• 2017-01-04, 23:00
  • 22

Chokladbollar går inte tröttna på. Jo, om dom är dränkta med smör så blir jag illamående. Även fast dom är så goda så är det ändå så osmakligt. Bara för några år sedan kunde jag mosa i mig två stycken på raken och njöt varje tugga. Gick inte upp ett gram för det. Visst är det sjukt vad som händer med kroppen när man blir äldre?

Gör ni hembakat? Visst är det skillnad? Så skönt att slippa den där illamående känslan (som plötsligt infann sig efter 35 och man vet vad som finns i.

Vågar jag skriva detta är med dadlar utan att ni rynkar på näsan?

Har gjort dessa som är nyttigare här inne på bloggen under ett par år, det finns mängder med varianter och dom ska ni göra om ni vill byta ut julgodiset mot nyttigare men framförallt ännu godare.

Idag gjorde vi med dadlar (nej dom smakar inte dadlar) kaffe, hackade hasselnötter och mandel och lite havregryn.

Recept HÄR. Vill du göra med jordnötssmör som också är gott finns det HÄR.

Mums mums!

Jag är fortfarande ledig från salongen, tog ledigt nästan 3 veckor. Skönt att bara kunna slappa hemma och fokusera på dom andra uppdragen. Bloggen tar betydligt mer tid nu när det är mycket planerade samarbeten, men jag älskar det! Det är en hel del resor, föreläsningar och annat kul på G. Ska åka med och jobba för Topphälsa på en resa framöver, den måste ni med på om ni kan.

Älskar logga in här och skriva till er och läsa er kommentarer. Ni är bäst! Vet inga läsare som engarerar sig och bryr sig så mycket ni gör.

Enkel, dagens outfit på väg ner till ett möte. Finns Camojeansen kvar? Dom blå med snören tog slut i ett naffs. Bästa byxorna jag haft för jag bor i dom. Kolla om dom finns kvar.

Pass nummer 3 på 2017 blev löpning och CX-WORXS. Älskar det passet. Har ni testat? Kul med tung styrka, man har bara vikter som ett gummiband och en viktplatta, annars din egna kropp. Herregud vad tungt det är.

Gillar den höga nattklubbsmusiken, fördelen på ett gympass är att du slipper baksmällan hehe.

Kläder från Rönsich HÄR. REA!

Har beställt lite nytt att träna i, det blir mycket roligare även om kläderna förstås inte spelar någon roll. Men jag gillar snygga träningskläder och gärna med färg, det piggar upp.

Många som frågar hur Annica har det. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Vi är många som kämpar med henne, vi tappar aldrig hoppet förstås och jag hoppas ni är med henne. Hon har det jobbigt just nu.

Hemska, omänskliga smärtor som ingen ska behöva vara med om. Dom får komma hem varje natt  från hemsjukvården och ge morfinsprutor och jag peppar henne att ta emot en pump för att bryta smärtorna. I morgon ska dom till Sahlgrenska och reda ut varför hon har så svåra smärtor. Snälla, tänk lite extra mycket på henne och be gärna, för det vet jag att hon hade skrivit till er.

Stor kram, Johanna

 

 

 

 

2017-01-04 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…