• 2016-10-13, 13:52
  • 6

Jag missade länka till träningskläderna sist, några har frågat om dom rosa när jag visade hemmaövningar. Dessa kommer från Rönisch. Sköna att träna och sitter snyggt. Linne HÄR.  (Jag har även tights samma som linne) Tightsen HÄR. Skor salming. 

Det blir roligare att träna med snygga träningskläder, eller hur? Jag klär mig annars ganska grått. Gillar jordnära färger även på kläderna, därför jag tycker det är kul att få på mer färg när jag tränar.

dsc01156

Har precis kommit hem från massage. Stressad, ledsen av hemsk pms, nästan ångest. Hatar den känslan, träning hjälper bra, men också massage och Zonterapi. Hade nästan en uppgiven känsla när jag lade mig på britsen. Men hon är bäst. Masserar så bra, jag kommer ner i varv. Djupandas och slappnar av. Sedan gjorde hon zonterapi på fötter och ben. Jag lade händerna på magen, tänkte ännu mer på andningen.

Sakta men säkert kände jag mig redan bättre under tiden. Visst är det häftigt att ha kontroll på sin kropp. Försöka iaf. Det är en sån lättnad när det känns lättare i hela kroppen. Blir lycklig i själen av att det känns “lugnt”.

Puh. Nu sitter jag och jobbar vid datorn, har mycket jobb och samarbeten, står inför ett stort beslut som jag kommer ta efter helgen. Det är skönt när man bockar av, rensar hjärnan och kommer fram till kloka beslut. Ibland mindre kloka kanske, haha. Men jag har lärt mig följa känslan i magen. Jag tycker det är modigt att följa sitt hjärta. Andas, beta av, fokusera.

Just nu har telefonen lagt av, datorn krånglar, internet katastrof, kameran trasig. Ska inte skriva orden jag känner. Tar bilen istället raka vägen ner till någon butik som kommer få sälja på mig rubbet.

Stor kram, tack för att ni finns.

 

 

2016-10-13 Johanna Toftby

Kommentarer

Jessica 3 år sen

Hur blev du fri din ångest

Ida 3 år sen

Känner igen mig…

Susanne 3 år sen

Känner du att zonterapi hjälper mot pms? Jag har ätit medicin under många år, hjälper alls inte fullt ut. Dock provat akupunktur som hade effekt. Som nästan då zonterapi. Speciella punkter som hon trycker på? Intressant att få veta :-)

anna 3 år sen

Härligt med massage! Men just för pms och ångest är väl det bästa att starta dagen med en motionsrunda för att få endorfiner. Hoppas datorkrånglet löst sig och att du får en trevlig kväll!

LottaF71 3 år sen

Ja jösses vad jag känner igen mig! Tränar 5dar i veckan men har haft ångest så långe nu att läkaren skrev ut piller :( avskyr allt vad piller heter egentligen men nu orkade jag inte längre …
Tar ett djupt andetag och tar en dag i taget :)!
Skriver inte så ofta längre men följer ju på FB så jag läser allt ;)! Tack för att du orkar blogga även på jobbiga dagar :)! Det lyfter en tung dag när man känner att man inte är ensam! Kram kram

Anna 3 år sen

Jobbigt med pms:( Har du provat minipiller någon gång? Använder Cerazette och blev av med pms och mens.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…