• 2016-10-18, 13:38
  • 42

Tusen tack alla som skriver, ni är världens finaste bloggläsare. Annica var på Sahlgrenska igår och hon kommer skriva till er i veckan. Hon ger sig inte, hon kommer fokusera på att kämpa ännu mer och hon vill fortfarande dela med sig av sin resa till er.

Expressen/GT lyfte fram detta som hänt, nu även Bloggbevakning Tack. Bloggbevakning är en blogg som lyfter fram det som händer i bloggvärlden.

Varje morgon går vi en runda jag och Lucy. Hon älskar springa runt bland alla löv, min lilla sötfis. Min motion är en bonus, det är hon som ska ha roligt, eller vi två tillsammans. I eftermiddag ska jag till gymmet och då är hon hemma. Längtar efter intervallerna! Det bränner bra och kondisen blir ännu bättre.

img_0380

Tittut!

Tittut!

Jag kunde inte hålla mig. När jag var liten började jag spela julsånger på pianot i september. Igår åkte glöggen fram. Vi hade lite glöggmys och pepparkakor. Älskar!

dsc01416

dsc01414

Någon mer som har tjuvstartat? Har ni testat året glögg? Eller den kanske inte har släppts än?

 

 

Kommentarer

Helena 4 år sen

Här tappade du faktiskt trovärdigheten Johanna.Du länkar till en riktigt elak skvallersida.Trodde du stod över sånt. Man blir ju mörkrädd då man läser elakheterna som skrivs där. Kan vi inte istället visa mer kärlek mot varandra.Världen är så tuff ändå.Man måste inte älska alla,men man kan visa respekt och hänsyn.Mer kärlek i bloggvärlden tycker jag.Stor varm kram till dig Annica,hoppas att du snart känner dig bättre.

Svar på kommentaren:
Ann 4 år sen

Men vad är det för fel på en del här inne ????
Hon skriver ju jättebra om Johanna som tar upp eländet om det som hände Annica! JUST det om hatet Annica hade fått….Det är väl jättebra. Eller var det plötsligt inte det?
Det är väl skit på varenda blogg så vad är problemet….

Hanna 4 år sen

Du tappar ju tyvärr trovärdigheten totalt när du länkar till Bloggbevakning, trodde du stod över sån skit? Det verkar vara en massa bittra människor som spyr galla… gillar du sånt?

K 4 år sen

Hej, fattar inte hur du kan länka till en sån soptipp med patetiska kärringar som spyr ur sig om det ena än det andra som det görs på Bloggportalen. Råkade kolla in där och det verkar vara helt sjuka människor som kommenterar där. Du borde kanske lyfta dig över sån skit.

Svar på kommentaren:
Eva 4 år sen

Fast Johanna länkar ju till inlägget ang Annica, och kanske har inte J kollat runt där så mycket el läst kommentarer på andra inlägg, men visst är en del där som får sig en törn Men det förekommer även på andra bloggar att folk spyr ut skit, skvaller, förtal o smutskastar, och sånt brukar ofta slå tillbaka. Sjuka människor finns lite överallt tyvärr.

Mimmi 4 år sen

Håller med! Fick riktigt ont i magen när jag läste allt hat och elakheter. Hur kan man stöda en sån blogg?? Nu sjönk du faktiskt Johanna, trodde du stod över sånt fult beteende. Du har iaf framstått som väldigt rak och trevlig men nu blev åtminstone jag besviken. Det finns så mycket skit i vår värld, varför göda ondska mer??

Ann-Sofie 4 år sen

Vad har ni läst? Johanna länkade för bloggbevakning lyfter fram det Johanna skriver om Annica?
Det är väl jättebra att dom skrev så bra om Johannas blogg?

K 4 år sen

Visst, det var bra skrivet och uppmärksammat betr Annica som jag verkligen önskar att hon hade sluppit, och framförallt fått vara frisk. Fruktansvärt lidande hon går igenom. Men osökt fick det mig att kolla runt lite på denna portal, och det var verkligen ett riktigt skitställe.

Andrea 4 år sen

Fast som flera skriver, Johanna länkade för tacka dom.
Hon lyfter fram allt skit Annica fick om sin cancer. Klart Johanna tyckte det var bra?
Att bli uthängd där vill väl ingen men det dom skrev om johanna var ju bra!

Therese 4 år sen

Som vanligt fint skrivet om din vän. Bloggbevakning är dock kanske inte riktigt en blogg som lyfter fram det som händer i bloggvärlden, utan mer en gravt vinklad subjektiv bild av det som händer där. Ungefär som Aftonbladet vs. Kunskapskanalen.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

lyfter fram det som skrivs i bloggvärlden, jag tycker det var super att hon skrev om detta som hänt Annica. Sedan kanske inte alla bloggar tycker det är roligt, men det är ju ändå vi som är ansvarig utgivare för det som skrivs. Då får man också stå tills svars. Som om man blir omskriven i en tidning. Ibland bra, ibland mindre bra.

Marlene 4 år sen

Så söööt vovve!!! Gillar när du skriver om träning. Visst utbildade du dig till PT eller kommer jag ihåg fel? Jobbar du i så fall på nåt gym så man kan “boka” dig?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack snälla, ja hon är underbar vår Lucy.
Jag gick inte alla steg. För att bli PT krävs hela vägen och förstås klara alla prov. Jag valde gå Träningsinstruktör på Safe. Sista delen väntade jag med för det är bättre att ha erfarenhet innan det sista steget görs. Mina knän var fruktansvärt illa just då också, tyckte det var bättre att vänta. Min utbildning har jag användning av här på bloggen. Jag är frisör, driver blogg, skriver krönikor så jag kan inte jobba med något mer just nu. Önskar jag hann mer…
Kram Johanna

Ann Stenman - annst36 4 år sen

Längtar så mycket till julen när jag läser din blogg. Årets glögg skall tydligen ha smak av kråkbär men jag har inte provat den än. Mitt barnbarn som är 8 år har fått mig att lova köpa en likadan hund som Lucy när jag blir pensionär. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Ja, visst är det underbart med julen. Här ska snart julpyntas haha!
Men åh, ni kommer älska den lilla vovven!!
kram Johanna

Ann Stenman - annst36 4 år sen

Längtar jättemycket till jul när jag läser din blogg. Årets glögg skall tydligen ha smak av kråkbär men jag har inte provat den än. Mitt barnbarn som är 8 år har fått mig att lova att köpa en likadan hund som Lucy när jag blir pensionär. Kram

Ann-Sofie 4 år sen

Men din hund!! Jag döööör så underbar hon är. Otroligt fin!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack! Vi älskar henne så mycket.

maria 4 år sen

Åh jag äääääääääälskar mössa! Var kommer den ifrån? Har den rosa/svarta som jag köpte från dig för ngt år sedan! Undrar dessutom, lite försynt, om du har något kommande samarbete med Salming? Du brukar ju ge lite procent då…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack Maria! Det är vår egna mössa, men tror faktiskt den är slut.
Zebra och blå finns kvar! Jag har inte något planerat samarbete med Salming just nu men ska kolla med dom.
kram Johanna

Carina H 4 år sen

Nej ingen glögg ännu, men det står inte på förräns man är och handlar några flaskor, jag älskar glögg så himla gott, men däremot så följde det hem ett paket pepparkakor, blev så sugen.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Visst är det gott med pepparkakor den här tiden. Älskar ta fram allt som hör till julen till. <3

Agneta 4 år sen

Mmmm till helgen blir det glögg o pepparkakor☺️.
Vad har du för sele till Lucy när ni åker bil?
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Underbart! Jag vet inte namnet, vi köpte en extra mini på Arken zoo. Den är jättebra! Ser för roligt ut när hon sitter med bältet,haha.

kram Johanna

Anki 4 år sen

Årets släpptes 1/10. Finns än bara att beställa, vilket jag gjort (fniss) Kul att se att flera smakat redan, trodde jag var ensam om att tjuvstarta… Skönt att läsa att Annica har kämparglöden kvar!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Men vet du när den kommer ut i butik? Jag vill testa nu! ;)
Ja Annica är fantastisk. Håll tummarna för henne i morgon när hon ska göra stor undersökning på magen…
Hon skriver till er i veckan!!

kramar Johanna

Anki 4 år sen

Haha, den finns från 1/11. Kråkbär är smaken i år! Bästa glöggen tycker jag är blossa Silver. Den måste du testa om du inte gjort det innan. Gjort din goda Tacopaj idag :-)

Eva 4 år sen

Åh så mysigt och gott, härliga bilder!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack Eva!

Agneta 4 år sen

Jajjamensan! Vi har också druckit glögg :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Jag trodde jag var ensam, haha… barnen skrattade här hemma.
Men visst är det nästan nu som det är som godast?!

Anna 4 år sen

Hej!
Ja här har glöggen kommit fram! :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

GOTT :)

Maria 4 år sen

Hittade på Ica saffranskringlor alltså småkakor. Gud vad goda. Dom kommer jag köpa flera av. Jättefin smak hade dom.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Mumsigt!

Monika 4 år sen

Har du sett att du är på framsidan av Hänt Extra den här veckan? Kul!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hehe jag såg det idag!

Eva 4 år sen

Vad står det på Hänt extra då? nyfiken ;)

Cecilia L 4 år sen

Här har det druckits julmust och idag åkte det på lite julmusik :)
Tänkte gå upp på vinden och titta på julsakerna snart. Den bästa tiden ligger framför oss, så mysigt att smyga in lite jul redan nu.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Men jösses, nu måste jag också hämta lite grejer nere i källaren. Bara älskar den här tiden så mycket…
Bästa är ju att smyga in lite tidigare, på något sätt blir allt ännu mysigare då.

kram Johanna

Lena 4 år sen

Igår kväll eldade vi i öppna spisen och med lite värmeljus här o var, så fick jag en sån julstämning att jag letade fram en glöggflaska från förra året! Våra döttrar tyckte vi var totalt knasiga när de förstod på lukten vad vi drack! Haha! Ska hälsa dom att vi inte var dom enda som blev sugna på glögg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hahaha! Mysigt!
Nej, ni var inte ensamma igår. Vi hittade också en flaska glögg här ;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Lilla skrutten idag på rundan, hon tycker inte riktigt om det här ruggiga vädret men idag trippade hon på fint för vi hade andra hundar framför oss, haha. Antingen skäller hon för…

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…