• 2016-10-02, 19:59
  • 9

Sitter på tåget mot Sthlm, bara 95 minuter försent idag haha. Men inte synd om mig som bor nära, L-M skjutsade ner mig 10 minuter före tåget rullade in. Tacka vet jag appen så man kan ha koll. Synd om dom som fick sitta och vänta länge.

Måste tipsa er om armykavajen. Den finns åter i lager hos Clarks. Ni var många som vill ha den när vi skrev sist, jag älskar den!

dsc00446

img_3283

Ni måste haffa den, HÄR . Jag har M för den ska vara lite rymligare om man vill ha mer än ett tunt linne under. Halsbandet är i siden med berlock som vi snart kommer sälja i vår webbshop. Skor: El Vaquero

Foto: Linda Clarenbring

img_3277

Galet mycket skratt när vi var i Barelona, men jag är ganska galen också. Man kan aldrig skratta för mycket.

En liten tjej som ville med mig upp till Sthlm idag. Lilla pluttisen. Hon är med tjejerna i kväll och mormor i morgon. Fy jag har alltid svårt att åka hemifrån men vet jag inte ska

dsc00625

Efter Malou ska jag på några spännade möten, ser fram emot morgondagen nu. Lite småpirrigt är det allt med direktsänding men det ska bli roligt att prata om vad träning gör för hälsan, framförallt vad det gjort för mig. Håll tummarna att jag inte ramlar av löpbandet eller nåt annat galet. Eller är det det kanske som blir bra TV om man kör direktsändning.

Nu ska jag gå till bistron och köpa en god kanelbulle.

Kramar!

 

 

 

 

 

2016-10-02 Johanna Toftby

Kommentarer

Matilda 3 år sen

Wow vilken skillnad med botox. Du har fått ett helt nytt ansikte (det var dock verkligen inget fel på det förra ansiktet vill jag poängtera det var jättefint det också) men nu ser du fräschare och yngre ut. Som 22 år! Wow ska nog också göra en dag :)

Ann-sofie 3 år sen

Såg dig! Så duktig du är, viktigt ämne som du lyfter fram. Tack Johanna för all inspiration du ger.

Eva Ruuska 3 år sen

Stort lycka till hos Malou, ska titta:)
Kram

Eva 3 år sen

Så supersnygg den där kvajen! Jag är ledig imorgon och ska såklart titta på Malou, ser fram emot det. Lycka till!

Marita 3 år sen

Lycka till snygging det fixar du galant ❤️

Eva 3 år sen

Kommer titta! Lycka till Johanna!

Malin 3 år sen

Kavajen är så snygg!
Lycka till i morgon, roligt få vara med där!

Lotte 3 år sen

Åh, va kul att du ska va hos Malou, det får jag kolla på när jag kommer hem!! Lycka till :-)
http://www.lotte4.blogspot.se

Anki 3 år sen

Lycka till hos Malou! Får kolla på play, jobbar vid den tiden. Det syns i både din text och på dina bilder att du är en känslomänniska, underbart tycker jag. Mer galenskap åt folket! Underbar blogg :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg