• 2016-06-11, 11:09
  • 22

God morgon vänner! Den här helgen är det många som gifter sig och jag har precis satt upp håret på min kompis mamma. Hon önskade lite halvuppsatt med en blomma hon hade med, åh så kul att göra ordning inför bröllop! Även när man är gäst är det kul att känna sig extra fin i håret,  för visst är det roligt när även gästerna har lagt ner lite extra.

Jag säger alltid till kunderna att aldrig tvätta håret samma dag. Brukar bli katastrof och håret bara rasar ner. Tänk på det när ni ska locka eller fixa håret hemma, tvätta det alltid kvällen före. Krama i någon volymprodukt och föna det torrt innan du lägger dig. Blir för mjukt om det är nytvättat. Även locka är bättre om du sovit en natt på det. Spraya hellre med lite torrschampo i botten. (Finns både ljust och mörkt)

DSC_0102-2

Här har jag tuperat allt hår och sprayat med torrschampo mellan så det blir bra stadga att sätta nålar. Allra viktigast när ni ska sätta upp är förarbetet. Ingen frisyr håller om ni inte tupperar under. När ni fäster nålen tänk på tyngdlagen- Sätt nålen rakt upp och sedan vänd neråt. Då får du bra fäste. Sätter du den bara rakt upp kan den lättare glida ur.

Lucy är med! Ser ni henne? ;)

IMG_6218.JPG

IMG_6219.JPG

Hon hade en fin blomma med sig, först hade vi tänkt sätta upp mer hår men det blev fint till hennes ansikte att ha det mesta nersläppt.

DSC_0109-2

Jag lockade allt hår efter tuperingen, låt lockarna svalna innan du grejar så dom inte raknar. Har du långt hår kan du sätta upp lockarna med clips under tiden dom svalnar så håller lockarna ännu bättre. Just bröllop är ju en lång dag oftast tidigt morgon till sen natt, då vill man att frisyren håller. Ska ni duscha efter tänk på att ångan kan göra allt raknar så duscha snabbt.

DSC_0110-2

Busigt, löst romantiskt passade henne så fint.

Alla som ska på bröllop idag, ha en riktigt underbar kärleksfull dag!

DSC_0126

Vet ni öskar mer hårtips, ska visa er hur jag gjorde Lisa-Maries baluppsättning, den är enkel och ska visa er steg för steg så ni kan göra hemma.

Kram från oss, nu blir det löpning och sedan åker vi till Göteborg.

 

 

 

Kommentarer

Linda 4 år sen

Hej igen:) visa gärna rolls royce av locktånger som du tycker är bra:) tack!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Lovar! Har några tips!

Linda 4 år sen

Tusen tack det ser jag fram emot:)

Tina 4 år sen

Hej, vilken supersnygg uppsättning!! Vad använde ni för produkter mer är torrschampo för att få till lockarna? Vet du var den rosa blomman är köpt? :) Jag skulle verkligen bli jätte glad för en tutorial där man får se hur och var du fäster nålarna. :) stor kram till dig!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack!
Kan visa hur man fäster nålarna, förstår att det är svårt annars..
Jag hade en spray som ger lite stadga när jag lockade, sedan fick dom svalna.
Ska fråga men tror det finns många fina på Glitter?

kram!

Veronica 4 år sen

Hej Johanna. Jag behöver din hjälp. Jag håller på med ett event, en hundutställning. Jag ordnar med goodiebags. Du har alltid haft sådan grymma goodigebags. Hur gör du? Tispa mig med allt snälla.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hej! Vad roligt det låter :)
Jag har kontaktat mina samarbetspartner, alltså företag jag jobbar med.
Känner du folk som driver företag prata med dom!

kram och lycka till!

Barbro 4 år sen

Du är såååå duktig. Vad snyggt det blev. Klart Lillan ska kika fram och se vad matte gör. Du inspirerar med din blogg. Vet du om långklänningen den röda kommer in igen på Clarks? Har ju den blå men vill ha den andra också. Trevlig helg till er.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack Barbro! Vad glad jag blir :)
Den rosa kommer nog inte in men det finns en annan som jag ska visa, även en kortare modell i rosa. SÅ fin!!
kommer i morgon! kram Johanna

pernilla Johansson 4 år sen

Hejsan,
Tack för en toppenbra blogg(läser varje dag) och för att du delar med dig av så bra tips om allt möjligt!
Efter att vi bott på H10 Montcada ,ätit på Bubo Bar,Llamber,och varit till det mysiga Can Paxiano(flera gånger under tre dagar) så vill jag tacka dig så mycket för dessa tips, utan dig hade inte 10-åriga bröllopsresan blivit så bra. Stort tack från en som verkligen gillar dig och det du står för!!

Kramar Pernilla

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

ÅH men TACK snälla du!

Det värmer i hjärtat, visst är det mysigt där? Man vill bara tillbaka!
Stort grattis på er fina bröllopsdag och härligt att det blev så lyckat. Kul att ni också gillar Barcelona :)

KRAM på dig

Matilda 4 år sen

Hej! Mycket fin uppsättning. Ska prova på något liknande när jag ska på bröllop i sommar :) tack för tips! Men jag undrar om du vet vart man kan få tag i någon liknande blomma ? :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

TAck!

Kolla på Glitter! Dom har en hel del..
kramar

Linda 4 år sen

Hej fina du! Jag har långt fint tjockt fint hår som går till nedanför axlarna och jag brukar sätta upp håret i en tofs på sin höjd föna ur det det! Jag är totalt värdelös att sätta upp håret jag har provat se bilder steg för steg och sett you tubes klipp men jag kan inte! Kan du ge tips och visa? Enkla men fina uppsättningar?:) jag har provat locka håret (tvättade håret kvällen innan, lät lockarna svalna,jag sparayde inte så mycket på lockarna, jag använde en plattång) det tog 2 timmar blev inge bra alls och det var på midsommarafton haha! Snälla Johanna hjälp mig:) kram Linda från Gotland

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Haha söta du, det klart du fixar det!

Strunta i plattången, en vanlig locktång är så mycket bättre och lockarna håller mer.
Ska absolut visa er här snart!! Kommer i veckan.
kram på dig

Carina H 4 år sen

Vilken fin uppsättning, snyggt med blomman till. tror också att lilla Lucy har vuxit lite..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack!
Ja, det har hon allt. Nu väger hon 1381 gram :)

kram!

Agneta 4 år sen

Jättefint! Gärna mer frisyrer!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Det kommer! :)

Nathalie 4 år sen

Åh så fint!!! Älskar såna här inlägg! Du är så duktig!! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tusen tack! kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Oj oj vilka dagar. Eller vecka rättare sagt. Idag är det stora balen för alla studenter i Skövde, så kul tradition att ha den två dagar efter studenten. Då har man något…

Ingen bil bokad efter kyrkan, inga klänningar till tärnorna fixade. Inte ens en lokal. Jag står och pratar med min bästa vän Hanna och ska försöka hitta numret till butiken där min…