ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vinn Nuxe Kit solprodukter och bilder från kalaset

/


Måste tipsa er om en grym tävling jag har ihop med Nuxe på Instagram ni inte får missa! Man kan vinna ett helt kit med solprodukter Nuxe sun! Tre personer vinner ett Kit, bilden ni ser ovan! Inget dåligt pris. Jag heter Johanna Toftby på instagram så ni hitta det lätt. Vi drar tre vinnare efter midsommar så in och tävla! Skydda sig i sommar är viktigt med bra solprodukter.
Igår fyllde min syster dotter Alica 18 år! Hon föddes 6 månader efter Lisa-Marie, dom har haft jätekul när dom växte upp. Så fina tjejer, sedan kom Marilyn och då var dom tre som alltid hängde i vått och torrt. Dom bor i Lidköping så tjejerna har åkt mycket buss mellan städerna. Vilken lycka att ha en stor familj, man ska ta vara på nära och kära och den tryggheten det ger för barnen när dom växer upp.
GRATTIS Alica på din 18 -årsdag!Vi fick grillat och massa gott till.
Lucy fick massor med uppmärksamhet från dom yngre kusinerna. Hon ÄLSKAR barn! Bästa hon vet.


Jag ska ha den där grytvanten nuuuuu! När jag sitter fint får jag vanten =)


Tvillingar Alvin och Milo och Nicole som är Lisa-Maries och Marilyns kusiner.
Vit kavaj med knappar, tips till midsommar eller sommarkvällar när man vill ha något snyggt över om det är lite svalare. HÄR.  Sitter bra.
Kolla in Espadrillos från Shoeshibar, underbara sommarskor! HÄR. 


Sedan körde vi hem Alicia till sin pappa, satt i baksätet med Lucy och log… kusinerna sitter i fram, det är märklig känsla när dom blir så stora. <3
Nu är det dags att gå ner till salongen, ny lång dag med kunder så jag har laddat med en bra frukost. Ägg och jordgubbssmoothie. Vill ni ha tips på recept söker ni bara smoothie längst upp i sökfältet. Efter jobbet blir det träning så väskan är packad även för gymet. Behöver även cykla så jag hoppas hinna med styrka och en stund på cykeln. Närmar sig Italien!
Men först Midsommar! Jag har lovat både klädtips och frisyrer, det kommer.
Nu måste jag rusa, kram så länge

11
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00