ANNONS

Hyr egen båt i Gardasjön

/

IMG_9006.JPG

Tips om ni reser till mysiga Garda, hyr egen båt! Det är underbart, man får se allt från sjösidan, mäktigt höga berg och alla byar. Kanske någon som planerar att åka dit? Sett på instagram att flera läsare bokat och ska dit framöver. Kul! Orkar ni bila ner- gör det! Ni får en helt annan semester att se allt vackert på vägen som blir en semester i sig. Jag är kär i Alperna!
IMG_9010.JPG

Haha…
IMG_9007.JPG

DSC_0968

DSC_0982

Det har varit runt 34 grader så smörja med bra solkräm. Vill ni inte hyra egen båt går det massor med färjor, båtar över hela sjön. Du kan enkelt ta dig till andra sidan sjön så får man se fler pärlor runt Gardasjön. Ta båtarna som man kan sitta på däck. Någon frågade om vattnet är så blått som på bilderna? JA! men ännu blåare =) Det är ljuvligt.
Janne filmar mycket med Gropro kameran, både i bilen, i båten och över och under vattnet.
 

 
 
 
 
 

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00