• 2016-06-16, 15:00
  • 12

Stark köttfärsröra med chili! Jag älskar paj.Vad slår en nybakad, frasig paj med sin favoritfyllning. Man kan variera i oändlighet men köttfärs eller västerbottenost med kantareller är mina favoriter. Vilka gillar ni?

Passar både till kalaset, midsommarbuffén eller födelsedagskalaset. Men även en vanlig onsdag =) Igår blev jag sugen på den här med köttfärs och chili, alltså den är så god! Jag gör alltid på mandelmjöl så skippar man mjölet, det blir även frasigare.

DSC_0921-980x651

DSC_0929-980x651

Gillar ni när det är lite starkt? Då ska ni göra denna.

Recept hittar ni HÄR.

DSC_4626

DSC_4628Bon apetit!

Idag är jag i Göteborg, åkte ner i morse för några möten och en efterlängtad behandling hos Löfvingkliniken. Ska tipsa er sen om en ny behandling jag testat.

IMG_6596.JPG

 

Hjälp vad spegeln ser ut, haha. Klänning är från Ellos, kul att ni gillar tips! Passa på nu när det är 40% på dyraste varan fram till och med söndag. Stövlar är LDIR från Blueco.se 

Lucy har varit vaken en del i natt, lilla plutten har det jobbigt med snuva och är täppt… pratade med veterinären igen och vi ska höras i morgon före helgen så ser vi hur hon är då. Så jobbigt när man inte kan prata med dom utan bara gå på hur dom är.. hon äter lite mat, leker och är glad så det är bra.

Kram på er, tack för att ni följer bloggen och är så fina läsare.

 

 

2016-06-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Ingrid 4 år sen

Kan inte förstå varför man läser bloggar som man retar sig på. Det är ju bara låta bli läsa. . .
Jag läser några stycken som jag tycker är bra, och ja även den jag tror det syftas på här. Jag läser den för jag tycker om den, precis som jag tycker om Johannas.

Sussie 4 år sen

Den pajen är SÅ god, gör den ofta, varför inte festa till det även en vardag!
Din sittpuff, åh så snygg, vart har du köpt den? Vet att du även har ett par schyssta tavlar i ditt vardagsrum, sugen på att köpa nya tavlor, var finns dom?

Go for it girl! Jag gillar folk med girlpower, kör din grej!
Lycka till och kram!
Sussie

Agneta.s 4 år sen

Tack för alla recept och tips. tycker samma här, blir illa när blogare låtsas spela ärliga fast dom enbart vill skapa rubrik i expressen.. ja jisses…

Svar på kommentaren:
Anna 4 år sen

Håller med!!!!!! Blir SÅ pinsamt att inte vara ärlig med alla kommentarer.
Johanna, den där bloggerskan som skrev illa om dig, känns som hon är påväg att rasa totalt.
Karma karma karma

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Och det skiter jag faktiskt i …..

Hanna 4 år sen

Vad otäcka ni är, som gottar er åt när andra mår dåligt. Karma säger ni? Ja, det lär ni väl bli varse om. Om man mår bra när andra mår dåligt – det säger en hel del om er. Tänk på det.

Lena 4 år sen

Bra skrivit Hanna <3

Anna-Karin 4 år sen

Ser gott ut. Måste testa.
Tack för en bra blogg, ler inombords åt bloggare som ska låtsas vara ärliga ..men i själva verket bara vill ha uppmärksamhet….
Tack för proffsiga inlägg! Det håller i längden.

Svar på kommentaren:
aa 4 år sen

Vad vill du förmedla med din kommentar, kärlek eller hat eller bägge delarna?

anna 4 år sen

aa tror inte a-k vill förmedla hat men att en del bloggare som skriver de är ärliga i själva verket Inte är det alla gånger, tvärtom, det handlar om att tjäna pengar vilket inte alla förstår…Pajen ser supergod ut, tack för alla goda recept Johanna och för en bra blogg som alltid känns äkta o ärlig!

Lena 4 år sen

Anna-Karin, vad vet du om bloggaren som du skriver om att den vill ha uppmärksamhet ? Det är väldigt lätt att döma, utan veta hela historien. Sen tycker jag att det finns ingen annanstans det det skrivs så mycket o görs antydningar om andra bloggare som här… Trist !!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hej på er som spekulerar och bryr er, jag bryr mig inte ett skit om vad andra bloggare bloggar om. Sluta följ personen istället.

Lena- Jag har ett öppet kommentarsfält, allt släpps fram utan jag ens ser några kommentarer innan..
Där har du en utav anledningarna. Många bloggare granskar allt innan. Här står var och en för sin kommentar och då kommer allt fram.
kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…