• 2016-11-30, 10:34
  • 8

Tack för era värmande kommentarer, ni är alltid lika engagerade och fina. Vad vore en blogg utan kommentarer? Tack för er energi.

Har varit ute på en runda före frukost, sitter med kaffet och vörtbröd med julskinka. Har ni också tjuvstartat? Svårt att låta bli när det är så kort tid.

Tagit mina vitaminer, får ofta frågor om det. Det är nog min mamma som lärt mig hur viktigt det är att boosta kroppen inifrån. Vi fick vitaminer som barn, glömmer aldrig dom äckliga vitlökskapslarna eller den mörka flaskan med någon blomma på som smakade blä. Men vi hade ingen chans att spotta ut. Haha, min mamma är galen, men duktig på kost och vad vi behöver få i oss. Även om jag inte erkänner för henne så har jag lyssnat och det har hjälpt mig mycket. Jag vill vara frisk och må bra.

dsc_0782pleasejeans_

Morgonens vitaminkick, gurkmeja och bärboost.  (Jag har kapslarna) Skrivit mer om detta HÄR. Älskar när kroppen svarar och märker det gör skillnad. Älskar!

Man kan inte påverka allt, jag vet det. Men strunta i motion och kost gör ju inget bättre.  Kan vi förebygga är jag helt hundra det kan hjälpa till. Hur gör ni? Äter ni vitaminer och mycket grönt?

dsc_0822pleasejeans_

Älskar dom murriga vinröda färgerna som är nu, klänning med fickor HÄR. 

2016-11-30 Johanna Toftby

Kommentarer

Carro 4 år sen

Har kronisk kärlinflammation i stora blodkärlen och äter 4-5 kapslar omega3 varje dag, hjälper verkligen! Utan dem får jag riktig smärta i hela kroppen men tar jag dem känns i princip ingenting. Sen äter jag bra vitaminer, extra Dvitaminer, tar även Msm varje dag.

Annika Lundkvist 4 år sen

Hej Johanna!
Det allra bästa är att kombinera gurkmeja med både vitamin D3 och Vitamin K2. :)
Sedan en hälsning till fina Annica,
Te gjort på chaga används som botemedel för en rad olika sjukdomar som tex cancer. För Chaga har otroliga egenskaper. Hon kan googla och läsa om det och även nämna det för hennes doktor.
Jag dricker chaga latte nästan varje dag, dels för att den är så god och dels för att den håller mig frisk:
3 dl chaga
1 tsk vanilj
1 msk kakao
2 tsk honung
1/2 tsk muskot
1 tsk kanel
0,5 dl mandelmjölk (eller valfri mjölk).
Kram och lycka till/ Annika

Linda 4 år sen

Tack Johanna för dina underbara inlägg!

helen 4 år sen

Hej! Jag tränar ganska mycket o är inte purung längre, man känner ju av lite i knän osv, men har fått tips om att äta kalcium o magnesium o det har faktiskt hjälpt. Sen kör jag en ingefära, honung, vatten och citron dryck två ggr per dag som håller lite baciller borta, jag tok diggar din blogg kram!

Annika 4 år sen

Inga andra vitaminer annat än det som är i grönsakerna jag äter. Överväger att testa Graafens All in one, men inte kommit till skott ännu.
I omgångar gör jag mig en ingefära och citron-blandning som jag tar en shot av varje dag.

Katarina 4 år sen

Alltså jag måste bara säga att jag alltid blir så PEPP av din blogg! Om jag känner mig lite ur gängorna av någon anledning och har svårt att hitta mitt vanliga glada humör går jag in här och blir genast piggare. Det behöver inte vara att du har skrivit något särskilt, det bara märks vilken otrolig positiv energi du har, och det är så himla roligt att du vill dela med dig av det, tycker jag. Tack för det :) Ha en fin dag!

Lotte 4 år sen

Jag äter bara D-vitamin nu under vintern.

Tack för tipset om “hänga-rakt”!! jag beställde direkt på Claes Ohlson igår :-)
http://www.lotte4.blogspot.se

Mia 4 år sen

Jag har dragit ner rejält på kolhydraterna, slopat pasta, ris och potatis till 95%, är två veckor nu och två kilo ner och ett blodsocker som även det börjar gå ner (är tablettbehandlad diabetiker). Mitt mål är att slippa medicinen och väga lite mindre :-) promenerar även 2 ggr/dag.
Ha en fortsatt fin dag :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…