ANNONS

Så hjälper du Annica

/
img_2425-670x502Många av mina fantastiska läsare har hört av sig och undrat om de kan hjälpa stackars Annica, som så sent som i går fick hon ett rejält bakslag i sin kamp mot cancern. Den långa sjukskrivningen håller på att inte bara knäcka henne utan hennes ekonomi också. Jag känner att jag vill skriva om detta och har frågat Annica om lov.
Vill du hjälpa Annica? Skriv i kommentarsfältet!

img_7696-980x695


Att vara allvarligt sjuk är hemskt på så många sätt. Oron för sig själv och för sina närmaste måste vara det allra värsta. Men det finns så många andra saker runt omkring som också är en del av livet. Och så är det räkningar som ska betalas. Annica får en väldigt låg sjuklön eftersom den beräknas på en låg heltidslön. Hennes man kan dessutom bara jobba halvtid eftersom någon måste kunna hjälpa barnen när Annica inte kan eller orkar. Och för den delen hjälpa Annica mycket mer än hon vill att det ska behövas.
Många av er, mina underbara läsare, har undrat hur man gör för att hjälpa till med pengar. Jag vet att hon har svårt att ta emot gåvor och inte vill känna sig som ett offer.
Vill ni hjälpa henne med något?
Det är alltid tanken som räknas, lite grann är ju bättre än ingenting alls. Ju fler vi är som hjälper, desto mindre behöver hon oroa sig för att kunna betala räkningarna också, ovanpå allt annat hon måste vara orolig för.
Sätt in vad ni känner att ni vill hjälpa med deras swish på 0703-348975
Tack snälla från mig och Annica!

93

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00