• 2016-10-11, 19:00
  • 14


Några timmar kvar att fynda på Blueco.se och få 20% rabatt på hela köpet! Jag har beställt en del fint som dom skulle packa ihop, detta är mina favoriter just nu. Skriv in rabattkoden BIRTHDAYJOHANNA så dras rabatten av.

Jsquad HÄR ovanför är en utav mina favoriter. Så kul att ni hittar dom hos Blueco.se

Kolla denna! 

83213251-origpic-cd8f3a

Stövlarna ni måste ha:  Karma of Charme och Italienska El Vaquero boots 

63703209-origpic-11dd89

Ett måste i varje garderob är ett par please. Jag har slitna jeans, svarta och beige/grå

Snyggt med enkel top eller en mysig gosig tröja. Detta gillar jag! Finns massor att välja på HÄR. Dom här två är från är sixty days. 

77439359-origpic-0d8e15

 

Den här har jag provat och lagt undan. Så fin!

81907665-origpic-16b1fd

Dessa har jag varje dag nu. Underbara skinnboots från Airstep.

unnamed

img_6232-2

Kappan är Busnel HÄR Några frågade om materialet, nej det sticks inte. Jag tycker det är skönt, värmer bra. Jag har en tröja under denna. När det är kallare har jag den lite som finare innekofta. Supersnygg och klassiskt.

img_6234-2

Många undrar om jag har extensions eller om det är mitt riktiga hår. Nej. Inga extensions alls. Äter ni bra kost, inte lockar med värme varje dag kommer det växa ner. Sedan har inte alla kvalitén för att långt. Så är det ju, men har ni tunt fint hår ska ni akta er för alltid sätta i extensions. Sliter så du till slut kanske får klippa kort. Inget fel med det men om man vill ha ner sitt egna, var försiktiga. Vips så har du fylligare hår om du bara har lite tålamod.

Förutom alla höst och vinterjackor, tröjor och boots så har dom fått in vinterns vackra festklänningar. Passar på fynda partyklänningen och få 20% rabatt!

Jag har många favoriter.

85038309-origpic-ccdfe4

83213361-origpic-f0e2bb

 

Fina klänningar från Ida Sjöstedt

84477885-origpic-015eef

84475723-origpic-039767

85046677-origpic-f7429a

Åååå vad jag längtar till December nu! Ni hittar alla klänningar HÄR: 

Jofama jackor!

dsc00771-2

dsc00638

80490439-origpic-40c174

Även nytt från Blonde NO.8 

74655509-origpic-bf9536

Fråga gärna om ni undrar över något så ska jag försöka ha koll på kommentarer i kväll. Kan vara er lilla online personal shopper, om ni vill ha mina råd. ;-)

banner-johanna

Missa inte uppge koden BIRTHDAYJOHANNA så dras hela 20% rabatt av vid kassan. Hemsidan hittar ni HÄR. 

Puss och kram på er

 

2016-10-11 Johanna Toftby

Kommentarer

Maria 4 år sen

Så kul att du visar snygga kläder man blir glad o vill piffa upp sej. Skrivit det för men så uppskattat när du visar kläder o smink o inredning. Livet känns roligare. Tack fina o kram.

Eva 4 år sen

Snygga kläder! Saknar inlägg..hoppas inget tråkigt hänt, hoppas du mår bra och att allt är okej med Annica. Skulle radera Annas inlägg/länk just för att inte elda på vissa saker som en del gör så väldigt…men håller med Anna om att det var ett bra inlägg av m.c.

Monica 4 år sen

Måste säga din blogg är en klass för sig. Läser en del bloggar, blir förskräckt efter sett bloggare som hänger ut folk vid namn, beter sig i kommentarsfältet, skriver långa, dåliga inlägg med en massa dravel.
Jag följer din blogg, Matplatsen och 56 kilo. Ibland Pernilla Wahlgren. Ni är duktiga starka kvinnor som skriver om god mat, träning (hos dig) och härliga bilder. jag tror vi är många som blir inspirerade och glada, därför har ni mycket läsare.
Såg förresten på Annicas Instagram idag att hon inte mår så bra? Snälla hälsa henne vi är många som tänker så mycket på henne.
Stor kram och fortsätt blogga som du gör.

Anna 4 år sen

Jäklar vilket bra inlägg Michaela har skrivit om vänskaper. Har du läst detta?
http://michelacastellari.se/2016/09/29/om-vanskaper-nara-vanskaper/
Alla måste väl ändå hålla med att man litar på sina vänner, jag har några få från barndomen och dom är dom som står mig närmast fortfarande idag trots att jag snart är 50.
Gillade inlägget, Kommentarerna är tyvärr som dom är!
Har förresten shoppat en tunika, tack för rabattkoden och grattis Blueco på födelsedagen!

sof 4 år sen

Hej.har du tips på hur man ska göra med håret när dt är tunt och långt?

Monika Lindström 4 år sen

Älskar ditt hår! Otroligt fint.
Såg du skrev för några dagar sedan att du plockar bort kommentarer som inte skriver sina riktiga namn, ville bara säga att du och Annica är sanna inspiratörer. Gör ont i hela kroppen av att läsa vad hon fick utstå, ta bort alla som skriver skit! Hoppas hon vill skriva snart igen.
kramar Monika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack! Mitt burr är hemskt vissa dagar, men det har nog dom flesta kanske ;-)
Japp. Jag går in och plockar bort om det är skit utan namn. Inga namn- inga kommentarer ute.
Här står man för vad man heter om man vill säga något elakt till mig.
Annica har tagit en liten paus från Fb mm för det har varit en del jobbigt just nu. Men hon hälsar alla och är så tacksam för alla som skriver. Hon vill däremot skriva till er här inne snart. NI ska få läsa hennes inspirerande resa.

Stor kram Johanna

Veronika 4 år sen

Jag och mina två barn klippte oss hos dig när du gick på frisörskolan nere vid Volvo, du minns oss säkert inte men det var två spralliga tjejer som alltid fick fina flätor när dom var färdiga. Du stod bredvid den mörka kortklippta tjejen, alltid så trevliga och duktiga.
Önskar jag bodde närmre dig men kanske bokar tid när vi hälsar på min syster som bor kvar.
Följer dig på bloggen och instagram, fortsätt vara den du är.
Kram från trogen läsare

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Haha! Men åh, vad kul!! Ja, min goa vän Anna som bor i Tidaholm, vi har “bara kontakt på facebok” men vi hade så kul. Mycket fnitter blev det ;-)
Du är så välkommen om du kommer till Skövde! Kramar Johanna

Annika 4 år sen

Tror du gick frisörskolan med min kusin Frida.
Min dröm var att bli frisör, har alltid älskar hår så jag var så avundsjuk på henne när jag var yngre.
Kan du inte visa mer frisyrer och mer hår. Sett dina filmer på instagram, du är jätteduktig!

Rebecca 4 år sen

Dom byxorna du har på dig när du har jofama jackan, vad är det för några : )? Grymt snygga ju!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Det är från Blueco men tror slut …
Kolla 2and one heter märket! Riktigt bra kvalité!

annelie 4 år sen

Vad har du gått för frisörutbildning? Hur ofta har ni fortlöpande utbildningar på salongen? Fina kläder du visar!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tre-årig frisörutbildning som dom flesta går om man inte går lärling.
Fortlöpande utbildningar på salongen? ;)
Kurser och event menar du.
Ofta. Älskar visningar och event där vi blir inspirerade.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…