• 2016-06-13, 10:01
  • 4

Raw chokladbollar med jordnötscrunch! Har ni gjort dom? Alltså jag smäller av så gott. Vill man inte har jordnötssmör kör man utan. Jag blev så godissugen igår kväll så vi gick ut och gick med Lucy och köpte med färska dadlar hem, allt annat har man oftast hemma men färska, mjuka dadlar är godast.

Måndag och ny vecka är alltid ett litet avstamp. Helgen äter jag lite vad jag känner för sedan skärper vi till oss under veckan. Ibland är det svårt, man får pröva sig fram. Lägg ingen ångest på vad ni stoppat i er, det gör det bara värre. Alltid nya tag istället och lägg allt bakom er. När jag lade av med allt fikande bestämde jag mig en dag att nu är det bra. Vem kan stoppa i sig godis och kakor varje dag utan att må dåligt? Övervikt och allt annat vad det gör med kroppen… blodtryck, diabetes, hjärta mm men tänker man inte på just då när man stoppar i sig.

DSC_0282

Recept finns HÄR.

Dadlar är fruktsocker men bättre än vitt socker. Jag känner mig oftast nöjd med ett par istället för om man äter det vanliga godiset, då vill man oftast bara ha mer och mer. Bästa och godaste jordnötssmöret finns på MMsports HÄR. Har alltid en burk hemma. En del tror dock man kan äta jordnötssmör hur mkt som helst före det är “ok”.  Fel. Alla nötter är fett men vissa bättre, vissa sämre. Jordnötssmör är jättegott men ät med måtta.

Kokosfett tar jag i smoothie varje dag. Även när jag bakar nötbrödet eller ibland i kaffet. Beställ hem så har ni. Kokosfett finns också på MMsports HÄR.  Smak av kokos om ni önskar det, HÄR. (Jättegod smak)

DSC_0285

Tränade två pass igår, ett cardio och sedan körde jag och vår kompis Johan ett styrkepass på gymmet. Janne var på möte och körde lite senare. Han är inne i en riktigt bra träninsgperiod nu. Det peppar när man kör tillsammans eller tränar båda två! Tränar han, ja då ska jag också minsann iväg. ;)

IMG_6355.JPG

Det blev ett styrkepass med ett nytt redskap jag ska visa er. Har aldrig testat det innan, det är helt nytt på marknaden. Man slipper påfrestningarna tex på handlederna, man fokuserar istället helt på dom musklerna man tränar. Smart att ha bandet hemma vid hjälp av tex lyfta vikter, hänga upp på en ställning mm.

Jobbig magövning, jag hänger högt upp så jag inte kan nudda marken och fuska. Sedan drar upp benen så mycket man kan så många ggr man orkar.

IMG_6397.JPG

IMG_6384.JPG

Squats med vikt.

När man lyfter vikter så kan man alltså vira bandet runt om så kommer man endast koncentrera sig på muskler som jobbar och inte hur man håller.

IMG_6469.JPG

Triceps, gäddhänget är skönt att träna.

Nu är vi framme i Skövde, det gick bra att åka tåg med Lucy idag också. Hon har fått se mycket i Göteborg i helgen och är ganska trött, nu får hon vara med på salongen när jag jobbar här på fm och ligga och sova.

Ha en riktigt solig måndag!

Kram på er

 

 

2016-06-13 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…