• 2016-08-02, 23:33
  • 25

Tack för alla kommentarer på förra inlägget, tack för att ni förstår. Ibland tror jag det är bra att rensa luften och förklara utan att hänga ut. Det vinner man ingenting på. Även vi som bloggar behöver ibland ha ett filter för det kan skada och såra mer än man kan förstå. Det är vi bloggare som sätter nivån och ribban i våra inlägg. Släpar vi fram trollen, kommer det fler troll. Skriver vi skit i våra inlägg och hänger ut, skapar vi bara ännu mer hat.

Nog om detta. Idag körde jag och Janne ett roligt pass på gymmet direkt efter jag kom ner till Göteborg. Det blev bröst, axlar och triceps. Jag älskar träna med honom för det blir så mycket tuffare träning. Tränar jag med någon lägger jag i en högre växel och kör helt slut på musklerna. Det är då man får resultat. Jag har verkligen ätit det jag känner för i sommar, det har medfört ett par kilo extra på kroppen som ska bort. Man måste trivas, eller hur? Jag älskar njuta av livet, äta och dricka gott. Men det är också en skön känsla att gå tillbaka till rutiner, träna hårt och äta det man är van att äta. Nu blir det “bara” gottgott till helgerna.

IMG_0289.JPG

Vi kör gym  4-5 dagar i veckan nu , jag kör alltid olika muskelgrupper. Kör ni inte på gym kan ni enkelt köra hemma. Ett smart tips är om ni sätter på en grym låt i bra tempo ni gillar. Kör tex ben hela låten ut. tex squats och utfall. Är låten 4 minuter kör ni tills låten är slut. Nästa låt kör ni nästa muskelgrupp. Då blir det av! Heeeelt underbart att köra slut på kroppen och pumpa musklerna, det blir så go träningsvärk och man sover så gott.

IMG_0738.JPG

Han knockade mig helt idag, jag kunde knappt gå ut från gymet, haha. Vilken chock, kroppen har verkligen latat till sig från gymet.

IMG_0527.JPG

IMG_0521.JPG

IMG_0713.JPG

IMG_0553.JPG

IMG_0708.JPGSkor Salming, tights MMsport (Bra pris och supersköna), linne Salming. 

Vad vill ni ha för träningspepp här inne? Film? Dagens pass? Säg vad ni önskar så ska jag bli bättre på ännu mer pepp! 

IMG_0831.PNG

Puss och kram från oss, kul att ni gillar Snapchat! Jag bjuder på galna klipp där haha. Tur dom försvinner efter 24 timmar ;-) men ni får också förstås se mer från gymmet, filmer på Lucy mm.

 

 

2016-08-02 Johanna Toftby

Kommentarer

Charlotte 4 år sen

Dagens pass skulle vara suveränt! Har precis först idag kikat in på din blogg o känner direkt efter att ha läst några av dina inlägg att jag blir hur taggad som helst på att börja träna! Skulle va grymt att “få vara med” dina pass!

Kram Challe

Lotta 4 år sen

Hej Johanna! Jag är intresserad av övningar som stärker och förebygger spända o onda axlar/rygg. Gärna som man kan göra under eller efter en runda i skogen. Fortsätt med dina recepttips har lagat nästan alla dina recept. Gillar att de är lätta och man kan göra sin egen touch av dem, behöver inte följa recepten slaviskt. Ha en fin dag! Kraam

Lisetta 4 år sen

Hej Johanna
Tack för en bra blogg , varierande och inspirerande:-) Jag har en fråga om proteinshakes mm. Jag tränar på gym , löpband( sällan under 5 km) o sedan styrketräning ca 40 min.. Ibland löpning hemma. Dock är min runda ca 3,5 , den gör jag pga tidsbrist. Har barn , hund och hus så svårt hinna med allt alltid .. Så protein – har inte vågar mig på det så efter träning är jag hungrig så oftast mackor.. Vad gör protein shakes, pannkakor mm som jag inte riktigt förstått? Är rädd jag rör mig för ” lite” med 3 ggr gym + ” hemma träning “.. Men summan ör ju att jag är tokhungrig ofta .. Tusen tack för en bra blogg igen.. Läser inte många bloggar men fastnat för din :-)

Jensan 4 år sen

Hej Johanna!

Skulle va kul om du la ut en sån här “pausgympa” som man kan göra när man jobbar eller är hemma bara för att få in lite rörelse i vardagen!

https://www.youtube.com/watch?v=u1BzEW0ibcg

Det kan va ett steg till att få in mer rörelse i vardagen och ett första steg till att röra sig överhuvudtaget!

Vad tror du?

Tycker att din blogg är trevlig. Tack för den! :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Men det är ju jättebra tips!! Tack! Jag ska absolut lägga ut detta, ska se om jag kan göra några enkla, snabba övningar man kan göra mitt på dan eller när man vill ta paus från stillasittandet ;)

Tusen tack, så roligt att du trivs här inne.

kram Johanna

Eva 4 år sen

Du är duktig med träning, en naturlig vardaglig rutin för dig…sett en del bloggare (PS inget påhopp eller pik mot någon enskild, sett flera) som verkar träna mycket i perioder då de ska göra reklam för skor, kläder el gym..sen när kampanjen är över så blir det tyst med träningsinlägg. Själv är jag inte så intresserad av att se träning, lite trist med gymbilder tkr jag, ser hellre mat, inredning, vardag, fest…men en bra blandning är ju bäst ;)

Kajsa 4 år sen

Hej!
Tack för en väldigt bra blogg. Älskar blandningen av skönhet, hälsa etc. Lite träningsfilmer vore kul även lite olika övningar. Jag går nästan uteslutande på pass, då jag inte riktigt vet vad jag ska göra el fokusera på när jag är på gymmet.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack Kajsa! Jag går också gärna på pass, det är så roligt och man tar ut sig lite mer. Älskar tempot och energin!
När jag kör igång med en PT på gymet i Skövde ska jag filma några grymma övningar och lägga upp här inne.

kram!

Katarina 4 år sen

Hej Johanna!
Tack för en bra blogg med mkt inspiration samt snygga bilder.
Bra blandning på dina ämnen.
Tipsa gärna om olika bra övningar,både styrka och kondition.
Tycker det är så tråkigt att laga mat.Behöver tips på bra och lättlagad mat.
Tack!
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack Katarina! Det kommer, har förstått fler vill ha det. Jag kan själv fastna i samma spår när jag gör samma sak, då får jag en kick genom att peppa er!

Blir även mer mat nu när semestern snart är över.

kram!

Chris 4 år sen

Vore super kul att se vilka övn du sätter ihop i dina serier.Skulle även tacksamt ta emot lite tips på bra tränings låtar.kört fast lite där.
Du ser super sporty ut !

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tusen tack!

menar du låtarna jag pratade om? Det kan jag göra, brukar ta några grymma låtar från tjejerna hemma hehe.
Kramar

Chris 4 år sen

Ja,gärna! El om du har andra bra tränings låtar dom gör att du klarar det lilla extra på gymmet .Alltid så kul m lite ny tränings musik.
Tack !

Annette 4 år sen

Proffsig är verkligen rätt ord på dig! Bästa bloggen, bra blandning och du förklarar och bryr dig om dina läsare på ett underbart sätt.
Tar gärna emot tips på bra och enkla hemmaövningar. Besviken på sommarträningen i min stad så det blir mest PW och löpning men känner verkligen att styrkepass behövs och det syns på min kropp också, så frustrerande. Längtar så till passen drar igång igen.
Önskar oxå en lista på vad du köper på MM Sports så att jag kan komma igång med smoothies och annat bra!
Ha det bäst!
Kram kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Aha, men vad synd dom inte haft någon uteträning? Brukar många städer köra.
Lovar, det kommer mer och mer träning nu, blandat med allt annat skoj :)
Du måste beställa pannkakorna, kolla inlägget ovan detta.
Kommer mer tips från mmsport. Kokosfett är ett måste tex, sedan proteinpulver som man kan snabbt dra en shake efter eller före träning.

Kram och ha en fin fortsatt kväll!

Anna 4 år sen

Jag tycker du är så sjukt proffsig Johanna!! Du bemöter kommenter men inga namn i dina rubriker. Fy för smutskastning för att reta upp läsare eller enbart för att få trafik. Vi läsare är inte korkade men en del bloggare verkar det som.
Fy fan vad jag mår illa av att läsa all skit på vissa bloggar. Slutat läsa sånna som tror dom ska blir stora i bloggvärlden på andras bekostad, varför inte tipsa eller inspirera, sprida kärlek? Tror det är sånt vi läsare vill ha för det är så mycket skit ändå i världen.
kram och fortsätt blogga som du gör.

Jeanette K 4 år sen

Ja tack, dagens pass skulle vara kul. Lista gärna dina övningar, ev med bild eller film om de är svåra att förklara. Jag har “fastnat” lite i mina övningar och har svårt att komma på och göra andra övningar än de jag har…
Ha en härlig onsdag. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Ska absolut göra det! Kanske är mänga som är träningssugna nu :)
Ha en fin onsdag du också!
Kram Johanna

Ullis 4 år sen

Jaaaa! Dagens pass och mat! På film eller bara beskrivet! Du är en sann inspiratör Johanna.

Ann Bengtsson 4 år sen

Vad heter du på snap Johanna? Så jag kan följa dig!!
Kram Ann

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Jtoftby :) kram

Jeanette 4 år sen

Jag är inne på femte veckan med tre pass i veckan. Känns verkligen jätteskönt och jag märker att jag har så mycket mer energi än tidigare :-) Dessutom skämtade Max med mig igår när han inte kunde kärleksfullt “knuffa” på mig utan att jag stod pall. Det märks att det är lite mer muskler nu än förut :-)
Kram på dig!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Så härligt!!!! :) visst är det skönt!
Kram Johanna

Anna Ewers 4 år sen

God morgon, jag har kommit igång rejält med träningen :) Ska köra Toughest i Göteborg i oktober. Jag tränar mycket hemma och kan rekommendera kettlebells, finns billigt att köpa på Rusta :)
Trevlig onsdag! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Härligt! Duktig du är! Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…