• 2016-11-02, 23:45
  • 17

Ingen bil bokad efter kyrkan, inga klänningar till tärnorna fixade. Inte ens en lokal. Jag står och pratar med min bästa vän Hanna och ska försöka hitta numret till butiken där min klänning finns. Kan inte slå numret. Hur jag än gör så blir det fel. Janne ringer och undrar vilken tid det var i kyrkan, han hade inte hunnit fixa sina kläder.

Sedan vaknar jag. Det var en dröm, jag vaknar genomsvettig. Janne skickade en film igår som hans telefon hade gjort av hans bilder. Fina minnen, vi har gjort så mycket, blev varm i hjärtat och tänkte på oss. Tänk när det blir dags. Vill bjuda alla bloggläsare på festen! Hehe (Klicka på filmen för se mer bilder)

 

 

När jag berättade för Janne om drömmen och allt kaos fick jag en mening som svar.

” Det viktigaste är ju kärleken”

dsc_06191

Har ni också drömt så där starkt? Jag har gått och tänkt på drömmen hela dagen, känns som den var på riktigt. Alla kommentarer som innehåller tolkningar som är negativa om drömmen är förbjudna. Haha!

Tror ni på drömmar? Betyder det något? Nu måste jag krypa ner, vill drömma fortsättningen. Vem vet, kanske vi gifter oss inatt.

 

 

2016-11-02 Johanna Toftby

Kommentarer

Carolina 4 år sen

Ja det finns absolut drömmar som etsat sig fast i minnet. När min mormor gick bort var det jättetufft ett bra tag och jag saknar henne massor än idag. Hon fick en allvarlig stroke och kunde inte prata efter det. I 3 år satt hon i rullstol innan hon gick bort i cancer. Hon hade cancer både i lungorna och i levern. Kanske ett halvår efter att hon gått bort såg jag henne i en dröm. Hon bara stod där framför mig. Helt frisk och fin som hon var innan hon blev sjuk. Som för att visa att hon var på en bättre plats, där hon var fullständigt hel och frisk nu. Sen försvann hon och jag har inte drömt det igen. Skulle gärna vilja,men tror inte att det bara var en dröm, utan att hon faktiskt visade sig för att trösta.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

ÅH vad fint <3

Anitha Zandelin Bergqvist 4 år sen

Oh…. Jag blir tårögd.

Anna 4 år sen

Hej!
Jag har planerat mitt bröllop sen länge… hehe ♡ Ska bara få min kille på samma spår :) ♡
Kram

Louise W 4 år sen

Fina ni är! Har ni – på riktigt alltså- börjat planera lite? Alltså sker det inom en någorlunda snar framtid?
Kram och lycka till med er kärlek!

Christina 4 år sen

Ååhh vilka härliga bilder! Blir alldeles varm i hjärtat<3
Drömmen betyder såklart att du är så fantastiskt redo att gifta dig och ett tecken för Janne att gå ner på knä…:-)
Att gifta sig är såååå UNDERBART och planeringen är nästan ännu bättre:-)
Allt gott till er<3

Svar på kommentaren:
Katja 4 år sen

Dom är väl förlovade? :)
Hoppas drömmen slår in som ni vill!

Christina 4 år sen

Ja det har du rätt i… klart som tusan att man är redo och drömmer då:-)

Agneta 4 år sen

Kärlek❤️❤️

Ann 4 år sen

Underbara bilder! Älskar dessa inlägg!

Marita 4 år sen

Härlig video så mycket kärlek ❤️
Det är sant som Janne säger det viktigaste är kärleken. Men jag måste ju erkänna när jag började läsa så trodde jag för ett ögonblick att ni planerade ert bröllop :) ha en härlig dag och va rädda om varandra ❤️

Johanna 4 år sen

Vilken underbar video, ni är så underbara ihop! :)

Denise 4 år sen

Så fina ni är tillsammans, strålar kärlek <3 kram Denise

Maria 4 år sen

Så vackra tillsammans…

Ha en fin Torsdag!
Kram Maria

Janne 4 år sen

Älskling <3

Eva 4 år sen

Så fin film, kul att se! Fina ni är ihop. Har hört att drömmer man negativt så betyder det positivt i verkligheten och vice versa. Drömmar kan både vara underbara och jobbiga och ja visst kan en del bita sig kvar i tankarna. Är bröllopsdatum spikat, ja vi kommer gärna ;)

Monika 4 år sen

När blir det när blir det?!! Ni är så fina ihop!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God morgon vänner! Den här helgen är det många som gifter sig och jag har precis satt upp håret på min kompis mamma. Hon önskade lite halvuppsatt med en blomma hon hade…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…