• 2016-07-31, 16:00
  • 7

Tipsade om detta tidigare i veckan! Idag är sista dagen att testa Glossybox för 99kr/månad. Verkar vara många som gillar dom, Annika min kompis tyckte dom var superbra, varje månad kommer det hem en låda men lyxiga skönhetsprodukter!

Få 5 skönhetsöverraskningar i en lyxig Glossybox varje månad för endast 99kr/per månad! Passa på att beställa fram till den 31/7 så kommer ni få dom tre första för 99kr per box mot ord pris 139kr.

Vad är en Glossybox? Jo, det är en lyxig rosa låda som du får hem varje månad med utvalda, lyxiga skönhetsprodukter. Jag har  testat nu i några månader, även Janne! Jag älskar det! Man får nya produkter, tips och råd i en liten tidning som ligger med.

DSC_0719

Den här månaden var riktigt kul, bland annat en grym smokey eye pen, en geléliknande ögonpenna som du målar längs fransraden för att få den snygga looken, man får mer ögon. Jag brukar lägga precis vid fransarna på locket, även under locket, man lyfter liksom upp ögat och lägger lite innanför. Ni måste testa, man får så snygga ögon och mer “blick”. Ta en tops och sudda med om linjen blir för skarp på locket. Pennan värde 250kr ord pris.

After Sun Lotion luktar fantastisk! Den lilla rosa burken är ett rengöringsbalsam för ansiktet, det smälter på huden när du tar bort dagens smink och återfuktar. Perfekt till resan.

IMG_0297.JPG

IMG_0295.JPG

Det är kul att hitta nya grejer och få massa tips, jag fastnar lätt annars i samma produkter och detta känns lyxigt för bra pris.

Ni hittar deras erbjudande HÄR. 

DSC_0717

Nu ska jag göra ordning mig, idag ska vi träffa våra vänner Annika och Per som kommer ner från Skövde, så kul det ska bli!

Kram kram

I samarbete med Glossybox 

Kommentarer

Mia 4 år sen

Det här är ju tjejer med jobb i utbildning som börjat blogga. ” Ensamma mammor”, “Annorlunda familjer” m.fl….hur kul är det? Kvinnor som av en anledning lever på “Bloggar”,? Lämnar sina yrken/jobb? Och sen far illa? Absolut kommer det att tappa intresse från läsare. Ni håller på med samma sak hela tiden. Absolut “suger” företagen, event, resor , smink, hår , naglar, kost.mm……? Alla dessa Bloggare, de som bara skriver? De som inte for betal? De som bara delar med sig? De som bara.,,

Jeanette 4 år sen

Har egentligen fullt med skönhetsprodukter men sånt här är alltid skoj att testa så det blev en prenumeration iaf :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Ja det är SÅ lyxigt och kul med nya produkter!! Allt som kommer är nyheter, jag har flera vänner som prenumererar på Glossybox, Annika min kompis sa idag att hon var så nöjd!

Kram och hoppas du gillar.

Eva 4 år sen

Wow så bra pris..och bara en månads uppsägning såg jag :) För mig fungerade länken, prova igen Lillemor.

Lillemor 4 år sen

Hej! Tänkte testa Denna Glossyboxen, men länken funkar inte :( Något fel? Kram

Ingalill Juhlin 4 år sen

Tack för en mycket fin och bra och inspirerande blogg. En fråga bara: Tävlingen med solkrämer är den avslutad har inte sett några vinnare.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack! Jo den är på instagram och det var där den gällde, har skrivit ut där vilka det blev.

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…