• 2016-09-30, 11:28
  • 7

Hemmagjord pizza med extra allt på knaprig mandelbotten kan man bjuda en kund på. Vårt traditionella onsdagsmys rubbar vi inte på. Det har blivit en mysig grej vi gör tillsammans. Bara jag och tjejerna. Bryter av vardagen med något extra gott som alla är med och bestämmer, Charkbrickan är ofta återkommande men en nu blev det pizza. Tips och recept längre ner.

dsc00416

Igår fyllde min andra hälft år, Grattis älskling på din dag! Han är långt från mig som helst inte vill fira alls, jag tycker födelsedagar är det bästa som finns, haha! Sedan barn har jag älskat både ge och få uppvaktning. Kommer aldrig tycka det är tråkigt.  Men god mat är hans önskan men presenter och blommor har jag med ändå som han blev glad över.

Åkte ner sent igår, sliten efter en helt hysterisk vecka. Mycket jobb, möten och mycket projekt just nu men också mycket nytt som händer, det gillar jag!

Röda rosor till älsklingen som önskade sig sin favoriträtt- kyckling med en gryta jordnötssås typ. Alltid om han får välja.

dsc00431

dsc00434

Av mig fick han några bra hudkrämer  (Alla karlar tar typ det närmsta att tvätta sig mig och typ en hudlotion till ansiktet, haha om man ens tar något!) Sedan ska vi även åka till Köpenhamn till en utav våra favoritrestauranger Stick´s and Sushi på Tivoli. Bästa bästa! Det blev han glad över, även jag ;-)

Grattis igen älskling på födelsedagen!

Här kommer tips på godaste pizzan till fredagsmyset. Recept finns HÄR. Den blir knaprig och supergod utan vitt mjöl men med mandelmjöl istället.

dsc00373

Ta vad ni har hemma, jag hade parmaskinka, gorgonzola, sparris, paprika, champinjoner, kryddor och ruccola. Gaaaalet gott!

dsc00379

dsc00382

dsc00405-kopia

dsc00410

Nu är jag framme i Sthlm, åkte tidigt från Gbg i morse och ska upp en blixtvisit för möten och event, sedan hem igen. Ska upp igen på söndag kväll för att medverka i Malou efter tio så nu är det mycket fläng upp till Sthlm. Men superkul!

Måste kliva av, hoppas ni gillar pizzan och TACK för allt stöd till Annica. Ska skriva en grej om det lite senare efter några saker i kommentarsfältet.

Marilyn och hennes bästa kompis är här uppe två dagar, GISSA om dom är taggade för Justin Bieber!! Jag är avis!! Ångrar mig jag inte köpte fler biljetter. Kommer bli en supershow är jag hundra på.

IMG_5755.JPG

Stor fredagskram och ha det fantastiskt ni som ska på konserten.

 

 

 

2016-09-30 Johanna Toftby, Recept

Kommentarer

Monica 5 år sen

Tack för tips på en jättegod och lagom mättande pizza! Kommer vi garanterat göra igen. Kram:-)

Madde 5 år sen

Förstår precis din känsla. Vi är tyvärr för bortskämda, och har det för bra. Vi har människor nära som kämpar för sina liv, som inte har tak över huvudet, tvingas tigga för sin överlevnad eller fly från krig. Det blev så tydligt förra året då jag jobbade med flyktingar.

Ann-Sofie 5 år sen

Var på Justin igår. Vi sittplats. Min dotter golden circle. Köat 11 tim för att komma längst fram. Jag fanns där hela tiden i närheter o servade med mat o annat . Vilken pärs för henne men Såå värt att få se honom på några meters avstånd. Sååå lycklig hon var!! Hon vill gå även ikväll o letar biljetter. :)
Good pizza!!
Kram

Eva 5 år sen

Ååh dina matbilder alltså, ser så gott ut! Men ååh ska du vara med i Malou, så kul, är det på måndag då? Spännande , måste kolla, superkul..men att du inte stannar i Sthlm då och tar hela helgen där. Stor kram till dig och ha en härlig helg!

Eva 5 år sen

Grattis till fina Janne!

Anna 5 år sen

Men jag dör vilken pizza!!! Tack för en underbar blogg!

Lotte 5 år sen

Grattis Janne lite i efterskott :-)
Hääär lagt med fredag!! Hoppas du får en fantastisk helg :-)
http://www.lotte4.blogspot.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…