ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Promenaden blir roligare med nytt koppel

/
img_3128pleasejeans_


Handlade nästan hela butiken med hundgrejer igår, har ni varit hos Chic dog i Stockholm? Jag ska visa fler bilder vad vi köpte till Lucy. Jag går bananas med småbarnskläder, nu gör jag det med hundprylar istället. Ni kommer skälla ut mig när jag visar upp den ljuvliga klänningen till Lucy. Sötaste jag sett i hela mitt liv, hon älskade den för den lät roligt också. Den ska hon ha när hon fyller 1 år! Hittade även en julklänning med volang, alltså ni måste bara gå dit.
Gillar ni mysiga hundgrejer? Har ni kanske tips på några mysiga hemsidor?

img_3135pleasejeans_


Det blev tre nya koppel, använder bara skön sele till henne, när hon blev påflugen av en större hund fick jag snabbt upp henne. Kolla väskan. Hon somnade direkt, som att ligga på bomull med den gosiga pälsen inuti.
Har fotat bättre bilder med kameran, gör ett snabbt inlägg från mobilen så länge.

img_3206pleasejeans_


Hej från morgonrundan hälsar Lucy.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

22
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00