• 2017-01-23, 21:30
  • 15

Här kommer en film när jag klippte Lucy! Idag är det premiär för min första redigerade film här på bloggen. Jippie! Nu blir det mer och mer rörliga bilder, jag tycker det är jättekul och spännande men det är även dags att hänga med i utvecklingen. Lucy fick vara min första filmmodell i mitt nya redigeringsprogram, men också även som min första klippmodell på hund.

Vad tycker ni? Visst blev det skillnad!

Klicka på filmen för att se när hon blir klippt.

Hon har aldrig blivit klippt innan och jag tyckte hon skötte sig galant. Somnar nästan, haha!

Tack världens bästa Jennifer som har varit här och haft youtubeskola med mig idag. Shit, jag är ingen enkel elev. Har svårt tålamod, vill lära mig allt direkt, ogillar teknik men hon är grym! Jennifer har en fin kanal som fru Reinhold på youtube och nu ska hon lära mig allt hon kan. Haha! Nästa vecka kör vi igen så nu ska ni få följa min utveckling. Älskar lära mig nya saker! Tack snälla Jennifer för att du hjälper mig. Vad roligt detta är.

Det blir träning, matlagning och min vardag med Lucy förstås som ni nu även kommer kunna se på film. Massor med hårtips också! Just redigerad film blir så mycket roligare att titta på än ett vanligt filmklipp.

Prenumera gärna på min youtubekanal HÄR. Och visst blev hon allt söt med kortare mer välvårdad päls? Nu kom den ljusa färgen fram också som jag tycker är fin.

 

 

Kommentarer

Yoshi 4 år sen

Vad fin Lucy blev! Och vad duktig hon var som stog helt still! Vet inte om jag hade klarat det..

Eva 4 år sen

Så fin Lucy blev! Hon verkar gilla att bli klippt, så söt…och du klipper med van hand. Jättekul med filmer, hoppas du gör lite längre filmer/vloggar framöver typ fem tio minuter iaf, skulle vara skoj.

Angela 4 år sen

Åh vad gullig! Vad är det låt som spelas?

Morsan 4 år sen

Herregud så söt och duktig. Vilken fantastiskt trygg och fin hund du har fått. Du har gjort ett superbra jobb med Lucy. Hundägare/hundälskare som jag är, blir jag så glad av att se bilder och filmer på Lucy, en välmående hund.

ZRJ 4 år sen

Så fin. Hvordan er det at klippe hund sammenlignet med mennesker? Er det samme teknik?

Nettan 4 år sen

Till er som klagade på när Johanna hade klänning på Lucy, titta på filmen. Här är resultatet av att hon grejar mycket med sin hund.
Sitter som ett ljus. Bra jobbat, vad fin hon blev!

AnnaE 4 år sen

Men va redig och snäll hon är som bara står där. ? Så söt och det blev jättebra! Kram

Cissi 4 år sen

Alltså man dör ju, vilken gullig liten fluffboll hon är Lucy

Pernilla 4 år sen

Hej! Undrar om du har något tips på hur håret kan växa fortare? Och hur ofta man ska klippa/toppa sitt hår!?

nöjet var helt från min sida, så himla roligt och du lärde dig jättefort :) ser fram emot dina filmer och vi ses snart för del 2 ;)

kram

Linda 4 år sen

Vad duktig hon är, lilla fina tjejen!
Vad kul med film Johanna!

En annan Nina 4 år sen

Hon är så sockersöt så det är inte sant och så tålmodig. Hon verkar njuta av att bli klippt.

Babs 4 år sen

Jättefin din lilla tös är och så still hon står helt otroligt. Kul och se. Du kan ju filma.

Maggan 4 år sen

MEN ååååååå söt så jag smäller av, vilken fin film Johanna! Härligt med film här inne, det har jag väntat på. Vad kul!!

Lotte 4 år sen

Lilla lilla Lucy, nu ser hon ut som en liten valp :-) Asså hon är så söt så man smälter!!
http://www.lotte4.blogspot.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Lilla skrutten idag på rundan, hon tycker inte riktigt om det här ruggiga vädret men idag trippade hon på fint för vi hade andra hundar framför oss, haha. Antingen skäller hon för…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…