tror du skulle gilla dem, och om artikeln också om du skulle ha tid att läsa den! Här är direktlänk om du vill läsa: http://doersmagazine.se/susanne-lundberg-ruth-joanna/ Kanske en peppande story som även dina läsare skulle vilja läsa, om att våga göra verklighet av en dröm? Ha en härlig kväll!

Jeanette K 5 år sen

Vår stora dotter tog sin student i somras och det var lätt den bästa dagen i mitt liv… Roligt att fixa, roligt med bjudningen och framför allt såå underbart att få se och uppleva hennes enorma glädje! Längtar redan till vår nästa student nästa år…
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

ÅH vad underbart! Jag ser sååå fram emot detta!
Deras största dag. <3

kram

Emmy 5 år sen

Tack för erbjudandet!!

Minna 5 år sen

Hej! Så roligt att planera studentfest! Har 2 barn och haft 2 stora student mottagningar och såååå roligt det har varit. Ångrar att jag inte skaffade fler barn för jag/vi vill göra om det igen!!! Vilka härliga minnen vi fått , kommer aldrig glömma detta. Ljuvliga dagar!! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Låter fantastiskt! Är helt hundra på att det blir härliga dagar <3

Kramar Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Här kommer lite tips om ni ska bjuda på tårtbuffe eller dessertbord till studenten eller eller om ni ska ha fest! Första tipset är listor. Jag är listornas mästare, haha. Stor fest…

Nu börjar stora studentveckan för många i Skövde, hur har ni det? Stressigt och fullt upp vet jag sedan mina studenter vi haft. Glöm inte njuta, det är livets höjdpunkt! Ska ni…

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…