ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mina fem bästa kladdkakor

/


Älskade kladdkakan har en egen dag den 7e November och klart den ska firas i morgon. Svensk klassiker som är galet god och lättlagad.  Ska ni baka?
Barnen älskade baka den när dom var små. Här kommer mina fem favoriter!Förr om åren bakade vi mycket mer. Åt inte barnen upp det gjorde jag det själv och med det ökade även kilon på vågen. Men det var då. Nu försöker jag bromsa mig själv och tränar jag känns det inte lika självklart att moffa i mig. Men ska jag välja äta något onyttigt faller valet direkt på en hemmagjord kladdkaka. Träna mer så kan man njuta mer. Win win gillar jag.
Ska ni baka någon?


Här kommer mina favoriter vi alltid bakade förr. 
1. Kladdkaka med Tryffel och Noblesse Farligt god


2. Kladdkaka med nougat och kokos  Johannas nummer ett


3. Kladdkaka med mint och hallon  God kombo


4. Kladdkaka med Polly  Är du galen polly är denna given.


5. Kladdkaka med kokostäcke Gillar du kokos? Gör den!


Hur tänker ni? Gör ni dessert eller fika som är ”nyttigt” eller gör ni något ”vanligt” och struntar i att det är vitt socker och kalorier?
Tränar ni- hur tänker ni då med onyttigt? Alltid roligt att läsa era åsikter i kommentarsfältet.

26
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00