• 2016-06-28, 22:05
  • 28

Blir du lätt förkyld eller känner dig utmattad och hängig? Jag ska tipsa er om två superprodukter jag ätit ett tag och gör ett samarbete med MM sports. Skulle aldrig orka hålla det tempot annars, det är så störande att bli förkyld om man tränar. Man ska alltid lyssna på kroppen, vila och äta bra mat för att bli frisk.

DSC_0850

Cold Kill är det häftigaste jag varit med om, för det funkar. Den innehåller ämnen som gör att förkylningen förkortas eller försvinner på en gång! Body Science Wellness Series Cold Kill: Ni hittar den HÄR.  När jag hade ont i halsen igår tog jag 4 stycken direkt, idag var allt borta!!

  • Innehåller rölleka, vilket främjar luftvägarna och bidrar till att lindra upprörd hals och svalg.
  • Innehåller fläder, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Innehåller ingefära, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion och har dessutom antioxidanta egenskaper, vilket bidrar till att minska trötthet och utmattning.
  • Innehåller vitlök, vilket främjar luftvägarna och bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Innehåller svartpepparextrakt, vilket främjar upptaget av örter och näringsämnen.
  • Innehåller bioflavonoider från pomerans, vilket främjar andningen och har antioxidanta egenskaper.
  • Är berikat med zink, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
  • Är berikad med vitamin C, vilket bidrar till att minska trötthet och utmattning och skyddar cellerna mot oxidativ stress.

Intag 4 kapslar direkt vid första symptom och fortsätt med 4 kapslar dagligen tills du känner dig symptomfri. 

Nästa produkt– Deep sleep HÄR.

Har du problem med sömnen ska man gå till botten med varför. Att inte sova kommer till slut slå ut hela din kropp, det håller inte i längden och kan till och med göra att du blir utbränd.

Jag sover tack och lov bra idag men har varit med om en riktigt krasch en gång. Jag fick förlossningsdepression (Skrivit om det många gånger, finns i arkivet) efter Marilyn och slutade sova helt. Det var det värsta jag varit med om. Jag slutade att fungera. Kroppen hade helt plötsligt glömt hur man sover. Jag fick svår ångest, tog felaktiga beslut, sa fel saker, var nästan i ett vakuum och kunde förstås inte ta hand om mina barn själv. Det ska man heller inte när kroppen är så fruktansvärt ur balans. Jag tog mig ur svackan genom terapi, bra mat, vitaminer och sömntabletter.

Jag hoppas aldrig jag hamnar där igen och försöker ta hand om min kropp, även om jag jobbar hårt, stressar ibland så tänker jag på maten, sömnen och vad jag stoppar i mig. Omger mig med bra människor och trivs med livet, det tror jag också är A och O. Man kan inte fly från verkligheten.

Deep sleep innehåller Kamomill, Humle, citronmeliss mm ni kan läsa mer HÄR. Den funkar sååå bra! Jag tar den varje kväll en timma innan läggdags, även tjejerna. Man får ännu bättre och djupare sömn, det är galet hur bra den är! Jag vaknar pigg och utvilad. 

IMG_7664.JPG

I kväll har jag kört först ett styrkepass och sedan Random Hill på cykeln på gymmet, herregud vilken mjölksyra och svetten sprutade. Men nu kör jag mer och mer cykel inför resan, en vecka kvar sedan blir det tuff cykling nere i Alperna med darling! Och massaaaaaa god mat efter ;) Det fina med sin träning är att man kan ju faktiskt äta betydligt mer än om du inte tränar. Man äter mer under sommaren, minskar på träningen. Då äter man ännu mer. Ekorrhjulet… Och vill man det ja, då gör man det. Jag vet med mig att jag äter mer, då ökar jag förbränningen. Dessutom så sjukt härligt med endorfinerna och lyckoruset man får. 

Tillåt er att mår bra, njut av det ni tycker om. Gör ett medvetet val. 

SAM_1253.focus-none.width-700

2016-06-28 Johanna Toftby

Kommentarer

Kicki 3 år sen

Men Eva är du på den här bloggen oxå & komentarer & försvara!!!!

Svar på kommentaren:
Kicki 3 år sen

Ett litet stavfel….Komenterar ska de va Så eva inte tror att det är någon annan!!!

