• 2016-08-14, 10:01
  • 10

God morgon vänner! Skulle lagt in detta igår men dagen rusade iväg och somnade tidigt i soffan. Så blir det när man är på kalas till 03 dagen innan, haha.

Men vilken kväll. Jag började med att klippa Magnus vid 15 på salongen innan dom skulle ha soundcheck nere vid Bolognerskogen. Diggiloo hade kommit till Skövde!

IMG_1313.JPG

Haha…

IMG_1391.JPG

Ok, vi tar en normal bild också. Magnus och Mats har precis köpt ett fantastiskt hus så dom håller på för fullt att inreda och komma i ordning, vi pratade om när vi skulle försöka hinna åka upp och hälsa på, Lucy måste ju även få träffa deras fina vovvar också. Men snart ska vi nog få till en dag. Ni kan läsa mer om deras hektiska liv på Magnus blogg HÄR. Tusen tack fina vän för att du även hälsade till Pernilla, ni ska även få se bilder längre ner.

Efteråt var det dags för Pernilla att få styling och lite smink inför kvällen!

DSC_1043

DSC_1037

Jag lockade allt, sedan lyfter det underifrån och busar till det, avslutar med spray lite underifrån . Då får man lite busigare look men ändå mycket rörelse och liv i håret.

DSC_1042

Snygga grymma Pernilla! Vi pratade mycket inför kvällen, hon var så förväntansfull och glad. Hennes man var med och jag har sällan sett så mycket kärlek. Det är fantastiskt att se. Vilket team.

DSC_1038

DSC_1045

=)

DSC_1047-2

Så fin.

DSC_1048

Vill ni läsa om Pernillas sjukdomshistoria har hennes bästa vän Camilla skapat en Fbgrupp HÄR. Det är tungt att läsa, ingen ska behöva få ett så fruktansvärt besked. Många kämpar med sjukdomar, många får vidriga besked. Ju mer vi lyfter fram sjukdomen desto fler kan få hjälp och stöd.  Annica har även skrivit i den gruppen, hur viktigt det är att hjälpa dom som har det tufft. Allt stöd man kan ge när någon har det jobbigt kan peppa, hjälpa mer än man kan förstå. Jag är helt övertygad, den mentala biten gör att kroppen orkar lite till.

DSC_1050Värmer så mycket, så mycket i hjärtat att se henne glad.

IMG_1372.JPG

Efter jag hade fixat Pernilla gick jag bort till Glädje där Janne, Hanna och Daniel väntade. Äntligen ses vi igen, våra goa vänner. Vi åt en middag på Glädje innan vi gick ner till Bologner, men den här gången var det faktiskt inte bra. Hoppas bättre nästa gång.

DSC_1060Eftersom vi sett showen redan gick vi ner till andra akten. Regnet öste ner men det var ändå smällfullt, energi och publiken var glada! Showen är verkligen hur bra som helst i år.

DSC_1062Här är dom, Pernilla och Andreas!

DSC_1065

DSC_1072

DSC_1057

I pausen mötte vi upp Magnus, han var så gullig och gjorde en videohälsning med Pernilla till hennes bästis Camilla som stöttar och finns för henne.

Tack för en underbar kväll! Det blev en galet rolig efterfest på Plateux i Skövde. Pernilla och hennes man var medbjudna men hon var tvungen att åka hem för hon fick ont. Men det var härligt att hon orkade vara med på kvällen.

Tack ni som sträcker ut en hand, som hjälper till. Med små medel kan man göra så mycket som betyder mer än vad ni anar.

DSC_1054

IMG_1329.JPGEn sudlig bild under paraplyer.

IMG_1369.JPGVackra, duktiga Lisa Stadell!

DSC_1076

Dom som var på “Allsången” på Plateaux fick nog en magisk kväll, Showkanalen underhöll men efter Diggiloo så blev det överraskningar och en grym fest! Oscar Zia, Jessica Andersson, Per Andersson, Linda Prichard och Medina stod på scenen!

DSC_1074-2

Två Göteborgare.

Tack Plateuax, vilken fin service.

IMG_1358.JPG

IMG_1347-0.jpg

Det är så roligt varje gång bloggläsare/instaföljare kommer fram. Tack!

Nu blir det båt, värmen är på väg och vi ska njuta av lite värme. Marilyn är med kompisar på Liseberg, andra dagen i rad. Igår var dom med syster Linnea. Nu ska man gå på Liserberg, skönt utan alla köer.

Kram på er

 

 

 

 

 

 

 

 

2016-08-14 Johanna Toftby

Kommentarer

Linda 4 år sen

Underbart!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

kram!

Eva 4 år sen

Underbart! <3 <3 <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Ja!! kram

anna 4 år sen

Så underbart att Pernilla orkade gå på Diggiloo men så synd det blev dåligt väder men härligt ändå förstås, och så fint du gjorde hennes hår och smink. Såg att nästan 400 delat det förra inlägget om Pernilla, ja det var starkt. Kramar till er båda och önskar en fortsatt fin söndag!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack goa du! Ja, hon blev så fin! kram på dig

Anne 4 år sen

Pernilla blev verkligen jättesnygg! Och Magnus, han verkar vara en sån fin människa, precis som du Johanna. Jag har hört att årets Diggiloo- turné är något alldeles extra. Har faktiskt gått på samma gymnasium som Per Andersson, en årskull under och en helt annat program än han. Men hans föreställningar (som han hade tillsammans med sin klass) på skolan var väldigt populära. Han var känd på vår skola redan då. Jag känner honom inte personligen dock. Har aldrig ens pratat med honom. Men rolig är han! ;-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack snälla!

Hahahha har du? alltså han är ju heeeeelt galen!! Underbar människa och förstår han gjorde succé redan då!

kram johanna

Agneta.s 4 år sen

WOW!! Måste säga det, du är fantastisk som ställer upp och hjälper dom som har det svårt. Fina Magnus också! Pernilla blev vacker som en dag.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tusen tack.

KRAM

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…