• 2017-01-25, 19:00
  • 4

För tre månader sedan var jag i Stockholm och fick träffa Mia från Imedeen där jag fick göra en intressant hudanalays med hjälp av ultraljud. Hur ser min hy ut inuti? Ni kan läsa mer om det första besöket HÄR. Förra veckan var jag uppe igen för att se vad som hänt och mäta med ultraljud.

Imedeen hudvårdstabletter bidrar till att fina linjer och rynkor syns mindre, hudens kvalitet och fuktbalans bevaras. Produkten arbetar i hudens djupare lager, där vanliga fuktkrämer inte kan komma ner.

Jag kunde tyvärr inte börja äta tabletterna direkt i oktober för jag åt mycket andra vitaminer och ville börja med dessa lite senare. Egentligen ska man äta tre månader i följd innan man ser resultat så jag var lite nervös för vad som skulle visas. Har jag gjort min hemläxa typ, haha!

Men hör och häpna. Jag har ätit tabletterna en månad och vet ni, de syntes redan bra resultat. Innan jag åkte upp till Stockholm i torsdags funderade jag över om jag hade märkt något bara på en månad.

Ja. Jag har faktiskt det. Utan att jag tänkt på det har jag en bättre hy i ansiktet. Under vintern brukar jag alltid vara extra torr, linjer syns mer och sminket vill inte sitta. Nu har jag redan bättre hy, jag behöver inte smörja in mig på kroppen, det är galet.

Här är jag med härliga Johanna som bloggar på Yayas blogg, så go och mysig tjej. Antiha Schulman var också med, tack för en trevlig lunch!

Ett test är att känna på era armbågar eller vader, där blir man ju extra torr under just den här årstiden.

Jag vet hur viktigt det är med fukt i kroppen, inte bara för vad som syns och känns utanpå utan även inuti så vi inte blir förtorkade.

Är ni intresserade att testa Imedeen hudvårdstabletter? Nu finns de på Life! 

I samarbete med Imedeen 

 

2017-01-25 Johanna Toftby , , ,

Kommentarer

Sussie 4 år sen

Tyvärr får jag inte äta tillskott pga min medicinering jag har mot RA, man vet inte hur tillskott och cellgifter funkar tillsammans. Åt massa innan jag fick reumatism. ….
Hur går det med utlottningen av klockan? Har jag missat något?
Förstår att det varit för jävligt med alla näthat/troll och det har tagit ALL tid och kraft.
Ha en fantastisk torsdag ?

katja 4 år sen

Jo, du skrev att det inte är din uppgift att lära mammor, hatar slappa föräldrar.
Ett ord ( som du även fick svar på, istället för chokladboll) n- boll.
Hur och skulle du skriva det idag i bloggen?)

Carina L 4 år sen

Johanna finns det inget vi/du kan göra så Annica slipper läsa kränkande inlägg. Har tänkt på det hela dagen o blir så ledsen att det finns människor som är så elaka o helt befriade från empati.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Detta var ju ett mail rakt till Annica. Hennes egna mail. Tyvärr :(

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…