• 2016-11-15, 20:48
  • 112

Gillar du Please? Då ska du vara med i den här tävlingen! Tillsammans med Blueco.se tävlar vi ut ett par snygga Pleasejeans och du väljer dina favoriter som du har chans att vinna.

Jag älskar Please!

76495313-origpic-13df94

Klassiska svarta

76508499-origpic-57517c

Supersnygga rosa som är stort i vinter, tänk en gosig, grå stickad kofta till.

img_2833pleasejeans_

dsc02792pleasejeans_

Det finns massor att välja på, vilka gillar du?

Dessa mörkblå med fickor heter Fine Flap Stockholm. Vit blus med nitar Maison Scotch 

dsc02797pleasejeans_

Så gör du för att vinna: 

Välj ut just dina favoritjeans HÄR. Skriv en kommentar här på bloggen 
Dela inlägget på Facebook eller instagram 
Glöm inte en korrekt mail så vi kan nå vinnaren 

Jag drar en vinnare om en vecka den 21/11 som får sina favoritjeans hemskickade! En tidig julklapp till dig själv eller någon du tycker om.

Var med och tävla och Lycka till!

I samarbete med Blueco.se 

2016-11-15 Johanna Toftby

Kommentarer

Maria 4 år sen

Hej Johanna!

Har dragningen av jeansen varit ännu? Har letat mig igenom bloggen, men kan inte finna det.
Fast det är klart, det första man blir blind på är ju ögonen ;)

Kram!

Eva 4 år sen

Ååh länge önskat mig ett par Please-jeans..och skulle verkligen behöva ett par nya byxor just nu! Svårt att välja mellan svarta Classic Nero och Blåa Fine flap men jag säger Classic Nero i stl L om jag har turen att vinna. Hoppas…vore en underbar julklapp och present!

Eva 4 år sen

Hej! Hoppas verkligen att tomten kommer till mig! Önskar i så fall ett par fine flap Stockholm stl S

Malin 4 år sen

Så himla fina!! Jag önskar PLEASE JEANS – SLIM TRASH 48 DENIM. Har gått ner en del efter min graviditet så alla mina gamla jeans sitter förfärligt! Hoppas på att vinna dessa godingar från Please Jeans.

Birgitta Halvars Dahlberg 4 år sen

Jag skulle gärna vilja vinna ett par rosa i storlek L men det kanske inte passar en gammal dam på 56 men det skiter jag i …vill Vinna vill vinna.

Anneli 4 år sen

Hej, Hej!
Skulle vara så roligt att få ge min älskade dotter ett par fine flap i storlek xs. Hon begär aldrig någonting, har inte råd med märkeskläder som sina kompisar, men är alltid glad och nöjd ändå. Vet att dessa jeans vore en dröm för henne, en underbar julklapp!!
Hoppas på tur!
Kram!

Carina 4 år sen

Åh, har varit sugen på pleasejeans länge men varit för snål så nu kan jag ju hoppas på tur istället! Ett par svarta vore snyggt!

Pia 4 år sen

Ett par fine flap i XS skulle jag önska mig, en julklapp till mig själv.. Skönaste & finaste byxan plesae ❤️

Erika 4 år sen

Få byxor passar min rumpa! Här är svaret på mina önskningar i storlek M.

Clara78 4 år sen

Ett par fine flap Stockholm skulle vara kul att vinna om Johanna kan min kommentar finna! Please please please

Sofia Skålerud 4 år sen

Jag har länge sneglat på ett par Please jeans. De sitter så snyggt och alla säger att de är såå sköna.
Det vore helt fantastiskt att vinna dessa läckra byxor. En alldeles perfekt adventspresent.
Hoppas!❤️

Maria Nilsson 4 år sen

Har haft 3 par Please jeans, alla tre har spruckit i sömmarna! Så tråkigt när det handlar om så dyra byxor. Men byxorna är ju guda sköna så jag vill gärna ge dom en chans till. Så om jag skulle vinna är mina favoriter PLEASE JEANS – 3B CLASSIC NERO.

Cissi J 4 år sen

Åh så snygga skulle va kul att vinna ett par rosa i storlek S. Skulle passa bra nu i dessa mörka tider o gillar lite färg.
Kram Cissi

Jenny Bobbert 4 år sen

Jag bara älskar 5B shorts Pietra!!! Och de hade verkligen suttit fint just nu då jag drar till Sydafrika om några veckor! Så kan jag se snygg ut på strandpromenaden där!!!

Susanne Jonasson 4 år sen

Ett par snygga Fine Flap skulle sitta fint!

Linda 4 år sen

Supersnygga please! unnar mig allt för sällan jeans, speciellt dom i finare modell då jag
arbetar på förskola så slits byxorna rejält och ska man sedan ut på fest m.m så står man
där med rumpan bar ;) har jag turen på min sida så önskar jag mig ett par Fine flap i strl L, vet ej hur dom är i strl och jag gillar när dom är lite “luftiga”! ser ut och vara
riktigt sköna och eleganta jeans. Håller mina tummar! Stor kram till dig fina Johanna.

Maria 4 år sen

Klassika svarta!

Erika 4 år sen

Åhhh….vill och behöver alltså villhöver ett par Please jeans, Fine flap skulle jag vilja ha om jag vinner! Så PLEASE ;) låt mig vinna det jag villhöver mest just nu:)

Annika Nyberg 4 år sen

Alltid lika roligt med tävlingar.
Min favorit och som jag tycker är snygga är Please Fine Flap Stockholm. Urläckra!! Snyggt med ficklocken bak också. Om jag har tur att vinna, så vill jag ha ett par i st.M
Hoppas hoppas…håller tummar & tår.

åsa 4 år sen

åh så skoj med en tävling ☺️
efter mycket (mycket!) velande fram och tillbaka så föll mitt val av favoriter på dessa: http://www.blueco.se/varumarken/m-p/please-jeans/please-jeans-3b-classic-bologna
har inte velat gå i “blåjeans” på många år på grund av att jag inte trivts med min kropp. har hållt mig till svarta leggings med stretch. men nu är det dags! jag är redo och SÅ sugen på att bära jeans igen.
stor kram & ha en fin dag!

Anna Alvarsson 4 år sen

Hej. För 2 1/2 månad sedan tog jag tag i mitt välmående och min hälsa. Jag kontaktade Michael Angress och Mykeyfitness för att gå ner i vikt och få känna mig stark och vacker ingen. I dagsläget har jag minskat 10 kg och 25 cm runt midjan och behöver helt klart nya jeans. Jag har aldrig trott att jag skulle passa i ett par pleasejeans men jag tror jag gör det nu. Jag önskar mig de blåa. Kram Anna

Helena Bengtsson 4 år sen

Roligt med tävling :) Har ganska dåligt med jeans i garderoben nu, och ett par rosa i stl M skulle liva upp i höst- och vinterrusket. Kört med samma brallor ett tag så lite nytt skulle inte sitta fel. Ha det fint! <3

Anna Holma 4 år sen

Svarta i L hade passat mig som en smäck i höstrusket !

Jenny 4 år sen

Har sett så många ha dessa skönheter men inte testat dem själv än då jag är rädd att falla pladask och vilja ha hela kollektionen.
PLEASE JEANS – 3B CLASSIC CANAPA Har mina ögon vilat på många gånger.

Manda Nysson 4 år sen

Har delat på facebook! Skulle så gärna vilja vinna http://www.blueco.se/varumarken/m-p/please-jeans/please-jeans-slim-trash-48-denim

Marie Beatrice 4 år sen

Tänk att få bära dessa ursnygga Please Fine Flap Stockholm
man blir lätt snyggaste tjejen på gatan. ;) <3

Storlek S skulle passa mig alldeles perfekt om jag nu blir den
lycklige. <3

Delat på Instagram och Facebook
Kram <3

marie 4 år sen

önskar mig ett par svarta please jeans stl M……tack för allt du delar och inspirerar med i din blogg ,alltid kul att läsa…….nu hoppas jag på min tur ….kram

Johanna Amberntsson 4 år sen

Önskar mig ett par klassiska please jeans i strl XS. Håller tummarna att turen är min denna gången. Tack för en bra blogg och för allt du delger oss läsare.Hoppas på ett nytt event snart, var så bra på St:Jörgen. Kram❤️️

Carina Hynninen 4 år sen

Omöjligt att välja favorit en favorit, så PLEASE Om jag blir den lyckliga som vinner så får du välja din favorit till mig!! Skickar kraft och kärlek till Annica❤️

Wendela 4 år sen

Please jeans-Classic fine flap pietra. Skulle passa perfekt till mig. Håller tummarna för mig.

Malin 4 år sen

Å ett par PLEASE JEANS – CLASSIC ORIGINAL DENIM skulle bli en fin julklapp ;) Bor själv med min son så snygga kläder till mig själv prioriteras sällan… Så nu hoppas jag på vinst ;)

Annika 4 år sen

En julklapp endast till mig..hade vart underbara blå please jeans

Annette Nord 4 år sen

Hej!
Tack för all inspiration du ger! Jag skulle vilja vinna svarta please, de är gaaaalet sköna.
Forsätt i samma anda att inspirera och hälsa Annica.

Ha de gott!
Annette

Pernilla 4 år sen

Åh please jeans är så snyggt! modellen fine flap skulle jag inte tacka nej till :)

Kram kram

Helena 4 år sen

Fina Johanna, tack för att du sprider så mycket positiv energi genom din blogg!
Jag skulle bli genuint jätte glad för ett par mörk blå “fine flap” str XS.
Jag jobbar som förskollärare och använder ofta jeans men har aldrig haft möjlighet att införskaffa mig några fina Please❤️ Så snygga och skulle pigga upp göra mig till en gladare “fröken”! Kram!

Annica Lönnehag 4 år sen

Hoppas vinna fine flap

Linda 4 år sen

De mörkblåa jeansen sååå snygga och ja som har letat så länge efter jeans med låg midja äntligen här är dom ju. Måtte turen va på min sida nu så ja får en fin present.

JENNIE KALLHED 4 år sen

Fine flap ✊

Tina 4 år sen

Fine flap
Så fina jeans.skulle ge dottern …som verkligen behöver bli uppmuntrad.

Marie karlsson 4 år sen

Fina fine flap storlek XL hade passat denna kropp perfekt

Jenny 4 år sen

De rosa vore underbara att lysa upp den grå och mörka vintern med.. :)

Malin Doktare 4 år sen

Fine flip Stockholm skulle pigga upp mig efter en jobbig höst som slutat med att jag förlorat en älskad familjemedlem

Jessica Hultén 4 år sen

PLEASE JEANS – 6B CLASSIC PIETRA Hade jag mer än gärna haft som ett par “motivationsbyxor” för och komma igång med dessa härliga mammakilon som finns kvar i överflöd! Hade varit en underbar julklapp till denna trötta slitna bortglömda tvåbarnsmamma! Hoppas på tir och delar på instagram!

Jennie Nilsson 4 år sen

Jag skulle bli superglad för ett par klassiska svarta!

Elisabeth Sundh 4 år sen

Jag sitter hemma och är jätteförkyld. Skulle bli uppmuntrad om jag vann ett par classiska svarta i strl S. Delar på facebook

Emma 4 år sen

Provar för tredje gången nu då o ser om min kommentar kommer med. Har iaf delat på fb. Svarta är ju alltid klassiskt men rosa va oxå fina. Ha en trevlig dag. Nu håller vi tummarna

Linda 4 år sen

Om jag skulle vinna
Blir jag en lyklig kvinna
Önskar mig ett par blå fine flap i storlek small

Helena Jer 4 år sen

Jag skulle gärna vinna ett par klassiska svarta till dottern som älskar stilen.

Sara Källström 4 år sen

Skulle gärna för en gångs skull vilja unna mig något själv! Ett par please jeans hade vart underbart! Dags att vinna något till “mamman”, inte bara till barnen :-) Fina Flap Stockholm tycker jag var supersnygga!
Delar på FB!

Johanna Andersson 4 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle vilja vinna dem snygga fine flap som en julklapp till mig själv. Jag har länge velat ha please jeans men har inte råd till det. Har testat dem i butik för längesedan, dom är så sköna. Jag tycker jag verkligen är värd dessa snygga jeans eftersom jag är reumatiker och går nu igenom en tuff period , och kämpar och kämpar. Tror på storlek 40 eller 42 ! Med vänlig hälsning, Johanna Andersson

Johanna Andersson 4 år sen

Hej Johanna! Jag vill vinna fine Flap som en tidig julklapp till mig själv. Jag har länge velat ha ett par please jeans dom är så sköna men har inte råd med dem. Och jag verkligen älskar dessa mörkblå ! När man kämpar så mycket som jag gör som reumatiker med just nu en jobbig period tycker jag verkligen att jag är värd dessa snygga jeans! Storlek är så svårt men tror på 40 eller 42 :)
Med vänlig hälsning, Johanna

Maria Thomasson 4 år sen

Fine Flap va supersnygga…jag har 13 mil enkel väg för att köpa kläder …så detta sätt vore kul att uppleva en hemleverans

Veronica 4 år sen

Älskar dina tävlingar. Mina favoriter är 3B CLASSIC NUOVO KHAKI.
Tack för tävlingen ;)

Monika 4 år sen

De blåa Fine Flap hade varit en perfekt överraskning till min dotter. Hon unnar sig aldrig något “dyrare”, men det är hon värd! Osäker på storlek, men tror att medium skulle vara bra.

Caroline 4 år sen

Hellu!! Fine flap 38 hade jag verkligen kunnat tänka mig såhär till jul! nu innan jul är de allt annat än sig själv som går först , men hade blivit glad åt denna vinst :)

Christina Eliasson 4 år sen

Skulle bli galet glad om jag vann ett par mörkblå fine flap Stockholm storlek S.

Carina 4 år sen

Ett par Fine Flap Stockholm hade ju varit super! Bättre julklapp hade det ju inte kunnat bli! Blev lite sugen på att köpa den vita blusen med nitarna till isåfall också. Delar inlägget på FB med :-) Kram Carina

Lotta 4 år sen

De svarta i stl 38 hade varit en riktigt trevligt att få i julklapp :-)
Tack för en bra blogg!

Liselott Rosenberg 4 år sen

i min stressade värld få lyxen att äga ett par fine flap, det vore jag värd. Att få klä sig i flärd det vore underbart i min värld.

Jenny Nilsson 4 år sen

Så snygga jeans! Har aldrig haft såna skulle jättegärna vilja ha såna. Fine Flap från Please hade varit en fin julklapp till mig själv! Hoppas på tur.
Tack för inspirerande och fin blogg.

Madde 4 år sen

Dom rosa var galet snygga, och hade gärna burit dom i vinter. Stl så svårt, men kanske L eller 42

linnea-aurora 4 år sen

jag önskar mig ett par klassiska svarta. ett par snygga stilrena brallor lyfter en hel outfit och dessa vill jag stråla med i vintersolen. delat tävlingen på fb.

Annika Möller 4 år sen

Älskar pleasejeans. Dom är så snygga och grymt sköna. Om jag skulle få möjligheten att vinna ett par så skulle jag välja Fine flap. Dom var riktigt snygga. Vilken lyxig för tidig julklapp det skulle bli.

Jenny 4 år sen

Älskar pleasejeans men det är svårt att få tag på, passar de flesta kroppstyper. Jag skule välja Classic fine flap orignal denim stl Small.

Emma Karlström 4 år sen

Jag skulle nog välja dem klassiska svarta i strl L.
Helt underbar blogg å jag är glad att du är så bra vän med Annica å finns där så mkt för henne å hjälper henne så mkt. ❤

Å de skulle va underbart å vinna eftersom jag alltid tar barnen i första hand med kläder.

Åsa 4 år sen

Fine Flap ett par mörk blå st 36 vore ju fantastiska att få i julklapp !!! Åsa

Jessica Karlsson 4 år sen

Jag skulle välja ett par Fine Flap. Jätte fina och sköna jeans. Tack för en fin blogg!❤ Kram Jessica.

Lena 4 år sen

Hejsan!
Jag skulle verkligen vilja vinna ett par Fine Flap Stockholm.
Har så svårt att hitta ett snygga jeans men dessa va ju bara såååå snygga. Så tack för bra tips på snygga jeans :)

Maria J 4 år sen

Hej!
Ett par 3B Classic nuovo khaki stl XS hade suttit fint lagom till jul. Så snygga att matcha hela året om. Hoppas på tur.
Ha en fin dag
Kram

Pernilla Nyholm 4 år sen

Alla var ju super snygga !!! Men eftersom jag bara har ett par svarta jeans, som tyvärr (eller ja…jag är ju glad för det) har blivit allt för stora. Så om jag är lycklig vinnare är det de svarta som är favoriterna :)
Mvh
Pernilla

helen 4 år sen

Hej! Ett par svarta klassiska i S skulle jag väldigt gärna vilja vinna, de är ju supersnygga!

lena malmqvist 4 år sen

Hej !
Om jag har turen att vinna skulle jag önska mig de klassiska mörk blå Fine Flap Stockholm!
Hoppas hoppas please please…

Tack för en fin blogg!

Kram från Varberg

Therese 4 år sen

Åhhhhh har provat Pleasejeans men aldrig unnat mej…. ♡
Skulle bli en lycklig ägare om jag vinner!!!! 3b Classic Nero är läckra! Delar på insta, där du är toppinspo…… KRAM Therese

Ulrika 4 år sen

Vilken tävling med chans att vinna en tidig julklapp till sig själv. Jag har aldrig provat Please jeans förut. Vad mycket fina modeller det finns. Mest av allt fastnade jag för Classic fine flap original denim. Har gillat och delat med. Nu håller jag tummarna. Kram

Victoria 4 år sen

Vill Ha <3<3<3 Tycker alla är lika fina, men skulle välja klassiska svarta <3<3

Isabelle Carlsson 4 år sen

Hej
Vilken fantastisk tävling! Jag blev väldigt förtjust i både de rosa jeansen och i fine flap. Så svårt att välja, då pleasejeansen är så sjukt snygga!
Jag håller tummarna och hoppas på att turen är på min sida denna gång.
Tack för en fantastisk blogg, du gör min dag varje dag!
Kram Isabelle

Agda 4 år sen

Fine Flap Stockholm skulle sitta som en smäck.
Går in och delar på Facebook nu också.
Hälsningar Skåne.

Maria B 4 år sen

Åh har ALDRIG ägt ett par Please jeans…klassisk svart är min önskan om jag har tur…
Då PLEASE PLEASE / kramar med hopp

Katarina lundberg 4 år sen

Hej de svarta klassiska är bara så fina nu på vintern med en vitblus till

Maud Karlsson 4 år sen

Oj ett par rosa pleace var så snygga har länge önskat mig ett par och nu efter att börjat träna varje dag och promenader så tycker jag själv att jag äntligen kan använda ett par smala jeans, gått ner till min gamla vikt bl.a. med ett aktivitetsarmband så jag kan ha small känns härligt och så mycket piggare. Mvh. Maud

Maria 4 år sen

Fine Flap Stockholm ser ju ut som ett par drömjeans…Hade varit en dröm att få bära dem. All kärlek till dig Johanna och ett stort tack för en fantastisk blogg med allt mellan himmel och jord.

anncharlotte 4 år sen

jag har inte facebook eller nått annat blivit kapad men vill gärna vara med å yävla som jag gjort flera gånger å nu hoppas jag turen e min ljusrosa pleeser jeansen vill jag vinna älksa rosa å så super snygga å sköna har mörk rosa sådana som jag älskar skulle bli en perfekt julklapp till mig

Pia 4 år sen

Har länge letat efter ett par snygga jeansshorts. Japp, shorts mitt i vintern :)
Har just påbörjat en lite hårdare kost och träningsperiod för att få bukt med en ond rygg och några överviktskilon. Åker till värmen i slutet på januari och då skulle dessa 5B shorts Light Denim vara så roliga att packa ner i resväskan och förhoppningsvis sitter de som en smäck då!
Har delat!
Hoppas att det är jag som har tur den här gången!
Kram Pia

Liza Lundberg 4 år sen

Blev helt kär i de rosa please byxorna:-)
Hoppas hoppas på tur.
Mvh Liza
[email protected]

Marie larsson 4 år sen

Åh har varit sugen på fine flap Stockholm en tid . Vill så gärna vinna dessa efter ett tungt år med bruten fotled.

Malin 4 år sen

De mörkblå jeansen skulle vara en toppenpresent (en födelsedagspresent i efterskott och en för tidig julklapp), och om turen står mig bi så dras mitt namn på min semesterdag när jag planerat in ett besök hos frisören ☺

Christina 4 år sen

Min underbara 15-åriga dotter går igenom en tuff tid i livet då hennes häst tvingades avlivas i fredags. Hennes livskamrat i över fem år. Det var hjärtskärande att se de skiljas åt o mitt mamma-hjärta var nära att brista.. Jag vill så gärna göra henne riktigt glad igen men just nu kan jag inte det..
Men jag kan göra ett litet försök att vinna de rosa byxorna åt henne som jag vet att hon kommer att älska och bli så fin i.
Stor Varm Kram

Christina 4 år sen

Undrar varför mina kommentarer kommer med…

Svar på kommentaren:
Christina 4 år sen

Haha…. INTE kommer med skulle det såklart vara:-)
Så konstigt Har skrivit flera stycken innan som inte kommit med osså skriver jag så här o kommer med…. Prövar igen.. Vill också va med och tävla.

Christina 4 år sen

Min underbara 15-åriga dotter går igenom en tuff tid då vi var tvungna att avliva hennes häst i fredags. Han var hennes livskamrat sen hon var nästan tio o det var hjärtskärande att se de skiljas åt.. Mitt mamma-hjärta var nära att brista…. Vet att inte mycket hjälper just nu men jag vill så gärna göra henne lite glad.
Tror att hon hade älskat de rosa byxorna och blivit så fin i dem.
Stor Varm Kram Christina

Julianna Fredriksson 4 år sen

Glömde ju bort vilka jeans jag ville ha om jag har turen att vinna.
http://www.blueco.se/varumarken/m-p/please-jeans/please-jeans-fine-flap-stockholm Dessa föll jag för så
snygga.

Mvh Julianna

Julianna Fredriksson 4 år sen

Hej!
Är gärna med.

Ska börja jobba efter att ha varit
arbetslös i över två år utan inkomst.
Att unna sig nåt fint som kläder har inte
funnits på min önskelista. Så ett par snygga
please jeans skulle vara en ära att få ha på
sig på det nya jobbet. Hoppas och önskar så att
få vinna.

Delar tävlingen på Facebook

Mvh Julianna Fredriksson
[email protected]

Ida 4 år sen

Hej Johanna.

Efter en tuff graviditet och en garderob som ekar önskar och hoppas jag, att turen ligger hos mig. Ett par fina svarta please jeans önskas stort här hemma. Fyller dessutom år den 23/11 så det vore så roligt att vinna ⭐️

maria 4 år sen

Jag tycker alla är så fina, om jag fick önska så vore det de rosa till min dotter Linn som är värd allt fint i världen!!

Eva Jansson Sandberg 4 år sen

Jag skulle gärna vilja vinna dom svarta pleasjeansen.Har varit sjukskriven hela hösten för utbrändhet och ekonomin är inte på topp just nu.Så jag skulle bli överlycklig om jag vann.Kram Eva.

Evelina 4 år sen

Supersnygga allihopa men skulle gärna vinna ett par svarta (http://www.blueco.se/tema-bilder/all-black/please-jeans-3b-classic-nero) Gillar och delar vidare och håller tummarna för en fin fin julklapp till mig själv.

Anette G 4 år sen

De svarta skulle jag gärna äga! Blir en fin julklapp till mig. Får inga klappar pga trista familjeförhållanden så det skulle vara mysigt att känna känslan av en klapp!

Nathalie 4 år sen

Åhhh jag blev alldeles kär i de rosa….dom skulle jag vilja ha!! Tror livet skulle va lite roligare med ett hjärta därbak ;-)

Annelie från Alingsås 4 år sen

De svarta var ju ascoola
Önskar till mig själv
Kram Annelie

Lotte 4 år sen

Fine Flap absolut!!!
http://www.lotte4.blogspot.se

Heléne magnusson 4 år sen

Hej!
Skulle bli så glad om jag vann dom rosa please jeansen
Kram Helene

Ann Gisselson 4 år sen

Fine Flap var ju ascoola. Dom skulle jag vilja bli ägare till. Att det är Please syns lång väg, men dom är ändå annorlunda klassiska Pleasejeans. Skitsnygga helt enkelt. Storlek S tror jag skulle passa, om man skulle gå ner en storlek. Kram kram

Åsa 4 år sen

Jag skulle gärna vilja vinna de blå jeansen för att de både ser coola och sköna ut. Kram Åsa

Marie 4 år sen

Hej Johanna! Skulle så gärna vilja vinna ett par please jeans..skulle va’ perfekt present till mej som fyller den 24:e!! Kramis

Carola 4 år sen

Hej Johanna,
Jag älskar Please jeansen med ett lilla hjärtat och de rosa är ju lovely:)

Men nu till min fråga. Till skillnad från er moderna så har jag aktivt valt att inte ha Facebook eller insta. Jag har ju din blogg Johanna:) Skämt åsido, jag anser att datorn tar min tid som det är och jag anser mig inte ha tid med sociala medier men tycker självklart det är trevligt att läsa bloggar osv. Till min fråga: kan jag inte delta i dina tävlingar då jag varken har Facebook eller instagram? Tacksam för svar!

Vänligen Carola

Svar på kommentaren:
Barbro 4 år sen

Jag håller med dej skulle också vilja vara med o tävla men har inte som du insta eller facebook.
ha en bra dag alla här.

Mia 4 år sen

Å, jag skulle vilja vinna ett par ROSA, så snygga!
Härlig blogg!

Mia 4 år sen

Å, jag skulle vilja vinna ett par ROSA, så snygga!
Tack för bra blogg!

Jessica 4 år sen

Vill så gärna vinna ett par svarta jeans. Ha det gött.

Emma Karlsson 4 år sen

Åh de mörkblå med fickor fine flap är mina favoriter!! Helt underbara..tänk om tomten kom tidigt iår jag håller alla tummar o tår:) hade blivit så glad o en riktig morot för att fortsätta kämpa med mat o träning!! Tusen tack för allt du ordnar Johanna!

Stina Andersson 4 år sen

PLEASE JEANS – 3B CLASSIC BIANCO st L, vita

Har hur länge som helst letat efter ett par vita snygga jeans. Jag drömmer om våren och sommaren när jag ska ha dem på mig.

Helena 4 år sen

Åh älskar Please.Vill jättegärna vara med och tävla.Vem vet ,man kanske vinner.Håller tummarna för att jag vinner ett par svarta eller möjligen ett par rosa. Ha en fortsatt härlig kväll.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…