• 2017-01-25, 10:10
  • 222

Igår hade vår kära Annica en riktigt hemsk dag. Tumören i magen växer igen och går inte att operera bort, däremot togs en misstänkt metastas bort. Hon lade ut en sista bild på Facebook och kollade sin mail innan det var dags att försöka sova och hoppas att nästa dag skulle bli bättre. Då kom det ett mail. Från någon som tyckte att hon inte led tillräckligt utan skulle må ännu mer dåligt.

Snälla, fortsätt skicka kärlek till Annica, det betyder så mycket för henne. Särskilt just nu, detta tog henne väldigt hårt när hon redan var så utsatt.

Det var ett konstigt mail, det började med att berätta att personen tyckte synd om Annica och hennes familj. Sedan vände det tvärt och gav sig på Annica för att hon bloggar och lägger ut selfies. “Hur fan har du tid? Ber du din mamma ta ledsna selfies av dig på KSS? Orka blogga om man är cancersjuk, för i helvete spendera tid med barnen i stället för att blogga. Du är ju inte klok på det sättet! Hoppas du vinner över cancern och inte ser den som en lek.” Och så vidare….

Jag blir så jävla arg på detta så jag skäms att ha den som skrivit på min vänlista, vilket jag tydligen har. Men det är ingen jag känner på riktigt eller ens vet vem det är. Att trycka ned andra som redan är sjuka är helt ofattbart för mig. Det går inte riktigt att ta in. Dessutom har skribenten tydligen barn själv. Hon är mamma och är förhoppningsvis själv frisk. Då borde hon förstå just hur mycket Annica tänker på sina barn hela tiden.

Annica skriver här på min blogg för att lyfta upp cancer och delar öppet med sig om sin sjukdom och sitt liv. Hon sprider kärlek för att hjälpa andra. Annica får så mycket pepp för att hon peppar andra, sprider man kärlek så får man kärlek tillbaka och berikas med vänner.

 Vem är du som tar dig rätten att skriva detta till Annica? Jag ser du har barn, jag hoppas de aldrig tar över ditt hat. 

 Trots allt orkade Annica svara på mailet. Läs det här.

“Tycker du verkligen så illa om mig att du tror på det elaka du själv skriver”? Jag fick detta mail och läser det nu när jag ska sova. Hela jag grips av panik att en människa därute tycker så illa om mig och tror så illa om mig.

Tycker cancer är en lek? Jag skriver för att det är min terapi. Aldrig har jag bett min mamma ta ledsna bilder på mig. Varför i hela fridens namn skulle jag gör det? Så elakt!

Jag skriver när barnen gör andra saker, för det är just min terapi. Läs inte om du mår dåligt av mina inlägg, men snälla, sluta göra mig så ledsen. Varför, jag förstår inte? Förstår någon det? Varför göra människor ledsna?

Jag har aldrig ens träffat dig, människa, som skriver detta så du känner ju inte ens mig. Tror du att jag tycker att detta liv är roligt? Har jag ens valt det? Har jag valt att ha en dödande sjukdom som hotar mitt liv varje dag? Fattar du hur rädd jag är varje dag?

Dina hårda ord skulle få mig att sluta skriva, men det gör de inte. Jag kommer att fortsätta, då jag tycker att cancer är viktigt att skriva om och beröra. Det finns alltid tid när det handlar om att hjälpa andra. Men jag inser att jag kan inte kan svara alla så då jag till hundra procent prioriterar tid med mina barn och min familj.

Det har jag själv valt. Men jag skriver när de är på skolan, på dagis, när de sover. Som nu skriver jag, i ett mörkt rum när min man och barnen sover. Tårarna rinner när jag måste gå i försvarsställning. Men att cancer skulle vara en lek, tro mig, jag om någon vet att det inte är det. Den höll på ta mitt liv den där tisdagen den 13 september 2016. Cancer är en mardröm som jag måste gå igenom varje dag. Som gör mitt liv till ett rent helvete. Jag är på riktigt livrädd för cancer och den får mig gråta varje dag.

Förstår du hur rädd och ledsen jag är varje dag för att cancern valde just min kropp? Jag skulle aldrig välja det om jag fick bestämma själv. Jag hade hellre fyllt min Facebook med glada bilder. Ett Instagramkonto och ett Facebookkonto proppfyllda med inredningsbilder som är det bästa jag vet. Ett konto proppfullt av liv!

Men nej, mitt huvud är proppfullt av just cancer. Varför skulle jag inte få skriva om just det? Snälla, sluta läsa om du inte orkar, men dina hårda ord sårar, sårar djupt. Nu ska jag efter en tung ledsen dag lägga mig med det sista minnet av ditt hårda mail. Det är inte synd om mig, men snälla, sluta skriva en massa skit till mig. Det lilla jag vet är att jag är värd mer än detta.Jag vet att mina inlägg hjälper andra och berör andra, jag får hundratals brev om det. Annars skulle mail som dina få mig att sluta direkt.

Jag är så ledsen för ditt jättehemska mail och jag hoppas att du själv aldrig behöver upptäcka hur hemsk cancern är. Kanske har du redan gjort det och kanske är det just därför du själv är så bitter. Och då beklagar jag verkligen! Men snälla, försök förstå mig också, detta är terapi för mig och om mina inlägg inte ger dig någonting sluta läs dem.

Det är mitt liv mina inlägg handlar om, inte ska mitt liv få någon annan att må dåligt. Det vill jag absolut inte. Men däremot ska jag nu försöka somna efter ditt hemska mail. Jag känner mig så ledsen efter det och ber dig att sluta skriva såna vansinniga mail till mig. Cancern är en mardröm som förföljt mig dagligen i 3,5 år och jag hoppas jag vaknar ur den någon gång, inte att det slutar med att den vinner.

Tills dess ska jag kämpa vidare.

Önskar dej och mina vänner en godnatt, min är tyvärr redan förstörd.
Annica

 Jag kokar inombords över att någon kan angripa stackars Annica på det sättet. Detta är näthat på riktigt, till skillnad från när någon skriver att jag har en ful tröja på mig eller något annat futtigt som egentligen inte spelar någon roll. Det är bara småsaker och jag har valt mitt offentliga liv, då får jag ta att någon stör sig på det också.

 Annica vill bara få vara Annica. Så låt henne vara det och hantera sin sjukdom och sitt liv på det sätt hon mår bäst av.

 Alla ni fina vettiga läsare, skicka en hälsning till Annica så hon vet att det är så många gånger fler som bryr sig om henne.

2017-01-25 Gästblogg ,

Kommentarer

Lisa 4 år sen

Förundras över vilka människor det finns. Galet! Många kramar till dig fina starka Annica.

Kristina Hägglund 4 år sen

Massor med styrkekramar ? till dig och din familj. Kram från Kristina ❤

Paula 4 år sen

Den människan som skriver såna mejl är ju också sjuk, fast inte fysiskt utan psykiskt. Hon borde söka hjälp.
Så, Annica, tänk inte mer på denna person. Hon hatar nog inte dej, men är mentalt instabil å kan kanske inte styra över sitt beteende. Det är inte ord från en frisk, klart tänkande människa så det är inget att ta till sej.
Ha det bäst ♥

Gunita 4 år sen

Jag vet att du är strak , det finns flera som du hjälper till med din skrivandet. Massor kramar och allt bli bra!!!

Lilian 4 år sen

Hej Annica!
Ville bara säga att -Vilka fega, patetiska människor det finns- och jag tycker att det är så synd att du skulle bli påhoppad av en sådan sorglig människa.
Jag tycker du är så modig och jag är så imponerad av dig. När man så orättvist råkat så illa ut som du tyvärr gjort är det lätt att låta sig själv och sitt hem förfalla, vilket du inte gjort. Du är så stark och så beundransvärd som orkar “hålla stilen” det visar på en person med integritet och som inte tänker låta sig besegras i första taget.

Jag har av olika anledningar följt din blogg trots att vi inte känner varandra och jag hoppas få följa dig på din resa länge än och hoppas såklart på att få läsa att turen vänder till din fördel igen.

Varma kramar från
Lilian

Marianne Harryson 4 år sen

Känner dej inte Annika <3 men blir så berörd av dej och din sjukdom " Fuck Cancer" Jag tror att många av oss medmänniskor har någon nära anhörig, vän, bekant eller bekants bekant som är drabbad av denna fruktansvärda sjukdom idag och har förståelse hur det måste kännas!!!
Varma Styrkekramar till dej <3<3

Marie 4 år sen

Hej Annica!

Du är fantastisk med din otroliga kämparglöd mot cancern! Du sprider även glädje och styrka som peppar många!

Med vänlig hälsning, Marie

Cecilia 4 år sen

Skrämmande! Den mobbaren ska uppfostra barn. ???Jag blir ledsen och arg och undrar hur hon hade tid att skriva allt, då hon har barn ?. Jag hoppas hon läst det du skrivit och sen förstått vad hon gjort och bett om ursäkt! Det är sådana som hon som får besök av Aschberg!!! Kämpa på och tack för att du delar med dig ?

Svar på kommentaren:
Charlotte 4 år sen

Cecilia. Vet du vem denna person är? Du nämnde : barn? Vill inte hänga ut någon. Tänker bara att Johanna då kanske vet vem denna människa är i kan rå tag i de hela✋

Charlotte 4 år sen

Jag har alltid tyckt o trott att alla människor som skriver o säger elaka saker inte mår så bra själva, men nuförtiden har jag på riktigt börjat tro att det faktiskt FINNS elaka människor som faktiskt mår bra oxå. Det är skrämmande..

Ger dig Annika en varm kram och säger att: tur de finns flest människor som trots allt är snälla o kärleksfulla?

camilla 4 år sen

Jag fattar inte hur en människa kan vara så elak … blir så ledsen . Ta hand om dig fina Annica <3<3 Kramar från Dalarna<3

Anneli 4 år sen

Ta hand om dig Annika. Alla vettiga medmänniskor här vet hur du prioriterar din familj osv och vill dig väl. De muppar som dyker upp i flödet, ge dom inte utrymme i ditt liv och tankar, det är de absolut inte värda! Vi är många fler som tänker på gott om dig och önskar så att du ska bli frisk. Kram

Marléne 4 år sen

Denna person som skrivit så till dig kan inte må bra själv. Dennaperson är inte värd din dyrbara tid. Kämpa kämpa och vinn kampen. Gör det som är rätt för just DIG! Styrkekram till dig och din familj ❤

kristina 4 år sen

Vilket hemskt mail att få. Men vi är många fler som tar avstånd från hat och inte delar samma tankar och värderingar. Vi ska ta hand om varandra och visa omtanke och empati i den värld vi lever i. Att vara snälla och trevliga och respektera varandra. Så uppfostrar jag i alla fall mina barn som är 5 och 9 år och hoppas, tror och vill att det är så de kommer leva efter när de växer upp och blir vuxna. Hoppas att du kunde sova bättre natten till idag! ta hand om dig, kämpa och fortsätt vara den du är, önskar dig en fin torsdag! Kristina

Stina H 4 år sen

Hittar inte orden för hur besviken jag blir på människor som beter sig så här…
Jag önskar bara att du ser förbi den här enda, ynkliga, lilla, patetiska individen och att du istället tänker på alla oss andra, hundratals (om inte fler) som tänker och ber och hoppas att allt ska gå bra för dig!
Kramar / Stina

jessica 4 år sen

Sjukaste jag läst ,,,försök ej ta åt dej fina du , kram !

Emma 4 år sen

Helt obegripligt att det finns såna elaka människor!!!! Blir så otroligt berörd, ledsen, arg och upprörd!! Hoppas varje dag att du blir fri från cancern Annika! Du är fantastisk! All kärlek till dig och din goa familj! Heja dig!!! Kryakramar!

lena 4 år sen

Varm kram till Annika <3 och jag vet och förstår vad hon går igenom fast på ett annat sätt :/ att kastas mellan hopp och förtvivlan är ett helvete i sig. Den människan som skrev så illa är sjuk….förmodligen obotligt i skallen och av helt andra anledningar. En människa som har ett tragiskt liv och roar sig med att hata…stackars den människan att gå genom livet med hat…Kämpa på Annika vi är sååå många som är med dig <3 <3 <3

Annica Nordström 4 år sen

Du är en kämpe Annica !! Tänker på dig ofta och din fina familj . Massor med kramar till dig . Mvh Annica här med

Margareta Stojanovic 4 år sen

En varm kram från mej?

Anonym 4 år sen

Läste ditt mail. Hoppas att du kom till sömns trots allt. usch för denna människa som kan vara så elak och döma andra. Som inte vet ngt egentligen. Barnens liv rullar ju på som vanligt. Skall du sitta med dem i skolan och överallt då nä. Skriv av dig när tid finnes. En Styrkekram ❤❤

Anna 4 år sen

När man ligger inne på sjukhus o behandlas för tex cancer så har man tid att skriva inlägg, tex när man är fast i något dropp. En del förstår inte det, och mitt i allt elände vill man ha något att göra och det är ju bra med dagens teknik har vi tillgång till olika kanaler. Vänner blir uppdaterad om vad som sker, men de kommer aldrig att förstå den sjukes helvete. Dagarna består av att finnas för barnen på ett eller annat sätt, mediciner ska tas, mediciner ska beställas, doktorn ska prata osv. All annan fritidsaktiviteter är då gott som noll. Det är väl toppen att möjligheten finns att skriva och så länge man inte hänger ut personal så tror jag att det gynnar tex insamling till Cancerfonden.
Många kramar till dig Annica och fortsätt kämpa!!!!!

Annelie Hultberg Lahouar 4 år sen

All kärlek o en önskan om att du blir frisk / Blir ledsen över att det finns så hemska människor som kommenterar – kram från mej ?❤️

Eva 4 år sen

Finns det verkligen så elaka människor? Helt otroligt att man kan skriva något så hemskt! Vi är många som tycker du är en jättefin mamma! Tack för allt du skriver, du ger oss en lektion i mod du är en riktig kämpe! Du verkar vara så snäll och omtänksam till alla. Verkligen hemskt att du råkat ut för denna hemska sjukdom… Nu måste det vända! Många kramar och hoppas du kan sova bra i natt<3

Viv 4 år sen

Man blir ju helt chockad hur någon kan vara så elak… försök att inte ta åt dig!!!
Kram på dig och din fina familj!

Ingrid 4 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Gunnel Engelin 4 år sen

Fina, fina Annika. Hoppas av hela mitt hjärta att du mår bättre idag. Vilken hemsk människa som gör ett sådant påhopp, det kan liknas med att sparka på någon som redan ligger. Annika, du är en så fantastisk människa som kämpar hela tiden, du är värd alla styrkekramar som finns. Vi är så många som tänker på dig och din familj och kanske den mamma som skrev inlägget skäms idag, det hoppas jag verkligen. Jag ber för dig och hoppas att du snart mår bättre. All kärlek till dig och din familj❣?????
Styrkekramar ???

Maria 4 år sen

Förstår inte hur man kan vara så elak..Finns det inga känslor i människan alls? Jag tänker på dig och tycker du är så stark i allt du får gå igenom. STOR VARM KRAM och massa kärlek till dig från mig❤

Sara 4 år sen

Önskar att alla här i världen kunde ha ett lika gott hjärta som Annika.

Ulrika 4 år sen

Näthatare är förmodlig små och ynkliga människor. Fortsätt kämpa och fortsätt skriva – när du vill och hur du vill. Orkar man inte läsa kan man välja att låta bli. Styrkekramar och all kärlek!! Ulrika

Malin 4 år sen

Du är en kämpe!??? håller tummarna att du snart blir frisk från detta hemska du går igenom! Styrkekram

Pia Persson 4 år sen

Sänder massor av styrkekramar till dig fina Annica. Ingen ska behöva utstå något sånt hemskt påhopp. Blir riktigt j-a förbannad att man ens kan komma på tanken och skriva något elakt till en svårt sjuk människa. Du behöver dina krafter till att bli friskt och inte behöva ta emot taskiga och ledsamma mail. Hoppas att denna elaka människa läser alla fina kommentarer till dig och ser att det goda vinner alltid <3<3<3

Lotta granath 4 år sen

❤kramar till Annica och hennes familj! Hon är en otroligt stark tjej som delar med dig av denna hemska sjukdom! Min familj har “snuddat” vid cancern och förstår en del av vad ni går igenom men långt ifrån allt❤Tummar och tår för att du ska må bättre starka ödmjuka Annica!! Kram till dig och din familj

Kikki 4 år sen

HEJ ANNICA…
STYRKE KRAMAR & VISST VINNER DU ÖVER CANCERN.. DET TAR BARA FÖR LÅNG TID..VARFÖR, FÖR ATT CANCER ÄR ELAK & GRYM..
SOVGOTT..

Carina Melin 4 år sen

Så fruktansvärt att nån kan skriva såna saker !..massa kramar ❤️❤️

Helena 4 år sen

Bra skrivet!!! Du är så grymt stark!!! Önskar dig allt du önskar dig och mer därtill! All världens styrketankar och stoooooor kram! ❤

Annelie Nielsen Fernström 4 år sen

Varför är en del människor så hemska, du verkar vara stark och det måste man vara när man är sjuk. Men sån skit ska man inte behöva ta. Tänker på dig. Kram

Carola 4 år sen

Blir så ledsen och arg tårarna bränner av ilska. Kämpa Annika ge aldrig upp ! Kärlek till dej

Ulrika 4 år sen

Skrämmande och helt oförstående hur man är funtad som människa att ens tänka en sådan tanke om en människa och skriva ner det till en som krigar för sitt liv!! Fy F** Kämpa och håll lågan om hopp flammande Annica!! ?

Karin 4 år sen

Så hemskt , vidrigt ! Fattar inte att det finns sådana människor som kan skriva något så fruktansvärt ! Önskar dig allt gott och att du klarar av allt detta ! Stor Kram !

Maria 4 år sen

Styrkekram
Låt inte en sån människa ta din energi, kraft. Det är hen inte värd.
Hoppas du nås av allas vår peppboost, varma tankar och att det kan få bygga en okrossbar mur av positiv energi runt dig som hen aldrig kommer igenom.

Åsa 4 år sen

Kram!❤

Annika 4 år sen

Så ofattbart elakt ? hur tänker man?
Stora styrkekramar till dig Annika och din familj som kämpar varje dag ?❤
Din styrka är helt makalös med tanke på din situation ?

Michaela 4 år sen

Jkla människa att va så bitter o elak och ens våga maila Annica o skriva allt dumt! Förstår tydligen inte att skrivandet kanske är ett sätt att bearbeta allt! Hoppas Annica får sova bättre inatt!

Kram till er!

Linda 4 år sen

Alltså, det finns ju inte ord för hur hemskt det är att nån kan attackera och ge sig på Annica. Man mår ILLA när man hör hurdana människor det finns därute! Som jag försöker lära mina barn som är 8 & 11 år – man skriver BARA positiva saker på nätet (och övrigt också för den delen), allt annat håller man för sig själv. Tjatar om detta jämt och ständigt men det är SÅ viktigt tycker jag. Man sårar INTE! PUNKT. Jag & många med mig vill ju bara att Annica ska vinna över cancern & det så fort som möjligt. KRAM

Loella 4 år sen

Styrkekramar till dig Annika ❤️

Jessica 4 år sen

Annica!! Välj bort att reagera om du kan!människor som den personen mår själv sämst när de inser att dem trampat på en person som redan ligger!! Jag är sååå imponerad av Dig! Och din tro!! Min mormor gav mig min tro … nu finns hon hos herren och vi andra saknar oss fördärvade…håll fast vid din väg ! Jag o många fler ber för dig tjejen!!! Du är fantastisk ♡kram Jessica

Maria 4 år sen

Stor Kram till dig Annica❤

Malin 4 år sen

Människor som väljer att trampa på – och trycka ner, när man har möjlighet att försöka lyfta är mest bevis på ett kärlekslöst liv… oerhört att man väljer det, för val har man ofta men inte alltid… All kärlek och styrka till dig Annica och keep on!!
Kram till er båda ❤

Anette 4 år sen

Kram fina Annica och din fina familj. Låt inte denna “energitjuv” ta plats i ditt liv. ❤️

Ulrika 4 år sen

Kärlek och Styrka till Dig. Kramar och Varma Vänliga tankar till Dig. <3

Pia 4 år sen

Håller med alla andra här,jösses att det finns så elaka människor man blir ju mörkrädd..
Ber för dig och din familj Annica ❤️ Du är en kämpe och förebild ❤️
Styrkekramar ❤️❤️

Annika 4 år sen

Finner inga ord….all kärlek och styrka till dig och din familj❤️❤️❤️❤️

Maria 4 år sen

Detta måste vara en människa som själv mår väldigt dåligt, annars skriver man inte sådant. Jag hoppas verkligen att du fortsätter att skriva då dina ord berör. Precis som föregående skrivare hoppas jag inte att dessa elaka får dig att tro något annat än att du är en grym människa och så otroligt modig. En verklig inspirationskälla och en kämpe. STOR KRAM till dig och dina nära och kära.

Marita 4 år sen

Man finner liksom inga ord . Finns det ingen möjlighet och sätta dit den som skickat detta mail ? Fruktansvärt är bara förnamnet. Många kramar och massor med kärlek till dig Annica ❤️❤️❤️

Magda 4 år sen

Så ledsamt att det finns sådana människor som måste ge sig på en medmänniska som är sjuk och kämpar varje dag. Men vi ska inte låta den personen uppmärksammas, bättre att denne får sitta hemma bitter. Bättre att uppmärksamma vilken otrolig hjälte Annica är. Som kämpar och inte ger upp. När man läser vad Annica får gå igenom så får man en tanke av vad fruktansvärd sjukdomen cancer är. Vi behöver påminnas ibland vad livet är skört och att vi bara har ett. Jag tycker Annica är en grym fighter och jag beundrar hennes mod att berätta om hennes kamp. Jag tänker på henne ofta och har ett hopp att hon ska övervinna cancern. Heja Annica ?

Matilda 4 år sen

Usch för sådana människor, tänker ofta på dig och din familj du glada och härliga människa

Johanna 4 år sen

Fy, vilka elaka människor det finns! Annica, du är en fantastisk kämpe och oerhört stark som orkar dela med dig om din och familjs kamp mot sjukdomen! ❤️
Styrkekramar/Johanna

Anna 4 år sen

Söta Annika ?Tack för att du delar med dig lite av ditt liv.Det går inte ens att föreställa sig ,att sätta sig in i hur hemskt du har det med all ångest och oro.Och så ledsen man blir när man hör att folk skriver elaka saker .Kan inte förstå hur någon kan ödsla tid och kraft på elaka saker .Jag tycker också som du att vi ska vara snälla och goda mot varandra .Även om så klart man inte tycker likadant om alla så ska man inte vara elak .Jag känner att när man själv sprider värme ,kärlek och förståelse så får man själv så mycket gott tillbaka.Du känns som en väldigt fin person och jag önskar att det vänder nu?kram

Jessika 4 år sen

Annica ditt sätt att skriva på berör <3 Du är viktig glöm inte det vad än andra säger!
Kram <3

Kristin Segerström 4 år sen

Hej Annica!
Jag håller med alla andra här, jösses..det finns inte ord för hur elak denna människa är som skrivit det hemska meddelandet till dig! :( hon måste ju vara psykiskt sjuk!? alla hästar är då inte hemma den saken är klar, det fattas något i hennes huvud! helt klart :/
Jag är såå ledsen för att du skulle behöva få ta det eländet oxå efter en jobbig dag då du behövde vila, kärlek och sömn.
Jag hoppas du känner den kärlek som alla andra ger dig genom att skriva fina meddelanden, att du tar till dig det i första hand <3 låt inte en idiot förstöra för dig.. det är en liten människa som inte förstår bättre för att det är nåt fel på henne.
Du ger så mycket till andra då du skriver, och beskriver din vardag! jag tycker om att läsa om dina fina pojkar och se ditt fina hem i bilder, sen vill jag följa din kamp i cancern och håller tummen varje dag för att du snart ska må bättre! du är fantastisk Annica! vi är så många som tycker det! kram från Kristin

Lotta 4 år sen

Det finns tyvärr så många elaka människor, som måste få ut sin egen ilska och frustration genom att trycka till andra. ?? Stå på dig Annica och fortsätt dela med dig av det du går igenom. Vi är många, både dina nära vänner, bekanta och andra för dig mer okända (som jag) människor som gärna följer dig och så gott vi kan försöker peppa dig och ge dig den positiva cyberenergi vi kan. Kämpa på. Jag tycker i alla fall att du är modig som delar din situation med dina medmänniskor. STYRKEKRAM till dig!

Nilla 4 år sen

Ber för dig och din familj ❤ Elaka människor finns överallt. Släpp inte in dem i ditt liv. Kram

Malin A A 4 år sen

Du är grym Annica❤ Låt ingen annan få dej att tro något annat. Kram❤

Cathrine 4 år sen

Jag imponeras av dig Annica och den positiva anda du delar med dig av trots att du lever i en mardröm. Jag önskar av hela mitt hjärta att ett mirakel sker och att cancern förlorar kampen. All kärlek till dig och din familj men det kanske är precis vad denna hatiska mailskrivare också behöver. Uttrycker man såna hatiska tankar i skrift så mår man inte bra!

Sara 4 år sen

Men!!!!!!!! Usch å fy. Men så bra svar Annica! Kämpa, du är stark och vi är så många fler en den idioten som hejar på dig och vet om ditt helvete! Kramar

Annette 4 år sen

Åh Finaste❤️
Blir så ledsen och upprörd när jag läser detta
All kärlek
Varma kramar

Ann-Sofie 4 år sen

Ofattbart Annika! att någon kan tänka så hemska och fula tankar om dig som kämpar med det här! Jag blir uppriktigt ledsen. Låt inte detta hat ta din energi som du så väl behöver till annat. Lägg din energi på det som betyder något för dig. Näthat är något fruktansvärt och du är inte ensam om att drabbas. Oempatiska människor finns tyvärr, men man kan hoppas att de vaknar och tar vara på sina egna liv, istället för att bevaka och försöka vara elaka mot andra.

Jag önskar dig och din familj allt gott! Och tycker du är så otroligt stark, goda energier vinner alltid! Följer dig här på bloggen och håller alla mina tummar och tår för dig! Stor styrkekram!

Gunilla 4 år sen

Så fruktansvärt gjort, men Annica fortsätt kämpa och försök lämna det fruktansvärt hemska mejlet bakom dig. Låt inte henne ta mera energi av dig. Du är i mina tankar och jag ber för dig även fortsättningsvis. Har själv haft en jobbig period bakom mig under 2016 men har fått se hur Gud tillrättalagt saker, det blev inte alltid precis som jag hade tänkt och trott skulle vara det bästa men i slutändan blev det så bra.

Nina 4 år sen

Megakram till dig FINA Annika <3

A 4 år sen

Annica ❤

Jenny 4 år sen

All kärlek till dig Annica ❤️

Camilla 4 år sen

Jag tänker så här; denna elaka och, i mina ögon, helt galna person är någons vän, arbetskamrat, syster, moster, dotter, kusin, granne, mamma, inte vet jag. Något är hon i alla fall i förhållande till någon annan, det är jag säker på. Hur skulle hon agera om systern, grannen, mamman eller vem det nu skulle vara, berättade att han eller hon hade drabbats av en svår sjukdom? Skulle hon stötta, krama, trösta, peppa? Hur skulle hon reagera om hon själv drabbades? Gräva ner sig i en grop eller söka tröst och stöd hos nära och kära? Vem vill ha stöd och tröst av en så falsk människa? Vem ska hon själv söka stöd hos? Ensam är stark, eller? Nej du, gör om och gör rätt! Det minsta du kan göra är att be Annika om ursäkt och istället visa att du stöttar henne i hennes tuffa kamp. Skyll på tillfällig sinnesförvirring eller vad som helst, jag bryr mig inte om vilket, men visa att du är en riktig människa med dina fel och brister, precis som vi andra! Vågar du verkligen riskera att leva med vetskapen om hur du har sårat en svårt sjuk människa? För, tänk om det händer dig eller dina nära och kära………..

Annika, du är min idol, jag är helt galet imponerad av dig, din styrka ditt mod och din livsvilja!! Du finns i mina tankar varje dag!

STOOR kram från Camilla
❤️☀☃️

Linda 4 år sen

Beter man sig sådär offentligt…hur är det inte då bakom lyckta dörrar?

Annica. Denna kvinna är avundsjuk på allt stöd du får och på alla fina hälsningar du får, och det kan hon gott vara. Men hon ska ge blanka f-n i att låta det gå ut över dig!

Styrkekramar i massor till dig ❤

Jessica 4 år sen

Malin 4 år sen

Fruktansvärt! Kämpa Annica ❤ på första bilden tycker jag man ser en kvinna till höger i bild. Kanske det är en skyddsängel ❤ kram

Linda 4 år sen

He j Annika.

Bry dig inte. Människor har dåliga liv och sprider
fel energi. Du är en kämpe och överlever allt.
Ta inte åt dig.

Lyckan finns över dig.

Alla andra önskar dig allt,finns s juka människor.

Kram Linda

Ta hand om jdig.

Anna 4 år sen

Mitt hjärta går i tusen bitar.., hur elak kan en människa vara!? All kärlek till dig Annika, som jag inte känner❤! Till dig Johanna – TACK för att du ryter i från?

Therese 4 år sen

Kärlek till Annika som kämpar mot cancern❤❤❤

Anonym 4 år sen

Det finns folk till allt är väl skönt för Annica att få skriva av sig sina tankar. Fortsätt skit i vad andra tycker fast jag förstår att det blir för mycke för dig, dom har väl aldrig haft några motgångar varje människor har sitt sätt att bearbeta det dåliga ❤❤

helena 4 år sen

annica du är en kämpe kramar till dej och strunta det dumma mailet…

Anna 4 år sen

Annika. Jag kan verkligen inte sätta mig in i hur du har det men förstår ju att det är hemskt jobbigt för dig och din familj. Skulle inte önska ens min värsta fiende att bli så sjukt. Men jag läser alla dina inlägg och beundrar ditt mod och din kämparglöd. Låt aldrig någon hemsk människa trycka ner dig. Du är fantastisk. Kram!

Lotta 4 år sen

Jaa vad säger man……den som skriver så där till en sjuk människa måste vara mycket olycklig/missnöjd själv. Stora kramen till dig Annica som fortsätter kämpa o orkar svara på elakheterna❤

Mia 4 år sen

❤️

Linda 4 år sen

Så lågt så finns inte ord för det. Att ta sig rätten att vara så elak…Får tårar i ögonen av att läsa så hemskt… men Annica du är en sann kämpe och du inspirerar så många med det du skriver. Jag tycker du är helt otrolig fantastisk som delar med dig av din helvetwsresa. Du kämpar varje dag timme minut… För mig är du en hjälte önskar så att ja hade ditt mod din styrka ❤

Laila 4 år sen

No words.Trillade bara in här igenom instagram.Tårarna trillar ner från mina kinder av både vrede och hopplöshet.Vad är det som får människor som är så elaka ?
Men till dig Annica vill jag rekommendera en grupp på Facebook som heter Kollodialt silver 2.0 Tror att du vet det mesta om cancer eftersom du lever med skiten. I denna grupp är det många som blivit friska från obotlig cancer.Kan inte allt om detta men hoppas det kan ge dig hopp.Själv är jag med i gruppen då jag har kronisk borrelia och Silver och msm har hjälpt mig att leva ett någorlunda drägligt liv.Snälla leta upp gruppen jag tror verkligen på att du kan finna något där

Nina 4 år sen

Jag blir också helt förstummad av vad folk hittar på! Förstår inte hur man kan vara så elak!! Känner bara att jag måste reagera!
Du är värd det bästa! <3
Stor kram Nina

Mona 4 år sen

Annica, att någon där ute tar sig rätten att begå ett sånt här övergrepp, för det är vad det är, mot dig är långt värre än vad jag ens kan utrycka i ord. Det är ett sånt övertramp att skriva sådana ord till någon som är sjuk och som utkämpar en sån kamp som du gör, varenda dag! Mot ngt så skrämmande som cancer. Det vi vet är att det här är en svag person som på ngt sjukt vis mår lite bättre när hon får klampa på ngn som mår dåligt. Det vi också vet, Annica, är att DU är en av de starkaste människor jag har stött på. Jag känner dig inte personligen utan följer dig och din familjs kamp på sociala medier. Jag beundrar ditt mod och din styrka, du är otroligt inspirerande ❤ vi är många som tänker på dig o din familj varenda dag, o alla vi önskar, hoppas och tror att du ska slå den där cancern på käften (rent ut sagt). Låt inte en sån liten människa nå dig! Kämpa som du gör, sprid din glädje, din sorg, ditt hopp som du är så fantastiskt på! Vi är med dig o kämpar Annica! ???? Rätt in i kaklet! Du är grym! ?❤

Iréne 4 år sen

Varmaste kramarna till dig! Du är så betydelsefull och jag är tacksam att du orkar fortsätta och inte låta detta mejl få styra! Du är en fantastisk människa som finns till för dina närmaste, men även för sååå många fler! Jag håller tummarna stenhårt för att du ska vinna över cancern! ❤❤❤

Lena 4 år sen

Denna människa som skrivit detta tycker jag borde skämmas över att vara den hon är! Att vara mamma och visa hennes barn hur man behandlar en människa som är sjuk och som kämpar VARJE DAG för sin familjs skull,den människan är SJUK!! så jävla liten är vad hon är! Bitter över ngt! Tänk om hon själv blir sjuk en dag och behöver hjälp på ngt vis,då kan hon tänka tillbaks på hur hon behandlade dig fina Annica❤️Hoppas du som skrivit detta skäms och förstår hur jävla illa du gjort Annica och dessutom hennes mamma! Nä du se om du är en människa där inne trots allt och våga be om ursäkt för vad du sagt så du kan leva med dig själv! Annica-fortsätt som du hela tiden gjort,du ser hur många du har med dig mot en feg elak liten människa!! Kram❤️

Desiree 4 år sen

Fina fina annica. ???.
Stor kram från mig.

Ann 4 år sen

Annica du vet hur det är och det är det viktigaste, det finns alltid folk som tycker saker det ska du inte ta åt dig av, men jag förstår att det är svårt att känna sig stark alla dagar när det är som det är. Men tycker den här människan på det här sättet så säger det mer om den personen. Lyssna på din inre röst, du vet, du behöver inte försvara dig! Stor Kram ?

Linda 4 år sen

Hur kan en människa sjunka så lågt? Blir så arg så jag kokar när jag tänker på det?
Annica…en riktig kämpe är du!?

Annica 4 år sen

Men herregud, hur kan man bara ens komma på tanken skriva något så hemskt, du som verkar vara en så genomgod människa och underbar mamma, många kramar till dig!

Kicki 4 år sen

Jag är helt förstummad…..Tänk att världen kan innehålla så mycket hat! Att föräldrar, i detta fall en mamma, har så stora hatiska känslor så att de bubblar över och går ut över en så fin, kämpande krigare som du, Annica❤ Det finns inga ord!

Vilket budskap får dessa barn? Hat föder hat!

Men kärleken övervinner allt❤❤❤ All kärlek till dig Annica och till din fina familj? Lova att kämpa vidare! Du SKA vinna över både cancern och allt hat❤❤❤

Åsa 4 år sen

Fy fan för dessa små, små, ynkliga troll som gömmer sig bakom skärmar och sprider sin skit!!! Till Annica: Du behöver verkligen inte försvara dig mot detta. Om du kan ignorera dyngan, så gör det. All världens kramar till dig Annica❤

Angie 4 år sen

Fina Annica jag vet knappt vad jag ska skriva men jag kände att något var jag tvungen att få ur mig för att stå upp bakom dig och visa att du är så oändligt värdefull. Jag vet inte varför en människa skriver som personen gjort till dig men jag vet att du inte på något sätt förtjänar det. Jag tror att sådant handlar om personen som skriver/säger det elaka och inte om den som blir mottagare- klen tröst och all min empati till någon som är kapabel att vara så elak men främst mitt stöd till dig du fina människa och kämpe. Du förtjänar allt gott, kärlek från skåne.

Kristina 4 år sen

Skickar massa styrkekramar till fig fina du ❤️. Du förtjänar inget av detta du utsätts för , fortsätt att vara precis den du är , du är en fantastisk fru, mamma och människa och jag önskar dig allt gott och att du snart kan få gå igenom livet frisk precis som det skall vara. Fortsätt kämpa och tänk på att vi är många som står bakom och hejar på dig ❤️. Varma kramar en skånetös

Susanne 4 år sen

Så sjukt elakt skrivet! Egentligen ett väldigt för svagt ord för detta…
Det är ju en bitter,svag person som skriver så. Hur man kan göra så övergår mitt förstånd.
Att du behöver läsa sådant gör ont i mej att veta.
Kämpa på! Tänker på dej

Lotta 4 år sen

Massa styrkekrsmar till alla i din familj

Karin Göthberg 4 år sen

I min fantasi vill jag hoppas och tro att det finns något gott i alla människor men efter att ha läst detta börjar jag tvivlar på detta?
Tråkigt att det finns människor som vill andra illa oavsett vad det är. Varför lägga sig i hur någon annan väljer att “leva” sitt liv, för det är vad Annika gör hon lever sitt liv och vill ge sina barn allt och hon ger dom även svar som dom kan kolla igenom när dom blir äldre och jag lovar att jag skulle göra precis samma sak.
Man har alltid val i livet man kan välja att läsa och ta del och som i mitt fall (kan bara prata för mig själv) hoppas och tro att efter allt som Annika och hennes familj går igenom att hon går segrande ur denna kamp.
Styrkekramar till Annika och familjen ❤

Mia Brännström 4 år sen

Styrkekram från mig!

Magdalena 4 år sen

Fina Annica! Jag läser allt som du skriver och följer dig på instagram❤️
Jag kommenterar aldrig här inne hos Johanna men jag läser bloggen då jag gillar den och följer din kamp! När jag såg vad du skrivit om att du fått ett sånt hatiskt mail blev jag så upprörd, arg, ledsen och sorgsen , hur kan man sjunka så lågt? Att gå på någon man inte känner som dessutom redan kämpar tillräckligt i sitt liv av svår sjukdom är för mig helt oacceptabelt och mobbing på hög nivå! Hur mår du? Vad tänkte du? Om du ens tänkt något?!?! Du har tydligen barn?! Men kära söta människa, du bör söka kärlek och frid i ditt liv och sök hjälp om du mår så dåligt! Ett annat tips, ta hand om dina barn istället för att hata och ta dig tid att skicka ett mail till någon du bara vill göra illa med dina ord. Att först skriva att du tycker synd om Annica för att sen ändra sig till att hata ännu mer känns som om du mår riktigt dåligt själv, du kan omöjligt vara lycklig.
Vad har du varit med om i livet som gjort dig så arg så elak? Nu tänker jag inte lägga mer energi på dig…
Till dig fina Annica , ta inte åt dig, vet att det är svårare än man tror men du har så många här i ditt liv dina vänner dina nära din fina familj att du ska inte ens lägga någon energi på henne…den som antagligen mår väldigt dåligt och är avundsjuk på dig fina du, att du är positiv mitt i ditt svåra kan ofta få andra att må dåligt , att reta sig på, så sträck på dig och va precis som du är❤️
Du är värdefull och viktig för andra som kan behöva stöd i sina kriser , man blir peppad av dig av sin stryka och din stora omtanke av andra! Du har också en fin familj ett vackert hem och en stark tro som inget kan rubba! Jag skickar massor av pepp, kärlek , styrka & att du ska få må så bra du förtjänar❤️Du ska vinna denna kamp!!
Lova att vara precis som du är och fortsätt att sprida ditt positiva sätt här hos Johanna och på instagram ❤️
Stor varm kram från en mamma till en annan mamma ❤️

Jessica Strandberg 4 år sen

Det är knappt så jag vet vad jag ska skriva, blev så himla ledsen när jag läste vad du fått för fruktansvärt mejl! Men du Annica är en sån kämpe och så himla go och fin människa det vet jag, trots att jag aldrig har träffat dig eller känner dig men jag bara vet det! Många många kramar till dig Annica ❤ ❤ ❤ från Jessica

Sara 4 år sen

Stackare?
Många kramar till dig Annica och kämpa på!! ???

