• 2016-12-30, 23:32
  • 29

Lucy är redo för nyårsfest! Vår lilla älskling ska självklart ha klänning i morgon, när hon hade julklänningen på jul tyckte hon det var så kul att alla gav henne total uppmärksamhet. Tänk att dom är som barn. Älskar när vi ser dom och gullar med dom och hon sprang runt som en tok för alla bara fjäskade med henne.

För en timma sedan kom vi fram till Göteborg, vi ska fira med goda vänner hemma hos oss och jag ser så fram emot festen! Är tokladdad! Jag har massa mat med som jag förberett, i morgon kör vi igång tidigt med dukning, det är ju halva nöjet.

Så söt!

Lillan är redo!

Önskar er ett riktigt gott slut, är så glad att ni trivs här inne.

Love U!

2016-12-30 Johanna Toftby

Kommentarer

Helene 4 år sen

Jag förstår inte problemet, vad gör det om man klär på en hund kläder? Lider hunden? Om inte så är det väl helt okey. I mina ögon så verkar det mer som om husse/matte bryr sig väldigt mycket om sin hund, att han/hon är en del av familjen, precis som det ska vara.

Anne 4 år sen

Vad söt hon är Lucy! <3 Min lille shih-tzu får ha täcke på sig utomhus om det är väldigt kallt och han älskar det för han får alltid så mycket uppmärksamhet då. Alla tanter vi möter ska kommentera hur söt han är i sitt täcke. Och man ser verkligen hur han liksom sträcker på sig och får lite extra spänst i stegen. ;-) God fortsättning på nya året Johanna! Hoppas du hade en fin nyårsafton.

MA 4 år sen

Stackars hund.

Charlotte 4 år sen

Fina Lucy ser fram emot mera läsning om denna vackra tjej. Kram o god fortsättning fina du.

emblas.se 4 år sen

Gott nytt år!!
kram
Emma

Sara 4 år sen

Jag är så ledsen för att min hund mår dåligt av alla nyårsraketer. Om jag fick bestämma skulle det vara förbjudet att skjuta raketer. Hur har det gått för Lucy och alla ni andra här inne som har hund? Kram och gott nytt år till er alla!

Svar på kommentaren:
Anne 4 år sen

Vår gamling till hund tycker det är tufft när det smäller. Men det gick ganska bra igår. När det smällde som värst vid tolvslaget som kom han och kurade ihop sig hos mig och verkade inte ha allt för hög puls. Unghunden såg lite orolig ut, men det gick bra ändå. Vi hade tv:n på ganska högt för att smällarna inte skulle höras allt för högt.

[email protected] 4 år sen

Det är ju Just detta som är felet med Johanna. Jag fick av en tillfällighet veta att hon fanns, du va arg johanna(gillar fina Janne) men du klankande ner på överviktiga (utan att veta anl) och andra som inte rakat sig ‘där nere’ va äckliga. . Johanna beklaga sig iaf.:. Om
man satte sig emot dig (hängde du ut med namn och adress och allt personligt di kan komma på). Idag önskar du diskussion kring allt möjligt…men få vågar gå emot dig för då kommer Janne å all syrror och IP-adress och allt möjlligt. Jag är helt chockad att du kommit såhär långt utan att någon gett sig på dig. Jag önskat dig och Janne allt gott men glöm inte hur du dissade överviktiga i matkön eller håriga på bdhuset. Janne är helt normalt funtad man jag ökade i vikt (i sorg) i och när mina barns pappa dog. Jag ökade i vikt, drack vid sämre tillfällenen . Jag blev mer asocial men ändå valde du att hänga ut mig och idag tycket din man Janne och du att jag är noll värd. Jag tror det är så illa att ni ser mig som hatet medan jag ser som ganska handikappade..har ni ens en djälvindikt? Kan ni se hur illa det gått??kram å gott nytt år!!

Svar på kommentaren:
Eva 4 år sen

Men herregud va sjukt, är det m eller är det linda aka isa som är i farten igen. Låter trovärdigt, eller inte, att du mötte Johanna i matkö och på badhus och att hon klankat ner. Har inte sett J hänga ut folk, har sett andra göra det däremot, men om hon nu gjort det nån gång så kanske det fanns en anledning, du skrev troligen massa skit och elakheter och betedde dig då. Minns en som höll på för fullt och hatade Johanna, som jag vet vem det är då hon hade en blogg med namn o bild som hon (kanske du) råkade länka till, pinsamt. Hoppas du mår bättre snart!

Katja 4 år sen

Johanna skrev så förut! Det har jag också reagerat mot då.
Men det har utvecklats till det bättre här.

Agneta 4 år sen

Stackars Lucy???
Stackars dom säger jag som inte har en matte som bryr sig så.

Skäms på er era hyenor.
Vad fin Lucy är! ❤️❤️

Svar på kommentaren:
anonym 4 år sen

Jag tycker det bara är en gullig sak o klä på Lucy till fest. O lucy är ju älskad. Men att du skriver om andra människor. Hyenor!? Man får tycka olika men med respekt tycker jag. Men o kalla någon för det ordet. Inte trevligt. det var mycket onödigt av dej.

Malin 4 år sen

Det är en hund, inte en “accessoar” … tror du verkligen att hon vill ha en jädra klänning på sig?! Det är onaturlig för hundar och jag tycker det är fruktansvärt att klä sin HUND i klänningar och julutstyrslar. OK, nakenhundar som fryser eller behöver det som skydd – kan förstå detta. Men för nöjes skull, nää usch! Kom igen, vem gör så? Hon är söt precis som hon är med sin fluffig päls hon BEHÖVER INTE KLÄDER!!!

Svar på kommentaren:
Agneta 4 år sen

Håller inte med alls!
Har själv en liten hund, varför ska hon inte få ha på sig kläder??!!

Eva 4 år sen

Klart det är en hund, det vet säkerligen både Johanna och alla andra, en accessoar är svår att klä på klänning ;) Tur att du kan välja att låta bli att klä din hund då om du tycker det är fruktansvärt. Varför ska man inte få klä sin hund för nöjes skull, om man tycker det är skoj och gulligt, det gör många! Men visst är hon även söt precis som hon är!

Ullis 4 år sen

Stackars Lucy…

Svar på kommentaren:
anonym 4 år sen

Stackars dej som inte kan se hur söt Lucy är!!!!

Ullis 4 år sen

Lucy är jättegullig, men hon är en hund och inte en docka!!!

Eva 4 år sen

Stackars Lucy??? Lucy har det säkert jättebra, och att hon är en hund, en levande varelse vet nog alla om.

Maria 4 år sen

O lilla hjärtat. Sötare kan det inte bli. Hoppas nästa år du fortsätter blogga om inredning o hår o smink o recept. Ha det fint.

Eva 4 år sen

Jisses så sött, fina lilla lucy! Hoppas ni får en underbar kväll…här blir det ensam sjuk i soffan, hade ändå inga planer men hade gärna mått lite bättre, ska inte klaga dock finns många som har det värre. Gott slut fina Johanna och Gott Nytt År!!

Susanne 4 år sen

Vilken sötnos med klänning.

Gott Nytt 2017 :-)

Katja 4 år sen

Jisses så söt!
Gott slut och Gott nytt!

Annika 4 år sen

Men så söt!!!
Gott Nytt År! Kommer fortsätta hänga här inne nästa år!
Annica – om du läser detta – många kramar!!! Om hon INTE läser Johanna – hälsa från mig – Annika med K. ;-)
Kram!

Mia Lönnkvist 4 år sen

O men jag döör så söt hon är i den..jag älskar att se de i kläder..heelt underbart?

En annan Nina 4 år sen

Lucy, jag dånar, om möjligt sötare än Matte även om hon är tjusig i sin flådiga nyårsklänning och vilken dukning (föreg. inlägg) Wow. Gott nytt år!

Marie 4 år sen

Såå söt!
Vart kommer din fina klocka ifrån? Har du bättre bild på den? Sökte men hittade inte..

Kram & gott nytt 2017 ???

Christina 4 år sen

Fina fina Lucy!!
Ha en härlig kväll o ett riktigt gott nytt år till dig underbara människa?

Nathalie 4 år sen

Gott slut och ett riktigt Gott Nytt År! Ser fram emot massa härlig bloggläsning om Lucy, träning, mat….mode osv. Kram från Skåne ❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…