• 2016-10-03, 20:06
  • 15

Nu sitter jag på tåget hem igen. Vad roligt att ni är många som hört av sig efter inslaget. Det dom ville prata om var just vad träningen gjorde för mig när jag drabbades av panikångest, att en läkare på en vårdcentral skrev ut motion på recept. (Fantastiskt) Jag ville få fram hur lite det kan göra, men hur svårt det kan vara att ta sig ut. Hur viktigt det är att närstående behöver finnas så man kommer iväg. En spark i baken. Men 10 minuter promenad räckte för mig i början sedan ökade jag successivt dag för dag. Minst 30 min raskt gärna i backar så kroppen svettas.

Vill ni titta på inslaget hittar ni det på länken HÄR. 

Efter Tv 4 så åkte jag ner till stan för en trevlig lunch med Magnus Hedman- Ska berätta längre fram. Tack för idag Magnus, supertrevligt!

img_6030

img_5982

Alltid bra mat på Kung Carl.

Sedan var det äntligen dags för en date med den här sköna bruden. Oh my god vad mycket vi hade att skratta och prata om idag. Gå in och läs hennes roliga blogg (även allvar och viktiga ämnen) Monas Universum heter bloggen, klicka HÄR.

img_6004

Tack för idag slut för idag. Lite så jag känner mig just nu. Direkständ liveTV är alltid lite extra nerver för en amatör som mig.

IMG_6034.PNG

Det blir mer pepp här för dom som vill, jag brinner för att dela med mig av tips efter egen erfarenhet.

IMG_6035.JPG

Sedan har inte skönhet, botox eller filler ett skit med intresse/erfarenhet med motion eller hälsa att göra. Lovar.

Kram!

Kommentarer

Malin 3 år sen

Gillar ditt reflexband :-) Var har du köpt det?
Tack på förhand!

Katja 3 år sen

Jag ville bara dela med mig att FAR ger stor rabatt på tex badhus. Jag bad om det själv och påminner människor som är sjuka om detta. Läkare ska förespråka detta förstås. Och jag har varit inlagd pga depression Johanna!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Vad bra Katja!
Men en svårt sjuk kommer nog inte be om motion. Jag önskar fler läkare förespråkar motion till patienter som skulle behöva det.

Katja 3 år sen

Inläggning, mediciner när jag var som sämst. Apatisk och svårt deprimerad. När jag blev bättre frågade jag om FAR.
Det handlar ju om år för vissa tyvärr. Motion är jättebra! Idrottat tidigare, hela livet tills reumatiska sjukdomen slog till. Bra att det uppmuntrades i Efter tio….

Marita 3 år sen

Riktigt riktigt bra Johanna.
Du gör dig bra i tv rutan :) jag ser gärna mer av dig där. Du får en på gott humör med din härliga dialekt och du är både snygg grym och en otrolig inspiration ❤️

Svar på kommentaren:
Katja 3 år sen

Gillar också dialekten!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Haha tack :)

Johanna Toftby 3 år sen

Tack snälla! Fast jag tycker min dialekt är hemskt men inget jag tänker försöka jobba bort. ;)

Jonna 3 år sen

Du ville få fram hur lite det kan göra?? Jaha du. Makes sence.

Gourmettjejen 3 år sen

Grym var du ♡ Otrolig inspiration, det lyser om dig.
Mera motion åt folket!!!
http://www.nouw.com/gourmettjejen

anna 3 år sen

Du verkar haft en trevlig dag. Fin och bra var du i Malou… Kloka ord, en spark i baken och en vän som drar med ut på promenader behövs! Hoppas du får vara med igen nån gång, du har mycket klokt att säga och inspirerar..du gör dig bra i tv-rutan ;-)

Susanne 3 år sen

Man har ett eget väl ändå att få välja själv om man vill använda botox, fillers eller vad man nu gör eller gjort. Mår man bättre av det tycker jag det är helt okej.
Ska absolut titta på inslaget som var på Malou :-)

Helena Rune 3 år sen

Hej Johanna!
Tack för en bra blogg med bra och varierat innehåll som inspirerar. Jag lyckades bli en av de som vann ett presentkort på Ellos. Jag vet däremot inte hur jag gör för att använda det. Du skrev att jag skulle få ett mail, vilket jag inte fått. Kan du hjälpa mig? Tack på förhand! Helena

Annelie 3 år sen

Haha! Bra slut Johanna :)

Lotte 3 år sen

Kort och gott – KANONBRA!!
http://www.lotte4.blogspot.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg