• 2016-12-30, 12:10
  • 3

Wohooo!!  Nu har jag ett roligt erbjudande till er i samarbete med Blueco.se! Ni får 50% rabatt på det som dom kör 30%! Skriv VIPJOHANNA så får ni 50% rabatt!

Finns galet mycket snyggt, ni hittar allt HÄR. 

Den här har jag, så fin!

Massa jsquad som funkar förstås både vinter och sommar. HÄR. (Redan nedsatt 50% så då gäller inte koden)

 

2016-12-30 Johanna Toftby

Kommentarer

eva 4 år sen

ja snääääälla gör det. har liksom panik. jag älskar min nilfisk. den är bara fem år.

eva 4 år sen

hej johanna
kan du kontakta mig på min mail?? det gäller dammsugarpåsar till nilfisk som jag inte hitta någonstans…. hjälp liksom

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Får nog bolla över den frågan till Janne!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…