ANNONS
Integritet på Tailsweep

Får vovven vara på krogen?

/


Höstlov i Göteborg. Igår åkte vi ner för att möta min syster Linnea som bor här. Mysigt med ledig tid tillsammans, Lucy är med förstås. Har ni varit på Bee Bar i Göteborg? Där är alla välkomna och då menar jag verkligen alla – hunden får också följa med. Jag tycker det är fantastiskt.
Vad tycker ni om att få ta med husdjur på krogen?


Vi gick en sväng på stan, Marilyn behövde nya löparskor och lite höstnytt. Jag hittade en jättefin spetsblus i grönt från Zara, måste visa er den sen. Det viktigaste för oss när vi är lediga är att umgås, sedan vad vi egentligen gör spelar inte så stor roll. Men att äta på restaurang tycker tjejerna är mysigt.


Så efter shoppingrundan blev det Bee Bar och lilla Lucy fick följa med så vi valde avdelningen där hundar är tillåtna. Hon älskar att vara med överallt, hon kan vara hemma själv också några timmar förstås, men kan hon följa med så gör hon det. Det finns helt klart fördelar med en liten hund som enkelt kan sitta på en filt på stolen bredvid.


Jag tycker det är så härligt med en restaurang som tillåter hundar. Tänk på dem som är ensamma, äldre som kanske måste ha med sig sin lilla hund. Dessutom är perfekt socialiseringsträning för vovven med all uppmärksamhet och alla människor runt omkring.Vad gör ni på höstlovet? Berätta!

51
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00