• 2016-10-16, 14:20
  • 6

Ny mac inköpt! Har sedan innan en Mac book air 13 och igår blev det en Mac book Pro 15. Behövde en med mer fart i, vill ha en jag kan flytta från rum till rum så denna kändes bra. Har haft en lista med saker som gett mig huvudvärk och ångest sist veckorna. Måste strukturera mer. Har många uppdrag och jobb just nu som kräver planering, då måste allt fungera.

img_0186

Hatar må dåligt  över stress men framförallt teknik och skit som liksom “bara är materiellt” Har ju ingen sjukdom. Jag skäms över mina tankar ibland. Varför ska jag få ångest över sånt här? När stackars Annica och andra som är svårt sjuka kämpar för sitt liv. Usch det är då jag får perspektiv.

Vi borde bli bättre på att lägga energi på dom som behöver det.

Har tidigare lagt mycket kraft på saker som tar alldeles för mycket energi. Det är skönt inte lägga tankar och tid på skit. Ingen energi på energitjuvar. Färdigt med det, lade mycket ilska på sånt förut. Visst är det skönt när man släpper?

Igår övningskörde Marilyn för första gången! Nästa år fyller hon 18, men det känns galet när yngsta sitter bakom ratten.

img_0293

L-M satt i bak och kunde nästan mer än mig, haha! Men hon tog körkort för ett år sedan, hon kan hjälpa Marilyn mycket med sånt jag inte kan förklara. Wiiiiii så häftigt att se Marilyn köra bil.

img_0294

Vi hade en mysig dag igår även om det var en del fixade. Men egentligen handlar det om att man umgås, sedan spelar det ingen roll vad man gör. Vi åt tacopajen till lunch, älskar rester! Älskar när det finns färdigt att bara ta fram.

Sedan blev det middag med Janne på Caleo, mysigt med en datenigt. Vi känner båda två att det är viktigt att vårda kärleken nu när vi  pendlar, snart varit tillsammans i 5 år. Fattar ni 5 år!! Så fort det går. Det kan vara frustrerande, jobbigt med särboförhållande men det måste ju gå. Ingen av oss kan flytta just nu, men vi vet att det blir ganska snart. Ser fram emot det.

img_0267

Tonfisk på Caleo var supergott. Alltid mysigt där, trevlig service men kanske något små portioner om man är vrålhungig. Men då beställer man något gott före eller efter istället, dom har mycket att välja på menyn.

Just nu sitter jag bredvid Janne i soffan, vi läser noga igenom ett viktigt kontrakt som jag snart behöver ta ett beslut om. Tror det kommer bli spännande, bara jag kan bestämma mig. Får gå på magkänslan men det är svårt… Tur jag har honom som tänker på ett annat sätt än vad jag gör.

Kram på er, hoppas ni har en skön söndag.

 

 

 

 

 

 

2016-10-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Henrik Olsson 4 år sen

Hoppas att allt går bra med övningskörningen! :)

Ann-Sofie 4 år sen

Mysigt med date, verkar härligt ändå med distansförhållande. Kan du inte skriva om det mer?
energitjuvar och trams vill ingen ha. Tack för en fin blogg!

Susanne 4 år sen

Hur mår Annika nu? Kan du inte berätta lite hur hon har det sen hon kom hem. Hennes historia berör o du verkar va en fin vän! kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack snälla.
Hon mår så där faktiskt. Hon orkar inte skriva men har smsat med henne i kväll så jag skriver åt henne i morgon.
Hon har berört tusentals, det gör ont i hjärtat att hon har det jobbigt med smärtor, men även strul med både jobb och det vidriga hatet hon fick utstå på FB.

kram Johanna

Annika 4 år sen

Den stressen kan vara nog så jobbig, du har rätt med energitjuvar. Bloggare som skriver om andra, som pratar skit.Vi vill inte läsa om det, jag vill bli glad över läsa en blog.
Hälsa Annica, ser fram emot läsa hennes starka inlägg igen. Hon berör så många….

Eva 4 år sen

Du är inte ensam om att få ångest av teknik som strular, det är stressframkallande, skönt när allt fungerar.
Och du, ta dina beslut själv och låt dig inte påverkas för mycket av andra, det brukar bli bäst då!
Kram o ha en skön söndag

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg