• 2016-10-16, 17:58
  • 7

Jag älskar allt som har med skönhet att göra, både inre och yttre. Nu har jag börjat äta Imedeens hudvårdstabletter och det är faktiskt ni bloggläsare som tipsat och skrivit om tabletterna. När jag fick förfrågan om att göra en hudscanning tyckte jag det lät intressant.

Tabletterna bidrar till att fina linjer och rynkor syns mindre, hudens kvalitet och fuktbalans bevaras. Produkten arbetar i hudens djupare lager, där vanliga fuktkrämer inte kan komma ner.

d4a_4006

Duktiga Mia som arbetar för Imedeen åker runt i Sverige hos Life butikerna vissa datum där man kan komma och göra en gratis Hudscanning. Håll utkik, ni måste testa den! Det var häftigt att se hur min hud såg ut inifrån.

d4a_4054

Här mäter vi med ultraljud hur min hud såg ut inifrån. Jag var äldst i gänget, skojade en del om hur mina bilder skulle se ut mot vackra Johanna som bloggar på Yayas blogg som är betydligt yngre. Hehe.

dsc00459

Även Anitha Schulman var med och kommer göra samarbete med Imedeen.

d4a_4165

Det ska bli spännande att mäta huden igen hur det ser ut om tre månder. Nu kommer jag äta Imedeen tabletterna varje dag för att se hur min hud förändras. Jag har hört från många att detta är rikigt bra, min hy blir jättetorr speciellt under den här årstiden.

d4a_4108

d4a_3980

Det var en trevlig dag uppe i Stockholm på Lydmar hotell med ett härlig gäng. Ser fram emot göra ny hudscanning om tre månader.

d4a_4137

IMG_5790.JPG

Ni som äter tabletterna,  vad tycker ni?

IMG_5818.JPG

Kampanjpriser på detta hos Life 19 oktober-1 november

I samarbete med Imedeen 

2016-10-16 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Matilda 4 år sen

Skall köpa genast! Jag köper allt som kommer från en person som är 40 men som ser ut som 20 :) Jag gör allt som du gör så hoppas jag att jag ska se ut som dig också :) Hur är det med Annica? Tänker ofta på henne.

Kerstin 4 år sen

Du skrev i ett tidigare inlägg om produkter du köpt på Life och tänkte börja äta. Kommer du att äta dessa produkter även när du börjar med Imedeen? Min undran är då hur det går att bedöma effekten om man tar fler preparat samtidigt.

Pillan 4 år sen

Kul samarbete du gör!

Lisa 4 år sen

Käkat i ett år, känner en enorm förbättring :)

Fia 4 år sen

Johanna du ser ut att vara max 30! Vilken utstrålning!
Hur är det med Annica, har henne på facebook men hon skriver ingenting längre. Känns oroligt :(

Annika 4 år sen

Jag har ätit dom länge, min hy har blivit så mycket bättre!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…