ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Detta är en utav anledningen

/
IMG_5882.JPG


På det gula receptet stod det rask promenad minst 30 min. Jag trodde läkaren var galen. Tabletter menar du?
Jag hade drabbats  av panikångest. Men det förstod jag inte då, jag var fånge i min egna kropp. Har ni någon gång varit med om detta helvete vet ni vad jag menar. Ingenting i världen hjälper. Jag mådde skit. På det gula receptet stod det motion. I raskt tempo, du ska svettas. Minst 30 om dagen. Helst i naturen. Inte kunde jag ta in att min kropp behövde motioneras just då? När det var som mest kaos i min hjärna.
Ett förlorat barn i bagaget men strax efter fick jag två underbara friska tjejer. Hade jobb, en underbar familj och vänner. Då slog det till. Sorgen kom i kapp. Man lurar inte sorg genom trycka ner.

IMG_5887.JPG


Ångest, hjärtklappning, svimningskänsla, sömnbrist, svårt att andas. Trodde jag skulle dö många gånger om. Till slut började jag lyssna på kroppen.  Började träna mer, började gå i skogen.
Läkaren räddade mitt liv. Detta är en del av det vi ska prata om på måndag i Malou efter 10 på TV4 . Titta gärna om ni vill och kan.

IMG_5883.JPG

IMG_5885.JPG


Idag gick jag, Lisa-Marie och Lucy uppe på berget. Ljuvlig dag! Lördag 1 oktober kunde inte börja bättre. Vi gick en timma längs vattnet, Lucy sprang och var  lycklig. Vi tränade även spårning inne i skogen. Hon älskar det. Även matte och lillmatte! Så kul det är att gömma sig, sedan får hon jobba med nosen.
Det är en utav anledningar jag har hund. Avstressande.

IMG_5878.JPG

IMG_5879.JPG


Älskade Lucy.
Lycka! Att få andas frisk luft, ta in alla vackra färger. Lugnet…
I eftermiddag har vi storstädat, river ut allt, fått ordning. Det luktar rent och nystädat. Det är också en skön stress som släpper, snart kommer Janne, vi ska äta en god lördagsmiddag med tjejerna. Marilyn har massor att berätta och visa efter Justin Bieber. Det blir fläskfilegrytan som stod på önskemål och ett gott rött vin.

dsc00577

dsc00569

IMG_5900.JPG


Har ni en skön helg?
Puss! Nu börjar med maten.


12
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00