• 2016-10-17, 13:19
  • 105

Flera av er har hört av er till mig och undrat vad som hänt med min tuffa vän Annica, som kämpar mot sin cancer. För några dagar sedan blev det tyst från henne på Facebook. Jag hann också bli orolig innan jag fick sms från Annica. Hon har varit helt utslagen med smärtor och just idag är hon på Sahlgrenska sjukhuset.

Vill du hälsa något till Annica så skriv i mitt kommentarsfält, jag ser till att det kommer fram till henne. Hon blir glad över era hälsningar.

img_0334

Som många av er vet har Annica haft det väldigt tufft på sistone. Hon har kämpat mot sin cancer i tre år och i somras tyckte tre läkare att det var hopplöst. Det krävdes ett mirakel och den modige kirurgen Roger för att rädda Annicas liv. Men när hon borde kunna få njuta som mest av att ha fått livet tillbaka fick hon i stället problem på jobbet. Det lilla hon kan jobba, alltså. Plötsligt tyckte inte hennes chef att hon skulle vara på jobbet alls om hon inte kunde visa papper på att hon var frisk. Och hon är ju inte frisk så där försvann hennes lilla kontakt med omvärlden där hon kunde känna att hon fick vara sig själv ett litet tag och inte bara en vandrande sjukdom.

Allt stöd som hon fått av er alla slog dessutom tillbaka mot henne när någon på hennes Facebook tyckte att hon gjorde karriär på sin cancer, vilket till och med Expressen/GT tog upp i en artikel. Det kan verka löjligt och är ju löjligt också att vara så avundsjuk på någon som är svårt sjuk, men det tog också Annica hårt att behöva försvara sig mot någon okänd människa samtidigt som hon egentligen behövde all styrka för att försvara sig mot sjukdomen.

Nu har hon inte kunnat vara aktiv på en vecka för att hon haft så fruktansvärt ont i magen. Hon har fått morfin som en nödlösning men det vill inte fungera. Ungefär fjorton timmar varje dygn håller det henne smärtfri men de andra tio har hon oerhört ont och är helt utslagen. Och orolig förstås. Jag hoppas verkligen att läkarna på Sahlgrenska kan säga vad det är som är fel nu. Själv tror hon att allt extra elände med jobbet har påverkat hennes mage så att hon fått antingen en magkatarr eller ett magsår. Det hade varit jobbigt nog för en frisk människa, men för någon som inte har energi att ta av blir det verkligen fruktansvärt.

fullsizerender-2

Jag lider verkligen med Annica. Någon gång måste det få vara nog så att hon kan vila och få tillbaka de krafter hon så väl behöver för att över huvud taget fungera i vardagen. Jag kan inte föreställa mig hur hon hela tiden orkar komma tillbaka och försöka vara glad, positiv och hjälpa andra att få stöd i sina egna liv. Det enda jag kan tänka är hur glada alla vi som får vara friska ska vara över att vi är det och kan leva våra liv tillsammans med våra närmaste. Det är verkligen något att vara tacksam för och att njuta av så mycket vi bara kan.

Så fort jag hör något mer lovar jag att uppdatera alla er som tänker på och stöder Annica. Under tiden kan jag bara se till att hon får era hälsningar.

Kram Johanna

 

Kommentarer

Carolin 4 år sen

Hej fina båda ni. Livet är verkligen inte rättvist och att kämpa i motvind, uppförsbacke och samtidigt med en tyngd som drar en bakåt är verkligen en kamp. Om nu man får support, fina kommentarer och når ut i etern så är ju det ngt bra. Det hjälper andra och en själv. Att vända det till ngt annat är bara att förminska sig själv, gör inte det säger jag till de personerna även ni är värda mer än så.
Annica jag hoppas så innerligt att du vinner denna kamp!!!
Jag tror att fler svar finns utomlands där dom har kommit längre, har ni kikat på det?
Oavsett ge inte upp, njut de stunder som bjuds.
Varma kramar ❤

Rebecka 4 år sen

Alltså herregud vad arg & besviken man blir på människor..tänker både på när det gäller hennes jobb och även personen som påstår att hon gör karriär på sin sjukdom, det är helt otroligt hur funtade människor kan vara.
Vilken kämpe hon är din otroligt vackra vän! Och dina ord om att vara tacksam över att ha hälsan i behåll och kunna njuta av kvalitetstid med nära & kära är verkligen något som alla borde ta till sig, även fast det är lätt att man inte reflekterar så mycket över det utan tar det mesta för givet tyvärr. Jag är bara 20 år gammal och har nyss fått reda på att jag har ett hjärtfel, som tur är så är mitt medfödda hjärtfel som upptäckts först nu pga fysiska besvär som jag sökte vård för, något som kan korrigeras genom en operation och det räknas med att man några månader efter operationen blir fullt återställd igen. Så kan jag ändå relatera till att vara sjuk och jag har verkligen börjat tänka på allt jag tagit för givet och vad som egentligen är viktigt i livet och inte, just nu innan jag får min operation så är jag otroligt trött, andfådd och känner mig väldigt dålig. Nu skulle jag uppskatta bara en sådan liten sak som att sitta på ett fik med mina tjejkompisar och prata och skratta och kunna andas ordentligt och känna mig avslappnad och inte ha ont. Eller att ta en härlig promenad och känna den friska luften & bara njuta.
Jag har inte kämpat i närheten så mycket som din fina vän, men precis som du säger, man ska verkligen ta vara på livet här och nu och vara tacksam över det goda i livet <3 Hälsa massa styrkekramar från mig till Annica.

Tuula Fridolfsson 4 år sen

När man som mamma till en cancer sjuk dotter så hjälper det att få läsa vad du Annica tycker/känner och jag är så otroligt glad att du får en ny chans och bry dig inte om alla elaka kommentarer utan spara på de fina i ditt hjärta. Tyvärr så får jag inte vara så delaktig som jag önskar i min dotters kamp. Men i mitt hjärta så är jag med hela tiden. Vet att ni två känner varandra och att du/ni är ett stort stöd för henne. Önskar dig all lycka och styrka att kämpa vidare. Massor med kramar

Ulla 4 år sen

Skickar många varma kramar till dig!

Pia Persson 4 år sen

Blir lika rörd varje gång jag läser om Annicas kamp. Hoppas att hon mår lite bättre för varje dag som går <3<3

Helene 4 år sen

Jag tänker på dig Annica! STOR KRAM

Lisa 4 år sen

Kämpa på Annica. Många kramar till dig och din familj ❤️

Lisa 4 år sen

Här är en till som tänker på dig dagligen Annica . Du är en riktig fighter som jag beundrar. All omtanke och styrkekramar och hopp om förbättring önskar jag Dig!

Carro 4 år sen

Tänker på dig Annica och håller alla tummar för att det vänder nu! Måste vara oerhört tufft att gå igenom det du gör så all styrka till dig!! Kram

Helena 4 år sen

Känner inte Annika men blir så berörd. Hälsa många styrkekramar till henne!

Mika 4 år sen

Käre medmänniska, fina du, har följt dig här på bloggen. Man lider verkligen med dig Annica<3 Hoppas av hela mitt hjärta att du klarar fighten du är en riktig kämpe!! Kram från en medmänniska <3

Bettan 4 år sen

Den varmaste av kramar till Dig fina Annica via syber space!

Johanna 4 år sen

Tänker på dig Annica och hela din familj, Styrke Kramar

Anna 4 år sen

Bästa Annica…
Skickar dig energi och en STOR varm kram, hela vägen från London!

<3

Anna

Sara 4 år sen

Varmaste kramarna till dig Annica. Även till dig Johanna som stöttar Annica!

Carolina 4 år sen

Stor kram till dig! Tänker på dig och ber för dig och din familj! Vi kommer ihåg dig i församlingen här också! Du är en kämpe!

Inggerd hallqvist 4 år sen

Hej tänker på dig varje dag och läser allt snart är du frisk kram.

Ingegerd 4 år sen

Hej läser allt om dig förstår att det är jobbigt men snart är du frisk tänker på dig varje dag krya på dig kram.

Marianne 4 år sen

Massor av styrkekramar till dig Annika❤️

Pia 4 år sen

Annica! Du är så stark, även när du tror att dina krafter börjar ge vika. De flesta hade gett upp. Det har inte du, och det kommer Du inte att göra. Kraften finns där, även om du känner dig svag. Kraften som finns i dig och den kraft som vi alla försöker ge dig på olika sätt, kommer bära dig igenom detta. Du klarar mer än vad du tror, glöm aldrig det! All kärlek, kraft och mod till dig ❤️❤️❤️

Eva 4 år sen

Tänker på dig Annica <3 Styrkekramar

Marie Hennerstedt 4 år sen

Jag har samma obotliga sjukdom som Annika, så vi har kontakt emellanåt. Annika är en fantastisk människa, peppar alltid oss andra. Det hon råkat ut för nu är fruktansvärt, allt från tumören i magen till denna bittra person som försöker trycka ner henne. För att inte tala om hennes arbetsgivare. Jag hade höga tankar om dom, inte nu längre. Men Annika har något som inte alla har, hon har en fantastisk vän, DU Johanna! Jag har likadana vänner och ni är guld värda ❤️ Antagligen är den person som skriver det elaka en fruktansvärt avundsjuk person. En person utan vänner. En person som inte vet vad det betyder att ha riktigt goa, fina vänner omkring sig. En väldigt tragisk person. En person som absolut inte har en aning om hur det känns att varje morgon vakna upp med denna vidriga sjukdom. En person som inte behöver ta en näve medicin för att överhuvud taget ta sig ur sängen. Fast jag vet att jag har en väldigt begränsad tid kvar så skulle jag inte vilja byta liv med den personen. Jag är hellre “glad” och positiv en kort tid än bitter och avundsjuk ett långt liv! Tack för att du finns för Annika och hennes familj!

Svar på kommentaren:
Barbro 4 år sen

önskar dej också lycka till.
kram

Johanna 4 år sen

Stora styrke kramar. ❤❤❤

Anna 4 år sen

Massa kramar till Annica och hennes familj <3

Anna 4 år sen

Största styrke kramen till dig fina Annica. Blir så fruktansvärt arg och ledsen att det finns så många elaka människor…men jag tror stenhårt på KARMA, så det kommer drabba dem förr el senare. Kram

Eva 4 år sen

Massor med Styrkekramar till dig Annica!!! ❤️Hoppas verkligen att du blir bättre snarast!! Du är en kämpe!! ❤️❤️❤️

Kristin Segerström 4 år sen

Vill sända en massa varma kramar till Annika och om det gick att skicka energi via mail så skulle jag skicka ungefär ett ton! Håller tummen så hårt att du snart mår bättre och blir av med allt ont!
Du vet väl livets hemlighet!? – Allt kommer bli bra! <3

kram från Kristin

Johanna Berggren 4 år sen

❤️❤️Skickar en stor styrkekram till Annica!! ❤️❤️

Karin 4 år sen

Stor kram!

Annika 4 år sen

En stor kram fylld med kraft, energi och kärlek kommer här. Ber för Annica och önskar hon blir av med smärtan och finner kraft för att orka och till slut bli helt frisk❤️

Maria 4 år sen

Vad är det för samhälle det har blivit ,byråkrati när en människa är svårt sjuk.Tänker på dig ❤När mina barns pappa levde o var sjuk i cancer så blev han också illa behandlad dock inte av arbetsgivaren av ambulanspersonal som undrade “vad vill du åka in för denna gång” när ihoplagningen av lever galla rör brustit igen o han måste åka in med blödningar.Less på att folk far illa när de ABSOLUT inte behöver det ❤

Sanna 4 år sen

En STOR kram till Annica <3 <3 <3

Mia Andersson 4 år sen

Åhhhh vad jag tänker på Annica och hennes kämpande ❤ Det gör så ont i mig ❤ En varm kram till henne ❤

Malin 4 år sen

Tänker så mkt på dig Annica o på din familj. Att leva som du gör, med all smärta, ovisshet och bara vill leva normalt med dina barn o din man. Jag kan inte sätta mig in i vilket helvete du går igenom. Du är nog den starkaste kvinnan jag läst om, som jag fått lära “känna” via Johannas blogg. Önskar verkligen du blir frisk snart och får njuta av livet. Skickar dig massa kärlek ❤️❤️❤️❤️ Kram / Malin

Malin 4 år sen

Hej Annika ‘
Vilken kämpe du är och jag har smått följt din resa men aldrig skrivit.
Att leva med smärta och ovisshet och dessutom vara stark är otroligt påfrestande. Jag lever själv med ms och känner mig som en tickande bomb.
Jag sänder dig all min styrka och kraft, hoppas hoppas att det blir bättring snart.
Stor kram
Johanna du är verkligen en sann vän ❤️

malin 4 år sen

<3

Anna 4 år sen

❤️❤️❤️

Mia 4 år sen

Styrke kram till dig Annicka

C 4 år sen

KRAM! <3

Agda 4 år sen

Tänker på dig Annica ofta, ofta. Hoppas snart du kan få lindring för dina smärtor.
Kunde inte de på jobbet haft lite mer empatikänsla ? Om du så bara orkade vara där
1 timme åt gången kunde de väl accepterat det, när det nu är som det är.
Dålig stil.
Tack, Johanna för att du skriver så fint och uppdaterar ofta. Måste vara jobbigt för dig också.
Hälsningar Skåne.

Gunilla 4 år sen

Tänker på dig!!❤️

Jenny 4 år sen

En massa styrkekramar till dej och din familj ❤❤❤

Ingrid 4 år sen

❤️❤️❤️

Ingrid 4 år sen

Fina Annika. Du är en kämpe och du kommer vinna. Tänker på dig och din familj.

A 4 år sen

Styrkekramar till Annica ❤️

Anna 4 år sen

Många styrkekramar till dig Annica! ❤️❤️❤️

Susanne 4 år sen

Du är så helt fantastisk fina Annica ❤️
Varma stora kramar till dig ❤️

Marica 4 år sen

Önskar dig all lycka och välgång!

Charlotte 4 år sen

Fina Annika och all kärlek till dig kämpa på. Stor kram till dig Johanna en fin medmänniska är du. Önskar att det fanns fler som dig,följt din blogg i 5 år och älskar den.Kram o allt kärlek till dig Johanna som lägger ner så mkt tid för oss läsare.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tusen tack fina du <3 Kram på dig

Helen 4 år sen

Styrkekramar till dig Annica❤️

Magdalena 4 år sen

Annica! Vill bara säga att du aldrig får sluta kämpa! Det får gå bra och det kommer att gå bra! Du är helt fantastisk!! Du är älskad och värdefull precis som du är!Glöm inte det! Styrkekramar till dig!!❤❤❤

Karin 4 år sen

Vill bara skicka en stor kram.

Susanne 4 år sen

Finaste, finaste Annica❤️ massa styrkekramar till dig från mig❤️
Finns alltid med dig❤️

Linda 4 år sen

Du är grym Annika som orkar kämpa trots alla motgångar och du Johanna som låter oss andra ta del av Annikas och din historia. Ni är super på alla sätt hoppas ni orkar och vill fortsätta dela med er det ger mig hopp och styrka kraaam.

Miriam Karlsson 4 år sen

Tack för att du tar dig tid att skriva! Hälsa Annica att vi fortsätter be för henne! Kramar till er alla! <3

Suzanne 4 år sen

Miljoner styrkekramar till dig.. ❤️❤️❤️ Suzanne

Britta 4 år sen

Tänker på dig o din familj Annika! Hoppas du får hjälp o slipper ha så ont! Många kramar

Maria 4 år sen

Tänker på dej o annica. Blev själv kränkt fast jag alltid skriver vänligt på en blogg. Av en fegis som verkar sjuk. Valde o anmäla för varför ta emot sånt. Jag också dålig. Tycker också det är bloggarens ansvar o inte acceptera mobbning på sin blogg. Så vill inte skriva där mer. En sådan människa är inte bra som bara lätt det vara fast jag stöttat bloggerskan länge. Vad man blir ledsen o besviken. Så starkt gjort att ni tog upp det i tidningen bra gjort. Hoppas nu på det bästa o tron gör så mycket o gott. Kramar till dej o annica vad fina ni är.

Paula 4 år sen

Önskar dig Annica med familj all lycka i framtiden, fortsätt att kämpa för att bli frisk.
/Paula

Pia 4 år sen

Styrkekramar till finaste Annica, du är en kämpe❤️ Ber till Gud att du ska bli frisk❤️

Magnus H 4 år sen

Styrkekramar Annica <3

Cecilia 4 år sen

Hej Annica! Jag känner dig inte personligen men kan säga att du betyder väldigt mycket för mig och många,många andra ❤️ Helt fantastisk är du som trots det ofattbart svåra du nu går igenom orkar dela med dig av dina tankar till oss! Önskar av hela mitt hjärta att du ska få må bra igen, hoppas de fixar det på Sahlgrenska ❤️ Superstyrkekramar till dig fina tjej!!! Till Johanna : Du är också helt fantastisk som lyfter fram Annicas berättelse, superkram till dig också ❤️

Ann Stenman - annst36 4 år sen

Linda S – Så fantastiskt fint du skriver!

Svar på kommentaren:
Linda S 4 år sen

Tack!

Ann Stenman - annst36 4 år sen

Kan inte förstå hur folk kan vara så oerhört stygga och korkade att de tror Annica vill “göra karriär” av sin cancer. Allt hon gör är att försöka överleva så gott det går. Förstår inte hur den där människan på Facebook tänker, tror definitivt inte att hon/han vill byta med Annica. Goa fina Annica, hon är en så empatisk och ödmjuk människa, allt hon gör är att försöka överleva så länge hon kan. Hon har verkligen lärt mig att ta vara på livet och det är jag henne innerligt tacksam för. Jag önskar Annica allt gott och bra som finns i hela världen, men mest av allt att hon får många fler år tillsammans med sina fina pojkar och man. Det är en stor ökning av människor som får malignt melanom, även lika unga som Annica, och forskningen går framåt hela tiden. Johanna, du är också en sån himla go människa och en sån jättefin vän till Annica, hon kan vara glad som har dig till vän. Och jag är glad att jag kan följa din blogg med alla tips om hår m.m. och få ta del av dina supergoda recept. Kram

Linda S 4 år sen

Älskade Annica! Du är fortsatt i mina böner och tankar. Står ju i bibeln sanningen ska göra er fria. Du har alltid varit sann och stått upp för sanningen. Ber att du ska få “belöning” för det.

Fick en sång av Sonja alden på hjärnan när jag tänkte på dig:

Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst

Jag ska vagga din oro till lugn
Jag kan se att din börda är tung
För dina ögon bär skuggan av sorger
Alltför stora för någon så ung

Låt mig torka din tårade kind
Jag ska stå där vid trygghetens grind
Tills du vågar att åter gå genom
Tills du ser där din tro blivit blind

Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst.

Barbro 4 år sen

Självklart att man tänker på dej och dina nära och kära,
många styrkekramar och önskar att man kunde göra något för dej….

Nathalie 4 år sen

Styrkekramar till dig Annica ❤️ Fortsätt kämpa fina du! Tänker på dig å din familj!! Kärlek i massor ❤️

Annica 4 år sen

Stor styrkekram till dig Annica , du är en riktig kämpe <3

Sandra 4 år sen

Bli så ledsen och arg över människor som är elaka mot nån som kämpar så som Annica. Man ska inte vara elak mot nån överhuvudtaget, men att “sparka” hårt på den som redan ligger ner är så elakt så jag gå i taket!!!
Men nu till gulliga Annica, ger dig styrkekramar i massor från hela mitt hjärta ❤️
Önskar så jag kunde göra nåt för dig. Du finns i mina tankar.
Åh tack Johanna för du ta dig tid och ork att berätta om läget med din fina vän.
Vilken rikedom att ni har varandra ❤️❤️
Sänder styrka och kram till dig med.

Massa kärlek till er från mig
Kramar Sandra ❤️❤️❤️

Anna 4 år sen

Kämpa kämpa Annica. Många kramar till dig

Anette Bruno 4 år sen

Vill ge dig ett ord från Herren som säger “Jag omsluter dig på alla sidor och håller dig i min famn” Ps 139:5.
Du är inne sluten i mina böner du och din familj. Anette

Elina 4 år sen

Tänker så mycket på Annica! Håller alla tummar att hon ska få må fantastiskt bra!
Såg att Nöjesguiden blogg och skrev om att några gått på henne. Bra att du lyfte upp det! Så får det inte vara!
http://blogg.ng.se/bloggbevakning/tag/johanna-toftby

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Jag ja läste min blogg var omnämnd där. Fint att ta upp detta där.
kram!

Marita 4 år sen

Stor stor bamsekram till dig
fina goa Annica , tänker så mycket på dig ❤️

Christina 4 år sen

Tänker på dig Annica<3 Lägg all din kraft och energi på dig själv
och de som ger dig styrka. Det är så många!!
Skickar kraft och kärlek till dig och tror och hoppas innerligt att du vinner det här!!
kram<3<3<3

Karina 4 år sen

Kramar finaste Annica ❤❤❤

Lotte 4 år sen

Fy att ge sig på en som redan ligger! Vet hut!
All styrka till dig fina Annica❤
http://www.lotte4.blogspot.se

Annelie 4 år sen

Hur kan man va så elak så man ger sig på henne, man kan inte göra någon karriär med cancer. Annica måste ju var glad att hon lever, låt henne glädjas åt det. Jag vet hur det är jag hade själv cancer för 22 år sedan, mej begravde dom och glömde gräva upp mig. Det fanns som trodde dom såg ett spöke när jag kom. Sen blir dom ofta väldigt rädda för att prata med en. Jag tappade många kompisar när jag var sjuk, men fick också många nya, man såg verkligen vem man kan lita på. Jag känner inte Annica men följt hela hennes blogg på Johannas sida. Men jag skickar en stor varm Kram.

helen 4 år sen

Fy för människor som beter sig så illa, skickar massor med styrkekramar til dig Annica att du får styrka o energi att bli frisk. KRAM!

LN 4 år sen

Stor varm kram till dig Annica! Lättare sagt än gjort kanske, men försök att inte bry dig om jobbgrejen ett endaste dugg, tycker det är så stort av dig och den situation du befinner dig i, att ens orka tänka på att jobba, att det då sätts käppar i hjulet är såklart helt ofattbart, men det är du som är hjälten! Hoppas nu de hittar varför du har ont och vidtar åtgärder i tid denna gång så att du slipper ha såhär ont och får tillbaka dina krafter och kan njuta av livet & din familj fullt ut.

Anna 4 år sen

Du skriver bra Johanna, viktigt att lyfta fram starka ämnen. Tror det är därför din blogg är så stor.
Krama Annica massor, många tänker på henne.

Cissi 4 år sen

Kämpa på Annica. Snart får de “koll på läget” och kan göra dig smärtfri så du
kan återhämta dig. Det kommer fixa sig. Stor kram ❤️

Helena 4 år sen

Kram! Och du grymma människa som gjort Annika illa… KARMA….det slår ofta tillbaka vet du!

Annika 4 år sen

MÅNGA kramar till Annica från Annika! <3

Petra 4 år sen

Vill bara säga att jag tänker på dig och vill ge dig massor av styrkekramar❤️❤️❤️

Malin 4 år sen

Varmaste kramen till dig Annica <3

Marika Andersson 4 år sen

Annica massor av styrkekramar till dig❤️

Sara 4 år sen

Styrkekramar genom cybervärlden Sara

Mia 4 år sen

Varma kramar till Annica med nära och kära – jag fortsätter be! <3

Annelie 4 år sen

Styrkekramar, kärlek och böner till dig Annika❤️ Låt ingen trycka ned dig!
Hoppas dom kommer till rätta med allting så du kan börja få leva utan smärtor.
Kram till dig med Johanna! Det är jobbigt att stå bredvid och se på men inte kunna göra något❤️ Du är stark
Kramar

Jennifer alfredsson 4 år sen

Hej annica!
Hoppas du får hjälp och rätt hjälp. Styrkekramar till dig och din familj. Är det något så bor jag inte långt från Göteborg och om jag på något vis kan göra något för dig/er så tveka inte höra av dig. Gud omsluter dig och din familj! Kramar Jennifer

Maria 4 år sen

Heja dig Annika! Vet att det är oerhört svårt att inte bry sig om och ta åt sig av vad andra tycker och tänker men det viktigaste nu är du och de dina!

Michaela Lejonberg 4 år sen

Finaste Annica! En riktig kämpe är du. Kram fina du

Annicka wallberg 4 år sen

Fina Annica o Johanna, tänker på er nästan varje dag❤️Tack för att du uppdaterar Johanna, kramar o varma tankar i mängder till dej Annica.

Anna 4 år sen

Skickar en massa kramar till dej Annica! Du är verkligen en kämpe! ♡♡

Sara 4 år sen

All kärlek och styrka till Annica och hennes familj. Må ett under ske för att göra henne frisk och få slippa all smärta! Kan inte förstå att det finns så elaka människor trampar på någon som redan ligger. Skäms på er!

Anne 4 år sen

Oj, det var ingen dålig medicinlåda… Hoppas Sahlgrenska får ordning på Annicas mage så hon får må bättre. Det förtjänar hon verkligen. Massor av styrketankar och kramar till Annica. <3

Anya 4 år sen

Stackars Annica, vad jobbigt det låter. Vissa starka mediciner kan ju också vara påfrestande för magen, men kanske inte hennes. Hoppas att Sahlgrenska kan reda ut detta så hon får hjälp, förstår att hon inte orkar ha det så här. Styrkekramar till Annica!

Carina 4 år sen

Skickar kärlek och styrka till dig, Annika! Tänker på dig och hoppas att du får hjälp så du blir av med värken.
Kram o all kärlek till dig<3

Therese 4 år sen

Fina Annica,tänker på dig varje dag ! Bra att du uppdaterar Johanna.
Kramar i massor!!

Agneta 4 år sen

Tänker på dig Annica hela tiden, det är ofattbart detta som hänt med ditt jobb. Ska inte arbetsgivare gå till mötes? Ska inte arbetet vara en trygghet? Du har inte direkt en smittsam sjukdom som är fara för andra.
Försäkringskassans reklam som går just nu känns så där…

Fortsätt kämpa, du inspirerar många!

Anne Kääramees 4 år sen

Vill bara skänka så mycket kraft och positiv energi jag bara kan.
Fortsätt kämpa mot detta hemska.

Varm kram från en som Du inte känner men jag kämpar med Dig och alla andra drabbade

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg