• 2017-01-20, 21:01
  • 9

Hemma! När jag är uppe i Stockholm kör jag järnet med möten och bokar på så mycket jag hinner. Bonus att hinna med en mysig middag med vänner samtidigt. Tredje gången jag är uppe i Stockholm denna veckan men ibland händer allt på en gång. Jippie! Så glad för speciellt en grej.

Jag bodde på Kung Carl och var uppe tidigt, kastade in väskorna och sprang bort till Cure Media som jag jobbar ganska mycket med. Alltid roligt med nya projekt.

Sedan direkt tillbaka till Kung Carl för nästa möte och lunch med min Linda! Herregud, känns ju som vi bor i samma stad nu när vi ses så ofta. Men det är fördelen med lilla Skövde. Två timmar med tåget till Stockholm en timma till Göteborg. Det gör det lätt att kunna pendla även under en dag.

Jag är så tacksam över fina äkta vänner! Vad gör man utan riktiga vänner? Så viktigt.

Lite senare på kvällen hade vi bokat bort på Miss Voon, har ni varit där? Jättegod asiatiskt mat och toppenservice från början till slut. Min vän Jessika och hennes dotter Fanny var också uppe i Stockholm, blev så glad när vi upptäckte vi var uppe samtidigt. Så kul att äntligen äta middag ihop med Mikkan, en tjej jag lärt känna genom Michela och Maggan.

Alla är så bruna och fina, jag är blekfisen. Men snart blir det sol och värme för oss också. Mikkan driver även Mikkas.com  Jessika har Blueco.se så alla har mycket gemensamt.

Hummertacos! Jättegott men mättande så jag äter inte tacoskalen. Tog även laxsashimi, räkor och lite annat gott.

Blusen från Costamani är som den i leopard jag hade förra helgen från Michelas shop. Finns även zebra. Så snygg! Jeans är DL jeans från Blueco.se Skönt att ha något annat än please, dessa är tighta med roliga detaljer och sköna.

Uppe med tuppen i morse och mot nästa möte hos Tre kronor media med ett stor samarbete med dom här tjejerna.

Johanna som driver Yayanaoumi och jag gick en sväng efter och diskuterade samarbetet, vilket väder vi hade idag. Anitha Schulman är också med i det här projektet, ni har inte missat hennes goa tjej Penny va? Lisa-Marie och deras klass hade hennes låt “tjejer är bäst” på flaket på studenten, haha så söt!

Nu är jag hemma i Skövde igen, har tagit av kavajen, bytt om till mysbrallor och har ätit hämtmat med tjejerna och min syster Linnea som också är här.

Tack från hjärtat ni som skriver och även frågar efter swish till Annica. (svarat flera i kommentarsfältet med nummer) Ni har hjärta av guld. Hon har fått besked, ni kommer få läsa ett blogginlägg här snart.

Kram från soffan

 

 

Kommentarer

Carina Wallenberg 4 år sen

Hej, har en lite lustig fråga kanske? Men du har en väldigt fin glas vas format som ett martiniglas, undrar bara hur högt det är? Funderar på att köpa ett sådant, med det finns i tre höjder 60,70 eller 90cm högt? Var har du köpt ditt?
Hälsningar
Carina

Eva 4 år sen

Spännande vad du har på G! Den där blusen var supersnygg! Penny och Naomi är för goa haha så söta..
Hoppas på att Annica har fått ett bra besked. Kram

Lena Gustafsson 4 år sen

Hej Johanna :-) tack för en toppenblogg? Du har du ett tips på hur du lägger upp din träning? Jag styrketränar och kör konditionspass mellan men behöver inspiration!!! Kram

Agda den förste. 4 år sen

Hoppas verkligen att Annica har fått positivt besked nu.
När får vi veta vem som vann den fina klockan ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Kommer ett inlägg idag från Annica.
Vi har dragit en vinnare och håll utkik :)

Helen 4 år sen

Snygg du är! Tänker på Annica, vågar knappt öppna datorn och läsa vad hon ska skriva.

Annie 4 år sen

Anar vad du har på G, kul! ;-)

Linda Clarenbring 4 år sen

Fina vännen, alltid lika kul att ses när du landar i Stockholm! Så många skratt! Snart ses vi i Skövde!! Puss

Fia 4 år sen

Du verkar ha mycket på gång, fullt ös :) Jag gillar din outfit, sebratoppen och svarta byxorna snyggt! Gillar verkligen din blogg och dig som person. Massor av inspiration, kloka tankar, mat, mode och annat trevligt, toppen!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…