• 2016-11-16, 23:15
  • 9

För ett tag sedan var jag inne och köpte Bärboost och gurkmeja på Hälsokraft i Skövde, jag gillar att fylla på med grejer som kroppen behöver. Älskar att boosta kroppen med rena ingredienser som jag vet vad de är. Tränar du mycket så behöver du fylla på extra mycket!

dsc01250
Under den mörka säsongen kan det vara svårt att få i oss tillräckligt med D-vitamin eftersom vi får alldeles för lite sol. Vitamin D bidrar bland annat till immunförsvarets normala funktioner.  En stor del av kroppens immunförsvar sitter i tarmfloran, därför innehåller Bärboost även en aktiv bakteriekultur med goda bakterier. Utöver detta ingår även extrakt från frukter och bär som goji, acai, druvkärna, blåbär och nypon som är rika på antioxidanten vitamin C, som är viktig för ett normalt fungerande immunsystem.
dsc03183
Gurkmeja är bland det bästa jag testat. Mina knän har varit dåliga av och till under några år, nu är de mycket bättre. Jag tycker ni ska testa om ni har ont i knän eller andra leder, det är hundra gånger bättre än att knapra värktabletter som sedan kan göra sönder mage och tarm. Jag var tyvärr med om det för några år sedan. Jag fick sår på tarmen av Ipren eftersom jag åt det som godis för mina onda knän. Det var ingen rolig historia kan jag lova med störtblödning från tarmen.
img_1686
Nu tycker jag kroppen mår mycket bättre, jag äter sällan Alvedon eller Ipren, det finns så bra grejer vi kan boosta oss med för att slippa värk och förkylningar i stället. Ni måste testa, var noga med att äta era vitaminer regelbundet. Ställ fram dem! Häll dem i smoothien, kaffet eller ta dem med vatten. Man kan ju faktiskt bryta i sär tabletten och hälla i pulvret.

Gurkmejan från Better You hittar du HÄR. Bärboost hittar du HÄR.

img_0012
I samarbete med Better You 

 

2016-11-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Johanna 4 år sen

Hej Johanna!

Jag funderar på att köpa vitaminer och gurkmeja men funderar funkar gurkmeja om man har slitna ledband och korsband har nämligen en knäskål som hoppa ur led ibland?

Kram Johanna

SS 4 år sen

Föreslår att du skriver i samarbete med överst och inte minimalt underst så kan de som inte önskar läsa reklaminlägg hoppa över det.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Är det inte köpt, alltså jag har inte betalat för produkterna så gör jag alltid det. Här inne är det 100% total kontroll. Tar inte emot en enda produkt mot blogginlägg.

Camilla 4 år sen

Varför använder du filter på dina bilder??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Filter? Har aldrig filter, men vissa bilder är dåligt ljus om det är mobilen. Fotar mest med systemkameran. Använder man filter har man det för man gillar det förmodligen.

Lotta 4 år sen

Precis va jag behövde idag, har överansträngt mig och fått en inflammerad bäckenled och har fått en kortisonspruta i leden. Vill inte äta tabletter då jag fått problem med magen av tidigare knaprande. Är detta en bra kombo? Äter du rekommenderad dos? Vill gärna höra mer om dina erfarenheter!
Ha en fin dag!/ kram till dig och din vän Annica

Marie 4 år sen

Jättebra inlägg /förklaring på Monas blogg för oss ” vanliga” gällande all reklam som bloggare gör , bla att det ska stå reklam och inte som så vanligt ” i samarbete med” …

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Nej det behöver inte stå ordet reklam när det är ett sponsrat inlägg, då ska det stå samarbete.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…