• 2016-06-17, 16:12
  • 35

Midsommarafton om en vecka, hjälp vad tiden rusar fram nu! Här kommer två sommartips till er, härligt med färg.

DSC_0268

För ett tag sedan visade jag långa sommrklännigar från Clarks, nu finns dom i kort modell. Jippie! Jag bor i sånna här på sommaren, perfekt att rulla ihop i badväskan utan att skrynkla. Denna söta finns HÄR.

DSC_0272

Nästa tips, ett sött linne/blus som också bara är att rulla ihop…

DSC_0217

Den är superdupersnygg!!!! Måste kolla in den, HÄR. Fin till midsommar om man vill ha shorts eller vita byxor. Skor är Karma och charme från Blueco.se

DSC_0256

Ser i kommentarsfältet att det ska spekuleras om det ena och det andra. Jag har dock världens finaste läsare, säger det igen- Att ha ett helt öppet kommentarsfält och ingen skit, det är helt fantastiskt! TACK! 

Men häromdagen  var det några kommentarer om just mitt samarbete med Ellos och någon uppgav sig jobba där.  (enligt min kontakt på marknadsavd finns det ingen som heter det namnet) Ändå skulle personen tillrättavisa mitt samarbete, ändra datum på när rabatten avslutas mm. Som jag alltid sagt. När ett troll kryper fram kommer det fler. Så också i detta fall. Någon gnällkärring ville förtydliga att mitt samarbete minsann inte var unikt för det får man även i nyhetsbrevet från Ellos.

Jag har en bra kontakt med Ellos.se och är väldigt nöjd med vårt samarbete. Vi hörs förstås vad innehållet ska innehålla så allt jag skrivit om är helt korrekt. Vore lite korkat av mig att skriva något som inte stämmer.

Man MÅSTE inte ta del av något erbjudande. Mina tips är från hjärtat även om det är samarbete. Jag plockar fram det jag tycker om, man måste heller inte varken klicka eller köpa något. Har aldrig skrivit jag haft ett unikt samarbete, men alla kanske inte får nyhetsmail från företagen. Många läsare har skrivit dom är tacksamma över alla tips. Kul!

Sedan angående andra bloggare. Jag läser inte många bloggar, det är nog för jag har fullt upp med min egen, haha. Läser däremot mina vänners bloggar så fort jag hinner, det är superkul att få både inspiration och tips. Läser inga bloggar som sprider skit, skriver om elände eller bara vill ha trafik på korkade inlägg. Aldrig.

Så, bara för jag har ett öppet kommentarsfält, spekulera inte om andra här, sluta läs det ni inte gillar istället är mitt tips.

Nu ska jag fortsätta se fotbollen, HEJA SVERIGE!!! Sedan blir det träning på cykel, bara några veckor kvar tills vi ska cykla nere i Italien! Måste nog öva upp formen lite. ;-)

IMG_4964-670x502

Puss och kram på er

 

 

 

2016-06-17 Johanna Toftby

Kommentarer

Gitte 4 år sen

Hej gulliga Johanna. Vad glad jag blev, när jag fick se, att du visade toppen med kedjorna från Clarks. Jag fick hem den för över en vecka sedan, och jag älskade den!! Precis samma färg också, och den ihop med mina vita byxor från Fanny Michel, och ihop med sandaletterna från Ellos, så var det helt perfekt. Och inte förglömma armbanden som jag fick i goodiebagen i Barcelona och ett par snygga öronhängen!

Jag kände mig perfekt den kvällen och det kändes gudomligt! Jag älskar kläderna från Clarks och Fanny Michel. Köper ofta därifrån. Clarks är så gulliga med sina fina paketinslagningar också. Älskar det!

Kramar, Gitte….

Anna 4 år sen

Tack för alla fantastiska tips du ger fina Johanna och glad att du inte längre visar upp vissa märken som du förknippades tidigare med!
Njut av helgen!

Maria g 4 år sen

Men vad en del ska bråka. J tycker Johanna stötar kvinnor genom träning bra mat o att göra sej fina. O sen att hon är positiv. J försöker vara det o vi har ju alla våra bekymmer men det blir inte bättre o vara sur. J tycker vi här kan tipsa varandra om det som är bra. J skulle gärna vilja veta om det finns någon bra affär på nätet med smycken som inte är för dyra kramis fr maria tack.

Agneta 4 år sen

Hanna, ett tips. Gå ut och spring, det brukar hjälpa när man kört fast i negativa tankar.

ORKA!!!

Svar på kommentaren:
Hanna 4 år sen

Haha, vilken konstruktiv och bra kommentar ;-)

MonasUniversum 4 år sen

Håhåjaja, här seglar man in med en spansk melon i ena handen och lagom feelgoodkänsla i magen så här en lördagmorgon i Alicante …. och blir genast lite trött. Vad ÄR det med folk egentligen? Jag håller med Johanna. Läsare har ett eget ansvar och det är få, FÅ, som skulle kunna stå för deras negativa åsikt face to face. Varför? Varför går det bra att spy galla på nätet men inte vara ärlig nog att stå för det? Varför är det okej att skriva skit och använda sig av hittepåmailadresser? Jag är inte särskilt tekniskt bevandrad men har så mycket klart för mig att man kan lägga in spärrar vilket gör att vissa ord, smileys eller länkar per automatik gör att kommentaren hamnar i papperskorgen. Som blogginnehavare har man ett ansvar. Över sig själv. Inte över någon annan. Det är sällan det sitter barn bakom tangentbordet och skriver elakheter. Det är vuxna och ALLTID kvinnor. Om en bloggare väljer att låta läsarna tro att han/hon lever ett särskilt liv så låt det då vara så. Sanningen kommer alltid i kapp. Råkar man dessutom känna bloggaren som väljer att försköna livet, well, då kanske man tillåter sig att bli lite irriterad. Särskilt när bloggaren får genuint snälla och uppmuntrande kommentarer från sina läsare, som verkligen bryr sig. Sitter man då på andra sidan staketet och har hela facit, well, då kan till och med jag lyfta på ögonbrynen. Men som sagt, sanningen kommer alltid fram. Alltid. Man får helt enkelt poppa lite popcorn, luta sig tillbaka och titta på skådespeleriet. Men på avstånd. Jävligt långt avstånd.

Var snälla mot varandra i stället. Varje människa bär på en ryggsäck av olika tyngd. V a d vinner man på att vara elak? På riktigt: exakt vad? Jag kanske vet något om någon bloggare och får horn i pannan i bland, men återigen; man vinner inte ett skit på att hänga ut folk, eller vara taskiga. Men, jag kan också ha full förståelse om man som bloggare till slut lackar ur över skit som skrivs. I synnerhet när det är baktaleri och rent förtal. Då f å r det rinna över. Även om jag personligen försöker tänka två gånger innan. Ibland beordrar jag mig själv att ha en “bra-dag”,det betyder att jag tvingar mig själv att inte ha en enda negativ tanke under hela dagen och se till att ge så många som möjligt snälla och ärliga komplimanger. Ett jävla bra recpet när man känner sig lite bitter över livet.

Nu ska jag fortsätta att tugga på min spanska melon!

Kajsa 4 år sen

Bra skrivet Johanna!

Agnetha 4 år sen

TACK för dina fina erbjudanden, vi uppskattar det =))

anna 4 år sen

Ååh den blusen!! Ja jösses som en del letar fel och försöker sätta dit haha pinsamt..tror du vet bäst själv om ert samarbete. Det är inte så mycket skit och spekulationer här om man jämför med vissa andra bloggar, sen förstår man att en del döljer kommentarer och granskar för att dölja skit och vissa sanningar så det verkar och ser bra ut… Skönt du är ganska förskonad från skit, man märker att du är en bra och fin person, sånt lyser igenom skärmen.

