• 2016-06-26, 21:45
  • 4

Klart Lucy ska ha ett eget konto på instagram! Ni hittar henne under namnet Lucy_pom_sweden HÄR. Jag vet många som önskar fler bilder på henne, därför startade vi ett eget konto så blir det lättare att lägga upp bilder på henne varje dag. Jag har suttit och tagit fram alla bilder som Susanne skickade när hon var nyfödd… hjälp vad små dom var. Lucy vägde inte ens 100 gram! När vi fick hem henne vägde hon 856 gram. Lilla plutten. Ni hittar bilder från när hon var nyfödd på hennes instagram. På hennes konto kommer vi lägga upp massor med bilder och filmer varje dag så ni kan får se mer av henne ni som gillar hundar.

DSC_0742

Nu är hon snart 5 månader, tiden går så fort. I Hunnebo under Midsommar var hon med hela tiden, på restaurangerna när vi åt låg hon i mitt knä eller på en stol bredvid under bordet och sov. Lilla älsklingen, världens finaste lilla docka.

DSC_0709

Jag sitter med bilder från en fantastisk helg! Har en hel drös så dom kommer i morgon. Är i Göteborg sedan några timmar, har en morgontid i morgon till naprapaten jag går hos som jag måsta fixa innan jag åker till Skövde och jobbar. Känner av låsningar som förra året precis innan vi skulle cykla i Italien och det får inte hända något. Kvällen före vi skulle åka fick jag som ryggskott där revbenen flyttade sig, den smärtan var ingen lek  att sitta i bilen 140 mil.. så nu har jag två tider bokade veckan innan vi ska åka.

Har ni haft en bra Midsommar? Vilket väder vi fick, verkar som dom flesta hade sol!

Ska fortsätta jobba lite vid datorn sedan blir det tidig kväll.

Kram!

 

 

2016-06-26 Johanna Toftby

Kommentarer

eva 3 år sen

Men vilken sötnos va roligt med instagram :) hoppas det löser sig för dig oxå så du slipper ha värk krya på dig kram

Ramona 3 år sen

Jag hittade hennes instagram igår :) Så jag följer såklart <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hehe, vad kul!
Kram

ZRJ 3 år sen

Lite nyfiken – hvor meget vejer lille Lucy i dag? Hun ser stadig ud til at være lille bitte.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg