• 2016-06-22, 10:27
  • 11

Måste tipsa er om en grym tävling jag har ihop med Nuxe på Instagram ni inte får missa! Man kan vinna ett helt kit med solprodukter Nuxe sun! Tre personer vinner ett Kit, bilden ni ser ovan! Inget dåligt pris. Jag heter Johanna Toftby på instagram så ni hitta det lätt. Vi drar tre vinnare efter midsommar så in och tävla! Skydda sig i sommar är viktigt med bra solprodukter.

Igår fyllde min syster dotter Alica 18 år! Hon föddes 6 månader efter Lisa-Marie, dom har haft jätekul när dom växte upp. Så fina tjejer, sedan kom Marilyn och då var dom tre som alltid hängde i vått och torrt. Dom bor i Lidköping så tjejerna har åkt mycket buss mellan städerna. Vilken lycka att ha en stor familj, man ska ta vara på nära och kära och den tryggheten det ger för barnen när dom växer upp.

GRATTIS Alica på din 18 -årsdag!

DSC_4792

DSC_4780

Vi fick grillat och massa gott till.

Lucy fick massor med uppmärksamhet från dom yngre kusinerna. Hon ÄLSKAR barn! Bästa hon vet.

DSC_4784

Jag ska ha den där grytvanten nuuuuu! 

DSC_4785

DSC_4786

När jag sitter fint får jag vanten =)

DSC_4789

Tvillingar Alvin och Milo och Nicole som är Lisa-Maries och Marilyns kusiner.

DSC_4783

DSC_4790

DSC_4793

Vit kavaj med knappar, tips till midsommar eller sommarkvällar när man vill ha något snyggt över om det är lite svalare. HÄR.  Sitter bra.

Kolla in Espadrillos från Shoeshibar, underbara sommarskor! HÄR. 

DSC_4794

Sedan körde vi hem Alicia till sin pappa, satt i baksätet med Lucy och log… kusinerna sitter i fram, det är märklig känsla när dom blir så stora. <3

Nu är det dags att gå ner till salongen, ny lång dag med kunder så jag har laddat med en bra frukost. Ägg och jordgubbssmoothie. Vill ni ha tips på recept söker ni bara smoothie längst upp i sökfältet. Efter jobbet blir det träning så väskan är packad även för gymet. Behöver även cykla så jag hoppas hinna med styrka och en stund på cykeln. Närmar sig Italien!

Men först Midsommar! Jag har lovat både klädtips och frisyrer, det kommer.

Nu måste jag rusa, kram så länge

 

2016-06-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna-Karin 4 år sen

Tack för alla tips, har skrivit på insta nu!

anna 4 år sen

Är det något strul idag? Hängt sig så kommentarer ej går fram? hmm eller var det jag som bara trodde jag klickade iväg en kommentar kanske.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Är det??
Kollar!!

anna 4 år sen

Verkar så..skrev ett svar, tror jag iaf hehe.. Härliga bilder!

Fia 4 år sen

Ja du brukar hålla vad du lovar inte alla som gör…en del ska visa bilder eller berätta nåt skoj skriver dem men sen kommer det aldrig, trist. Dina tips är så bra! Ser ut som ett trevligt kalas, kul med kusiner i samma ålder, och lilla Lucy så söt!

Eva 4 år sen

Ja man bör hålla vad man lovar ;) men det brukar Du göra. Alltid bra tips o fina inlägg som känns äkta! Ja midsommar om två dagar så hög tid att tipsa nu! ;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tipsar så ofta så känner att kläder hinner dom nog med ;-)
Håret vet jag dom vill fixa dagen före annars glömmer dom allt, haha
Men här bloggar vi så det ryker så snart så! :))

Äkta blogg vinner i längden, läsarna ser igenom annars…
Kram på dig!

Ann 4 år sen

Äkta blogg…..vad syftar du på ? Vilka har inte en äkta blogg ?

Eva 4 år sen

Ann, det finns många bloggar som har spökskrivare, många som hittar på saker o låtsas, många skriver samma saker som andra, inpireras av varandra o tar efter..men det är ju en djungel o hård konkurrens så inte så konstigt, kan va så Johanna menade, eller att man bloggar från hjärtat liksom o går sin egen väg.

anna 4 år sen

Tror kanske annars hon menade äkta så som att hon visar bilder på det hon själv lagat och bakat, istället för att hitta en bild på instagram el så, när hon tipsar om recept så har hon lagat det själv och visar bilder på sin egen mat o smoothies. Och verkar sällan vara arrangerade träningsbilder el dylikt och det känns då som en äkta blogg.

Jag är livrädd för att bränna mig och har ett helt solapotek hemma.
Spännande och bra tävling!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…