ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fredagspizzan!

/


Hemmagjord pizza med extra allt på knaprig mandelbotten kan man bjuda en kund på. Vårt traditionella onsdagsmys rubbar vi inte på. Det har blivit en mysig grej vi gör tillsammans. Bara jag och tjejerna. Bryter av vardagen med något extra gott som alla är med och bestämmer, Charkbrickan är ofta återkommande men en nu blev det pizza. Tips och recept längre ner.


Igår fyllde min andra hälft år, Grattis älskling på din dag! Han är långt från mig som helst inte vill fira alls, jag tycker födelsedagar är det bästa som finns, haha! Sedan barn har jag älskat både ge och få uppvaktning. Kommer aldrig tycka det är tråkigt.  Men god mat är hans önskan men presenter och blommor har jag med ändå som han blev glad över.
Åkte ner sent igår, sliten efter en helt hysterisk vecka. Mycket jobb, möten och mycket projekt just nu men också mycket nytt som händer, det gillar jag!
Röda rosor till älsklingen som önskade sig sin favoriträtt- kyckling med en gryta jordnötssås typ. Alltid om han får välja.Av mig fick han några bra hudkrämer  (Alla karlar tar typ det närmsta att tvätta sig mig och typ en hudlotion till ansiktet, haha om man ens tar något!) Sedan ska vi även åka till Köpenhamn till en utav våra favoritrestauranger Stick´s and Sushi på Tivoli. Bästa bästa! Det blev han glad över, även jag 😉
Grattis igen älskling på födelsedagen!
Här kommer tips på godaste pizzan till fredagsmyset. Recept finns HÄR. Den blir knaprig och supergod utan vitt mjöl men med mandelmjöl istället.


Ta vad ni har hemma, jag hade parmaskinka, gorgonzola, sparris, paprika, champinjoner, kryddor och ruccola. Gaaaalet gott!

Nu är jag framme i Sthlm, åkte tidigt från Gbg i morse och ska upp en blixtvisit för möten och event, sedan hem igen. Ska upp igen på söndag kväll för att medverka i Malou efter tio så nu är det mycket fläng upp till Sthlm. Men superkul!
Måste kliva av, hoppas ni gillar pizzan och TACK för allt stöd till Annica. Ska skriva en grej om det lite senare efter några saker i kommentarsfältet.
Marilyn och hennes bästa kompis är här uppe två dagar, GISSA om dom är taggade för Justin Bieber!! Jag är avis!! Ångrar mig jag inte köpte fler biljetter. Kommer bli en supershow är jag hundra på.


Stor fredagskram och ha det fantastiskt ni som ska på konserten.


7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00