• 2016-06-10, 21:50
  • 9

Gillar ni matchande outfit både överdel och underdel? Jag tycker det är supercoolt! Antingen gillat man eller också inte. Jag gillar! Denna i grönt spets kommer jag använda mycket från Sixty days, ni hittar den hos Blueco.se  Varför inte till midsommar? Blå stövlar med nitar har jag alltid med mig eller byter om till även till fest. Skönt när man kan sparka av sin finskorna men ändå har några som passar till. Karma of charme. 

DSC_4456

Skor med nitar och fransar från ASH HÄR.  

DSC_4522

Ljuvlig sommarklänning också från Sixty Days. Gillar spets och detaljerna.

Skor är från Bubbleroom. Köpte dom före studenten, nude är fint och passar till allt,  finns massor med fina skor HÄR.Tips.

DSC_4568

DSC_4528Hårtips till midsommar, vill ni ha det? Kan lägga upp det framöver. Här gjorde jag en enkel fläta, drog isär och sprayade, sedan virade ett hårband med blommor.

Idag slutade Marilyn skolan och har klarat av första året av tre på samhällsprogrammet. Så bra kämpat och du har varit så ambitiös. Grattis!

DSC_4583

Två år kvar till studenten igen. ;)

DSC_4579Lunchen idag, salmalax! Skulle kunna äta det varje dag, så gott det är med Tamarisoja.

Träningen har jag faktiskt inte hunnit med så mycket det sista, studenten tog nästan all tid men jag hann med löparrundor som tur var. Är man van att träna blir man nästan galen. Så skönt att gå ner till gymmet i morgon, få lyfta lite vikter igen.

Så till något helt annat. När jag planerade Lisa-Maries student ville jag även göra fina cakepops med gul-blå band på. Hon brukar göra cakepops och är duktig på det. Jag är inte lika duktig.

Jag stod på min födelsedag i nästan 2,5 timmar och gjorde dessa. Sjukt jobbigt. Ballerina kladdkaka + philadelphiaost sedan mixa ihop allt. Kyl dom och pensla med vit choklad. Som tog SÅ lång tid. Vilket pill..

DSC_3797-5

DSC_3799-545-50 stycken blev det, jag kände mig så nöjd. Tänk er dessa på en silverbricka med fina band till  bubbel eller tårtan på kvällen.

Vad händer. Jo, jag åker ner till stationen för att hämta Linda, sedan åker vi runt som galningar för att handla och hämta det sista. Det jag inte tänker på är att det är 35 grader ute, även väldigt varm inne. Jag glömmer av mina nygjorda cakepops på bänken utan att ställa in dom i frysen.

När vi kom tillbaka visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Varenda cakepops hade smält och rasat ihop.

Smält kaos!

IMG_5329.JPG

IMG_5328.JPG

Kul va? Jag och Linda bara stod i köket som två fågelholkar och gapskrattade. Ingen ide att ens bli arg, det var verkligen kladdigt kaos på heeela diskbänken. Vi skrapade ihop resterna, det var rent på bänken så vi lade dom i burkar och rullade ihop och in i frysen med pinnar och allt.

Hade som ambition att självklart ta fram dom ändå och försöka rädda dom men tror ni vi hann det? Nej. Jag glömde helt bort dom, haha! Sorry alla gäster men tror ändå ingen ville ha smält kaos i värmen.

Jag gjorde istället ordning några nya och bjöd Lisa-Marie och Marilyn på häromdagen när vi satt och tittade på alla kort.

Så här ska dom se ut!

DSC_4364Festligt med band på.

Men visst är det alltid något man glömmer av när man har fest eller något som händer..

DSC_4357-2

Ha en fortsatt fin fredagskväll, här sitter vi och tittar på fotbollen som invigdes idag. Såg ni Zara framträdde med David Guetta? Så coolt!

KRAM på er

 

 

 

 

 

2016-06-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Katja 4 år sen

Åh, vilken otur! Festen tycktes bli kanon bra ändå!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Haha! Typ….
Ja festen blev så bra!

Agneta 4 år sen

JA!! Gärna hår :)

Sara 4 år sen

Å vad den långa klänningen är fin på dig! Fast du ser lång och smal ut, själv är jag kort och passar inte i långa klänningar. Tack för alla tips om både det ena och det andra:) tycker om variationen i din blogg:) sommarkramar från Norrland

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack snälla du, men den är inte jättelång. Vad kul att du trivs här inne!
Stor kram Johanna

Johanna Andersson 4 år sen

gärna tips på frisyrer till midsommar + olika flätor! :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Kommer!! :)

Pernilla 4 år sen

Gärna tips på olika flätor! Trevlig Helg

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Så fint med flätor, det kommer! :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

God morgon från en solig morgonrunda! Vi är kvar i Varberg i pappas familjehus, igår morse kom även min syster Linnea ner, även om det var lite regn och blåst hade vi…