• 2016-07-18, 18:32
  • 11

Tips om ni reser till mysiga Garda, hyr egen båt! Det är underbart, man får se allt från sjösidan, mäktigt höga berg och alla byar. Kanske någon som planerar att åka dit? Sett på instagram att flera läsare bokat och ska dit framöver. Kul! Orkar ni bila ner- gör det! Ni får en helt annan semester att se allt vackert på vägen som blir en semester i sig. Jag är kär i Alperna!

IMG_9010.JPG

Haha…

IMG_9007.JPG

DSC_0968

DSC_0982

Det har varit runt 34 grader så smörja med bra solkräm. Vill ni inte hyra egen båt går det massor med färjor, båtar över hela sjön. Du kan enkelt ta dig till andra sidan sjön så får man se fler pärlor runt Gardasjön. Ta båtarna som man kan sitta på däck. Någon frågade om vattnet är så blått som på bilderna? JA! men ännu blåare =) Det är ljuvligt.

Janne filmar mycket med Gropro kameran, både i bilen, i båten och över och under vattnet.

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Pilla 4 år sen

Hej, gjorde liknade resa förra sommaren med min man och tre barn (8-13 år). Fantastiskt vackert och barnvänligt. Cyklade upp och ner i bergen med barnen och till närliggande byar. Vi bodde i riva del Garda.
Denna sommar har vi varit vid lago Maggiore istället. Italiens näst största sjö. Väldigt likt Gardasjön men utan massa turister. Rekommenderar det till alla som älskar god mat, gott vin och fantastisk natur. Mannen har flugfusjar en massa. Italien på riktigt. Vi bodde i Mergozzo. Har precis kommit hem efter tre veckor och vill bara tillbaka.
Hoppas ni får en fortsatt härlig resa.

Anna 4 år sen

Åhhh, vilken fröjd det är att gå in och läsa dina inlägg!
Underbara bilder, massor med inspiration om resor, mat, träning och kärlek!!

Jag ska visa min man alla dina fina bilder, och se om vi kan boka in en liknande resa – gärna med vackra Venedig inkluderat :)

Tack och varm kram till dig!

Katja 4 år sen

Ser verkligen underbart ut!

Barbro 4 år sen

Härliga bilder ni visar.vi snart ge oss ut på Vänern i det varma vädret.Ska göra ordning lite käk att ta med sej ut och smörja in sej ordentligt så man inte bränner upp sej.
Ha en bra dag o kram på er.

Marion 4 år sen

Det fläckiga på bröstet du har, är troligen svamp. Det tar du lätt bort med mjällschampo, har jag för mig. hade det själv för några år sedan.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hahaha ?
Nej det är ärr ;)

lotte 4 år sen

Älskar alla inlägg från resan, så kul att se vad ni hittar på :-)
http://www.lotte4.blogspot.se

Eva 4 år sen

Såå härligt, ser helt underbart ut..mitt Italiensug är megastort nu, Delar på fb och hoppas någon blir sugen på att åka med mig ;) Ni strålar verkligen båda två!

Suss 4 år sen

Men så snygg du är! Janne är stolt man hörs på filmen ;)

Linda 4 år sen

Men guuuuud så härligt fina du!!!!! Kram Linda från Gotland

Anna-Karin 4 år sen

Tack för alla tips, jag och min man bodde på hotellet du tipsade om i Barcelona, wow! Allt var toppen!!
Du borde skriva mer om resor, det inspirerar.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Nu ska jag visa er vart vi bodde igår! Vi har bott på Castello Di Tagliolo som är vackert slott i Piemonte och ligger drygt 1,5 timma från Portofino. Vi blev inbjudna…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…