• 2016-09-20, 19:20
  • 88

Botox. Ett laddat ord som skapar mycket känslor. Jag har gjort både botox och filler i flera år, det blir snyggt och jag trivs. Dessutom tar det även bort min hemska huvudvärk. Bästa jag gjort! Botox och skönhetsbehandlingar brukar ofta trigga igång diskussioner, många tycker mycket kring ordet botox.

Men jag kan bli vansinnig när andra ska tala om vad man inte får göra eller få göra. Ta upp ämnet botox vid en middag där det sitter människor du inte känner så lär du få argumentera ordentligt. Varför är det så laddat att stå för att man gillar att fixa sig? Självkänslan sitter inte i filler eller skönhetsbehandlingar, man duger som man är. Jag äger min kropp. Men ni anar inte hur många bloggare, folk jag känner som gör botox. Men man gör som man vill, ingen är skyldig att tala om vad man gör. 

Jag går hos Löfvingkliniken i Göteborg, dom är superproffs. Hamna inte på en oseriös klinik, en gång fick jag huvudvärk från helvetet efteråt som satt i 4 veckor. Går inte dit igen. 

dsc_0022-670x1007

När det var dags att besöka Håkan för några veckor sedan lade vi i botox där han har ritat på bilden nedan. Ser ju inte klokt ut egentligen. Det är väldigt många stick, men det är många “duttande” som jag kallar det.

Jag tar botox för migrän var 3-4 månad, då fyller vi även på lite dutt är och där. Annars håller sig botox på mig ca 5-6 månader. Filler kan man också lägga om man har djupare veck. Lade i filler i våras nedanför näsan, ner mot munnen. Dom där kraftiga linjerna, det gjorde Danielle i Sthlm så bra och det har hållit länge. Ofta dom och mungipan som gör man “ser gammal och trött ut”

fullsizerender

img_1521

Han lägger några stick under brynet precis för att få ett lyft. Det blir så bra! Inte jätteskönt där men det går snabbt över. Upp med ögonen istället för ner.

3 stick nedanför mungipan så åker mungipan upp istället för ner. Vill inte se så sur ut.

img_1527

Jag och gammelgäddan.

img_1523

fe1fd2751dc2cbd8736e79535713cc9d

Efter två veckor när jag gör samma min utan att le ser det ut så här. Lika avslappnad på båda bilderna. TOKNÖJD utan se för fixad ut.

IMG_5092.JPG

IMG_2428.PNG

Munnen blev mycket bättre genom enkelt att lägga några stick för ett lyft nedanför.

img_1705

3 veckor senare- Pigg på insidan, pigg på utsidan.

Känsligt ämne, jag vet. Men jag gillar skönhet, jag gillar livet. Vart går gränsen för vad man får eller inte får skriva om. Vi som bloggar som har mycket trafik har ingen skyldighet att skriva om allt. Men jag tror mer på att lyfta fram sånt man gillar och står för. Livet är för kort för att inte få göra som man vill. Utsidan och insidan är lika viktiga. Ännu mer om du skulle bli sjuk.

Jag har inte mycket linjer i mitt ansikte, men gillar att lyfta upp. Piffa så det blir naturligt snyggt.

Ibland skriver läsare att  man ska åldras med värdighet och det ska synas att man levt. Att botox är trams, rynkor ska synas.

Att åldras med värdighet för mig är min erfarenhet, mina upplevelser och det jag varit med om. Inte mitt utseende. Tack Håkan med gänget på Löfvingkliniken. Ni är duktiga och seriösa. Tänk att även bli av med en hemsk migrän, det är fantastiskt. Tänk om fler visste om att det fanns hjälp att få.

img_5093-2

Många har frågat efter en bloggrabatt hos Håkan, nu äntligen har vi fixat det! Han har haft kö på sina behandlingar, minst 3 månaders väntetid, han är duktig och populär. Men nu har dom flera som jobbar där så vi kör detta under oktober! Ni får 20% rabatt på alla estetiska behandlingar (Även hos duktiga Caroline som är hudvårdstearapeut, skriver mer om det)

Tel 031-711 62 02 eller hemsidan HÄR. 

Vad tycker ni om skönhetsbehandlingar? Jag vet det finns en stor nyfikenhet hos många, ni anar inte hur många kunder i frisörstolen frågar ut mig om botox. ;-)

Kul att ni gillar ämnet. Vi hörs snart, kram på er

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Susanne 4 år sen

Så blir du snygg med botox.
Istället borde det stå
Jag känner mig snyggare med botox.
Det är din åsikt och din känsla.
Alla dessa bilder på ditt ansikte, ganska tråkigt.
Det är upp till var o en om man vill göra ingrepp för att känna sig fräschare.
Du gör precis som du vill.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

En rubrik är rubrik ;-)

Anne 4 år sen

Håller med.
Jag blir så ledsen och rädd.Lär inte ungdomar att dom inte duger som dem är.i grunden handlar detta om det ytliga.Dem. Dem som försvarar botox tillhör också den kategorin där ytan är viktigast. Gode gud hjälp dessa människor

Jenny 4 år sen

Hej Johanna!
Fantastisk blogg du har! Måste bara få fråga gällande botox, jag har under många år (!) Slitit med olika behandlingar o mediciner till migrän. Ändå har jag inte nått livskvalitén som jag hade innan mina migränattacker beprövade mig på friheten.
Så Botox. Jag har läst flera ggr om det, min fråga är.. bekostar du behandlingar själv? Eller får du hjälp via landstinget?
Man kan ju få hjälp genom medicinsk väg gällande botox.
/saknar mitt tidigare liv utan migrän.

Malin 4 år sen

Berätta gärna mer om dina botox behandlingar och upplevelser. Har själv haft funderingar på att göra botox i pannan pga bekymmers rynkan. Men lite rädd för sprutor och om det ska göra ont. Kan du inte göra ett större inlägg till oss som vill veta mer om det. Såg även att du hade varit i Falköping och gjort botox. Vad tyckte du om dem? Skulle du gå tillbaka dit? Tusen tack för allt du tillför med bloggen! Ha en fin helg

Malin B 4 år sen

Jag älskar din blogg Johanna och att du inte är rädd för att skriva det du vill (och inte då forum som somliga verkar tro att det är, håhåjaja!)
Se denna evinnerliga röra av folk som ska behöva lägga sig i och hytta med både finger o näve så fort man råkar säga (eller i ditt fall skriva) något som inte passar. Låt det rinna av dig som vattnet på en gås. En del är bittra, that’s it….för lite …. du vet ;)
Du har så rätt i det du skriver och vet du, jag ska strax boka en tid för det här fejset det ska banne mig inte följa med tyngdlagen. Va så säker!
Jag måste säga att du är en otroligt snygg och inspirerande kvinna. Jag känner igen mig själv i din personlighet, inte rädd för att öppna käften och jag finner det väldigt härligt (OM man nu får skryta….Gud förbjude ;)
Och med det skrivet så ska jag lägga upp benen i soffan och googla på vad för sprutor som passar mig.

Många kramar från mig i Jkpg (jag har de senaste 10 åren kört genom Skövde varannan månad, när jag ska hem till föräldrarna i Dalarna. Flera ggr har jag funderat på att boka tid på din salong. Är det dax kanske? ;)

Anette 4 år sen

Intressant ämne Botox. Lider just av migrän, men hoppas att du svarar på min fråga som lyder, när man lägger de här sticken, får man blåmärken efter, tänker om man kommer i ett kärl? Du har verkligen ett varmt hjärta, ser vissa dumma kommentarer, men som många andra här så gillar jag din blogg med framför allt träning eftersom jag gör det

Lena 4 år sen

Tycker det är skönt med såna här inlägg, lika när du berättar hur du tränat och ätit. Annars kan det lätt bli att jag går omkring och tror att alla ser perfekta ut utan att behöva anstränga sig alls. Nu vet jag att du fixar lite och tränar mycket då känns det mer självklart att vi ser olika ut och jag kan själv ta ställning om jag tycker att det är värt det eller inte. Ärlighet varar längst och öppenhet gör att bloggen blir intressant att läsa!

Svar på kommentaren:
Emma 4 år sen

Exakt så! Jättebra formulerat! Fortsätt på ärliga och öppna sätt Johanna! Vi är många som gillar det! Och dem som inte gör det förstår jag inte ens att de bemödar sig med att svara negativt, varför läsa denna blogg alls då? Läs något ni gillar, alla har ju rätt att göra som dem vill med sina kroppar, insida som utsida. Kan inte alla en gång för alla förstå att bra självkänsla och självförtroende inte har något som helst med botox och fillers eller andra skönhetsoperationer att göra? Jag har fyllt ut min “arga rynka” mellan ögonen och lite annat, jag njuter verkligen av att inte behöva se den arga tråkiga rynkan! Har lika bra självkänsla då som nu :)

Emma 4 år sen

Tack för din härliga blogg Johanna! Jag är ungefär jämnårig med dig och använder själv både botox o fillers sen några år och är såå nöjd! Jag har också blivit härligt inspirerad av de kläder du visar och träna är en viktig feelgood del av mig, jag håller mig också borta från socker till stor del. Så kort och gott känner jag igen mig mycket i det du skriver och visar! Detta är den enda blogg jag läser, du är super! Du inspirerar och glädjer! Jag skulle vilja fixa vitare tänder, har du så vita naturligt eller har du blekt dina? kram

Magdalena Svensson 4 år sen

Alla får naturligtvis göra det de mår bättre av. Har dock flera vänner som bättrar och fixar med utsidan men inte mår de särskilt mycket bättre tycker jag? De borde lägga pengarna på att fylla det ” inre hålet”. Ingen botox i världen kan göra det. Dessutom är dagens botoxanvändare en gigantisk försöksdjurgrupp. Ingen vet idag vilken effekt detta har på våra kroppar. Spelar ingen roll vilken utbildning den som sätter sprutan i dig har. Ingen vet!!! För min del är jag nöjd med hur jag ser ut.
Jag är otroligt tacksam att vakna på morgonen och vara frisk och ta hand om mina små barn. En liten rynka här eller där? Vem bryr sig egentligen? Men kör på om det lugnar ert inre..Jag älskar alla mina vänner med eller utan rynkor.
Kram

Svar på kommentaren:
Annelie 4 år sen

Men om man vill fixa sig vad gör det?

Catarina 4 år sen

Så bra skrivet!

Ewa 4 år sen

väldigt bra skrivet! Annelie; läs igen…

Sara 4 år sen

Så bra skrivet! Precis ingen vet idag vad regelbundna botoxinjektioner kan ge för men/komplikationer i framtiden!! Forskning har dock visat att storkonsumenter kan bilda resistens där botox efter en tid användande inte ger något resultat. Forskarna kommer att hitta nya rön var så säker och jag skulle aldrig få för mig att spruta in nervgift i ansiktet!!!

Ann 4 år sen

Magdalena du har skrivit den bästa kommentaren jag har läst på detta forum kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Men Ann, för det första är detta inget forum. Adressen du skriver in är en blogg.
Du skriver ständigt här inne, alltid bara skit. Men jag förstår att du inte kan låta bli.
Hoppas du ändå får energi av att läsa bloggen, ha en fin dag.

helene 4 år sen

tycker att du är en hemskt ytlig människa. Ena stunden pratar du om din sk kompis som är sjuk och sen om skönhetsoperationer, tala om falsk människa.Du kan inte må bra?

Svar på kommentaren:
Annelie 4 år sen

Vilken pinsam kommentar. Vad har botox, skönhet med någon som är sjuk att göra?
Jag tycker det är bra att johanna visar upp livet här inne.
Usch vad bitter och kass du måste må……….

Annika 4 år sen

Annelie, du har ju inte en siffra rätt…

anna 4 år sen

Hur mår Du helene!?? Håller med Annelie. Falsk?! Snarare är hon ÄRLIG, ärlig som står för det hon gör, inte många bloggare och kändisar som vågar stå för att de har botox el fillers men de flesta har det, däremot står de för löshår och fransar…Måste hela Johannas liv och blogg bestå av cancer för att hennes nära vän är cancersjuk? Livet består av mycket..sorg, glädje, yta, djup..precis som denna blogg!

Malin 4 år sen

Men är din kommentar på riktigt? Håller med Anna, Johanna är ärlig!
Så många bloggare som inte skriver om allt dom gör, livet är både sorg och glädje…

Måste hon skriva om cancer och sjukdomar hela tiden?

anna 4 år sen

Hur mår Du helene?? Håller med Annelie. Falsk!?? Hon är däremot ÄRLIG, ärlig som vågar stå för det hon gör, inte alla bloggare och kändisar som vågar stå för att de har botox o fillers men de flesta har det..fransar o löshår vågar de flesta stå för däremot. Måste hela Johannas liv och blogg bestå av cancer för att hennes nära vän är cancersjuk? Livet består av mycket..sorg, glädje, yta, djup..precis som denna blogg!

Anna 4 år sen

Men den behandlingen som du visar ovan . .vad kostar det? Måste ju vara dyrt. Skulle jättegärna göra det men hur skulle man få råd med det. Det är inte för alla. Men grattis till er som har råd. På ett sätt kan jag tycka att det är lite sorgligt att vi kvinnor alltid måste sträva efter evig ungdom. Men så ser det ut i dag.

Eva 4 år sen

Så coolt Johanna att du står för det och inte hymlar som så många gör…fint och naturligt det blir på dig, fin före och fin efter…jag skulle själv behöva lyfta mina hängande mungipor och ta botox för min hemska migrän…Du är cool Johanna, modig, skitsnygg och fantastisk på alla sätt och vis!

Maria 4 år sen

O så kommer det kanske nya rapporter om några år att Botox visats sej vara farligt. Jag skulle inte våga göra det. Jag gillar inte den här mentaliteten att tycker man inte som dej så är det inte ok. Vuxna människor tycker olika. Känns liksom som fjäsk o det avskyr jag. du verkar reagera starkt om man är av annan åsikt eller har jag missuppfattat det. Mycket unga människor gör ju sådana här behandlingar. Hur ska det sluta. Naturligt är vackert tycker jag. O insidan lyfts fram för lite hos bloggare o det är synd.

Linda 4 år sen

Vet inte, är rädd att man vill göra “mer” om man väl börjar. Att man hittar fler och fler “floskler och fel”. Alla är vi slavar under skönhets o modeindustrin mer eller mindre, att förneka det är bara naivt och dumt. Jag tycker absolut att man bestämmer över sin egen kropp och det är modigt av dig att du står upp för dina ingrepp och redogör för hur dina tankar kring skönhetsingrepp går. Jag själv färgar håret, sminkar mig nästan dagligen (foundation, rouge, mascara) och målar naglarna just för att känna mig “piggare och fräschare”. Tränar gör jag för att vara stark, orka jobba mycket (driver eget) och framförallt för att vara en bra mamma. Likadant gällande att äta bra mat.
Ett oerhört svårt ämne du tar upp.
Jag tänker först och främst på mina barn och dom signaler jag sänder till dom vid ett ev ingrepp. Å andra sidan så “förbättrar” jag redan utseendet med just hårfärgning och smink och vart går egentligen gränserna?
Sen så är det ju relativt dyrt med diverse skönhetsingrepp så tankarna kring ökad segregation och klyftor mellan olika samhällsklasser finns även. Att det bara är för en viss grupp.

L 4 år sen

Alla får göra precis som de vill & vad de tycker är snyggt, smaken e som baken. Kan absolut tänka mig att kanske göra ngt för att hjälpa naturen på traven lite, personligen tycker jag dock det är
skit fult med blanka botoxade pannor, (& sen 2 “tarmar” med löshår på varje side, plus lösnaglar=verkar vara receptet för många) kan faktiskt inte komma på ngt värre och som jag absolut verkligen, INTE skulle vilja ha
själv. Vi är alla olika som tur är.

jennie 4 år sen

Hej johanna. Jag har huvudvärk och migrän titt som tätt hjälper alltså borox mot detta?

Tacksam för svar

Ann 4 år sen

Efter ett antal år är det vanligt att man blir immun mot botox och då fungerar det inte längre. Kanske bättre att vänja sig vid sitt naturliga jag istället för att få en chock i 45 års åldern.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Absolut inte, Håkan som är neurolog och lägger botox kommer skriva ett inlägg här inne hur det fungerar så kommer du få veta.
Tänk vilka förutfattade meningen man kan ha utan att veta konkret fakta.

Ann 4 år sen

Ja, då får jag väl sluta prenumerera på mina vetenskapliga tidskrifter, eftersom deras forskningsrepotage bara är nonsens.

Anna 4 år sen

Jo, det stämmer att man kan bli immun emot botox. Man kan efter en tids behandling utveckla resistens mot läkemedlet och man får då inte längre önskad effekt. Om det sker kan man byta till en annan typ av botox (det finns flera olika sorter).

Som med andra läkemedel så finns det risker och biverkningar även kring botox. På FASS finns det bra info.

Härligt att du är nöjd!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Supernöjd, det har jag varit länge. Det är grymt när det både hjälper mot migrän och andra saker man kan göra.
Håkan som är läkare har skrivit ett intressant inlägg om just detta. Kommer här inne snart :)

Lotta 4 år sen

Vilket bra och modigt inlägg! Älskar att du lägger ut gäddansiktet oxå. Tycker du ser jättefin ut på efterbilderna, du piffar med stil<3. kramar

Sophie 4 år sen

Åh, jag vill så gärna testa fillers då jag tycker att ansiktet har tappat volym över kinderna och framförallt under ÖGONEN. Det är det enda jag ser i spegeln, groparna under ögonen. Men.. jag vågar inte. Det är inte smärtan jag är rädd för utan resultatet. Jag kanske har för höga förväntningar på vad som kan åtgärdas och så blir det inte så som jag önskar..

eva 4 år sen

Jag hade funderingar på att göra det i ansiktet , men sen fick jag höra att man måste göra det hela livet, gynnar det sjukdom perfekt, men man skall klart acceptera åldrandet men man vill ändå va snygg liksom. Hur vet man innan om den man skall gå till är bra?? jag bor i Malmö tex

Har gått ner 23kg och efter det gjort plastik op som fått mig såå nöjd på insidan o mår toppen , andra får tycka vad dem vill det är mitt välbefinnande ….kram för en fin blogg :)

Tina 4 år sen

Det blev supersnyggt och härligt att det dessutom lindrar migränen:)
Snälla snälla kan du inte lösa en rabattkod till blueco?
Sååå mycket fint som kommit in där nu…
Ha en fin dag!

Helene 4 år sen

Är så sugen att bleka mina tänder förstår precis vad du menar för är det något man inte är nöjd med så tänker man på det hela tiden…vågar knappt le så tänderna syns. Tack för att du tar upp detta känsliga ämne. Stor kram❤️

Annika 4 år sen

Hej Johanna!
Tycker du gör helt rätt. Man ska göra det man mår bra av och jag tycker det är upp till var och en att göra som man vill. Skulle vilja fråga dig om färgning av ögonfransarna. Kan du rekommendera något ställe? Undrar även om det är obehagligt? Använder bara mascara i dagsläget och har aldrig gjort nåt annat med ögonen. Är det dyrt? Tack för en toppenblogg/Kram Annika

Anna-karin 4 år sen

Tycker du är så bra bloggare Johanna. Du lyfter fram tunga saker och allt sånt där ytligt som alla tycker något om. Men man fattar att många bloggare gör botox men vågar inte stå för det.

Starkt!

Helen 4 år sen

Hej!
Vill berömma din ärliga härliga blogg. Du inspirerar så otroligt mycket.
Det där med ingrepp på sig själv blir en väldans massa kommentarer och man gör som man själv känner för.
Jag har bokat tid för övre ögonlocksborttagning. Har aldrig kunnat måla ögonskugga och ser alltid trött ut. Jag är 44 år och har många år kvar, vill gärna se lite piggare ut.
Jag gör det för att jag ska må bra, inte för någon annan.
Ha en bra dag! Kram

Sara Hall 4 år sen

Jag tycker du är modig som går ut med att du gör det! Många gör det men som du säger ingen säger något för man orkar inte med alla åsikter! I mitt tycke gör du helt rätt! Dessutom smakfullt! Du visar att det inte behöver synas att man gjort bara lite förbättringar. När jag gjorde brösten skulle alla tycka till men efteråt erkände en del att det blev bra! Man behöver inte se onaturlig ut bara för att man tar lite förbättrings hjälp. Jag ska lyfta mina ögonlock snart (innan 40) men tror inte jag orkar berätta det för folk ska alltid tycka till!

Anna Härlin 4 år sen

Tycker du gör helt rätt, skönt att du lyfter fram det här på bloggen. Fick själv en stroke i våras och vet av egen erfarenhet att utseendet får då ännu mer betydelse när man blir sjuk. Var så tacksam att jag fixat mina ögonfransar några dar innan för trots allt elände kunde jag ligga där i sängen och blinka med mina fina fransar. Att få botox mot migrän är toppen, har flera vänner som har remiss från landstinget och får världens bästa hjälp av det. Tack för en härlig och ärlig blogg och för att du står upp för den du är. Ha en toppen dag.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack snälla!! Vet du, Annica fixade också sina fransar innan allt hände med den där hemska tumören. Hon är SÅ glad för det, hon rasade 8 kg i vikt, mådde så dåligt men fransarna gjorde hon faktiskt såg lite piggare ut. Vi pratade senast om detta i telefonen igår.

Kul att du trivs här inne!
KRAM Johanna

Helena 4 år sen

Fast om man skulle bli sjuk är väl utsidan mindre viktigt? Hellre se ut som ett troll och vara frisk, alla dagar i veckan!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Fråga Annica får du se. Aldrig är utsidan så viktig som när man blir sjuk. Faktiskt… man vill inte se ÄNNU sjukare ut. Man vet hur insidan mår, kanske uppäten av cancer. Insidan mår bättre av att utsidan ser frisk ut.
Om du har tex cancer vill du inte se ut som ett troll, man vill se pigg ut för det hjälper dig inifrån att känna sig piggare.

Helena 4 år sen

Jomen visst… men ens allra största önskan när man är sjuk är ju att bli frisk… inte önskar man väl att man hade mindre rynkor?! Sedan är det väl klart att man vill se ut som sig själv även om man är sjuk, troll eller inte.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Men det klart man vill, finns väl ingen som inte vill bli frisk? Men läs Annicas gästblogg, där kommer du få se vad hon skriver just om att hon vill känna sig fin trots sin obotliga hemska cancer. Vart går gränsen för vad man får eller inte får göra?
Hon gjorde fransarna innan den stora OP som också kom plötsligt, vi pratade om detta i telefonen igår.
Hon är så glad hon hade fina fransar för när hon såg sig i spegeln kände hon sig något piggare.

Tycker man om det man ser på utsidan speglar det på insidan. Och förstås tvärtom.
Har du varit sjuk en vecka och knappt duschat gör det mycket med tillfrisknandet om du duschar, fixar håret och kanske sminkar dig.
Lovar, har mött så många svårt sjuka som jag sminkat och gjort ordning, dom utstrålar något helt annat efteråt.
Sedan om det är mer smink, mer löshår eller mindre rynkor, det är ändå samma sak.

Kram Johanna

Frida 4 år sen

Jag tycker att den där ank-munnen som man får efter de där behandlingarna ser lite komisk ut… Och jag tycker det är tragiskt när man ser tonåringar truta med munnen på varend bild för att försöka likna det där idealet…
Men självklart gör alla som de vill!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Men alla får inte ankmun? Jag vill krossa alla fördomar, bara för du sett ett par som ser ut så gör inte alla det.

helena 4 år sen

gör du botox ungefär var tredje månad? vad betalar du varje gång? nyfiken:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Går inte säga alls för det är olika.
Alla lägger olika doser.
Olika från gång till gång. Har du migrän kan du även få remiss och betalt av landstinget då det är läkemedel.

Anna 4 år sen

Jag har tatt upp mungiporna och är så nöjd jag slipper att höra varför jag ser så sur ut…
En väninna har fyllt i argrynkan och blev en helt annan människa. Tyvärr har hon lite mycket fillers i kinderna, så får lite skelettutseende. Man blir nog lite blind. Men så länge man själv är nöjd, får man självklart göra som man vill:)

Anna 4 år sen

Har du bara botox eller fillers oxå? Vad är var?
Löste att du gjort arg rynkan för länge sen och nu inte behöver göra den längre, vad använde du då?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Har både och, när jag var 35 år gjorde jag första behandlingen och då blev det filler i djupa bekymmersrynkan. Blev så bra! Behöver knappt lägga något där längre…

Christina 4 år sen

Tycker du har helt rätt inställning! Jag gillar också livet o skönhet o gör det jag mår bra av! Du blir jättefin o ser ut att må såååå bra! KRAM

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack snälla!! kramar

Linda 4 år sen

Har du gjort konturerna runt munnen med ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Nej…

MosterM 4 år sen

Ser super bra ut. Helt rätt med lite korrigering. Fixar själv mungiporna och har så gjort i många år. Folk får tycka vad dom vill. Väldigt bra av dig att visa bilderna, helt enkelt skit snyggt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack! Ja, det gör så mycket, det lilla man fixar blir så bra!! Kul att du också är nöjd.

Kram

Arja 4 år sen

Vart i Stockholm jobbar Danielle ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Estetikkliniken, men hon skulle ev flytta. Ska kolla! Hon är så bra!

MosterM 4 år sen

Om du söker en superbra i Sthlm , kontakta Jenny som driver ArtFace, bäst och erkänt duktig/seriös. Läs mer om henne och rekommendationer https://faceartbyjenny.se/media-bloggar/650-2/

Mona 4 år sen

Håller med Moster M; Jenny är helt överlägsen!

Camilla Arvberger 4 år sen

Du gör så rätt, de blir jättebra och gullar din inställning, bättre nu än vid 60-70, då är de bara att gilla läget. Men så länge man tar han om din hud o mår bra så tror jag att vi kommer se fina ut då med.
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Härligt ;)
Ta hand om huden och kroppen är A och O… helt rätt…

KRAM

helena 4 år sen

hej johanna hur gammal var du när du provade botox första gången?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

35 :)

Sara 4 år sen

Jag har också gjort botox och fillers , jag älskar det , bara lite lagomt sådär , men när jag gjorde det för 3 veckor sen ramlade liksom vänster ögonbryn ner över ögat , mardröm . Men jag kommer nog fortsätta ändå , men inte lägga nära ögonbrynen

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Nej men oj! Ja ibland kan det bli snett…men går du till någon som är duktig? Kanske för mycket där då…
Man måste pröva sig fram… det är inte kul när ögat tynger ner,, håkan lägger under brynen också för att lyfta..
Det funkar bra!

Jenny 4 år sen

Oh I wish!! Är så spruträdd, lagar tom mina tänder utan bedövning pga sprutan haha… Men det blir jäkligt snyggt när man gör lite lagom!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Men what! Laga jobbigt hål utan bedövning, oj oj men då är du riktigt smärttålig! Det är inte jag.
Jag är en riktig fegis…

Johanna 4 år sen

Jag har besökt Löfvingkliniken & Håkan efter tips från dig & är väldigt nöjd med resultatet. Kommer nog tyvärr inte återvända dit då dom höjt priserna en hel del :(

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

roligt att du är nöjd, men kolla rabatten om det blir bättre?

Johanna 4 år sen

Det ska jag göra! Tack! =)

Frida 4 år sen

Bra att någon tar upp ämnet! Finns så många som har åsikter och som kommer med dömande kommentarer. Efter två graviditeter ska jag göra ett bröstlyft om en månad. Tyvärr är det många som har åsikter. Jag gör det endast för min egen skull. Ibland tror jag att det kan handla om avundsjuka och att vi tjejer dömmer ut varandra pga av osäkerhet.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

SÅ är det. Man gör precis som man vill.
ÅH vad spännande!! Du kommer bli såååå nöjd, det bästa du gjort :)
Vad andra tycker ska du strunta i.

Lycka till!!

Cecilia 4 år sen

Har inga som helst problem med fillers, bara man piffar med stil!
Jag undrar vad som händer om man slutar att piffa till sig, kommer rynkor och häng tillbaka på en gång? :) Liksom hela pannan faller ner…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Jag lade i bekymmersrynkan för många år sedan, den behöver vi knappt fylla i längre.
Mota olle i grind… det är svårare att fixa djupare rynkor när man är ännu äldre..
Det kommer inte tillbaka lika kraftigt..

Anne 4 år sen

Själv har jag inte råd med sådana behandlingar och vet heller inte om jag skulle göra det om jag hade råd. Jag har dock inga problem med att folk gör skönhetsingrepp. Mår man bättre av det är det ju toppen! Tycker du är cool som är öppen med detta. Det kan ju som sagt vara känsligt. Och du är verkligen jättefin!

Erika 4 år sen

Tack för att du skriver om detta ämne, är så sugen på att göra behandlingar men lite feg för att ta steget. Tack vare dig och ditt nyanserade och informativa inlägg så kommer jag boka första bästa tid. Varför gå runt och vara missnöjd när så enkel och bra hjälp finns att få. Kram

Annica Gunnarsson 4 år sen

Hej!
Jag la botox pga huvudvärk men har även testat filler. Jag undrar när du lagt för migrän, lägger ni bara i pannan el även bak i huvudet ? Letar någon som gör det nämligen pga en whiplash och skulle behöva tips på de som gör. Du är superfin och det ser helt naturligt ut.
Kram ❤️

Anna Persson 4 år sen

Ser enkelt ut och självklart är resultatet jättefint! Är lite tveksam själv men har definitivt inga problem om andra gör det.
Liksom för mycket moral i vissa saker. Tänker så här om andra saker; gillar man det inte så lägg ingen energi utan fyll ditt liv med saker du gillar! Själv gör jag ofta mina naglar och det känns bra för mig! Kram

Ann Stenman - annst36 4 år sen

Jag har fillers i argrynkan mellan ögonbrynen. Var på Dermakliniken i Göteborg fillern heter New fill. Effekten har suttit i c:a tre år. Nu är det dags för en ny omgång men denna filler finns inte längre tillgänglig i Göteborgs-området. Vet inte riktigt vad jag skall välja nu, tycker det är jobbigt att behöva göra om proceduren var 3:e månad. Kram

Karin 4 år sen

Hade också gjort det om jag vågat , usch för sprutor och stick ! Kram

Rina 4 år sen

KÖR ba KÖÖÖÖR!!! Jag hade lätt gjort det flera gånger om jag hade råd…har testat och det är grymt. Så länge man kan, vill och mår bra av något är det väl bara dumt att inte göra det! Livet är för kort, njut!
Har själv nu testat fettfrysning av mina gäddor…..skall bli intressant och se resultat.
KRAMAR! P.S Du är sjukt snygg!;-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni haft en riktigt skön helg, vilket väder vi haft. Riktigt härligt vinterväder med strålande sol, krispigt klart och kallt. Igår lördag tog vi en skön långrunda ut på Eriksberg och…

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…