• 2016-12-01, 11:40
  • 19

Känner du igen dig? I dag är det en ny blogg du kommer till. Ny design, lite julstämning och en del ändringar, men jag hoppas att det ska vara enkelt för dig att känna dig hemma och att hitta precis vad du söker efter.

Vad tycker du? Berätta gärna!

img_0278

Jag har precis inlett ett samarbete med Tailsweep, som känns jättekul. Det är alltid en lite pirrig känsla att byta hem för bloggen. Jag började med att ha den på TV3 och flyttade sedan till Mama, men när barnen växte upp så kändes Amelia bättre, så det var bara att packa de digitala flyttlådorna igen. Att vara på en stor sajt är fantastiskt och öppnar många dörrar, men jag tycker faktiskt det känns ännu bättre att vara min egen, att äga min blogg och min domän. Det passar nog bara min natur bättre.

De senaste två åren har jag haft min blogg på nätverket MFG som hjälpt mig med det tekniska, försäljning med mera. Det är så mycket jobb bakom kulisserna med att ha en blogg så ni anar inte. Det gör knappt jag heller, därför känns det jätteskönt att låta Tailsweep ta hand om det som jag inte är så bra på, så kan jag göra mitt.

img_0072

Jag hoppas att ni kommer att trivas här inne, jag känner mig redan som hemma. Det kommer efter hand att bli många nyheter också, bland annat tänkte jag ha mer film. Det ser jag fram emot, till skillnad från att försöka lära mig att klippa filmen.

Är det något du saknar på den nya bloggen? Något du skulle vilja ändra på? Berätta i kommentarfältet, snälla!

 

 

2016-12-01 Johanna Toftby

Kommentarer

Emma 4 år sen

Fint.
Tjatar igen, men har du kollat färgen på läppstiftet?
Super tacksam för svar

Anneli 4 år sen

Ser ut som Ilmruds blogg nu. Det kanske är samma firma som ligger bakom?

Linda 4 år sen

Härligt med ny blogg! Johanna varför har dom flesta bloggarna stängt kommentarsfält? Känns falskt men förstått vissa bloggare är både falska och en verkar vara mytoman på riktigt.

Eva 4 år sen

Det blev jättefint! Har en fråga, jag har försökt hitta vem som vann pleasejeansen… Har du lagt ut det?

Li 4 år sen

Nu har du åter igen fått dig en känga i bloggen som drivs av hon vars namn vi inte nämner. Att hon inte lägger ner sina försök att smutskasta dig!

Annette Nord 4 år sen

Härligt! Ser fram emot mer inspiration om både ditt och datt. Fortsätt i samma anda. :)

Monika 4 år sen

Jättefint

Agneta 4 år sen

Men vad fint!! “mer städat och cleant” Älskar bilden du har längst upp!

Eva 4 år sen

Oj nytt, fint…Men väldigt lik flera andra nu. Gillar inte kommentarsfältet nu när det är så vitt, det flyter liksom ihop, mer svårtläst, var bättre innan tycker jag, rekommenderar att lägga en bakgrundsfärg kanske iaf på svaren. Vill inte klaga men ville säga ärligt vad jag tycker, feedback, har jobbat med layout. Annars fint, fina bilder på dig, fin header! Kanske lägga till f och ig uppe till höger också, bredvid sök. Varm kram

Maria 4 år sen

Nu ser man alla bilder igen :-)

Johanna 4 år sen

Hej Johanna! Har haft extensions väldigt länge men tagit ur dom idag då mitt hår vuxit :) är såklart sugen på nya men tänker kanske håret ska få vila lite. Har köpt joico’s värmeskydd efter tips från dig å gillar den mkt :) undrar om du har tips på en bra olja eller liknande? Gärna från samma märke. Ser ju att det finns en hel del men vet inte vilken jag ska välja. Kram

Johanna Toftby 4 år sen

Dom har lovat fixa detta under dagen hoppas jag.
Kram Johanna

Linda 4 år sen

Tja, bilderna vore ju trevligt att få se ?

Maria 4 år sen

Jag ser inga bilder men vad spännande lycka till söta du.

Anette 4 år sen

Kan inte heller se bilderna.

Anette 4 år sen

Hej! Jag kan inte heller se några bilder.

Maria 4 år sen

Vad fint det blivit här inne.
Som flera har skrivit så går det inte att se alla bilder i inlägget. Det är även samma problem i flera inlägg.

Marie 4 år sen

Samma problem som Mia, kan ej se bilderna i texten

Mia 4 år sen

Dom två bilderna i texten syns inte….

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg