• 2017-01-26, 13:13
  • 122

 

Samarbete med Lindströms bil 

Jag är så glad för den här tävlingen så jag nästan spricker! Vem vill gå på Melodifestivalen i Göteborg nästa helg? Jag har två biljetter att tävla ut till er så nu gäller det! Biljetterna är slutsålda men här har ni chansen att få gå ändå. Jag och tjejerna ska dit, det är en fantastisk stämning och arenorna brukar koka. Jag älskar Mellon!

Jag är så glad över att precis inlett ett samarbete med Lindströms bil, håll utkik här inne framöver så ska det bli åka av.

Jösses, tänk när den här roliga tjejen var med för två år sedan.

På med festkläderna och förbered dig för en fantastisk upplevelse i Scandinavium den 4 februari! Dessa artister tävlar delfinal 1 i Göteborg: Charlotte Perrelli, Ace Wilder, Det vet du, Dinah Nah, Adrijana, Boris Rene och Nano.

Jag ser också fram emot att få se Hasse Andersson, David Lindgren och Clara Henry som är årets programledare. Vilken trio!

För att vinna två biljetter till deltävlingen i Göteborg gör så här:

Skriv en kommentar här på bloggen varför du vill vinna och vem du vill ta med dig.
Dela detta blogginlägg på Facebook
Gilla Lindströms bil Facebooksida HÄR.

Tävlingen pågår fram till och med onsdag nästa vecka 12.00 där jag drar vinnaren direkt så ni kan planera en härlig resa för att få gå på Melodifestivalen Göteborg! Vinnaren bli kontaktad och jag lägger ut vem det blev här på bloggen. 

Kör så det ryker nu, det kan bli just du som vinner.

Lycka till!

I samarbete med Lindströms bil

 

Kommentarer

Klara 3 år sen

Detta är en av de mest fantastiska upplevelserna! Melodifestivalen:)

Matilda Roth 3 år sen

ÅHH:):)

Therese 4 år sen

Vilka är de lyckliga vinnarna??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Har fått kontakt med vinnaren och ska skriva ut namnet! Drog den igår direkt efter avslutad tävling! Men ville få kontakt med henne först, annars hade jag fått dra en ny!

Linda 4 år sen

Har du dragit en vinnare?

John 4 år sen

Det hade varit helt fantastiskt att få vinna biljetter till melodifestivalen 2017 och ta med sig min käre syster!

Tack för en underbar blogg!

Angelica Uddén 4 år sen

Skulle ta med min man som varit borta på jobb i 5 månader. Vi skulle behöva tid tillsammans då vi har det tufft med utredningar,läkarbesök mm med vår minste son. Vi har tre barn och med gård och nytt jobb så är jag totalt slut och att bara ta hand om lilleman är ett heltidsjobb. Skulle verkligen uppskatta att få sitta i lugn och ro utan massa måsten och kanske t.om en bit mat före som man kan äta upp innan den blir kall för att man ska ge barnen mat före. Jag älskar mello men har aldrig varit på direktsändningen. Håller tummarna stenhårt nu för vinst. Kram!

Linda Bäckvall 4 år sen

Om jag skulle få chansen att vinna skulle jag ta med min fantastiska storasyster Hanna. Den senaste tiden har varit oerhört tuff då vår pappa gick bort hastigt precis innan jul. Vi är båda mello-fantaster och detta skulle vara något som lyser upp vår tillvaro. Att släppa alla tankar kring värdering och bouppteckning för en kväll och göra något så fantastiskt roligt skulle vara en dröm som vi båda skulle minnas för evigt!

Pia 4 år sen

Hej Johannna!
Jag skulle vilja se deltävlingen i Göteborg eftersom den verkar vara den starkaste och mest intressanta. Boris René tävlar för andra gången, Perrelli ställer upp med egenskriven musik, Ace Wilder har haft lite olika stilar på sina mellolåtar. Även spännande vad Dina Nah har för låt.
Om jag skulle vinna tar jag med mig min man.

Lena Björk 4 år sen

Svårt att hitta gemensamma intressen med min tonårsdotter men MELLO……..där synkar vi! Hoppas vi får möjligheten att glittra ikapp.

Amanda 4 år sen

Åhh wow! Jag hade mer än gärna tagit med mig min mamma! Båda älskar vekligen musik! + att detta hade kunna blivit en förtidig 50 års present! Och som tack för hjälpen som hon har ställt upp med!✊?

Magdalena Svensson 4 år sen

Wow Johanna denna tävling måste jag ju bara vara med i ;-) Följer alla punkter

Wow vilken tävling minsann
Vore ju helt helt magiskt om vi vann
Sonen Mio älskar Melodifestivalen det jag vet
Tänk om vi kunde ha tur och få detta paket
Som ensam mamma är kassan efter jul skral
Annars hade Mello varit ett självklart val
Vi bor i Göteborg och Mio diggar Dolly Style och Ace Wilder oj vad han vill gå
Och kan du tänka dig hur många pluspoäng denna mamma skulle få
Efter ett 2017 som börjat med sjukdomar och sorg
Håller vi nu tummarna stenhårt här i Göteborg =)

Sussi 4 år sen

Jag som är schlagernörd, skulle ta med min hårdrockskille ? Efter en tuff höst/vinter med bl.a sjukskrivningar vore det så kul att få åka iväg en helg tillsammans. Mysa, rå om varandra och passa på att hälsa på sonen som vi inte träffar så ofta eftersom vi bor 50 mil bort. ❤

Therese 4 år sen

Jag skulle ta med mig min underbara storasyster som är lika tokig i mello som jag ??? en helkväll bara hon och jag! Håller tummarna.. ✊?

Jessica Kumpula 4 år sen

Skulle ta med mig min kompis sedan många år Marie !! Hon finns alltid i vått o torrt för mig ! Kan berätta att i fredags så blev våra barn påkörda bakifrån när dom var på väg till skolan ett mardröms samtal att få? Nu har det efter omständigheterna gått bra ändå kunde blivit lyckat värre men hon fanns med och stöttade oss under denna mardrömsdag

Marie 4 år sen

Hela familjen går som tradition på mello tillsammans. I år kan inte min brorsdotter hänga med
oss på genrepet då det krockade med en fotbollscup. Hurra vad glad jag skulle bli om jag fick överraska henne med kvällsbiljetter?

Linda Snäll 4 år sen

Musik är så mycket glädje för alla åldrar. Om jag premieras med en resa til Göteborg så tar jag gärna med min 10 årige son. Glöden i ögonen och dansglädjen är en fröjd att se efter dessa mellokvällar.
Gillat och delat Lindström Bils sida och ditt blogginlägg??

Linda 4 år sen

Jag skulle vilja vinna och ge biljetrerna till Annica och hennes man så det fick komma från deras jobbiga vardag lite. Vet hur jobbig min egen vardag kan vara som funkismamma och kan bara föreställa mig hur mycket jobbigare de måsta ha det. ❤❤❤

Linda 4 år sen

Jag skulle vilja vinna och ge biljetrerna till Annica och hennes man så det fick komma från deras jobbiga vardag lite. Vet hur jobbig min egen vardag kan vara som funkismamma och kan bara föreställa mig hur mycket jobbigare de måsta ha det. ❤❤❤

Britta-Lena Toftby 4 år sen

Jag skulle vilja ta med min fina vän Linda eftersom vi aldrig har tid att ses! ?

Sara Henriksson 4 år sen

Ååå min dotter på 9 år hade önskat sig biljetter i julklapp och har letat och sökt efter biljetter men var för sent ute!!?Det är min tös dröm att få gå på Melodifestivalen?. Skulle vara sååå obeskrivligt underbart att få glädja henne med detta?!!

Linda Johansson 4 år sen

Jag vill vinna biljetterna till mina 2 underbara tonåringar som är så gulliga och ställer upp på mig i alla väder❤️❤️ De båda behöver en härlig mellokväll?

Annelie Pettersson 4 år sen

Om jag vinner så tar jag me min goa vän Carina som fyller år nästa lördag ? hade ju vart en toppenpresent ? jag är mellofantast sen Abba vann -74 ?

Cecilia Jäger 4 år sen

Jag skulle ta med min dotter Livia som älskar Ace? skulle bli en perfekt 7 års-present?

Cecilia Jäger 4 år sen

Jag skulle ta med min dotter Livia som älskar Ace? skulle bli en perfekt 7 års present ?

Elisabeth Strömer 4 år sen

Att få gå på mellokväll, tack vad du är snäll
Jag vill ta med mig min syster, hon är inte trist och dyster
Vi ska vifta med ballonger, lyssna till många mello-sånger
På med glitter och paljetter
Hoppas jag vinsten sätter

Jessica Andersson 4 år sen

Det skulle vara en perfekt 16-årspresent till min melodifestival älskande dotter. För en rolig mor och dotter tid. Hoppas, hoppas!!

AnnaLena Nibelius 4 år sen

Vad roligt det skulle vara att vinna!!!! Jag skulle lämna vinsten till mina döttrar dock för jag skulle inte kunna välja den ena förre den andra att gå med.

Marie 4 år sen

Jag och min dotter,11 år, älskar att gå på på mellon???. Det är SÅ härlig stämning inne i arenan alltid! Väldigt roligt också att se hur kameror och sminkfolk glider omkring och jobbar. Nästan som om man är med bakom kulisserna.
I år har jag dessvärre inte fått köpt några biljetter så detta var ju en fantastisk chans att få komma dit??? .

Ulrika Bach 4 år sen

Återhämtar mig från en utbrändhet som vände upp och ner på mitt liv.
Äntligen har jag börjat komma ihåg känslan: ja just, det är så här fantastiskt livet kan vara. :)
Min finaste, bästa vän i Göteborg (själv bor jag nu i Skåne, alldeles för långt bort!) har stöttat mig så oroligt under den här tiden.
Skulle jag vinna dessa biljetterna är hon, utan tvekan, den person jag ska dela denna härliga kväll med! Då kommer vi släppa matlagning, barn, familj och alla måsten och bara sätta oss själva i fokus!

Bodil Crona 4 år sen

Skulle jag ha turen att vinna skulle jag t eklöst ta med min 12-åriga dotter för en mysig helg ihop! Vi älskar både Göteborg, mello o att uppleva saker ihop. Tyvärr insåg jag för sent att biljetterna var slut men tar chansen här istället!

Laila 4 år sen

Wow vilken lycka att vinna en mellokväll, den vinsten skulle jag dela med min dotter! Hoppas på tur

Maria Henrikson 4 år sen

Vill gärna få ta med mig dottern Adina, och uppleva den härliga Mello festen på plats! (Det skulle vi må så gott av hon och jag, skulle bli såååå glad!)Vi är såååå laddade! Älskar hela cirkusen runt omkring! Vill få vara där! Hoppas hoppas! Kram och trevlig helg!

Uffe 4 år sen

Hej är 44 har en tös på 14 i lindome som jag vill få på rätt bana gör vad som så ser detta som ett eventuellt för oss tillsammans att uppleva thx på för hand ps inte lätt att vara far som vill så mkt å inte lyckas nå fram peac love ….. ❤❤

Sandra 4 år sen

Åh vilken kul tävling. Mello är det bästa som finns ju ?
Jag skulle vilja vara med och tävla men kan inte använda mig av Facebook längre på grund av omständigheter som fått mig att må så dåligt som jag gör nu.
Annars hade jag blivit överlycklig över att gå på Mello och hade tagit med mig min kompis, hon den enda som finns där i med och motgångar.
Önskar alla lycka till i tävlingen ???
Kram från mig
Extra varm kram till din fina vän Annica ❤️

Annika Gustafsson 4 år sen

Det skulle passa utmärkt då jag ska fira min 40-årsdag med min fina man Magnus i Göteborg just den här helgen!

Marita björhed 4 år sen

Vill ta med min dotter på detta. Hon ölskar schlager.

Heléne Froh Årjes 4 år sen

Åh…så himla kul det vore! Jag vill givetvis ta med mig min allra bästa vän i ur och skur, Helena “Lille Skutt” Fogelström, som har ställt upp för mig på ett fantastiskt sätt under mitt “jordbävningsår” <3

Malin Tholén 4 år sen

Åh, min dotter Nikki som är 7år älskar musik, mellon.
Hon är mellanbarnet o tyvärr inte gjort så mycket på tu man hand med henne.
Hade varit drömmen för oss att åka på en mamma /dotter dejt till gbg o digga till musiken tillsammans!

Jennie 4 år sen

Åh… som stor mellofan och småbarnsförälder hade biljetterna varit bästa presenten till mig och min sambo, då vi har en del att fira:) själv fyller jag 35 år om en månad och är nyförlovad;-) håller timmar och tår för vinst, har aldrig sett mello live… hoppas hoppas!!!

Anne Lindfors 4 år sen

Åh…..att få gå live hade ju varit det ultimata ? Skulle vilja ta med min väninna. Överraskningarnas tid är inne ?

Sara Johansson 4 år sen

Skulle så gärna vilja överraska min lilla dotter med att få se Melodifestivalen live med mig! Vi älskar det båda två ?❤️

Gabriella 4 år sen

Jag skulle vilja ge mig själv, den bästa födelsedagspresenten som bara går att få ??? Jag tar med mig min bästa kompis

Mia 4 år sen

Jag önskar såå att jag kunde få ge min fina sambo en tidig Alla Hjärtans Present ! <3

Marika 4 år sen

Önskar att jag och min dotter kunde få gå på Mello i Göteborg.Vi har gjort det flera år i rad, men detta året missade jag att boka biljetter på grund av tråkiga händelser i familjen. Hoppas på tur så vi får återuppleva denna helg i Göteborg.

Ingela Blom 4 år sen

Vår son på 8 år ÄLSKAR verkligen musik och Melodifestivalen så det vore så kul att för överraska honom med detta!!!

Lina 4 år sen

Hej Johanna.

Jag skulle vilja ta med mig min dotter på 20 år som har haft en riktig tuff höst, nu kämpar hon hårt med studier och arbete. Det skulle vara fantastiskt att ge henne en härlig kväll med en gemensam upplevelse som jag är övertygad om att vi både skulle kunna leva länge på och ge oss både kraft och energi.

Nadia Svensk 4 år sen

Om jag skulle vinna så skulle jag ta med min bästa vän Caroline. Vi har båda precis återgått till “verkligheten” med pussel av arbete och förskola efter våra föräldraledigheter. Helt plötsligt känns det sååå svårt att kunna ses, något som vi nästan gjort dagligen det senaste 1,5 året. Självklart med varsin liten i tåg då :p Så lite paus och bästistid bara vi två på tu man hand hade vart hur kul som helst! ✊️

Linda Thorstenson 4 år sen

Om biljetterna i min händer hamna skulle jag min 8-åriga dotter Ellie omfamna. Berätta att vi ska till Göteborg och digga musiken på plats en gång.

Ann-Britt Wallskog 4 år sen

Jag och min man skulle behöva föra något själva så det vore kul att vinna de två biljetterna. Kram

Linda 4 år sen

Jag vill att Annika Thimberg med familj får gå! Skulle det bli biljetter över så vill jag gärna gå med min man och mina två barn ❤

Pernilla 4 år sen

Har inget tråkigt att komma med som alla andra här och finns säkert många här som förtjänar det mer men vi är med och tävla ändå måste ju chansa för att vinna ??? vill ta med min 9 åriga dotter ?

Annelie Alingsås 4 år sen

Jag vill ta med min 11åriga son som ÄLSKAR Mello ! Att få se hans ögon och se han studsa i vår lägenhet hela kvällen i våra blingblingboor skulle ju slå ALLT just nu! Vilken lycklig dag 2017
Jag försökte få biljetter men jag var för sent ute

Frida 4 år sen

vill ta med min schlagertokiga bästis som bor i Småland och som jag ser alldeles för sällan,(jag bor i Gbg) och vill ge En pepp-present till henne för att hon precis opererat bort hela’paketet’. ❤️

Stina 4 år sen

Har haft några tunga år. För några år sen miste vi en pojke i åttonde graviditetsmånaden. Fick sen en dotter. Under de första två åren mådde jag riktigt dåligt, men jag “höll ut”. När hennes lillasyster föddes förra året så blev hon sjuk och vi fick ligga inne på sjukhus några veckor. Jag åkte därefter på en svår depression. Har nu med hjälp av sjukvården (medicin/psykolog) tagit mig upp igen. Har dessutom kommit igång med träningen (som under dessa år fått mig att må dåligt bara jag tänkt att “jag borde träna..”, men inte orkat). Jag har inte velat lämna bort mina barn i onödan direkt. Ångest över att de ska dö om inte jag skyddar dem. Jag börjar kunna njuta av att ha lite egentid nu och inser att barnen klarar sig några timmar ändå ?. En resa till GBG tillsammans med min man (om han vill) eller en vän för att få gå på Melodifestivalen skulle faktiskt få mig att njuta och må bra, vilket jag aldrig trodde för bara ett halvår sen. Och även ge energi till att vara en bra mamma och fru, för det är ju allt jag vill. Jag har under dessa år av graviditeter (känns som en evighet) knappt hunnit jobba, bara hunnit med föräldrarledighet och sjukskrivning. Inte direkt så jag har råd att gå på såna här tillställningar i vanliga fall. Håller tummarna för att turen är på min sida den här gången.

Hanna 4 år sen

Om jag vann skulle jag ta med min lillasyster. Vi har mist vår pappa nyss i sjukdom och vi skulle behöva få göra något roligt tillsammans och få skratta och dansa lite ?

Malin 4 år sen

Jag skulle ta med min son. Under 2016 vändes vårt liv upp och ner pga fel diagnoser sedan barndom och psykiskt dåligt mående som gjorde att han inte längre bor hemma. Vi bygger upp vår reaktion igen och det hade varit underbart att få dela en kväll tillsammans. Innan 2016 så har vi alltid gått på “mello” så det hade varit fantastiskt att få göra “vår grej” tillsammans igen.

Mia Lindh 4 år sen

Vill vinna och överraska min kära Mamma ❤️ för vi älskar schlagern båda två ??

Viktoria Malmqvist 4 år sen

Hade velat gå tillsammans med min son William 17 år som har diabetes typ 1. En kväll tillsammans hade varit underbar och få klä upp oss lite extra. Vi behöver lite glitter och glamour efter ett tufft år <3

Anna Andréasson 4 år sen

Jag skulle ta med min vän Malin som bor i Göteborg. Jag bor själv i Söderköping, Östergötland, och vi ses allt för sällan. Tänk att få överraska med detta! Håller tummar och tår. ?

Pia 4 år sen

Skulle helt klart överraska min kära man❤️ Vi skulle verkligen behöva komma ut och göra något roligt.. Brukar säga när vi sitter hemma i soffan, varför åker vi aldrig på något sånt här… Vilken lycka det skulle bli. Håller tummarna. Älskar din blogg fina Johanna❤️

Carina Ekelund 4 år sen

Min 15-åring har pratat om det många gånger tänkte försöka överraska honom med detta i 16-års present

Tanja 4 år sen

Skulle ta med min dotter Isabel som är elva år och hon skulle få den bästa överraskningen någonsin. Tänk att få se lyckan i ögonen när man berättar för henne (hoppas, hoppas). :)

Annica Tufvander 4 år sen

Göteborg blev min räddning efter en mindre trevlig relation i somras och jag åker ofta ner o hälsar på vänner. Jag bor själv i Norrköping och ska ner till just den helgen igen. Skulle vara fantastiskt kul att få gå och då skulle jag ta med en tjejkompis, Sara Bergius som flyttat till göteborg fr Stockholm men som har hela sin familj kvar i Stockholm. Sara är 21 och jag är 50, men vi har sååå sjukt roligt ihop när vi ses så att få se mello vore helt galet kul! Tack föresten Johanna för en härlig, ärlig och inspirerande blogg! Kram Annica

Camilla 4 år sen

Klart jag vill vinna för jag bara ääääälskar Mello och min favorit Perrelli vill jag inte för allt i världen missa. Skall såklart tvinga med mig min sambo❤❤❤

Mari-Louise Karlsson 4 år sen

Jag tar med mig min nyfunna vän Ann Lövgren som även hon har samma sjukdom och skada som jag. Vi skulle verkligen behöva få lite miljöombyte då vi oftast håller oss hemma. Få njuta av Mello stämningen och lyssna på bra musik ?

Maria Franzén 4 år sen

Jag skulle vilja överraska min snart 13-åriga son Emil. Han älskar sång,dans och musik och är den enda i vår stora familj som kollar på mello tillsammans med mig. Han hade blivit såå lycklig över att få se det live. Hade varit kul med en kväll på tu man hand med min (nästan) tonåring!

Elin 4 år sen

Min cancer drabbar min man och mina underbara barn minst lika mkt som mig. Vi behöver någon ljusglimt för att fortsätta kämpa.

Elin 4 år sen

Jag vill ta med min man som är anledningen att jag orkar kämpa mot min cancer. Han och våra 3 barn är lika drabbade som jag. Vi behöver lite ljusglimtar för att orka fortsätta kämpa.

Kattis Dahlin 4 år sen

Är sjukskriven för utmattningssyndrom sedan snart ett år tillbaka. Det finns inte mycket ork att hitta på saker med familjen. Min yngsta son som är 8 år älskar Melodifestivalen och det hade varit kul att överraska honom med att åka tillsammans på denna gigantiska fest! Skulle vara en underbar upplevelse.?

Emma Paskovski 4 år sen

Åhhhhhhh vilken härlig tävling. Håller tummar och tår att jag ska kunna överraska min dotter med dessa biljetter. Hade tänkt att köpa biljetter missade det helt och sen var det slut ? – Hon hade blivit helt viiild och lycklig så jag håller ✊?✊?✊?✊?✊?

Malin 4 år sen

För min lillaste tjej som tokgillar Hasse och som på hans melodi ofta går och nynnar,
ett besök på mellon vore underbart!
En önskan om att hoppet oss nu gynnar,
en vinst vore nästintill ofattbart.

Elin Brodelius 4 år sen

Jag och min man skulle åka, för utan honom skulle jag aldrig orka kämpa mot min cancer som drabbar honom och våra 3 underbara barn lika mkt som mig! Vi behöver ljuspunkter för att orka kämpa vidare!

Anna Lindberg 4 år sen

Skulle vara underbart att få se mello tillsammans med min stora kärlek mikael , en härlig helg i Göteborg med massa glitter och mys?

Madeleine 4 år sen

Skulle vilja ta med min mello tokiga dotter som fyller 6 år på fredagen men tyvärr hann jag inte köpa biljetter och sen var de slut.
Håller tummarna för vilken underbar födelsedags present detta hade varit

Anette 4 år sen

Både jag och min dotter på 17 älskar mello och det är därför hon som skulle få följa med! Inte så mkt man gör tillsammans i den ålder. Hoppas vinna!

Marie 4 år sen

Jag skulle ta med min älskade 18-åriga dotter ❤Då vi haft och fortfarande har en lite jobbig mor&dotter relation som vi arbetar på hos psykolog , vore detta en underbar gåva att få ge till min stora och största kärlek här i livet. Min Emelie ❤

Petra 4 år sen

Hej?
Jag fick biljetter i julklapp förra året av min sambo till finalen, då jag älskar mellon. Min dotter då 8år blev heeelt förtvivlad när inte hon fick följa med. Hon hade suttit framför tvn hos min syster(som passade henne) och letat efter mig i publiken. Några kompisar hade varit med och suttit å lurat henne att dom såg mig hela tiden, så det blev tårar då med. Så mitt dåliga samvete ligger ff och gnager. Missade helt biljettsläppet. Hade ju velat överraskat henne. Vi har också fått det vidriga beskedet att hennes pappa fått hudcancer. Hon vet dock inte mer än att han ska opereras, då vi ska göra en add-utredning på henne och vill inte störa den. Så i all misär hade lite glitter och glamor livat upp en sliten mor och hennes docka?

Moa 4 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle vilja vinna för att kunna överraska min man med biljetterna. Det skulle vara så roligt att se hans min.
Jag har varit sjukskriven i flera år så det skulle vara kul att få bjuda honom på något för en gångs skull, som han då inte vet om sedan innan :) Tack för en underhållande, variationsrik blogg.

Camilla Larsson 4 år sen

Hade varit fantastiskt att få njuta av all underbar musik som mello ger oss. Hade gärna tagit med min fantastiska dotter Lilly som är nio år. En mysig mor och dotter stund med lite glitter, glamour i vintermörkret???

Erika Mårsén 4 år sen

Jag hade tagit med mig min dotter Emmie, vi båda älskar mello och sitter alltid bänkade vid tv:n MEN tänk om vi skulle få klä upp oss med glitter och glamour och i stället vara på plats å vifta med ballonger:) Ett minne för livet för mor och dotter❤

Angelica Ahl Eriksson 4 år sen

Jag skulle vilja ta med min fantastiska syster. Hon är värd all omtanke och kärlek efter en tuff period i livet. Ensamstående mammor är superhjältar!

Linda Olovsson 4 år sen

Skulle utan tvekan ta med min dotter som bara älskar och kan allt om Mello. Vi sitter alltid klistrade framför TVn när det är dags??

Ann Bengtsson 4 år sen

Åhhh hade varit såå kul att få ta med min dotter som fyller 12 år idag på detta. En mammadotter kväll!!
Vi älskar mello och sitter klistrade framför tvn varje år

Johanna Josefsson 4 år sen

Har en son på 10-år som älskar musik & melodifestivalen, lyssnar på artister han inte känner igen som uppladdning och räknar ner. I julklapp fick han biljetter till Linköping som nu krockar med hans andra passion, cup i hockey på hemmaplan i Kinnarps. Detta vore ju drömmen att få ge honom så han slipper välja!
Gillat & delat på FB

Martina 4 år sen

Jag skulle ta med min mamma, som är ett riktigt mello-fan! Hon har i alla tider, ända sedan jag var liten, i stort sett tvingat hela familjen att infinna sig i soffan för “mellomys” och allt vad detta innebär (vi snackar fjäderboa, sockerbomber och fanta i champagneglas). Detta är fantastiska barndomsminnen och jag skulle älska att få chansen att ge tillbaka ?

Martina 4 år sen

Jag skulle ta med min mamma, som är ett riktigt mello-fan! Hon har i alla tider, ända sedan jag var liten, i stort sett tvingat hela familjen att infinna sig i soffan för “mellomys” och allt vad detta innebär (vi snackar fjäderboa, sockerbomber och fanta i champagneglas). Detta är fantastiska barndomsminnen och jag skulle älska att få chansen att ge tillbaka ?

Anna Olofsson 4 år sen

Jag har precis tagit min lärarexamen efter 4 års studier vilket väl om något är värt att fira?!? :)) Jag skulle ta med min kära mamma som också älskar mellon!

Agneta? 4 år sen

Jaaaaaaaa….vore jättekul? wow??håller tummarna.
Vilken upplevelse?

Christin Öhrn Järdhult 4 år sen

Hej! Jag är en riktig schlagernörd och har inte missat många program sedan Carola vann 1991! Om jag vann skulle jag ta med mig min man! Han är inte lika intresserad men om han fick uppleva det live så vet jag att skulle smittas av glädjen och musiken!

Emelie 4 år sen

Älskar mellon men har inte lyckas få blijetter till någon av deltävlingarna eller finalen sedan 2010 då jag satt längst bak i globen på finalen. Skulle ta med en härlig tjejkompis och ha en urkul kväll ?

Martina 4 år sen

Jag skulle ta med min mamma, som är ett stort mello-fan! Varje år, sedan barnsben, har min mamma i stort sett tvingat hela familjen att sitta ner och ha “mellomys” och allt vad detta innebär (vi snackar fjäderboa, sockerbomber och fanta i champagneglas). Detta är fantastiska barndomsminnen och jag skulle älska att kunna ge henne något tillbaka ?

Petra 4 år sen

Är ett riktigt Mello fan???
Hade blivit så otroligt glad och tacksam om jag vann. Glitterklänningen hade varit på och humöret på topp???
Jag hade tagit med mig kompisen Olga som även hon älskar musik och när det händer roliga saker.

Marie Öberg 4 år sen

Jag vill ta med min syster på denna fantastiska kväll. Hon separerar just nu efter att ha blivit grundlurad av sin sambo sedan 8 år tillbaka. Hon ska dessutom låta sin fyrbenta livskamrat somna in i veckan. Hon har även blivit uppsagd från sitt jobb då det ska flytta till annan ort. Med två barn blir det inte så mycket fokus på henne själv och jag vill verkligen låta henne klä upp sig och fokusera på annat än mörka moln en kväll. Hon betyder så mycket för mig.

Yvonne Lindgren 4 år sen

Hej!Skulle bli super glad om jag vann och då skulle jag naturligtvis ta med min kärlek❤️

Michaela Brunbäck 4 år sen

Jag hade tagit med min 7 åriga dotter som älskar Melodifestivalen . Vi hade behövt en mor o dotter helg .

Monika 4 år sen

Jag har en väninna som verkligen skulle behöva lite fest och glamour i livet. Henne vill jag överraska!

Nathalie 4 år sen

Jag skulle ta med min klippa i livet, min stora kärlek. Han har precis startat eget företag och har inte mycket annat i huvudet än det. Jag vet att han skulle uppskatta mellon och så skulle jag överraska med hotell. Såå välbehövligt och mysigt ❤️

Therese Larsson 4 år sen

Jag skulle bli jätteglad om jag vann två biljetter till mello nästa vecka ✊? Jag skulle ta med mig min sambo, nu är de vår tur att få lite lyxig tid ihop efter att knappt ha hunnit med oss själva sen vår andra dotter föddes för snart ett år sedan… ?? Håller tummarna!

Jane 4 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle vilja ta med min underbara dotter, hon skulle behöva piggas upp lite. Vi har aldrig varit på något som är i direktsändning, skulle vara hur häftigt som helst eftersom vi båda älskar musik❤❤❤ Kram Jane

Maria 4 år sen

Jag skulle ta med min man för en mini weekend. Efter vi fick vår son som vi älskar över allt annat har vi glömt bort oss själva. Det skulle vara super mysigt att få komma iväg och få chansen att gå på dröm evenemanget Melodifestivalen!!

Annika 4 år sen

Jag har inte facebook så kan tyvärr inte vara med och tävla men hade jag vunnit hade Annica fått mina biljetter. Tycker hon är värd lite glitter och fest. Hon är en riktig kämpe och värd all uppmuntran hon kan få. /Kram

Sofia Hernvall 4 år sen

Hej Johanna!

En kväll med min tonårsdotter på detta roliga event skulle vara så kul. Iklädda något glittrigt kan jag se oss sitta och heja oss hesa.
Håller alla tummar och tår.

Mari Åberg 4 år sen

Jaaa!! Jag vill vinna! Min sambo har planerat nästa helg för bara oss två i Göteborg. Tänk om jag kunde överraska med biljetter då! Wiiihooo…gud va häftigt!

Annelie hernquist 4 år sen

Vi Firar 5 år som förlovade! ? Å vad kan bli bättre och festligare än att fira de med glitter jag glamour på melodifestivalen. ??

Marie v 4 år sen

Hej!!
Jag skulle vilja ta med min syster som har gått igenom en tuff separation med sin sambo, det skulle vara ett äventyr för henne
Tack för en underbar blogg som ger inspiration

Jessica Olsson 4 år sen

Älskar mello. Likaså min bästa vän Martina som fyller 30 år på lördag. Jag hade sååå gärna överraskat henne med en liten tjejhelg i Göteborg och Melodifestivalen. Det hade blivit en 30 årspresent hon aldrig glömmer.

Sofia Lenneer 4 år sen

Å,vilken rolig tävling för en schlager nörd som mig. Jag hade tagit med mig min man. Efter 3 års högskolestudier och alldeles för många plugg helger och på tok för lite tid ihop så skulle jag verkligen önska detta!! Nu är jag sjuksköterska och lär få jobba var eller varannan helg i sköterskebristen. Allt det där vet man. Ändå älskar jag mitt val…..hoppas på lite tur!

Sofia 4 år sen

Skulle vilja ta med sonen på 4 år. Lillebror kom till världen den 26/12 o nästan all tid har gått åt honom. Så att få ta med stora sonen på melodifestivalen på lite egentid med mamma som han saknar att sova med vore ju fantastiskt!

Maria Nilsson 4 år sen

Jag vill bjuda med min syster som nyss fyllt 40 år och att äntligen få träffa henne, eftersom det var ett år sedan vi sedan sågs sist. Vi älskar mello?vore så mysigt att få ha en melllohelg med min systeryster # jagarmamman

Jenny Svantesson 4 år sen

Åh vad roligt det skulle få vara att gå. Jag skulle bjuda med mig min brors fru som snart fyller år. För att hon ställde upp när mina föräldrar gick bort och är barnvakt åt min minsta när det krisar och för att hon alltid lyssnar. Så vore så underbart om jag kunde få överraska henne.

Paulina Lind 4 år sen

Jag skulle vilja överraska min bästa vän eftersom vi aldrig hinner ses i vårat rutinmässiga liv just nu……
JOBB-lämning/hämtning på dagis/skola – laga-mat-sova
Ja , du vet väl livet som småbarnsförälder?
Det skulle vara helt fantastiskt att kunna få bryta alla måsten någon gång….med en Mellokväll
☺☺☺

Johanna Andersson 4 år sen

Jag skulle vilja gå med min mamma men vi har inte hunnit köpa biljetter ! Skulle va så kul och ja vill överraska henne me detta då hon älskar Melodifestivalen ! Vi gör nästan aldrig något bara jag och hon ! Så skulle vara så roligt !

Petra 4 år sen

Jag skulle vilja överraska min fantastiska fästman med en weekend i Göteborg och vad skulle inte passa bättre och även få uppleva mello en kväll i hans födelsestad. Han skulle vara så värd detta då han har arbetat väldigt mycket den senaste tiden!

Marie eriksen 4 år sen

Jag skulle vilja överraska min Colombiaprins på 9 år som älskar allt som har med musik att göra ❤️. Han kan stå i timmar och bara sjunga och babbla,för när han blir stor ska han bli artist eller programledare och kan Jon Henrik Fjällgren bli artist som oxå kommer från Colombia då kan han det han oxå säger han ??. Detta skulle bli en toppen kväll för mig och min egen “artist”.

Katti ölvebo 4 år sen

Dottern och jag är ett stort fan av Mellon och ordnar alltid en massa uppträdanden hemma till mellolåtar. Så hon hade blivit överlycklig över en biljett!

Emelie Heiskanen 4 år sen

Jag älskar schlager och speciellt Perrelli hon är min stora favorit! Skulle tvinga med mig mamma ? till en underbar kväll i Scandinavium ???

Jeanette 4 år sen

Det hade varit så kul att få överraska min vän med att gå på mellon för vi hade tänkt att gå ut att käka på lördagen vad hade inte passat bättre att få överraska henne med mello! ?

Loella 4 år sen

Jag skulle vilja ta med min bästa vän, min man Jerry. Han är en helt underbar person som alltid ställer upp för alla till 110 %. Nu skulle jag vilja överraska honom med lite Mello på plats i Scandinavium. I så fall blir det lite bubbel innan uppe på Heaven 23 och njuta av vår fantastiska stad. Håller tummarna för vinst. Tack för en härlig blogg!

Madde 4 år sen

Älskar allt vad schlager är, och det hade varit så uppskattat att få gå. Hade nog tvingat med min man på detta.

Madde 4 år sen

Jag älskar verkligen allt vad schlager innebär och vinner jag tvingar jag med min man ?

Linda Davidson 4 år sen

Jag skulle vilja överraska min 12 åriga dotter med denna stora upplevelse. Varken hon eller jag har kunnat göra detta någon gång av olika anledningar som jag behåller för mig själv. Skulle bli sååå glad om vi kunde få dela denna upplevelse tillsammans. Tack :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…