ANNONS

Festfrisyr till Bröllop

/
DSC_0109-2

God morgon vänner! Den här helgen är det många som gifter sig och jag har precis satt upp håret på min kompis mamma. Hon önskade lite halvuppsatt med en blomma hon hade med, åh så kul att göra ordning inför bröllop! Även när man är gäst är det kul att känna sig extra fin i håret,  för visst är det roligt när även gästerna har lagt ner lite extra.
Jag säger alltid till kunderna att aldrig tvätta håret samma dag. Brukar bli katastrof och håret bara rasar ner. Tänk på det när ni ska locka eller fixa håret hemma, tvätta det alltid kvällen före. Krama i någon volymprodukt och föna det torrt innan du lägger dig. Blir för mjukt om det är nytvättat. Även locka är bättre om du sovit en natt på det. Spraya hellre med lite torrschampo i botten. (Finns både ljust och mörkt)

DSC_0102-2


Här har jag tuperat allt hår och sprayat med torrschampo mellan så det blir bra stadga att sätta nålar. Allra viktigast när ni ska sätta upp är förarbetet. Ingen frisyr håller om ni inte tupperar under. När ni fäster nålen tänk på tyngdlagen- Sätt nålen rakt upp och sedan vänd neråt. Då får du bra fäste. Sätter du den bara rakt upp kan den lättare glida ur.
Lucy är med! Ser ni henne? 😉

IMG_6218.JPG

IMG_6219.JPG


Hon hade en fin blomma med sig, först hade vi tänkt sätta upp mer hår men det blev fint till hennes ansikte att ha det mesta nersläppt.

DSC_0109-2


Jag lockade allt hår efter tuperingen, låt lockarna svalna innan du grejar så dom inte raknar. Har du långt hår kan du sätta upp lockarna med clips under tiden dom svalnar så håller lockarna ännu bättre. Just bröllop är ju en lång dag oftast tidigt morgon till sen natt, då vill man att frisyren håller. Ska ni duscha efter tänk på att ångan kan göra allt raknar så duscha snabbt.

DSC_0110-2


Busigt, löst romantiskt passade henne så fint.
Alla som ska på bröllop idag, ha en riktigt underbar kärleksfull dag!

DSC_0126


Vet ni öskar mer hårtips, ska visa er hur jag gjorde Lisa-Maries baluppsättning, den är enkel och ska visa er steg för steg så ni kan göra hemma.
Kram från oss, nu blir det löpning och sedan åker vi till Göteborg.


22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00