Sandy 4 år sen

Har en fråga, såg att du kommenterade på Madeleines blogg ang My och hennes kommentarsfält men nu är den kommentaren borttagen. Vet du Varför?
Snygg blus förresten!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Va?
Det får du nog fråga Madde om .. Ingen aning..
Tack för komplimangen.
Kram Johanna

anna 4 år sen

Tror madde raderade en del kommentarer av respekt mot andra, tog ju även bort det micke skrev..tyvärr fick hon ju även skit av läsare för att hon tagit bort en del vilket ju var en fin gest, så synd hon får ta så mkt skit men hon har många läsare iaf. Sen borde du ju frågat henne ist för johanna, j fick ju tyvärr också skit där som m raderade.

Marie 4 år sen

VA?! Har Johanna kommenterat på Maddes sida ang. My??
Varför?? Det säger väl en hel del?
Vad stod det om man får fråga?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

men dra mig baklänges vilken skvallernivå här =) Som värsta forumet =)

Jag skrev att tänk om MY hade släppt fram ALLA kommentarer när hon hängde ut mig. Inte bara skitkommentarerna.
Det var vad jag skrev.

Ha en fin dag Marie!

anna 4 år sen

Marie , Johanna skrev inget illa hon bekräftade bara det madde skrev nämligen att my döljer kommentarer som gynnar andra men inte henne själv och släpper gärna fram skit om andra, hon döljer många kommentarer för att hon ej vill att sanningar ska komma fram, är inte så ärlig som många tycks tro, men många kan se o förstå.

Anna.L 4 år sen

Såg också den kommentaren Madelene skrev i sin blogg, hon skrev att My bara släppte fram kommentarer som gynnade henne själv.
Där skrev Johanna såg jag, inget elakt utan höll med mAdelene att My bara släpper fram dom som passar henne.

Carina.L 4 år sen

Jag tycker din blogg är helt fantastisk, så mycket inspiration. Tack för att du delar med dig! Till er som inte gillar det som skrivs eller ni som är avundsjuka, snälla det är fortfarande helt frivilligt att läsa bloggar. Ni kan med andra ord sluta läsa!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack carina! Ja, visst är det ett fenomen.. är tacksam dock att ha så fina läsare.
kram Johanna

Christina 4 år sen

Fortsätt precis som du gör!
Vi är såååå många som är tacksamma o blir inspirerade av dig!
Varm Kram<3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tusen tack! KRAM

Maria g 4 år sen

Kul att du tipsar om rabatter o visar fina kläder. Däremot tycker jag nog inte man ska använda ordet troll om det är att man har olika åsikt. Utan då det kanske är fråga om allvarliga kränkningar. Även den med eventuell inte bra kommentar är människa och mår nog inte så bra. Kramis.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Nej nej, detta var ett namn som uppgav sig arbeta på ELLOS men inte alls arbetar där.- Min kontakt Ebba på marknadsavd kollade nämligen upp både namn och mail.

Skriver man annat namn, dessutom att man jobbar på företaget men inte gör det, då är man troll i allra högsta grad.

kram kram

Lotte 4 år sen

Jag är med jättetacksam för det du tipsar om och det jag gillar kollar jag ju närmare på (schampoerbjudandet) och det jag inte tycker är lika intressant det struntar jag ju helt enkelt i. Inte fan bryr jag mig om att skriva nåt om det då heller haha ;-)
Jag skriver under med min adress enbart för jag själv inte gillar anonyma kommenterare!
http://www.lotte4.blogspot.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hahahahah nej, vem orkar skriva om man inte är intresserad… fenomen!!

kram och tack!

Ann Stenman 4 år sen

Jag är jättetacksam för alla tips du ger oss, det är så snällt och omtänksamt. Din blogg ger mig väldigt mycket inspiration och ideer. Ha en riktigt trevlig helg fina Johanna! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tusen tack för din kommentar! kramar Johanna

Eva 4 år sen

Ja det är märkligt hur en del uppfattar o beter sig…klart du tipsar om en pågående rabatt när du samtidigt tipsar om kläder och Nej du skrev Ej att Du hade ett Unikt Erbjudande (du skrev fel nu, skrev unikt samarbete). Inte mycket spekulationer eller elakheter här inne annars som man tyvärr ser hos andra bloggare..och andra hyllas till skyarna. Hoppas du ej får skit nu för en del du skrev om någon känner sig träffad. Förstår att vissa granskar kommentarer då de ej vill att sanningar ska komma fram..men trist att en del får ta skit. Ha en fin helg bästa Johanna!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Ska man ha en ärlig blogg ska man släppa fram kommentarer. Men men…. som du skriver.. sanningen kryper fram.
Ha en fin helg du också!

