• 2016-07-19, 16:52
  • 4

Nu sitter vi i bilen efter ett stopp i mysiga Bacharach, en liten by inte långt från Frankfurt. Vi kom dit vid nio-tiden igår efter kört hela dagen, mysig by med vackra hus, vinodlingar så långt ögat kan nå, floden Rehn längs vägen. Här ska vi cykla nästa år! Otroligt fint.

IMG_9561.JPG

IMG_9580.JPG

IMG_9576.JPG

Vi befinner vi oss på autobahn, precis kört förbi Hamburg, Janne kör och jag sitter och jobbar, lite halvläskigt med Autobahn, folk kör som galningar men man kommer fram fort. Förutom alla vägbyggen, GAH!

Flera har frågat efter klänningen och tunikan, här kommer länkarna. Jag köpte tunna vita längre hipsters nästan som cykelbyxor man kan under om man inte vill ha som kort klänning.

DSC_0881-2

Vita spetsklänningen HÄR. Sommarens sötaste klänning, vid och skön så kan man slappna av under.

Blusen med lite bling måste ni ha. Jag har fått tvätta upp den på resan för jag haft den flera gånger. Bara rulla ihop, tar ingen plats i väskan alls. Älskar sånna plagg som heller inte behöver strykas.

DSC_1123

Rosa blus med bling finns HÄR. 

DSC_1130

IMG_9587.JPG

Har träsmak, ont i ryggen, är uttråkad. Då äter jag godis, fy vad skräpmat vi ätit idag. Hamburgare, godis, chips, massa cola zero. Men bilresan på ca 100 mil blir lite lättare intalar jag mig. Igår körde vi 100 mil också, tur vi inte kör sånna sträckor varje dag.

I morgon är jag hemma, längtar efter barn, hund och min egna sköna säng. Men vilken resa vi varit med om, känns som vi rest runt hela Europa på dryga två veckor, cykling i alperna känns som flera veckor sedan. Vi har semester några veckor till, jag letar resa som vi ska ev åka på allihop, men inte enkelt att hitta något som passar när tjejerna jobbar. Marilyn vill inte missa något i skolan så vi får se vad vi kommer iväg på.

Nu blir det kaffestopp, kanske lite mer choklad.

KRAM från oss

 

 

2016-07-19 Johanna Toftby

Kommentarer

Maria 4 år sen

Vilken härlig resa ni gjort, och så vackert det ser ut..
Ska spara några tips för jag hoppas nån gång vi kommer neröver i Europa, dock är jag väldigt bil åka rädd då vi krockat en gång i 90 km och kört av vägen en gång.
Så en tanke som slår mig när jag ser sista bilden på din resväska bakom och om de kan vara cyklarna, usch om de skulle hända nåt då har Ni de direkt mot Er.
Vi hade massa målarburkar i vårt bagageutrymme och det slungades genom baksätet/ryggstöden och fram emot oss.
En tanke bara <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack! Ja, det var magiskt. :)

Usch för krocka, hemskt!

Allt är fastspänt bakom oss så det är ingen fara men tack snälla ändå för din omtanke.

Kram Johanna

Helena 4 år sen

Heja dig! Roligt att även du kan njuta av sötsaker och annat! Tycker inte man ska utesluta något av det man tycker är gott. Sedan kan man ju träna också. Livet är alldeles för kort för att inte njuta av ALLT!

Hanna H 4 år sen

Vilken underbar resa ni verkar ha haft och ett stort Tack för att man fått följa med på den. Är verkligen sugen på att göra en sådan resa men det får bli när barnen blivit större. Underbara bilder ni ger oss.
Varma hälsningar från Gotland

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…