Barbro 4 år sen

All styrka till dej o din familj o nära kära.
Vi är så många som vill stötta dej på all sätt o vis här.
Men sen finns det några som vill andra illa försök att glömma dom för vi är fler som stöttar dej.
Kram till er alla samt Du Johanna delar detta med oss.

Caroline 4 år sen

Stackars dig Annica, att behöva utstå andra människors påhopp när du redan har det så jobbigt. Jag kan trösta dig med att vi är så många fler som bryr oss om dig och önskar dig allt gott i livet och det största av allt: Att du blir frisk från cancern, så du utan rädsla varje dag kan njuta av din fina familj! Styrkekramar ❤❤❤

Linda 4 år sen

Jag brukar inte kommentera men nu skickar jag styrkekram o änglabeskydd till dig och din familj. Hoppas att alla fina kommentarer hjälper dig.

Petra Glans 4 år sen

Finaste du…. låt inte detta mail ta energi från dig! Det säger mer om henne än någon annan. Jag tycker däremot synd om henne som kan skriva så. Du har ett rikt liv trots den jävla cancern som bara inte ska få finnas. Fortsätt skriv och dela med dig. Nu släpper vi det och kämpar vidare. Du är en fantastisk person, glöm aldrig det. Jag ber för dig och känner med dig alltid, trots att jag inte känner dig. Sluta aldrig kämpa men släpp det som du fick igår❤??? Stor varm kram fina Annica!

Sofie 4 år sen

All styrka och kärlek till dig och din Familj❤️❤️

Lotta Gustafsson 4 år sen

Kan inte förstå hur vissa människor tänker! Blir så uppriktigt ledsen att läsa detta. Men ett fantastiskt svar av Annica ? Att du orkade skriva det, beundransvärt. Och jättebra att du lyfter detta näthat Johanna!! Massor av styrkekramar till dig Annica ???

Linda 4 år sen

Goa fina Annica, jag förstår att dumt folk sårar dig oerhört, särskillt när man är skör och bär på mycket oro och barriärerna är tunna. Men jag hoppas du känner att vi som bryr oss om dig och ser upp till dig och din kämparglöd är såååå många fler!! Du är fantastisk Annica! Du får skriva och fota hur lite el mycket du känner för, det bestämmer och känner bara DU vad som fungerar bäst för dig. Jag har dig i mina tankar minst en gång och dagen och ber för att du ska vinna kampen mot cancern. En hjälte är du! Stor kram ifrån mig ❤️?❤️

K2 4 år sen

Vilken fruktansvärd människa! Jag kan verkligen inte förstå syftet, en konstig avundsjuka på att en svårt sjuk människa kan ha bra stunder med sin familj? Det kan enbart vara någon som själv mår mycket dåligt som klankar ner på något sådant.
Ignorera hatet Annica och fokusera på att bli bra och på din familj/vänner.
Kram

Eva Rundfelt 4 år sen

Annica, jag brukar aldrig skriva kommentarer på alla bloggar jag läser, men nu blev jag så jäkla tokarg! så jag måste kommentera. Tycker du är FANTASTISK som orkade svara på hennes mail.
Jág önskar dig allt det bästa. Jag förstår att du är en jäkla kämpe med ett stort hjärta och en kämpaglöd som är enorm. Jag hejar på dig, MASSOR!
Hoppas verkligen att du slipper dessa skitkommentarer i fortsättningen.
Trots att jag inte känner dig skulle jag så gärna vilja ge dig den största av alla kramar
Eva

Pia Malmroos 4 år sen

Läste precis dina rader. Jag blir så ledsen att det finns människor som sätter dig över andra. Hoppas du fick en ok sömn inatt trots det elaka mailet. Dina rader här hos Johanna, de känns ärliga och äkta. Du beskriver ditt mörker men också hur du i allt sorgligt även finner lycka och glädje i vardagen trots allt de du och familjen går igenom. Hoppas du har ork att fortsätta dela med dig till alla oss som följer dig här igenom. Tror du vet och känner att vi är många Som följer dig och din kamp mot C. Fina Annica, kämpa på, må allt ditt elände vända och att du snart känner dig bättre igen.

annette gunnesson 4 år sen

man blir så arg och ledsen när man läser det tror inte det är sant att människa kan vara så grym. finaste Annica du är en grym kämpe . Man berörs av din kämparglöd. Styrkekramar till dig och din familj.

Annika 4 år sen

Blir så ledsen när jag läser detta. Hur kan en människa ens få sådana tankar? Massor av Styrkekramar till dig. Kämpa på fina Annica❤️❤️❤️

Anna Holma 4 år sen

Idioter finns överallt! Som tror de vet eller förstår något om hur det är att gå i dina skor?
Du är kärleksfull, öppen och omtänksam och det kan ingenting nån säger påverka. Ditt värde kan inte rubbas. Kram på dig annica , hoppas på snar bättring ❤

theres spångberg 4 år sen

<3<3<3 Alla kärlek till dig och din familj! Sluta aldrig kämpa! <3

Louise 4 år sen

Hej Annica!

Jag läser dina inlägg eftersom en vän till mig är vän följer Johanna’s blogg. Ville bara skriva en rad och ge dig mina tankar och alla kramar i hela världen. Så himla orättvist att skriva elakheter om en som kämpar så som du gör. Man undrar liksom varför?! Jag hoppas att du aldrig ger upp och inte ändrar vem du är. Du bestämmer vad du skriver och vilka bilder du lägger upp, ingen annan! Du är en riktig fighter! Mina tankar går till dig och din familj.

Varma kramar från en medmänniska ❤️

Ingrid 4 år sen

Fina Annica. Jag tänker på dig varje dag och hoppas du ska bli frisk. Massor med kramar skickar jag till dig.

Marie Heyman 4 år sen

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ skickar all styrka jag kan

EB 4 år sen

Förstår inte. Tänk om denna hjärtlösa skribent (som uppenbarligen mår väldigt dåligt) kunde ta hand om SINA barn istället för att sprida hat på nätet.

All styrka till dig Annica, låt inte såna patetiska människor tynga ner dig. Kram

Eva 4 år sen

Kära Annika!
Vi är många härute som ber för dig och hoppas på bättring. Jag tänker på dig VARJE dag. Ge inte upp !
Kram

Camilla 4 år sen

Kram i massor och
kämpa vidare fina Annica!<3 tack för att du delar med dig. Fuck cancer!

Anne 4 år sen

Hur kan man komma på tanken att skriva så elakt till en annan människa???? Att det dessutom är till Annica som redan är så hårt drabbad är fruktansvärt!
Skickar stor varm kram till dig Annica ❤️

Anette la Fleur 4 år sen

Fina Annica. Jag blir så ledsen när jag läser detta. Skickar 1000 styrkekramar till dig ❤ ❤

Jessica 4 år sen

Hur kan en människa vara så fruktansvärt elak..? Finner inga ord.. Usch!
Kämpa på Annica! ?

Anna Nordin 4 år sen

Fy fan vad grymt elakt att skriv detta till dig. Jag känner inte dig men följer din kamp ( som jag hoppas du vinner) på Johannas blogg. Det är så starkt av dig att bemöta denna usla människa mitt i natten. Jag vill ge dig tusen styrkekramar och sluta aldrig kämpa. <3<3<3<3

Linda 4 år sen

Jag brukar inte kommentera men nu blir jag så ledsen och jävligt upprörd.
Fy fan på ren svenska vilken elak människa du är! Hur kan du?
Hon kämpar och kämpar, kan bara i min fantasi föreställa mig hennes helvete hon går igenom.
Vi medmänniskor ska stötta, hjälpa. Annars kan man fan hålla käften.

Stor kram till dig Annica, tänker mycket på dig ♡

Och du fega människa som mailat, sök hjälp för du är inte frisk!
Skulle skämmas om jag var din vän.

Annelie 4 år sen

❤styrkekramar i massor❤

Simon T 4 år sen

All styrka och kärlek till dig Annica, jag känner dig inte men ville skicka en hälsning och styrka till dig! kram

Kristina Karlsson 4 år sen

Massor med kärlek och styrka till dig fina Annica❤️❤️❤️

Anette Högberg 4 år sen

Till dig som skickade mailet till Annica!
Jag antar att du nu noga följer bloggen!

Jag vet inte vad ditt syfte var? Jag vet inte om du själv är djupt olycklig? Jag vet inte om du söker uppmärksamhet eller bara är van att såra?
Men jag vet att ett förlåt från dig till Annica skulle betyda otroligt mycket.
Kom ihåg att man förlorar aldrig på att säga ett ärligt förlåt.

Svar på kommentaren:
Marie-Louise 4 år sen

Hej Anette! Tyckte det var ett väldigt bra inlägg du skrev för Jag antar att den som skrev inte mår riktigt bra. Det är inget försvar men så som personen skrev till Annika gör man inte, det vet i alla fall 99,9% av alla. Så jag hoppas också på ett ärligt förlåt. Och till dig fina Annika, kämpa på. Önskar verkligen du kan försöka glömma det elaka mailet.Du är en förebild och en kämpe, vacker på både insidan och utsidan, så se till att vara envisare än cancern <3

Anette Högberg 4 år sen

Tack:)
Ja, tänk att ett enda ord kan förändra så mycket!

Frida Schneider 4 år sen

Helt sjuk jag förstår inte vad det är för fel på folk :(
Kramar <3

Therese 4 år sen

Känner att jag måste skriva något, men vet inte vad.. är mållös.. och tro mig det är jag väldigt sällan ☺️ Vill skicka lite kärlek till dig Annika trots att du inte känner mig. Du är värd det! Fortsätt kämpa och visa den jäkla cancern att du aldrig ger upp! ALDRIG!! Kram på dig ❤

Jillan 4 år sen

❤❤❤

Ulrika 4 år sen

Det Annika genomgår och kämpar mot är, för de flesta av oss, endast en mardröm. En fruktansvärd mardröm.

Men för de människor som tvingas leva i denna mardröm finns inget val. Man kan inte kliva av eller bestämma vart det bär. De människorna blir tvingade att vara sitt starkaste jag bara för att ta sig igenom dagarna. På vilket sätt de överlever i sin mardröm har inte någon utanför rätt att överhuvudtaget tycka något om. Det går bara inte. Det enda man får är att heja på. Heja på dessa starka människor som kämpar för sitt liv.

Jag hejar på dig, Annika, och alla som drabbats av denna grymma, grymma sjukdom!

Kram

Therese 4 år sen

Håller med dig “Helena” – skribenten av mailet – tänk efter före nästa gång!

STOR KRAM TILL DIG ANNICA – fortsätt håll ditt humör uppe i din fruktansvärda kamp.
DU är fantastisk <3

Karma!

Pernilla 4 år sen

Fy fasen! Blir verkligen förbannad av att läsa detta, hur kan en person verkligen vara sååå elak? Tänker på dig Annika, låt dig inte brytas ner mer av denna person ❤

Filippa 4 år sen

Min mormor sa alltid att om man inte har något snällt att säga kan ska man vara tyst. Hon hade så rätt, vad leder det till att såra. Skickar styrkekramar till dig, Annica! Och du, gör det du mår bäst av och strunta i vad andra tycker.

Annika 4 år sen

Fy fan! En sjuk jäkel som klappar först och slår sen.

Carina L 4 år sen

Annica❤Det gör mig sååå ont att du ska behöva läsa sådan skit. Hur kan någon skriva så elakt vad är det för människa?Stor styrke KRAM till dig Annica❤❤❤
Tänk på att vi är sååå många fler som är snälla o har empati, hon är förhoppningsvis bara EN?

Åse 4 år sen

Hej lilla fina Annica, du är en speciell person. Du månar om din familj och är så fin mot dina barn och din man. Jag önskar dig bara gott och skickar lite värmande kramar här. Du är bäst, kom ihåg det. BÄST. Kramisar

Susanne 4 år sen

All kärlek till dig fina Annica❤️ De varmaste o godaste kramar från mig till dig ❤️

Malin 4 år sen

Massor med styrke kramar till dig fina du ❤

Anette Högberg 4 år sen

När jag hörde om detta igår fick jag nästan andnöd. Jag kan inte förstå detta näthaten!? Vad är syftet? Att ge sig på en människa som gång på gång reser sig efter tuffa besked. En människa som trots sin egen tuffa kamp ger så mycket kärlek till andra. Jag kan inte förstå????!!
Att du Annica sätter familjen först lyser igenom hela tiden. Din kärlek till Krille, barnen, din mamma och resten av familjen går inte att ta miste på.
Du är fortfarande min stora förebild <3
Låt dig inte tryckas ner.
Kärleken är starkare än hatet.
Varm kram min fina vän

Camilla 4 år sen

Annica, du har ingen som helst skyldighet att redogöra för någon när, var och hur du skriver eller vem som tar foton på dig, det är din ensak och bara din. Förstår känslan av att du känner dig tvingad att försvara dig mot detta påhopp, den ångest dessa elaka ord ger.
Jag mår på riktigt illa, blir äcklad och ledsen av att läsa det både du och Johanna skriver, att en människa kan hata så mycket och ge sig själv rätten att trycka ner en annan människa. Den människa som kan göra så mår uppenbarligen inte bra och skulle behöva professionell hjälp.
Fortsätt skriv av dig och lätta på trycket, gör det du tycker känns bäst för dig. Ta väl hand om dig.
Kram/Camilla

Cecilia Johansson 4 år sen

❤ Kram ❤

Therese Ståhlgren 4 år sen

Åh, vad hemskt att det finns människor som vill trycka ner andra?
Jag tänker mycket på dig och hoppas verkligen att allt går bra. Har du läst Resan?
Mycket kärlek till dig kram Therese i Motala

Frida 4 år sen

Annica! BRY dig INTE om vad denna märkliga människa skriver. Egentligen (även om det är helt sjukt) så kan hon/han tycka precis vad den vill, hemma bakom datorn eller telefonen. Det spelar ju ingen roll eftersom det snarare är personen i fråga som har allvarliga problem. HUR i hela världen kan man ens få för sig att tänka dessa sjuka tankar? Nåt måste ju vara alldeles fel. Du har en armé bakom dig! Kramar!

Helena 4 år sen

Stor varm kram till dig Annica!!!

Och till dig som skrev mailet… Tänk efter före nästa gång…

Berit Jernberg 4 år sen

Fina Annica ❤ Känner inte dig men du berör mig så mycket med allt du skriver.
Tyvärr så finns det för mycket av onda personer?
Sänder dig massor av kramar till dig och dina❤ Du är en kämpe ?

Linda andersson 4 år sen

Många kramar till dig fina Annica!!

Anna 4 år sen

Skickar massor av styrkekramar till Dig. Vidrigt hur någon kan skriva så till dig. Sån tur är så är de inte så många som hatar (dock räcker det med de få som gör). Vi är många som tänker på Dig jätte mycket och hoppas det snart ska vända för Dig. Kram och försök gå vidare och inte bry dig om de svaga som bara hatar.

Sara 4 år sen

Många kramar till dig Annica!

Graciella Åberg 4 år sen

En stor kram fylld med kärlek och enorm styrka för det du går igenom. Kärleken övervinner allt, förhippningsvis även cancern! TACK för att du delar med dig!

Christina Lindqvist 4 år sen

Skickar dig massor av styrkekramar Annica ❤️❤️❤️ Låt inte en sån störd människa få förstöra för dig, denna människa mår nog sämst själv. Kan inte förstå varför hon skall läsa dina inlägg här på bloggen om hon nu störs av dem, usch fy blir så arg.. Kämpa på ❤️?

Anonym 4 år sen

Finner inga ord ❤

En annan Nina 4 år sen

Hemskt att någon kan skriva och ens tänka sådana tankar som den personen, Annika nämner i sitt inlägg, gjort. Blir så ledsen på allt hat på nätet och irl.
Kramar till Annika

Jenny 4 år sen

Många varma styrkekramar till Annica <3.

Sigrid 4 år sen

Styrkekramar❤️ Du vet bäst hur du ska leva ditt liv Annica, hur du ska ta igenom dig detta helvete. Forsätt och blogga, piffa till dig och vad du nu än behöver göra. Det finns massor av kärlek här ute-hoppas att du känner den-ta emot den och låt inte bittra oempatiska människor få ta din energi..Det är egentligen synd om den bittra kvinnan som inte har upptäckt kärlekens medmänsklighetens kraft❤️Må hon en dag hitta den…

Annika 4 år sen

Du ska inte behöva inta försvarsställning
Ditt liv-din terapi fortsätt, fortsätt
Usch så hemskt att försöka sova med ett ont mail i färskt minne
Måtte du överösas av förståelse, kärlek och pepp som får dig att glömma de oempatiska (milt uttryckt) som borde knipa käft!
Lycka till med fighten om självaste livet!!

Anonym 4 år sen

Ingen människa i världen ska behöva gå igenom det du gör?Många styrke kramar till dig å din familj?????? Från en som följer dig och tänker på dig?

Lena 4 år sen

Fina Annica ?❤️Styrkekramar till dig och din fam???

Jessica 4 år sen

Sluta inte skriva annica dessa inlägg ha fått mig att förstå vad min svägerska gick igenom som valde att inte prata om de just uppe i alla med behandlingar och läkarbesök. Efter ha hon sakt att de var inte bara min sorg om va som kunde hände jag skulle även hjälpa barna att bearbeta. Så upp med näsan och kör för här kommer annica och ska krossa båda cancern och näthat. Nä förresten skit i näthatet och fokusera på de posetiva i livet. Kör på?

Petra 4 år sen

Vilken fruktansvärd människa hur kan hon angripa dig på detta sätt. Jag blir lika berörd varje gång jag läser något om dig. Du är en sann kämpe och förebild. Förstår verkligen att
du behöver skriva av dig och då är detta ett
bra forum. All kärlek till dig <3

Gittan 4 år sen

Massor med styrka o kärlek till dig Annica❤Den här människan har väl nått botten iaf med sitt elaka brev.. Usch!!

Ekenäsliv 4 år sen

Jag blir ledsen, arg och riktigt orolig…
Hur kommer det sig att människor tycker sig ha rätt att vara medvetet elaka mot en annan medmänniska?
Det här är så fjärran min egen livsåskådning därför blir jag så ledsen.
För Annica som kämpar för sitt liv varje dag.

Men jag förstår. Jag förstår hur ledsen man blir.
Vi kom hem från en skidresa sent i lördags kväll.
Där hemme väntade ett handskrivet brev från en anonym brevskrivare.
Jag har publicerat det här:
http://www.ekenasliv.se/2017/01/det-dar-brevet/
Nån har tagit sig rätten att kritisera mig för att jag många gånger skriver om kärleken till mitt barn.
Den personen vet inget om min historia eller vilket helvete vi gick igenom när hon föddes hon o jag.
När den biologiska pappan hade valt ett dubbelliv och inte alls var närvarande eller stöttande vid förlossningen.
När hon var 6 månader lämnade han med ett brev i brevlådan.
Det vet brevskrivaren inget om.
Brevskrivaren vet heller inte att jag fick leukemi när dotter var knappa 2,5 år.

Det jag menar är att man vet aldrig vad som ligger bakom.
Hur kan man då ta sig rätten att kritisera en annan människa och kränka någon så djupt.
Jag har polisanmält brevet, det tycker jag att du ska göra med.
Det är en olaglig handling att kränka en annan männsika så.

Snälla Annica, om jag på något något vis kan göra något för att underlätta i din kamp…
Säg till. Maila mig gärna.
En person som du vill jag bara ge en jättestor och riktigt varm kram <3
Ta hand om dig <3
Anna

Helene 4 år sen

Försök att inte bry dig om denna människa. Du är tapper och jag är väldigt imponerad av din styrka i den svåra situation du befinner dig i. Hoppas allt går bättre för dig framöver, fortsätt kämpa!! Kram

Helén 4 år sen

Fy f*n säger jag bara…. lägre än lägst att bete sig såsom brevskrivaren.
Hen är uppenbarligen i total avsaknad av både empati och folkvett.
Annica; vi är så många som stöttar, ber och hoppas – låt den kärleken överrösta hat och mörker.
Kramar ❤

Anki 4 år sen

Det var fruktansvärt att läsa. Vilken hemsk människa. Fortsätt kämpa. Massa styrkekramar till dig Annica ❤❤❤

Sussi 4 år sen

Vilken förskräcklig människa, hur kan man sjunka så lågt?? Omänskligt beteende…
Varma kramar till dig, Annica ❤
Du är en riktig kämpe!

Maria 4 år sen

Det var något av det värsta jag läst! Hur har kvinnan tid? Ska hon inte vara med sina ungar istället för att sprida hat och elakheter?! Annica, du är en så otroligt stark kvinna! Jag blir inspirerad av dig, en kvinna som kan hitta positiva saker när allt är negativt. Fullständigt störtskön är vad du är! Jag sänder dig all min kraft och vet att du kommer vinna över den jäkla cancern! Stay strong! Kram

Lotta 4 år sen

Bamsekram❤❤❤❤❤

Katja 4 år sen

Jisses, kämpa på! Du är en fin människa som kämpar och sprider kärlek.
Kram

Sandra 4 år sen

Strunta i den menlösa människan , hoppas Jesus ser vad hon gör. Krya på dig och kämpa ❤️❤️ Massa styrkekramar!!

Magnus H 4 år sen

Kramar i massor Annica

Louise 4 år sen

All kärlek till dig Annica! Följer din blogg och du är en sann inspiratör med din kämpaglöd. Många kramar till dig och din familj! ?Fortsätt kämpa!!!❤️

Ann Bengtsson 4 år sen

Blir så ledsen för Annicas skull när jag läser detta!!
All kärlek och styrka till Dig Annica och Din familj!!!
Fy du hemska människa som inte har något bättre för dig än att skriva så till en annan människa.
Skäms på dig!!!!!

Carolina 4 år sen

Styrkekramar ❤️

Susanne 4 år sen

Jag finner inga ord för det jag just läst. Elaka människor finns det överallt, men att det fanns en sådan fruktansvärt otäck elak människa som kan “ge sig på dig” Annica och skriva något så fruktavärt hemskt. Det gör mig otroligt lessen för din skull. Jag förstår absolut att du inte kan “skaka av dig” hennes mejl, oftast så fastnar det negativa. Försök att tänka på alla positiva människor runt omkring dig som känner så mycket kärlek till dig för att du snart ska bli frisk.
Många varma kramar till dig ❤

Jessica Hellqvist Skoog 4 år sen

Alla Styrkekramar som går att skicka sänder jag till dig Annica!!! ?
Till dig och dina kära som går igenom något som jag inte ens kan föreställa mig!!!
Gud välsigne dig Annica!!! ?

Sara 4 år sen

Styrkekramar genom cybervärlden till dig o din fina familj. ❤❤❤

Agneta 4 år sen

❤❤❤❤❤❤❤?????
Usch hemska människa!!!! varför skriver du elaka ord till Annica??!
Du kan inte ha alla hästar inne??!! om du förstår vad jag menar???
Hemska människa jag blir så in i h-vete arg så jag snart spricker.
Skriv aldrig!!!! elaka ord mer!!!
Till Dig Annica skickar jag jättemånga kramar??vi/jag stöttar dig?du är en kämpe hör du det! Kram????Agneta

Agneta 4 år sen

❤?Annica…hur mycket skall du få utstå!!!!!! näthataren!!!!! har inte alla hjärnceller där de ska vara?!
Om/hoppas näthataren läser detta….skäms människa…sök hjälp för det behöver du!!!! skriv aldrig!!!!! mer till Annica!
Annica…skickar massor av kramar?? och kärlek❤❤❤❤bamsekramar?????

AnnaE 4 år sen

Jag skickar massor med kramar till dej Annica ??

Anne 4 år sen

Finaste Annica. Blir lite mållös när jag läste inlägget. Skrämmande. Kämpa på Annica, försök skaka av dig sån här skit. Förstår att det inte är lätt. Men uppenbarligen finns det konstiga människor överallt. Jag är övertygad om att dom allra flesta önskar dig allt gott. Så försök att inte ta såna påhopp personligt. Som sagt, lättare sagt än gjort, klart man blir ledsen, men försök. Kram! <3

Marie O 4 år sen

Fina goa Annica <3
Det sticker i både ögon & hjärta när man läser det hon skrivit :(
Ord kan såra så djupt, fast man med sitt eget huvud VET att "det här stämmer inte".
Ledsen att Du fått detta till dej..! Du ska bara ha pepp & massa kärlek för det är DU värd!!

Anna 4 år sen

Kramar och all kärlek till dig och din familj! ❤

Tove 4 år sen

Folk är ju helt efterblivna!
Kämpa på Annica <3 Du är så mycket bättre än dom! Jag har själv haft manligt melanom och ventilerar på mitt eget sätt, rätt eller fel, jag kunde inte bry mig mindre. Fuck cancer och njut av livet! Kram

Marita 4 år sen

Fy sjutton vad lågt…..!! Jag vill dig allt väl och alla andra- utom en! Det betyder att vi är starka tillsammans ?
Hoppas sååå att du får bli frisk. Kram i tusentals till dig Annica?

Olga 4 år sen

Raraste, finaste Annica! Jag gråter inombords när jag läser detta, och det ofattbart vidriga mail du fick i natt. Du som kämpar hela, hela tiden och är så positiv och stark som orkar med denna kamp mot sjukdomen. Du får hundratals snälla, uppmuntrande, stärkande meddelande som vill lyfta dig och stärka dig och på något vis hjälpa dig i din kamp. Och alla positiva meddelande gör dig glad och hoppfull, precis som det ska vara. Så kommer detta ondskefulla, elaka, vidriga ofattbara påhopp, precis när du ska försöka få sova efter en jobbig och påfrestande dag. Kan förstå att de elaka orden gör så ont, så ont. Men försök, om det går, att bara tänka på alla vi som vill dig gott, som kämpar med dig, som ber för dig och hoppas innerligt att du ska övervinna sjukdomen. Så fina du, försök att förtränga och bortse från de elaka, högst orättvisa orden och läs och tänk bara på allt fint som skrivs till dig. Jag tänker på dig väldigt, väldigt ofta trots att jag inte känner dig, men dina ord, din kamp för dig och din fina familj berör mig djupt. Du finns ständigt i mina böner, du lilla vackra, starka Annica.<3 <3

Linnéa 4 år sen

Så tråkigt att läsa att du blivit utsatt för detta. Tyvärr finns det alldeles för många personer som inte vet hur man bemöter andra, sörjer eller glädjs med andra. Tyvärr ser jag det i mitt arbete nästan dagligen.
Jag känner inte dig men du finns med mig varje dag! Önskar så att du ska må bra och vara lycklig! Stor Kram

anitha zandelin bergqvist 4 år sen

Mitt hjärta gråter för Annica.
Hur kan någon människa sänka sig till att skriva så fula saker, och döma.
Trots att hon haft obeskrivligt ont, får smärtlindring för att orka, så sätter hon aldrig sig själv i första runmet. Hennes barn är det viktigaste i hennes liv. Hon kämpar för att allt ska vara så vanligt hemma som möjligt. Häromdagen, när hon var på behandling, då var det bråttom hem för att pappa Kristian o mamma Annica skulle vara med på info.möte i skolan. Nå’t alldeles naturligt för alla friska familjer, men också för Annica. Hon besegrar tröttheten och är med. Likadant med för barnen viktiga matcher i handbollen. De ska inte behöva vara utan mamma på läktaren, hejande och glad över sina pojkar. Det är inte bara killarna som blir glada när mamma är där- det gör också Annica glad, att få vara vanliga mamma Annica. Att som utomstående, okunnig om förhållanden ge sig på Annica för att hon skriver- det tycker jag är så elakt grymt så det finns inte ord som räcker att beskriva min avsky. Nå’n tar sig rätten att slå sig för bröstet och tala om vad Annica ska göra eller inte göra.
Det hon har gjort dessa 3,5 år är för mig ett hjältedåd. Hon är den mesta kämpare jag mött. Jovisst, jag kan ses som partisk för jag är hennes mamma. Men vem skulle kunna hävda detta bättre än jag? Jag har upplevt denna kamp, sett hennes tuffa kamp, varit med när hon kämpade mot döden, när livet vann och Annica får ny kraft att kämpa vidare. Vad som är drivkraften- jo, hennes tre goa söner och hennes älskade make.
Jag ser henne feja och pynta hemma, läsa läxor med killarna, packa sportväskor, fixa mat, tvätta, be aftonbön och krama godnatt, allt som det brukat vara innan denna djävulska sjukdom tog över för Annica och oss alla.
Hennes make gör en obeskrivligt fin insats, så jag som svärmor rörs i hjärtedjupet. Till sommaren har de varit gifta i 15 kärleksfulla år. I lust och nöd….
Livet är tuffare än tufft, grymt, oförståeligt svårt när cancern drabbar. Det slår inte bara en patient, det tar med sig hela familjen och alla anhöriga. Annica, min levnadsglada, kärleksfulla dotter, världens snällaste, omtänksamma mamma – det är hemskare än hemskt att uppleva hennes kamp. Så gärna jag ville så går det inte ta över hennes lidande, annars skulle jag gjort det.
Att få vara med som stöd i den kampen är självskriven önskan som mamma. Som att köra henne till röntgen, på tal om bilden som nämns i den hemska mailtexten.
När vi satt där och väntade på besked och förklaring till varför Annica, som fått kallelse skriftligen av samma röntgen, plötsligt inte hade nån tid noterad, och tjejen i receptionen kom med knasiga argument, då brast det för Annica och jag blev upprörd. När Annica då försökte ringa Sahlgrenska, de som beställt röntgen, så grät min dotter. Jag ville fånga hennes sorg och tog bilden av en impuls, vilket jag efteråt kände var rätt. Här arrangeras inga tårfyllda bilder, det är så här vardagen kan se ut för en cancersjuk. ( En ansvarig från röntgen ringde mig dagen därpå och redde ut felet som uppstått och beklagade. Heder åt henne).
Så oerhört många följer Annicas kamp, läser när hon beskriver vardagen som småbarnsmamma, när hon berättar om vad som händer runtom. Ibland nån bild eller kortare glimt på hennes insta eller fb, men de längre berättelserna här hos Johanna som gästbloggare. Annica har valt den vägen för så gärna hon skulle vilja så kan hon inte kommentera och svara alla personligen, just för att hennes vardagstid är hennes tid med barnen. Då blir en samlad hälsning till er alla här bästa vägen. Och ni ska veta hur värdefulla alla goa hälsningar är!!! Annica läser dem alla. Det betyder också mycket för oss som står henne nära. Många är också de som själva drabbats av cancer eller som är anhörig och som Annica har personlig, kontinerlig kontakt med. För går det att hjälpa och stödja varann så försöker hon alltid.
Den som störs av Annicas text om hennes kamp mot cancern, den kan sluta läsa. För att så oerhört många uppskattar den ger Annica styrka och mod att fortsätta.
Tack, ni alla som är med oss
Annicas mamma Anitha

Svar på kommentaren:
Åsa B 4 år sen

Så fantastiskt fint skrivet, går rakt till hjärtat! <3

Cecilia Johansson 4 år sen

Din text gick rakt in i hjärtat ….❤? Att som mamma tvingas vara med om att ens barn blir svårt sjukt måste vara det absolut värsta en människa kan uppleva, tror inte att det är möjligt för oss med friska barn att kunna sätta sig in i det fullt ut. Att se sin flicka sedan bli utsatt för så hemska kommentarer och hårda ord måste vara fruktansvärt… Jag känner ju inte dig eller din Annica privat men tycker genom blogg/ fb/ instagram att ni är fantastiska kvinnor. Vi är så många som följer Annica och hoppas och ber varje dag att hon ska få må bra igen ? Hoppas hon fortsätter att skriva och inte låter sig tystas av elaka kommentarer, hennes ord behövs hon gör skillnad. Livet är verkligen det som pågår just nu, det vardagliga enkla som vi alltför ofta tar som självklart.Det har din kloka fina dotter lärt mig på riktigt! Stor varm kram till dig från en annan mamma ❤

Ullis 4 år sen

Så fint skrivet! Tack! All styrka till Annica, som verkar vara en fantastisk människa, till hennes man och barn och till er som finns omkring. Jag knäpper mina händer i bön att ni ska orka kämpa och att Annica får bli frisk igen. ❤️

Cissi 4 år sen

Alltså…man saknar ord….men HUR kan man vara så elak. Blir tvärförbannad.
Annica, du är sannerligen helt fantastisk. ❤️
Den som har skrivit detta till dig måste vara sjuk om du fattar vad jag menar…
Förstår att du blir helt förtvivlad men vi är många som stöttar dig i din kamp
och önskar dig all kraft och skickar en massa kärlek till dig. Du är fantastisk! ❤️

Siv Åhlin 4 år sen

Men på riktigt, den som skrivit detta till dig annika kan inte vara frisk i huvudet, jag förstår inte, blir lessen för din skull, lätt att säga för oss att du inte ska ta åt dig, eller bry dig, men försök. fan rent ut sagt, när du kämpar så mycket, skickar massor med kramar o styrka till dig o din familj

Siv Åhlin 4 år sen

Men på riktigt, den som skrivit detta till dig annika kan inte vara frisk i huvudet, jag förstår inte, blir lessen för din skull, lätt att säga för oss att du inte ska ta åt dig, eller bry dig, men försök. fan rent ut sagt, när du kämpar så mycket, skickar massor med kramar o styrka till dig o din familj

marfo 4 år sen

Så fruktansvärt! Hur kan man skriva ett sådant mail?! Man blir chockad! Försök lägga det bakom dig och inte låta det påverka dig, men förstår att det inte är lätt, man tar åt sig…. Jag känner inte dig men tänker på dig och det du går igenom!
Sänder över positiv energi och styrke kramar till Dig Annica!!

Henrik Olsson 4 år sen

Jag blir uppriktigt förbannad!! :(

All kärlek och styrka till Annica!! <3

Anette 4 år sen

Jag har inga ord,blir så förba……..att jag skulle vilja stå öga mot öga med denna hemska människa och fråga henne hur det är ställt???!!!!
Fattar inte att man ens tänker tanken.
Annika du är en kämpe,helt otrolig person med det största hjärtat för alla.
Vi är med dig i denna kamp,fast vi inte känner dig.
Varma kramar från mig/oss min familj.

Jenny 4 år sen

Fruktansvärt att läsa och svårt att ta in att en människa kan vara så dömmande och så elak. Vi är alla individer med olika många fighter/motgångar att kämpa oss igenom. Vi är på det sätt vi är då vi gått och går igenom just vårat liv. Att acceptera och uppskatta olikheterna, att peppa och uppmuntra varandra borde vara en självklarhet. Mer kärlek åt folket! Tänk om alla varje dag har på sig snälla glasögon och ser det fina och bra i alla. Att målet varje dag är att göra någon glad. Att man om någon beter sig i ens ögon “konstigt” eller annorlunda mot tidigare tänker att det finns en anledning och istället vågad fråga och finnas där. Jag hejar på dig Annika! Bara du vet vad som är bäst för dig och de dina! Du är så fantastisk och unik glöm inte det! ? K R A M Jenny

Eva 4 år sen

Kramar och all kärlek till dej och de dina Annica. Fattar inte hur elaka folk kan va. Men de måste ju vara sjuka på nåt vis när de kan göra så. Kämpa på och var stark.
Kram från Eva ❤?

Ulrika Nilsson 4 år sen

Blir mycket ledsen för din skull Annika. Går in ibland o läser det du skriver. Fortsätt Goa du o kämpa. Många kramar från mig o min sambo Michael, Blekinge

Therese 4 år sen

Blir så fruktansvärd arg på dessa omänskliga varelser…hur kan man göra så ???

Annica…detta är en människa som inte mår bra i sig själv dem finns det många av tyvärr, kämpa på tänker på dig och följer dig här på Johannas blogg …tänker på din man och barn som också behöver stöd och omtanke i detta hemska ni går igenom.

Kram i massor från mig och till er allihopa !

Anya 4 år sen

Det är lätt att säga men du måste försöka stålsätta dig mot elakheterna och förstå att hon som skrev dessa elaka kommentarer inte alls förstår hur din verklighet och din kamp mot cancern är. Låt inte de hårda orden ta över dina tankar och känslor, du VET ju att hon har fel. Stor stor styrkekram till dig, och jag önskar dig och din familj all kärlek.

Ann-Sofie Ask 4 år sen

Stå på dig Annika , jag kan inte förstå mig på människor med så mycket hat man undrar vad dom har för liv, mer än att klanka ner på dom som har det värst . Vi kämpar med dig många kramar till dig och din familj

Frida 4 år sen

Helt ofattbart att någon kan skriva ett sådant mail till dig Annika. Fortsätt kämpa, vi är många som står på din sida och tänker på dig i din kamp mot cancern runt om i Sverige.

Sofia 4 år sen

Finner inte ord för detta hemska?
All all styrka och kärlek till dig Annica, du är en fantastisk kämpe ? kram Sofia.

Lena 4 år sen

Finner inga ord – blir ledsen. Många kramar till dig Annika.

Ann-Sofie 4 år sen

Tänker på dig dagligen, alla kramar i världen till dig Annica och din familj.

Anna Hedvall 4 år sen

Jag skickar en stor kram❤?Försök att släppa tanken på denna idiot som skickade mejlet.Den är inte värd de.Ladda dig med energi som får dig att må bättre.Ta hand om dig?❤

Ullis 4 år sen

Man (= jag) blir så ledsen och arg så jag nästan smäller av!!! Hur kan någon skriva något så hemskt till en människa som kämpar med något så omänskligt som Annica gör. Hur är det möjligt att ha så lite empati, eller rättare sagt; ingen empati alls. Annica, fortsätt kämpa! Vi är många som tänker på och ber för dig och din fina familj. Du är en så stark människa. Jag beundrar din styrka och dina inlägg ger mig ett sådant perspektiv på mitt eget liv. Så mycket vi, som är friska, har att vara tacksamma för. Jag hoppas du orkar fortsätta kämpa. En dag ska du vinna över denna förfärliga sjukdom! All kärlek till dig Annica! ❤️

Ullis 4 år sen

Alltså, vad fan är det med den mänskliga varelsen!! Blir riktigt ledsen o upprörd för Annica’s skull. Har själv gått igenom cancer o dess jävla cellgifter, så vet att det inte är någon lek. Hur kan man som vuxen kvinna bara skriva något så urbota dumt?!? Kram fina, goa Annica!! Håller alla tummar o tår att allt går vägen.

Nilla 4 år sen

Finner inga ord. Inte ett enda mer än Karma.
Fy fan :-(

Kram fina Annica, vi kämpar med dig, detta är inte frisk det den personen skrev.

Agda den förste. 4 år sen

Hur kan man ens tänka tanken att skriva nåt sånt
och dessutom göra det ?
Vilken hemsk människa.
Goa, fina Annica….jag lider med dig.
Hoppas denna dagen kan få rymma nåt fint istället.
Din familj och Johanna såklart men även nåt mer.
Kram ifrån Skåne.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…