Eva 3 år sen

Åh tack för tips Johanna jag behöver verkligen kunna sova bättre o skall testa dom där :) kram å fin kväll

marfo 3 år sen

Tack för alla dina tips!! Jag har nu beställt och hoppas på god sömn framöver! Jag tycker du är super härlig! Ha nu en underbar ledighet och njut av din kommande semester med nära och kära!!

Eva 3 år sen

Dessa produkter verkar bra, borde jag prova som alltid är förkyld och har sömnproblem, det går ju hand i hand. Tack för tips!

Katarina 3 år sen

Snälla Johanna! Blev så nyfiken på den behandling du gjorde innan midsommar! Kan du inte berätta!!

Jenny 3 år sen

Jag skulle bara vilja fråga en sak…
När du skriver en rubrik som ångest och beslut, skriver om hjälp med sömnen och på instagram kommenterar du Madeleine Ilmrud “sover man inte får man under till slut” mm Är det verkligen inga pikar, du som håller dig utanför sådant där? Råkar du bara skriva om sådant just nu? Mvh Jenny

Svar på kommentaren:
Eva 3 år sen

Men snälla…hon fick kommentarer gällande ångest o beslut eftersom flera skrev om det för tillfället och hon sa då ifrån att nej hon ska ej skriva om ångest o beslut…Många har sömnproblem och hon tipsar här och gör reklam för produkter, det är väl bra eller?? guud…

Jenny 3 år sen

Jag förstår det. Jag tycker bara att rubrikvalet och svaret till Madeleine kändes pikande om man vill hålla sig utanför sådant…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Öh???? Va???
Vad?

Johanna Toftby 3 år sen

Jobbar så hänger inte med i några kommentarer här inne idag, ingen kommentar är pikande.
Mina rubriker och inlägg är ämnen jag ofta skriver om, bloggat i 9 år så det finns mycket i arkivet som läsare ofta vill jag tar upp.
Just detta inlägg är ett samarbete med Mmsports med mina tips jag gillar att skriva om.
Sedan får läsare skriva/tycka vad dom vill.

Eva 3 år sen

ja men vilket hemskt o fult pikande svar eeh..får hon inte svara madde eller, är det pikar, hat el mobbing? fundera på Vem som skrivit håller sig utanför och fundera över lite annat också..och gnäll inte över bra tips, råd och hjälp!

maddo 3 år sen

Jenny – det här handla om vuxenmobbning på en nivå som sällan skådas. Jag förstår inte varför inte folk ser igenom den falska fasaden här – det är för mig obegripligt. Att en människa som kämpar med att få sitt företag att överleva i en för henne dålig tid ska behöva ta tjuvnyp från en 46+ hårfrissa från Skövde…Hon lär ju inte bry sig men tyket är det.

Jenny 3 år sen

Guud…Vad hetsar du upp dig för? Jag ska försvinna med en gång och fundera över saker, jag lovar dig. I den här miljön vill jag inte vara… Jag ställde en fråga till Johanna men jag kommer inte se svaret för den här nivån vill jag inte vara på…ställde en fråga för jag tycker på riktigt att det är tråkigt på bloggar just nu med pikar hit och dit. Jag har aldrig frågat Johanna något förut utan bara fått inspiration. Nu ställde jag en fråga för det känns tråkigt just nu på flera bloggar. Jag försvarade ingen, dömde ingen förutom en fråga om det inte var pikande…men jag är väl för känslig för bloggvärlden och drar mig undan.

Eva 3 år sen

Men snälla “maddo” vuxenmobbing? du verkar hjärntvättad och blåst..kan det inte va så att man försöker hjälpa alla dem som nu då lider av sömnproblem?! Hur kan detta vara mobbing?? guud önskar folk berättade saker. Du verkar insatt i en del hemligt men inte gällande ålder va suuuck…

Cilla 3 år sen

Men du! Johanna har väl ändå inget å göra med den där andra människan! Lägg ner dessa spekulativa påhopp.
Om du inte fattar –
Läs Maggans blogg om vänner och karma så kanske även du förstår!

Ann 3 år sen

Eva har svar på allt… vad bra då.

Eva 3 år sen

Ja Ann jag har hängt med o har gott om hjärnceller..men maddo blev tyst efter sitt avslöjande.. Är ni medvetna om att det finns folk som kallas ärliga trots de ljugit om massor, är ni medvetna om att det finns folk som anklagar andra för saker som de själva gör, kallas hyckel…”Genom sig själv känner man andra”… är ni medvetna om att många som säger Nej till näthat samtidigt själva ändå näthatar! Är ni medvetna om att ju fler läsare en blogg har desto mer pengar tjänar den! Tycker synd om Johanna som får utstå all skit, påhopp, anklagelser och näthat..Ge er nu, lägg ner och skäms på er!!

Heidi 3 år sen

Hej!!
Tusen tack för tipset om deep sleep, beställde på en gång ;) Hoppas detta ska hjälpa mig. Gör allt nu för att slippa sjukskrivning och sömntabletter. Ha en fantastisk dag!
Kram!! :)

Pillan 3 år sen

Din rubrik är precis mitt liv. Varit så sedan jag fick barn för 7 år sedan. Jag provar nästan vad som helst. Jag är så ofta förkyld att arbetsgivaren ärpå mig och det är inga små förkylningar heller, ligger däckad i en vecka varje gång och ibland känns det som jag inte hinner bli frisk innan nästa. Tränar bra äter bra och ändå blir jag ofta sjuk. Sova en hel natt kommer jag inte ens ihåg hur det kändes. Det är ju så, man behöver sömn för att kroppen ska kunna återhämta sig och kunna skapa immunförsvar. Detta ska jag definitivt prova. Kanske blir en bra höst och vinter :)

marija 3 år sen

Hej undrar hur det går med din pms och ångest, tar du tillskott, vitaminer eller medicin behöver tips och idéer. Ibland snurrar tankar som jag ibland har jätte svårt att bryta klankande nedvärderande tankar får ångest ibland. Tex nu har vi turen att ha semester tillsammans vill så gärna åka med min man utomlands men min man, men har rädddsla att få ångest i bilen, flyget tänk om hela tiden vill hellre inte stanna kvar i Sverige själv. Hjälp

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Har skrivit om det en del men kan tipsa igen! Det handlar om att bemöta ångest, även panikångest. Sä länge kan du söka i sökfältet om ångest, panikattacker, pms mm.
kram och lycka till!

Agneta 3 år sen

Vilka bra tips! Hört från en vän som ätit cold kill och var jättenöjd! Måste också beställa tror jag.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Vad kul!

Karolina 3 år sen

Hej Johanna :)
Jag skulle bli jätteglad om du kunde skriva ett inlägg om att leva som SÄRBO :)
Hur tänker NI här, hur funkar det för er?
Jag vet att du skrivit om det tidigare, men jag blir ändå glad om du kunde göra det igen.
Hur ofta träffas ni er “barn-vecka”… Hur står ni ut utan att vakna tillsammans, etc… Vad ser ni som fördelar med särboskap, vad ser ni som risker med om ni skulle flyttat ihop, med hemmavarande barn etc….
Kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Kan jag absolut göra, det är ett ämne vi borde prata om mer!
kramar!

Sanna 3 år sen

Hej!
Vilka fina och inspirerande inlägg. Man blir glad ända in i hjärteroten. Jag har oxå varit i en förlossningsdepression,mina barn är 5,7 och 13. Det var med barn nr 3 jag drabbades,egentligen utan att förstå det själv. Som tur var har jag världens bästa sambo som drog det tyngsta lasset just då. Jag fick alltid sova ut, han tog överlag de flesta nätter, osv. Då var det räddningen, MEN idag kan det dåliga samvetet skölja över mig, tänk om det påverkade anknytning till barnet, stackarna att alltid ha en trött och orkeslös mamma osv. Försöker tänka att det är hjärnspöken, men ibland vill man stoppa klockan och göra “RÄTT”. Jobbigt när dessa tankar kommer och man får nästan ångest. Tack än en gång för dina peppande inlägg och alla grymma recept.
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

ÅH, ja det är HEMSKT!!

Jag fick också det med sista… hade enorm skuld, hemska tankar över att må så dåligt fast man fått barn? Man fattar det inte.

JA, ta hand om barn helt själv när man är så risig går nästan inte. Man behöver all hjälp man kan få.

Kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg