• 2016-12-27, 18:42
  • 3

Bästa förrätten till nyår tycker jag är skaldjur. Örtgratinerade havskräftor eller hummer, herregud vad gott till bubbel! Vi brukar även göra det någon dag innan också. Tycker det finns mycket att fira, nytt år väntar och nyårsafton kan aldrig bli för glittrig.

Gillar ni skaldjur ska ni göra det här örtsmöret som är ett grymt recept i min mammas receptbok som är många år, har aldrig gjort så gott örtsmör.

Hummer!

Örtsmör recept HÄR. 

Havskräftor som vi gjorde hos Magnus och Mats förförra nyår.

Mitt bästa nyårstips om ni gillar skaldjur helt klart. Finns andra förrätter också förstås, sök förrätter i bloggen längst upp så kommer allt fram.

Har gjort glittriga naglar nu, oj oj det blev som en enda discokula men härligt att få glittra som en enda julgran på nyår. Bild kommer.

 

Kommentarer

Barbro 3 år sen

Tycker du är så duktig och går all in i det du gör. Bra blogg som är varierande och det gillas mycket. Inte en massa gnäll i kommentarer gör så det blir en trevlig läsning. Och så har du ju en snygg” gubbe” också som kommer med på bild ibland. Gott Nytt år till er.

Lotte 3 år sen

Gu så gott det såg ut!! Har du några tips på förrätter som inte är fisk/skaldjur? Vår lott föll på förrätten men en av oss gillar inte skaldjur :-(
http://www.lotte4.blogspot.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Absolut! Jag älskar den med fikon och getost…. har du sett? Sök längst upp i sök så kommer förrätter fram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Detta har vi ätit precis! Kyckling i ädelostsås och champinjoner, det blev väldigt gott och gick snabbt att svänga ihop. Servera med ris eller blomkålsris, eller varför inte hasselbackspotatis, klyftpotatis om du…

Är det något jag är noggrann med så är det att alltid ta mina vitaminer och mineraler varje dag. Magnesium tar jag varje kväll innan jag går och lägger mig, det gör att…

Nu kan jag berätta. Personen som ställt till det så mycket för mig och min familj de senaste åren är åtalad. Aftonbladet har skrivit om det HÄR  Skövde Nyheter HÄR,  Det kommer att bli rättegång…