• 2017-01-08, 14:06
  • 11

Vilka dagar! Hoppas ni mår bra och njuter av ledighet, jag älskar när dagarna är lite upp och ner, man vet knappt om det är vardag eller helgdag, samtidigt är det skönt när det blir vanliga veckor efter all ledighet.

I helgen har tjejerna varit nere i Göteborg, älskar när vi hittar på saker tillsammans och dom vill umgås med mami. Märks att dom börjar bli äldre, nu är det inte bara kompisar som gäller även fast kompisarna ofta går före mycket. Jag frågade en kund till mig som jobbar som barnpsykolog en gång om det där med att tonåringen lever sitt egna liv och vägrar umgås med oss vuxna som när dom var yngre.

-Du ska vara väldigt glad över att det är så svarade hon. Kompisar är deras allt i den åldern även om dom behöver oss föräldrar.

Jag och tjejerna, Lucy och min syster Linnea bodde på Waterfront i lördags. Gamla Novotel där jag hade min 40-årsfest och där jag träffade Janne allra första gången så det är lite speciellt att vara där. Vi åt även julbord där med mamma precis före jul. Mysigt hotell som ligger precis vid Älvsborgsbron.

Träffade en hel del bloggläsare på hotellet, så roligt att ni kommer fram och säger hej!

Lucy är med! Jackan är från Jofama, varm och tål allt när jag är ute med Lucy och massa smuts när jag lyfter henne. Fryser aldrig och smidig att röra sig i den.

Vi hade bokat bord i deras restaurang, mysigt sitta där och se färjorna åka förbi. Testa deras hamburgare på högrev. Jättegod!

My girls!

Dom gick mycket på stan och handlade en hel del vårnytt och på rean, Lisa-Marie köpte en så söt ring på Rut and circle och det blev flera par skor och några blusar, tröjor.

När vi checkade in fick vi leksaker och godis till Lucy, härligt när hundar också är välkomna och ompysslade.

Vad tycker du om hundar på hotell? Visst är det bra?!

Tack för den här gången Waterfront!

 

 

 

 

 

Kommentarer

Eva 3 år sen

Wow vilket hotell, så härligt ni har det, underbart!!

eva 3 år sen

hej johanna

ställer en fråga i fel tråd, men måste få ett råd. har en rätt svår reumatisk sjukdom och efter två op har jag varit sängliggande väldigt mkt en längre tid. hur i hela friden börjar man bygga upp kondis igen??

Karin 3 år sen

Nja , vet inte riktigt , små och söta som Lucy så klart . Men andra , stora , kamphundar ? Nej !

Svar på kommentaren:
Carina H 3 år sen

Intressant hur Du definerar kamphundar?? man kan få vilken hundras som helst som ´´kampar´´ tycker att detta uttalande är så fel av folk..

Ulle 3 år sen

Klart hundar måste få vara med, gillar när du tipsar om hundvänliga ställen, så många som har hund och kanske heller inte vill eller kan ha hundvakt. Önskar Sverige blir bättre på ta emot hundar som andra länder. Vi ligger långt efter!

Mia 3 år sen

Helt okej med hundar på hotell. Det måste även finnas s. k hundfria där allergiker inte blir sjuka. Älskar att läsa dina inlägg, följer även vad Annika skriver. Är i likadan situation. Arbetar du även med hår och makeup i Skövde, skulle så gärna vilja bli stylad av dig. Tack för tipset om Waterfront i Gbg. Kram Mia

Cissi 3 år sen

Tycker det är helt OK med hundar på hotell om det även finns rum där hundar är “förbjudna” på hotellet eftersom det finns allergiker som kan bli jättesjuka ifall det “vill sig illa”.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Så är det!

Karin 3 år sen

Hej Johanna! Jag har bokat en natt på detta hotell på allahjärtansdag. Tycker du att vi ska äta i deras restaurang el vet du ngn annan mysig restaurang i närheten? Gillar ej fisk och skaldjur. Mvh Karin

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Sjömagasinet ligger precis bredvid men svårt om du inte äter fisk och skaldjur… Men annars tycker jag du absolut ska boka fönsterbord på deras restaurang. Mysigt och god mat!

Hoppas ni får en härlig vistelse! kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag vet att många läsare vill veta när det är reportage i tidningar osv och nu är Amelia höst ute! Ett jättefint reportage om min kärlek till mat, rädslan inför ensamheten och…

Innehåller annonslänkar för Ellos  Om man älskar skaldjur, Göteborgs skärgård och livemusik, vad gör man då? Jo man åker med M/S trubaduren i vackra skärgården i Göteborg och samtidigt frossar loss i…