kramar Johanna

Hanna 4 år sen

Är ju visst en massa spekulationer och elakheter på den här bloggen. Av ni läsare, inte så mycket mot Johanna men mot andra bloggare. Gör som ni säger man ska göra- sluta läs dem?! Och “ärlig blogg”? Vilket tjat om det, bara för man har öppet kommentarsfält och glatt publicerar kränkande kommentarer om andra bloggare (vad hände med att mindre näthat egentligen?) så är man ärlig? Undrar om du Johanna skulle säga detta ansikte mot ansikte med alla bloggare (orkar inte lista alla) att de inte är ärliga? Vissa har inte öppet pga avundsjuka och missunnsamma läsare .Nej, skärp dig nu och visa att du är schysst och stöttar andra kvinnor. Uppmuntra inte till näthat.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Här låg din kommentar! I spam/skräp
Öppet kommentarsfält innebär att läsarna tar sitt egna ansvar. Du anar inte vad mycket kommentarer hos vissa bloggare som inte vågas släppas fram. Men lever man i en lögn och ljuger för sina läsare så blir det ju lite jobbigt, eller hur?

Tro mig kära du, jag är nog den som INTE uppmuntrar till näthat. Tänk om jag skulle skriva om personer, hänga ut allt och alla, så andra uppmuntrar och uppmuntrar till ännu mer hat. Där snackar vi näthat.

För det är vi bloggare som sätter den nivån.
Tänk om jag skulle skriva sanningen om vissa? Vad som nyss har hänt mellan en del bloggare, men som visar upp en helt annan fasad för läsarna.
Nej, man skvallrar inte eller skriver sina åsikter om personer bara för man tycker något.
Det biter bara sig själv i ryggen till slut och ångesten kommer ikapp.
Tro mig, man behöver inte ha ett stängt kommentarsfält för avundsjukan, då ska man nog ta sig en funderare på varför man bloggar.

Ha en fortsatt fin dag!

Hanna 4 år sen

Min kommentar publicerades inte, så då betyder det tydligen att detta inte är en ärlig blogg heller…?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

??
Här finns ingen granskning av någon person. Däremot kan kommentarer hamna automatiskt i spam/skräp om det finns tex smileys, länkar eller ord som den tar bort som spam.

Men bra ni har koll på era kommentarer här inne =)

Hanna 4 år sen

Försöker igen då. Det är visst spekulationer och elakheter här, skriver av ni läsare. Inte så mycket mot Johanna men mot andra bloggare. Avundsjuka missunnsamma läsare -som inte gillar att andra bloggar är populära. Sluta läs dem brukar vara ett tips. Tror inte Johanna skulle säga det ansikte mot ansikte med alla bloggare som har inte har helt öppet (inte helt öppet här heller) -att din blogg är inte ärlig? Vad hände med “mindre näthat”? Stötta andra kvinnor? Varför uppmuntra till ännu mer näthat?
Människor som är missnöjda och bittra hittar fel hos andra, de som är nöjda och glada med sitt liv stöttar och är positiva.

Hanbs 4 år sen

“Man behöver inte ha stängt kommentarsfält…” Förstod inte vad menar du med det..? Om man har avundsjuka missunsamma läsare, som tycker att bloggaren verkar ha det lite för bra…då ska man sluta blogga?

Hanna 4 år sen

När personer skriver elaka kommentarer mot Johanna här- så säger alla att det beror på avundsjuka.
Om personer skriver elaka kommentarer på andra bloggar, el mot andra bloggare – är det väl också avundsjuka?
Och – om det nu är en ärlig blogg så kan man ju passa på att fråga en sak – varför slutade samarbetet med det där löshåret eller loveforever? Om du inte svarar ärligt på det… kanske av respekt mot andra…ja, då kanske ni förstår hur andra bloggare resonerar?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg