• 2016-09-27, 15:55
  • 72

Efter tre år som cancersjuk blev Annica plötsligt mycket sämre. Tre läkare sa bara att det inte fanns mer att göra. Men kirurgen Roger vägrade att ge upp. Han opererade Annica samma dag, så bråttom var det för att ha den minsta lilla chans. 

Här kommer Annicas berättelse om de sista timmarna innan den livsavgörande operationen.

 Åh, det smärtar när jag läser det! Jag hade kontakt med familjen som åkte ner i ilfart. Att prata med sin man och mamma om sin egen begravning går inte förstå. 

Vet ni att jag också den dagen gick och tänkte på hur ska jag förklara för er? Ska jag bli den som skriver ett sista inlägg från Annica? Att det är över? De tankarna var fruktansvärda. Brutala. Omänskliga. Läs detta, ni kommer förstå vad ordet “hjälte” verkligen betyder.

Varm kram Johanna 

//

 IMG_4483.JPG

Den dagen… Den kommer jag aldrig glömma!

Jag var morfinpåverkad av alla smärtor. Mina bröder, min syster, min mamma och min Krille satt hos mig hela den dagen. Jag grät, de grät. Aldrig varit så rädd. Tänk att veta, detta är det sista! Sista försöket till att rädda en människas liv, och i detta fall mitt liv. Mina älskade tre barn, jag kommer aldrig få träffa dem mer. Kommer aldrig få se de stora. Aldrig få säga hejdå. Det var nära nu. Allt var så overkligt. Tankarna, och rädslorna gick på högvarv samtidigt som jag var neddrogad av allt morfin jag var tvungen att ta för smärtorna. Rädslan kom ikapp många gånger.

IMG_4505.JPG

Så mycket som jag bett, knäppt händerna. Jag vädjade till Gud, hjälp mig nu!

Även fast allt var så svart har min tro aldrig sviktat en endaste gång. Jag tror Gud skickade Roger i min väg. Han är ett mirakel hela den där fantastiska killen! Den ljuvliga kirurgen på Sahlgrenska.

På kvällen skulle jag opereras. Aldrig förr tagit avsked av någon man älskar så högt. Av min familj, min mamma och mina syskon, av min man.

Aldrig förr sett Krille på det sättet. Den mannen som jag älskar mer än livet. Vartenda drag i hans ansikte, så vackert. Varenda ton i hans färg som komponerar hans vackra utseende till just honom. Hans vackra blå ögon som såg på mig på ett sätt jag aldrig förr upplevt. Rädslan. Vi var rädda. Båda fick vi uppleva en rädsla ingen ska behöva.

IMG_4607.JPG

Vi sa hejdå. Jag ville att han skulle veta hur mycket jag älskar honom sen den dagen han kom in i mitt liv för 18 år sedan. Ville han skulle veta hur mycket jag väntar på honom i himlen samtidigt som jag vill han ska gå vidare med livet och finna kärleken i en ny vacker kvinna. Att jag aldrig kommer sluta följa hans och barnens hjärta, jag kommer alltid finnas där fast på mitt sätt. Hans ljuvliga röst som sa hejdå till mig, det kommer jag aldrig glömma.

Det var ändå fint, vi bad för varandra och vi bad att Gud skulle göra Roger till en hjälte, och jag tackade Krille för alla dessa år. Tackade Gud för alla år vi fick tillsammans. Vi förberedde… Känns hemskt nu efter. Men jag ville hinna säga farväl och han lät mig göra det. För han visste lika mycket som jag hur stora oddsen var emot oss nu. Jag vill glömma just detta avsked, men kanske gör det oss ännu starkare och får oss båda vägra uppleva detta igen. Jag är så tacksam över min tro som burit mig genom även detta. Och jag är så övertygad Gud fanns med oss hela denna tiden.

Och att han hjälper mig även nu, denna tiden jag har framför mig, att bearbeta. Att våga tro på livet igen. Även fast det var så kämpigt.

wpid-ljus

Åh, vår Roger räddade mitt liv den kvällen. Han vågade operera. Han gav mig en chans, och den chansen har gett mig ett nytt liv! Jag är långt ifrån frisk. Jag har cancer kvar i levern och i lungan. Men genom att fått bort det som var som en tickande bomb som höll på att förstöra alla mina organ på insidan, genom att ta bort syretillförseln, så har jag en chans till att fortsätta kämpa mot döden för livet! Chansen att få mina behandlingar igen, tack vare den operationen.

IMG_5600.JPG

Jag hade inte klarat många dagar till, kroppen hade börjat ge upp.

Men nu har den börjat igen att sakta men säkert återhämta sig igen, tack vare en framstående ung kirurg som vägrade ge upp utan tycker alla människors rätt är att få en chans oavsett vad röntgenplåtarna visar… det kan se annorlunda ut inuti.

IMG_5623.JPG

Jag är säker på att jag fick hjälp från ovan att Roger fanns som en hjälpande ängel i detta. Men Roger är människa och så oerhört fin sådan! Mina tankar har funderar febrilt sen jag fick livet tillbaka, tänkt senaste veckan, många om… “tänk om”, men främst “tänk om Roger hade varit borta, sjuk eller varit utomlands?” Hade jag varit död nu då? Tre kirurger sa nej… Roger sa “Ja, då gör jag det själv”! Han gav mig ett litet hopp mitt i allt det mörka. Han visste att chansen var stor att han fick öppna för att sy igen, men han visste också att en liten chans fanns att eventuellt få bort lite…. Chansen fanns ändå.

IMG_5621.JPG

Och i detta fall tog han bort mer än lite, det vill säga, 99 procent stor som en fotboll. Stygnen har börjat återhämta sig. Jag har satt försökt få igång kroppen och försökt utmana mig själv att gå upp mina kilon, då jag förlorat sju kilo på bara några veckor. Jag har inte mycket att ta av, så de kilona är oerhört viktig för mig att få tillbaka. Äter näringsdrycker så det sprutar ur öronen och bra, god mat som min älskade man Krille lagar till mig.

Kampen mot cancern fortsätter, redan i morgon med behandling för resten av cancern. Jag är djupt skadat av allt detta rent psykiskt. Förstår knappt hur jag ska ta mig vidare? Är livrädd för det ska hända en gång till. Hur ska man veta? Men jag litar att min kropp känner det tidigt nästa gång också, som det redan gjorde i somras. Och mest av allt önskar jag att immunterapi kommer att fungera, så även min mardrömsresa slutar någon gång.

IMG_5183.JPG

Men det jag aldrig i mitt liv kommer släppa och glömma,  är mitt livs största hjälte, vår underbara stjärna, sjukhusbrorsan Roger på Sahlgrenska. Min Sahlgrenska brorsa som jag kallar dig. För du är bara såååå bra! Tryggheten själv! Du gav mig livet tillbaka. Gav mig hoppet. Du har även kommit till sjukhuset varje dag efter operationen när jag låg inne för att kolla till mig och Krille. Du är nära i våra hjärtan. Du finns där. Och när mina tankar och rädslor ballar ur fullständigt så tänker jag på “tur jag har vår Roger”! Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig. Men barnen! Mina älskade barn får jag vara mamma åter igen – tack vare dig! Mina goa killar fick sin mamma tillbaka med livet i behåll. Istället för att gå på en begravning med vit kista och ljusrosa blommor som jag några dagar innan hade berättat om för mina närmaste…

IMG_4641.JPG

Förstår du känslan att krama de igen istället efter den bilden! Att vakna på uppvaknandet efter det farvälet, och istället få veta man fick livet tillbaka och krama sin Krille igen av lyckan till livet istället för det tunga avskedet vi tog innan operationen! Att få andas igen och fira livet. Ord känns futtiga när man försöker skriva om sitt livs största hjälte. För jag tror själv inte Roger inser vad han gjort för mig och min familj. Han tog det största beslutet. Men han är i allt detta väldigt ödmjuk. När jag tackat honom förklarar han, det är många människor med i detta, att han inte kunde gjort detta själv.Jag är så tacksam för alla i Rogers team.Tack!

IMG_5603.JPG

Jag vill ge din familj Roger en BAMSEKRAM! Jag vet han är en helt vanlig människa som du och jag. Jag har många fina hjältar i mitt liv. Men just ordet hjälte har fått en helt annan innebörd och den symbolen bär nu Roger omkring stolt på sina axlar. Res på dig Roger för du är en duktig kirurg som ger livet en chans. Gav mitt liv en ny chans trots allt verkade så kört.

IMG_5625.JPG

Inget är någonsin kört!! Oavsett hur nattsvart det än ser ut så sker det mirakel. Och det händer även idag. Jag har upplevt ett. Och jag är så tacksam över att få sitta här och dela detta vackra mirakel med er och att jag fått en ny chans till livet! Roger Olofsson Bagge – du är för alltid vår hjälte!!! Stor kram och tack för livet!

IMG_4594.JPG

Kram från Annica, Krille, Elias, Gabriel och Samuel Thimberg

 

Kommentarer

Ewa Ekström 4 år sen

Jag har följt Dig sen dag då du skulle opereras , bry dig inte om Din ELAKA chef!
Fina duktiga kämpe, gullig familj lycka till med hela mitt hjärta!
kram Ewa

Annika 4 år sen

Vilken kämpe, vilken kirurg, vilken familj – fina Annica – det är även din livsglädje som hjälper dig! <3 Du är otrolig! <3

Kristina 4 år sen

Så starkt Annica att du delar med dej av din historia. Vilken fantastisk läkare som räddat ditt liv!! Tack Johanna

Svar på kommentaren:
Kristina 4 år sen

Råkade klicka innan jag skrivit klart kommentaren!!Jag skulle skriva Tack Johanna för att du lyfter detta på din blogg!!!

Tina 4 år sen

Att följa dig och din fina familjs kamp berör oss läsare djupt. Tack för att du så öppenhjärtat skriver om detta och tack för läkare som Roger som aldrig ger upp. En riktig hjälte i allas ögon!

Lotta 4 år sen

Starka fina Annica❤️ lycka till med din fortsatta kamp mot cancern. Kramar

Anna 4 år sen

Helt otroligt! Jag finner inga ord. Hela mitt hjärta ler och jag är bara så glad för din skull. Tänker på dig! <3

Anne 4 år sen

Vilken enorm tur att Roger finns! Verkligen en superhjälte. Och du Annica är världens kämpe. Önskar dig och din familj allt gott!

Karin 4 år sen

Vilken underbar människa du är !! Har börjat be för dig och din familj. Vill dig allt väl ! Kram!

Jennie Sjöström 4 år sen

Vackra Annika, vilken kämpe du är! Vilken förebild att aldrig ge upp! Du är fantastiskt och jag tror på Guds mirakel! Jag kommer be för dig varje dag! Be för Krille och din härliga familj. Allt är möjligt för Gud! Sen har jag en till sak jag vill säga. Jag vill inte på något sätt tynga ner dig eller få dig må sämre. Jag vill verkligen bara hjälpa dig. Socker (som näringsdrycker är full av) matar cancern. Det finns inget som cancer älskar så mycket som att få i sig kolhydrater. Det gör ont i mig att detta är rekommendationerna från alla sjukhus. En strikt LCHF har minskat cancertillväxt för så otroligt många människor. Vet att det kan va svårt att få till, men vill iaf att du ska veta det. Kanske kan du läsa mer om det ol du tycker det låter intressant. Önskar dig en riktigt härlig dag! Kram Jennie

Svar på kommentaren:
Eva 4 år sen

Bra att du tar upp det, du har så rätt…cancersjuka ska absolut Undvika socker och även köttprodukter som göder o föder cancer. Tyvärr serveras inlagda cancersjuka både läsk o annat som de absolut Inte ska äta, fruktansvärt hur mycket kunskap som saknas hos vårdpersonal, och alla vårdmissar. Undvik kött o socker fina Annica! Vill bara väl <3

Eva 4 år sen

Fina Annica så fruktansvärt gripande din berättelse, allt ni gått igenom du och dina närmaste.. Vilken mardröm…Hoppas hoppas allt vänder sig till det bättre nu, för dig och din fina familj! Tänk vilken tur att dr.Roger var där, vilken oerhört skicklig kirurg som hade modet att operera! Styrkekramar till dig och familjen!

Ingrid 4 år sen

Fina, vackra Annika. Du är fantastisk och Roger är en hjälte. Önskar dig och din familj all lycka.

Nilla 4 år sen

Så glad för att du finns kvar i detta livet och hoppas att du ska få leva med din familj tills du blir minst 100 år! Fantastisk avdelning på Sahlgrenska som utför små och stora mirakel varje dag <3

bulesky 4 år sen

Du är fantastisk. Önskar dig och din familj all lycka.

Adela 4 år sen

Jag sitter också med tårar i ögonen som så många andra…Jag tycker du med är en hjälte Annica som tagit dig igenom detta och så även givetvis din fantastiska kirurg! Tack för att det finns såna människor❤️ Jag hoppas av hela mitt hjärta att du ska få fortsätta ditt liv på ett bra sätt och vara vid din fina familjs sida hela livet!
Tusen kramar ❤️
Adela

frudin 4 år sen

Första gången jag hittade till din sida. Läste detta inlägg. Mina tårar rinner våldsamt av både smärtan ni genomgår och glädjen att det gick så bra.

Sara E 4 år sen

Jag har följt din resa en tid och det gör så ont i mig att du ska behöva gå igenom denna fruktansvärda prövning i livet. Så mycket smärta och fasor. Och trots allt detta kan du förmedla så mycket värme och hopp. Mina tankar är med dig varje dag och jag sänder stora kramar av kärlek och styrka till både dig och din fina familj. Jag önskar dig all lycka i din fortsatta behandling och i ditt tillfrisknande. Du är fantastisk. Tack för att du delar med dig av din resa. Tack för att du finns. All kärlek till dig och familjen. ❤️

Eva 4 år sen

Gripande, tårar rinner…Annica du ÄR en hjälte <3 och Roger en sann HJÄLTE, fantastisk! Underbart!! Mirakel <3

Elin 4 år sen

Blir helt tårögd av vad du berättar här! Du är helt enorm Annica!!!, och din familj!!! Vilken fantastisk fin tro du har som du delar med dig av här. Jag är helt chockad av den styrka som du utstrålar!
Tänker mycket på dig och din familj och står med i bön!!!

Nina 4 år sen

Nu gråter jag också av sorg för att du/ni blivit tvungna att genomgå detta hemska och smärtsamma men också av lycka att du blivit av med den där stora besten i magen. Vilken kärlek till livet, människor emellan och framför allt din man och dina barn din berättelse handlar om. All lycka, hälsa och kärlek önskar jag er.

Susanne 4 år sen

Finaste Annica <3 Jag läser din gripande berättelse med tårarna rinnande nerför kinderna. Tack gode gud att Roger fanns där för dig … vilken hjälte <3
Kramar till dig, Krille och barna

Johanna 4 år sen

Du är fantastisk. Att du delar med dig av ditt liv är stort. Önskar dig och din familj all lycka. Massa styrkekramar ♡

Jennie 4 år sen

Så gripande att läsa! Tror oxå att Roger var sänd av Gud i detta skede och det bönesvar vi många hoppats på! Stort lycka till i din fortsatta kamp <3

Marie 4 år sen

Så berörd av din historia att tårarna sprutar. Kan inte föreställa mej ens vad ni går igenom men kan skicka massor med styrkekramar till dej och din familj. Håller alla tummar för dej och för er , att denna hemska sjukdom ska försvinna. Helt fantastiska är ni som orkar kämpa och en stor hyllning till den fantastiska kirurgen . Stor stor kram till er alla. / Marie

Anna 4 år sen

Mina tårar rinner påminna kinder när jag läser. Du berör verkligen mig. Livet är så skört. Vill fira livet och verkligen uppskatta det lilla i vardagen, tillsammans med de man älskar. Kan inte tänka mig din kamp för att få leva. Önskar dig all lycka och hopp om att det nu blir bra.

Carina.L 4 år sen

Ja Roger måste vara en riktig hjälte men även du Annica som varit med om så mycket svårt o ändå orkar du dela med dig o vara tacksam. ❤️❤️❤️

jenny 4 år sen

Tack gode Gud för Roger och hans team. Vilken fantastisk människa som tog detta beslut. Nu fortsätter vi kämpa och be för Annica och hennes familj!!
kram <3

Hanna H 4 år sen

Tårarna rinner ner för mina kinder när jag läser detta. Du är en fantastisk hjälte!! Nu håller vi tummarna att det övriga skiten kan försvinna från din kropp så att du kan få fortsätta att vara den underbara mamman till dina barn o fantastiska frun till din Krille. Många varma kramar

Jeanette 4 år sen

Underbara , fina du, blir så berörd av att läsa detta och vill önska dig och familjen det bästa<3.
Ge inte upp, kämpa på som du gjort och ta det lugnt nu så du får kraft att läka efter allt som varit, både på insidan och utsidan. Vi tänker på er<3<3<3

Mia larsson 4 år sen

Fatastiskt, vilken hjälte du är, tack vare hjältarna omkring dig! All lycka till dig & dina nära❤

Susanne 4 år sen

Så starkt av dig Annica att du delar med dig av denna fruktansvärda upplevelse. Du är en otrolig kämpe och krigare. All styrka och kramar till dig och familjen ❤️

Nina 4 år sen

Vill ge dig alla kramar i världen ! Vilken krigare du är <3

Johanna 4 år sen

Känner dig inte men följer din jobbiga resa och vill bara säga att jag tänker på dig och önskar dig allt det bästa! Kämpa på, du finns i mina tankar! Stor kram

Christina 4 år sen

Finner inga ord… Mina tårar rinner… Tänker på Er❤️❤️❤️

Linda 4 år sen

Tack för att du delar med dig Annica ❤️! Sitter här med tårar i ögonen och kan inte förstå vilken resa du varit med om. Det är ingen som ska behöva gå igenom det här :(. Du är en otrolig kämpe och håller mina tummar för att allt ska gå bra för dig ❤️. Fortsätt kämpa! Massor med KRAMAR

Eva 4 år sen

Oj vad bra skrivet, man vill bara läsa fortsättningen. Som en text ur en stark bok. Det berör vad du skriver.
Tänker på dig och ber att du ska få se dina pojkar växa upp. Dom behöver sin mamma. Kram Eva

Åse 4 år sen

Önskar dig allt gott. Du är fantastisk som berättar och delar med dig. Blir så berörd.

Du är en sån fighter, så underbart att läsa, samtidigt så rörande <3 Jag hoppas att du inser att DU är en hjälte!
Stor kram Carro

Mari 4 år sen

Var inte rädd, ge inte upp! Vi är många som tror på under och ber för er! Jag tror inte det här är det sista miraklet du får vara med om! :)

Anna 4 år sen

Du är en så stark människa och jag är övertygad att Gud är med dig och din fina familj. Kram

Camilla 4 år sen

Detta inlägg som du skrev fina Annica är nog det som har berört mig allra mest.
Gråter för det hemska du har fått gå igenom dom senaste veckorna.
Änglar, visst finns dom, Roger är det som gav dig livet tillbaka.
Men även din styrka fina Annica och dina nära och kära <3
Tack även till dig Johanna för att du håller oss informerade.
Tänker på Annica varje dag.
Kram <3

Svar på kommentaren:
Eva 4 år sen

Håller med, även om det är en tung berättelse är denna text den som berört mig mest.
Du Johanna är också fantastisk, du låter oss ta del av Annicas resa, du är väldigt bra på att skriva och beröra.

Ann Stenman - annst36 4 år sen

Finaste Annica, du är den största kämpa jag vet och jag önskar dig all lycka till på din fortsatta resa! Kramar

Ellenor 4 år sen

Tur att jag inte hunnit måla mig än innan jobbet hehe…
Så fint skrivet, tack för att du delar med dig av det svåra men också det fantastiskt fina.
Kramar till Er alla!
Vi fortsätter att hålla tummar och tår på den fortsatta resan!

Annette 4 år sen

Vilket starkt inlägg, kan inte ens försöka föreställa mig det ni gick igenom den dagen.
Varmaste kramar till dig och fin familj och givetvis till Johanna också ❤️❤️❤️

Annelie 4 år sen

Tack för att du delar med dig, tack Johanna för att du lyfter fram detta här inne. Jag tror många blir berörda, får hopp.

Jag håller med någon som skrev här inne, när jag såg bilderna på Annika när hon låg inlagd, jag trodde nästan inte det skulle gå vägen. Det är fruktansvärt vad cancer kan göra med en människas kropp.
Fortsätt kämpa annica, vi är många som är med dig i detta.

Gabriell 4 år sen

Gud välsigna dig Annica o hela din familj samt Dr Roger!! Gud är alltid med dig.. Han har lovat att hela dig o du kommer “fullfill” dina dagar! Tack så mycket ditt mod att berätta din situation! Annica om du är öppet för alternativa metoder så finns en hel del att göra…. Kolla in http://www.thetruthaboutcancer.com var det finns mycket kunskap info o experter samt ff på youtube man kan se deras 9 dels dokumentär serie film..fenomenalt. Det finns oxygenkammare behandling osv. Jag ber din fullständig hälsa, Blessings, Gabriella

Bettan 4 år sen

Tack Annica för att Du delade med Dig av Din historia!
Änglar finns!

Sophie 4 år sen

Ja, Gode Gud, vilken historia. Underbar läkare som inte ger upp. Man kan inte fatta vad denna djävulens sjukdom kan göra med en människa förens man har sett det själv. Och jag tänkte när jag såg bilderna på Annica, att det här går nog inte vägen. Att se en människa förändras så fort, så fort. Det är otäckt, ofattbart hur kroppen bryts ned dag för dag. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det nu vänder. Fortsätt kämpa om än så ett litet steg i taget. Som sagt, ingenting är kört förens det är kört <3

Anna 4 år sen

❤️❤️❤️ Håller verkligen tummarna nu för din fortsatta resa!!

Annelie Grönlind 4 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Carina Nilsson 4 år sen

Kära Annica ! jag blev så berörd av det du har och är med om, nu ber vi och hoppas du blir frisk,och få umgås med dina barn och din man,och tur var väl att din hjälte fanns där..

Annicka 4 år sen

Så starkt skrivit! Håller alla fingrar å tår att det ska bli bättre och att du får massa år till med din fina familj!! Heja heja Roger som vågade !!

Malin 4 år sen

<3

Åsa 4 år sen

Underbar läsning!!! Kära fina Annika, vilken glädje att du delar med dig! Jag såg att du var riktigt dålig innan operationen och jag bad för dig och din familj. Det var så härligt att läsa om att allt gått bra<3
Många kramar t dig!
Jag skulle så gärna vilja göra något för dig, komma över med en matkasse med alla dina favoriträtter "inte stalker" men hojta på vår sida på Facebook
Om ni skulle vara hjälpta av något!

Elin 4 år sen

Du finns ofta i mina böner!

Christina 4 år sen

Blir så berörd av allt detta hemska du går igenom. Roger är bäst! Det vet även jag, han opererade min mamma och hans bemötande är fantastiskt. Dels mot patienten men även mot oss anhöriga som står bredvid. Håller tummarna i din fortsatta resa!!! <3

Linn 4 år sen

Du är så stark! Vilken berättelse! Lycka till med allt framöver! Kram

Susanna 4 år sen

Tack gode gud att det finns läkare! Jag har otrolig respekt för all sjukhuspersonal men just specialistläkare som har gått långa och svåra utbildningar, läkare viger sina liv till att hjälpa människor! Läkare som har sådan kompetens och vågar göra livsavgörande och avancerade operationer! Hjältar! Hoppas, hoppas det går bra nu för dej och att du blir helt frisk!

