• 2016-08-14, 16:00
  • 5

Det var många som gillade erbjudandet att lyssna gratis på ljudböcker, kul! Ni som inte testat- Ni får en ny chans nu.  Ladda ner appen  Nextory med tusentals titlar, både läs och ljudböcker. Vi lyssnande många timmar när vi åkte bil genom Europa för några veckor sedan. Janne laddade ner Hämnaren av Buthler & Öhrlund. En spännande deckare om en riktig psykopat. Stefan Sauk som uppläsare dramatiserar det, ladda ner boken om ni inte läst den.

Resan blir så mycket roligare med en bra ljudbok. Nextory har  mycket att välja på, även barn och ungdomsböcker.

IMG_7960-980x1306

Har ni lediga dagar eller kanske pendlar till jobbet är detta perfekt. Janne sätter till och med på ljuboken när han kör korta sträckor inne i stan. Appen är riktigt bra, den är enkel och lätt att hitta titlar.

Idag är vi ute med båten, solen skiner och vi ligger på en klippa och solar. Lucy ligger i skuggan och sover gott.  Som picknick har vi med oss wraps med kyckling.

Jag har precis börjat lyssna på Lisa Marklund “Järnblod”. Har ni läst den? 

IMG_1405.PNG

 

IMG_1416.JPG

IMG_1411.JPG

Vilken dag! Här har vi det skönt, nu har jag laddat in det här inlägget och ska fortsätta lyssna. Om någon timma ska vi packa ihop och åka in mot land.

I samarbete med Nextory har jag ett erbjudande där ni kan få prova tjänsten helt gratis en månad. Ingen bindningstid! Gå in HÄRoch registrera dig idag. OBS! Se till att koden TOFTBY står med som kampanjkod, men det ska det göra om ni följer länken.

2016-08-14 Johanna Toftby

Kommentarer

Ann-Sofie 4 år sen

Åhh, underbart erbjudande. Älskar ljudböcker. Sådan avkoppling jag hittat i det efter flera år av stress. Dock fick jag inte koden att fungera, det kommer upp ett felmeddelande om att koden är fel. Provar igen lite senare. Tack!

Ann Stenman - annst36 4 år sen

Tack för fantastiskt bra erbjudande! Jag är också intresserad av Liza Marklunds Järnblod. Kram

Linda 4 år sen

Laddade ner appen förra gången, så bra!
Helt annan fråga, du som har separerat och är särbo. Skulle inte du kunna skriva hur särbolivet är, hur ni får allt att gå ihop… Tror många är i liknande situation när man träffar en ny partner, barnen blir inblandade mm..
Kram och tack för en fin blogg! Snygga du.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Det är flera som önskar det, kommer!
Jag och Janne ses ofta, våra barn är så pass stora så dom är liksom inte “indragna” i detta mer än mina tjejer tycker så mycket om Janne.
Klart det är ett pyssel men allt går ;) Skulle däremot aldrig någonsin rycka upp dom från sin hemstad med skola, kompisar och pappa. Även om dom bor 100% hos mig vill dom bo nära sin pappa då dom har mycket kontakt ändå.

kram!

Lotte 4 år sen

Härligt att va ute med båten, själv är jag på sonens fotbollsmatch men nu råkar det va paus ;-) Härligt att lyssna på ljudbok.
http://www.lotte4.blogspot.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…