Marie 4 år sen

Jag skrev förut och berättade om CBD-olja. Har du berättat om det för Annica?

Gör det annars!!
Såå skönt att operationen gick bra!

Sara 4 år sen

Åh vad du har kämpat och fortfarande gör. Tror att är det någon som klarar detta så är det du. Du har gett livet ett ansikte. Tack för att du öppnar upp våra ögon hur fantastiskt det är att få leva. Kram på dig Sara

anna 4 år sen

Fantastiskt! ❤❤❤

Maria g 4 år sen

Ja vad människor prövas. O klarar mycket. Jag har själv hälsoproblem som många andra. Tur det finns änglar i vården. O hemskt om man har otur o inte träffar en. Då blir det fel och tufft. Ja du är verkligen en snäll människa och din familj. Tänker på den dagen där du blir helt bra. Kramar.

Kristin 4 år sen

Annika, Såå fantastiskt skrivet! oj.. sitter här i fotöljen och försöker ta in, måste läsa igen.. nej, man kan inte sätta sig in i det, ett känslomässigt virrvarr upp och ner, så hemskt :( vilken ångest ..först det hemska.. ta avsked av man, barn och släkt. Men sen, att få vakna upp till livet igen, få säga hej igen ..och kramas och, att ha fått en chans till <3 sån obeskrivlig lycka!

Vilken hjälte till läkare! ge honom en kram från mig oxå då ni ses nästa gång! vilken heeelt fantastisk kille!

Hoppas du nu får vila, komma ikapp, gå upp i vikt och återhämta dig för att kunna slåss vidare mot cancer-monstret! du är stark! du kommer vinna det här <3

Jag tänker på dig! det kommer gå bra det här! kram från Kristin

Lotta 4 år sen

Massa kramar, hoppas du nu får stöd i alla dina tankar efter det här, som sagt glädje och sorg är så nära och påverkar varandra. Ny glädje till livet!

Anette 4 år sen

Man blir så berörd av dina ord. Man kan omöjligt förstå hur det är att se döden i ögonen. Men tack gode Gud att din hjälte fanns där och då. Att han trotsade oddsen och bara gjorde det… Tog bort fotbollen i din kropp. Det är sådana som han som ger hopp om sjukvården. Varm stryrkefylld kram till dig Annica och din fina familj❤️

Lisa 4 år sen

Vilken solskenshistoria, nu ber jag för tillfrisknande och sänder all lycka till dig Annica med familj , samt stort tack till Roger och hans team på sjukhuset!!!

Melinda 4 år sen

Alldeles, alldeles underbart! <3

Sofia 4 år sen

Åh, det går verkligen inte att förstå allt du gått igen. Du är så stark och jag tror som du, Roger var ett verktyg från Gud. Många bad, ni bad. Gud hör bön. Läs gärna Ps 91, den bönen är kraftfull. Räddat många. Kram

Lena Jacobsson 4 år sen

Åh fina Annica, det är otroligt vad du kämpar för livet och din familj, nu är du sååå värd att äntligen få bli frisk och njuta av resten av livet tillsammans med dina nära och kära <3
Tårarna rinner när jag läser din historia och nej vi förstår inte på långa vägar vad du/ni har gått igenom även om jag verkligen försöker och följer alla dina inlägg, jag hoppas och tror att det här skall gå bra till slut, det känns bara så. Massa styrkekramar till dig & din underbara man. Jag önskar Er all lycka framöver <3 <3 <3

Svar på kommentaren:
Barbro 4 år sen

jag håller verkligen med dej Lena ,
du Annica du borde nominera Roger och hans team till vardagshjältarna.
En än gång bamsekramar till Er alla.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg